50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet sonunda karar verdim beni motive ettin baya sirineceren teşekkür ederim Yarın 1 ekim ve pazartesi YAni tam diyete ve spora başlamak için uygun bir vakit hani derler ya hep ayın 1inde ya da pazartesi başlayacağım diye :)) Yarından itibaren kesinlikle ekmek hamur işi şekerli gıdalar tüketmeyeceğim bir de insanity 60 günlük egzersiz programına başlayacağım kararlıyım bu sefer ve de 49 kiloyu tartıda görene kadar kesinlikle diyetimi bozmayacağım zaten 2 ayda kesin veririm o kiloları. 1 Aralıkta zayıf olacağım düşüncesi bile beni şimdiden çok ama çok mutlu etti

Merhaba arkadaşlar ben de diyetimde 5. haftama girdim. Geçen hafta çok az verebildim ,en son tartıldığımda 55.4 geldim yani 500 gr verebilmişim. Bunun üzerine canımsıkıldı ve hafta sonu biraz kaçırdım. Kızım ıslak kek istedi ve ben de dayanamam zaten bu keke 2 dilim yedim. Tabi sonra pişman oldum ama ...Neyse bugün yine tam gaz devam ediyorum inşallah bu hafta 54 lü rakamları görebilirim hedefim bayrama kadar 52 kilo olabilmek inşallah.

Evet tam vakti bugün Başladın mı ne yaptın?

selam çıtırlar nasısınız bugün işyerinde çok yoğundum araöğün yoğurtlarımı bile yiyemedim
sabah kaşkınca aç karnına yeşilçay
domates
kırmızı biber
peynir
1 dilim tam buğday ekmeği şekersizçay

ara
doğadan büyülü bohça bitki çayı bi arkadaşım vermişti denemem için fena değil
öğle
etli kuru fasulye çok az yedim
cacık
1/2 dilim kepekli ekmek
işten eve gelince 17.30 da yoğurt yeşilçay içtim
saat 7 gibi
akşam
1 küçük dolma
yoğurt
domates
ekmek tambuğday
şimdi de çay içeceğim petibör bisküviyle
napiyim akşam az yemiştim

herkes ne güzel diyet yapıyor ya sizi görünce gerçekten tekrar motive oluyorum, keşke kansız olmasam da sıkı diyete devam edebilsem.
ben bugün kahvaltı edemedim çünkü 11 gibi uyandım aylar sonra ilk defa çocuğum müsade etti de uyuduk ama çok yoğun bir haftasonu geçirmiştim.
öğle yemeğinde, az yağlı mevsim salata ve yağlı kağıtta fırın çöp şiş tavuk yedim. 1 fincan orta şekerli türk kahvesi ve iki kesme çikolata yedim ikindivakti. akşam yemeğinde yine az yağlı mevsim salata ve 1.5 kepçe mercimek çorbası. gün içinde kan üzümü ve kuru kayısı atıştırdım. 3 litreyi geçkin su içtim. akşam 1 bardak kayısılı form çayı ve 2 bardak da 5i bi yerde içtim. tok karına az önce tartıldım 58,500 geldim. bugünden itibaren çok sıkı olmasa da diyete başladım tekrar diyebilirim. hadi bakalım 50 kiloyu ne zaman görücez tartıda bilmiyorum ama 60lı rakamlara tekrar çıkmaktan ödüm kopuyor ne güzel 56lı sayılara kadar inmiştim. inş. 50yi hatta 49 u da görücem tekrar, ha gayret kızlarrrrrr:)

Evet tam vakti bugün Başladın mı ne yaptın?
Başladım anlatayım neler yaptığımı :))

sabah : 2 haşlanmış yumurta, azıcık beyaz peynir, 3 tane siyah zeytin, 1 tane hurma yedim, 1 avuç ceviz yedim (benim ellerim çok küçük çocuk elleri gibi benim avucum da azıcık oluyor yani )

öğlen : 1 avuç ceviz, 1 bardak yeşil çay içtim.Aslında bu ara öğün gibi oldu ama :))

akşam:4 adet köfte,yanına 1 tabak salata yedim.

aslında meyve de yiyecektim akşam yemeğinden sonra ama dışarı falan çıkınca bir şey yiyemedim saat de geç oldu diye yemiyorum hiç bir şey şimdi. Saat 8 den sonra bir şey yememe kararı aldım çünkü.

