Ben doğadan ballı yeşilçay içiyorum ve çok beğeniyorum. Tavsiye ederim ezdee :)
Karar vermemiz gerekiyor. Pastalar börekler çok lezzetli evet, ama bir tarafta da istediğini istediğin gibi giyebilmek ve üstünde güzel durması var. Güzel ve sağlıklı olmak, güzel va sağlıklı görünmek var. Ben diyorum ki ne yardan ne serden vazgeçelim, sadece sağlıklı şeylere daha fazla ağırlık verelim :) 55'e düştüysen yine düşersin merak etme, sadece karar ver ve kendini motive et.
evet sonunda karar verdim beni motive ettin baya sirineceren teşekkür ederimYarın 1 ekim ve pazartesi YAni tam diyete ve spora başlamak için uygun bir vakit hani derler ya hep ayın 1inde ya da pazartesi başlayacağım diye :)) Yarından itibaren kesinlikle ekmek hamur işi şekerli gıdalar tüketmeyeceğim bir de insanity 60 günlük egzersiz programına başlayacağım kararlıyım bu sefer ve de 49 kiloyu tartıda görene kadar kesinlikle diyetimi bozmayacağım zaten 2 ayda kesin veririm o kiloları. 1 Aralıkta zayıf olacağım düşüncesi bile beni şimdiden çok ama çok mutlu etti
Başladım anlatayım neler yaptığımı :))Evet tam vakti bugünBaşladın mı ne yaptın?
selam çıtırlar nasısınız bugün işyerinde çok yoğundum araöğün yoğurtlarımı bile yiyemedim
sabah kaşkınca aç karnına yeşilçay
domates
kırmızı biber
peynir
1 dilim tam buğday ekmeği şekersizçay
ara
doğadan büyülü bohça bitki çayı bi arkadaşım vermişti denemem için fena değil
öğle
etli kuru fasulye çok az yedim
cacık
1/2 dilim kepekli ekmek
işten eve gelince 17.30 da yoğurt yeşilçay içtim
saat 7 gibi
akşam
1 küçük dolma
yoğurt
domates
ekmek tambuğday
şimdi de çay içeceğim petibör bisküviyle
napiyim akşam az yemiştim
herkes ne güzel diyet yapıyor ya sizi görünce gerçekten tekrar motive oluyorum, keşke kansız olmasam da sıkı diyete devam edebilsem.
ben bugün kahvaltı edemedim çünkü 11 gibi uyandım aylar sonra ilk defa çocuğum müsade etti de uyuduk ama çok yoğun bir haftasonu geçirmiştim.
öğle yemeğinde, az yağlı mevsim salata ve yağlı kağıtta fırın çöp şiş tavuk yedim. 1 fincan orta şekerli türk kahvesi ve iki kesme çikolata yedim ikindivakti. akşam yemeğinde yine az yağlı mevsim salata ve 1.5 kepçe mercimek çorbası. gün içinde kan üzümü ve kuru kayısı atıştırdım. 3 litreyi geçkin su içtim. akşam 1 bardak kayısılı form çayı ve 2 bardak da 5i bi yerde içtim. tok karına az önce tartıldım 58,500 geldim. bugünden itibaren çok sıkı olmasa da diyete başladım tekrar diyebilirim. hadi bakalım 50 kiloyu ne zaman görücez tartıda bilmiyorum ama 60lı rakamlara tekrar çıkmaktan ödüm kopuyorne güzel 56lı sayılara kadar inmiştim. inş. 50yi hatta 49 u da görücem tekrar, ha gayret kızlarrrrrr:)
iyi akşamlar ben de kansızdım dahiliye ve diyetisyeni beraber yürüttümhem kanım düzeldi hem 11 kilo verdim 68.5 dan 57 ye düştüm.kansızlık diyet yapmana engel değil diyetisyen kan değerlerini görünce diyetini ona göre düzenliyor dahiliyeci de ilaç yazıyor benim demir depolarım eksilerdeydi şimdi üst sınırda bir de tok karnına tartılma her zaman sabah aç karnına tartıl tok olunca 1 kilo fazla çıkıyor seni yanıltırherkes ne güzel diyet yapıyor ya sizi görünce gerçekten tekrar motive oluyorum, keşke kansız olmasam da sıkı diyete devam edebilsem.
ben bugün kahvaltı edemedim çünkü 11 gibi uyandım aylar sonra ilk defa çocuğum müsade etti de uyuduk ama çok yoğun bir haftasonu geçirmiştim.