Bir de yarım saat insanity egzersizleri yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım zıpla zıpla canım çıktı

bisküvi olmasaymış daha iyiymiş onun yerine meyve yersen daha çabuk zayıflarsın
bir de bisküvi kadar çabuk acıktırmaz meyve posaları olduğu için.

kansızlık kilo vermene engel değil ki aksine güzel bir diyetle kan değerlerini maksimuma çekebilirsin sana karatay diyetini öneririm kansızlığa birebir ve zayıflatıyor da. Çünkü içinde bolca hurma gibi kuru meyve ve ceviz fındık fıstık gibi kan yapan kuruyemişlerden bolca var. Ben diyette iken baya kuruyemiş ve kuru meyve tüketiyorum. Onlara kilo aldırır diyorlar ama ben onlarla zayıfladım yani. Asıl ekmekten korkacaksın saf şeker çünkü. ekmek yemedikten sonra onun yerine kuruyemiş koyarsan hem daha tok tutar hem de çok faydalı. Kilo vermeye de yardımcı.

iyi akşamlar ben de kansızdım dahiliye ve diyetisyeni beraber yürüttümhem kanım düzeldi hem 11 kilo verdim 68.5 dan 57 ye düştüm.kansızlık diyet yapmana engel değil diyetisyen kan değerlerini görünce diyetini ona göre düzenliyor dahiliyeci de ilaç yazıyor benim demir depolarım eksilerdeydi şimdi üst sınırda bir de tok karnına tartılma her zaman sabah aç karnına tartıl tok olunca 1 kilo fazla çıkıyor seni yanıltır

teşekkür ederim canım. bendeki sorun farklı kan ilacı alınca bağırsaklarım tamamen duruyor. kansızlık da acayip halsizlik yapıyor.ilaç kullandığım zaman hemen şişiyorum. 1 kutu ferro sanol bitince 5 kilo birden aldım. ve defalarca aynı şey. şimdi doğal yolları deniyorum kanımı düzeltmek için demir içeren yiyecekler falan. tabi ilaç kullanmak kadar hızlı etki etmiyor. tüm kan ilacı çeşitlerini denedim emme tabletlerinden flakonlara kadar. dukan diyeti yapıyordum güzel de kilo veriyordum ama kanım düşünce onu bırakmak zorunda kaldım çünkü meyve yasak. ama kan üzümleri ve kuru kayısının çok faydasını gördüm kanımı yükseltmede ama dukan yapamıyorum. ben de abartmadan yeme ve spora ağırlık vererek rejime devam etmeye karar verdim. ben de 65 kilodan 56 ya düştüm ama dukanı kesince 57 küsürlere çıkıverdim tekrar, inş. daha fazla almadan kanımı da toparlarım kilolarımı da veririm senin gibi:)

kansızlık kilo vermene engel değil ki aksine güzel bir diyetle kan değerlerini maksimuma çekebilirsin sana karatay diyetini öneririm kansızlığa birebir ve zayıflatıyor da. Çünkü içinde bolca hurma gibi kuru meyve ve ceviz fındık fıstık gibi kan yapan kuruyemişlerden bolca var. Ben diyette iken baya kuruyemiş ve kuru meyve tüketiyorum. Onlara kilo aldırır diyorlar ama ben onlarla zayıfladım yani. Asıl ekmekten korkacaksın saf şeker çünkü. ekmek yemedikten sonra onun yerine kuruyemiş koyarsan hem daha tok tutar hem de çok faydalı. Kilo vermeye de yardımcı.[/QUOTE]

o diyeti bu diyeti o kadar çok çeşit diyet yaptım ki vücudum bile kafayı yedi artık, en son dukan yapıyordum, o kadar et yumurta yiyip de kanım düşünce moralim falan kalmadı. karatay diyetine benziyor şuanki beslenmem ama diyet listelerine bağlı kalmak istemiyorum artık. herşey serbest ama tadımlık diyeti yapıyorum. biraz toparlanayım belki bu kez de karatayı denerim, çünkü gerçekten çok halsiz kaldım, dukan güzel diyet ama beni epey yordu nedense. ekmeği de en son ne zaman yedim hatırlamıyorum artık dukan yüzünden rüyamda pastalar börekler görmeye başladım:):):) şu anda bir süreliğine kilo almasam da razıyım, dukanı kesince aldım çünkü bir kiloya yakın.

bence ömür boyu yapamayacağın diyetleri hiç yapma bırakınca hemen alırsın kansızlık için diyetisyenim mhaftada 1 kere karaciğer önermişti ızgara yada buğulama süt ürünlerini fazla tüketme kalsiyum emilimi azaltıyor yada yemekten 2 saat sonra tüket çay içme ya da çok açık iç siyah üzüm kurusu ya da harnup yani keçi boynuzu ye .düzelirsin bence

günaydın

sabah kalkınca
yeşilçay-0
yumurta beyazı-15
kahvaltı
[TABLE="class: cms_table_table_hesap"]
[TR]
[TD="class: cms_table_td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_2"]çay (şekersiz) (250ml)[/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_3"]2 bardak[/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_4"]2[/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: cms_table_td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_2"]uno sofra tam buğday[/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_3"]1 dilim[/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_4"]56[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: cms_table_td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_2"]taze kırmızı biber (taze-tatlı)[/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_3"]1 adet[/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_4"]12[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: cms_table_td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_2"]Salatalık (hıyar)[/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_4"]11[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: cms_table_td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_2"]Yesil Biber[/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_3"]2 ADET[/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_4"]24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: cms_table_td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_2"]Domates[/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_3"]1 ADET

ara
[TR]
[TD="class: cms_table_td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_2"]Yoğurt (tam yağlı)[/TD]
[TD="class: cms_table_td_hesap_3"]100 GRAM[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evet artık popüler diyetlerden vazgeçtim zaten. çay kahve içen insan değilim, yeşil çay içerim içersem de, siyah çayı mecbur kalınca çok açık limonlu içerim ama çok nadir. ciğerden nefret ediyorum ama ilk defa ciğer pişirip yedim. artık doğal kan yapan ne varsa sevsem de sevmesem de onları tüketeceğim diyete başladım. gün kurusu kayısı, siyah kuru üzüm, incirle başlıyorum güne. hem tatlı krizlerim azaldı hem de halsizliğim geçmeye başladı. sanırım 1 haftada bile toparlanmaya başladım.

İnsanity egzersizlerinin methini çok duydum ama ben cesaret edemedim valla aşırı zor gözüküyor.
Menün güzel ama öğlen çok az yemişsin :))

İnsanity egzersizlerinin methini çok duydum ama ben cesaret edemedim valla aşırı zor gözüküyor.
Menün güzel ama öğlen çok az yemişsin :))

insanity gerçekten çok zor bugün ikinci günümdü açıkçası bende cesaret edemiyordum hep yarım bırakırım ben diyordum zor yapamam diyordum ama yapanlar bir hafta sonra alışıyor beden ve de kolaylaşıyor hareketler zamanla dedi bende başladım iyi ki de başlamışım hayatımda hiç bir sporda o kadar terleyip yorulmamıştım hiç yerinde durmuyorsun sürekli zıplama hareketleri var. tavsiye ederim size de sporu yaparken 1 lt su tükettim bugün ki normalde ben 1 lt yi zorlana zorlana bir günde içerdim bugün 2 lt su tükettim toplamda da.

sabah yine normal bir kahvaltı yaptım ekmeksiz. ama bugün çok geç kahvaltı ettim saat 11de o yüzden öğle yemeği yemedim.

kahvaltıdan 3 saat sonra bir adet portakal yedim.

akşam da saat 5 gibi bir tabak taşlık kavurması yedim yanına da 1 kase salata ve 3 dilim ekmek yedim ekmeği biraz fazla kaçırdım ama bilerek öyle yaptım çok halsiz düştüm spordan sonra karbonhidrat alırsam iyi gelir diye düşündüm :)) Gerçi her öğünde bir dilim ekmek yesen 3 dilim eder gün boyunca öyle bakınca çok da değilmiş aslında :))

saat 7 gibi de 1 kase yoğurt yedim.

2 lt su, 2 bardak yeşil çay içtim.

41 dk sporumu yaptım :))

Son düzenleme:

valla helal olsun süper menü,devam et

Kızlar iyi geceler tam olarak diyetime başlayalı 5 gün oluyor 5 günde tam 1 kg vermişim tabi çoğu sudur ama insanın morali düzeliyor eksilen rakamları görünce birde spor yapmaya başlasam çok güzel olacak ama çok üşeniyorum nedense:26:

üşenme bence sporla kilo vermesen bile vücut çok güzelleşiyor gerçekten

üşenme bence sporla kilo vermesen bile vücut çok güzelleşiyor gerçekten

Leslie sansone ile yürüyüş yapmayı düşünüyorum önceden de yapmıştım çok yaralı gerçekten , biraz önce leslie ile yürüyüş yapanların önce ve sonra ki hallerine baktım o kadar değişmişler ki tavsiye ederim eğer daha önceden yapmadıysanız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…