öğle yemeğinde, az yağlı mevsim salata ve yağlı kağıtta fırın çöp şiş tavuk yedim. 1 fincan orta şekerli türk kahvesi ve iki kesme çikolata yedim ikindivakti. akşam yemeğinde yine az yağlı mevsim salata ve 1.5 kepçe mercimek çorbası. gün içinde kan üzümü ve kuru kayısı atıştırdım. 3 litreyi geçkin su içtim. akşam 1 bardak kayısılı form çayı ve 2 bardak da 5i bi yerde içtim. tok karına az önce tartıldım 58,500 geldim. bugünden itibaren çok sıkı olmasa da diyete başladım tekrar diyebilirim. hadi bakalım 50 kiloyu ne zaman görücez tartıda bilmiyorum ama 60lı rakamlara tekrar çıkmaktan ödüm kopuyorne güzel 56lı sayılara kadar inmiştim. inş. 50yi hatta 49 u da görücem tekrar, ha gayret kızlarrrrrr:)
bence ömür boyu yapamayacağın diyetleri hiç yapma bırakınca hemen alırsın kansızlık için diyetisyenim mhaftada 1 kere karaciğer önermişti ızgara yada buğulama süt ürünlerini fazla tüketme kalsiyum emilimi azaltıyor yada yemekten 2 saat sonra tüket çay içme ya da çok açık iç siyah üzüm kurusu ya da harnup yani keçi boynuzu ye .düzelirsin benceteşekkür ederim canım. bendeki sorun farklı kan ilacı alınca bağırsaklarım tamamen duruyor. kansızlık da acayip halsizlik yapıyor.ilaç kullandığım zaman hemen şişiyorum. 1 kutu ferro sanol bitince 5 kilo birden aldım. ve defalarca aynı şey. şimdi doğal yolları deniyorum kanımı düzeltmek için demir içeren yiyecekler falan. tabi ilaç kullanmak kadar hızlı etki etmiyor. tüm kan ilacı çeşitlerini denedim emme tabletlerinden flakonlara kadar. dukan diyeti yapıyordum güzel de kilo veriyordum ama kanım düşünce onu bırakmak zorunda kaldım çünkü meyve yasak. ama kan üzümleri ve kuru kayısının çok faydasını gördüm kanımı yükseltmede ama dukan yapamıyorum. ben de abartmadan yeme ve spora ağırlık vererek rejime devam etmeye karar verdim. ben de 65 kilodan 56 ya düştüm ama dukanı kesince 57 küsürlere çıkıverdim tekrar, inş. daha fazla almadan kanımı da toparlarım kilolarımı da veririm senin gibi:)
bence ömür boyu yapamayacağın diyetleri hiç yapma bırakınca hemen alırsın kansızlık için diyetisyenim mhaftada 1 kere karaciğer önermişti ızgara yada buğulama süt ürünlerini fazla tüketme kalsiyum emilimi azaltıyor yada yemekten 2 saat sonra tüket çay içme ya da çok açık iç siyah üzüm kurusu ya da harnup yani keçi boynuzu ye .düzelirsin bence
Başladım anlatayım neler yaptığımı :))
sabah : 2 haşlanmış yumurta, azıcık beyaz peynir, 3 tane siyah zeytin, 1 tane hurma yedim, 1 avuç ceviz yedim (benim ellerim çok küçük çocuk elleri gibi benim avucum da azıcık oluyor yani)
öğlen : 1 avuç ceviz, 1 bardak yeşil çay içtim.Aslında bu ara öğün gibi oldu ama :))
akşam:4 adet köfte,yanına 1 tabak salata yedim.
aslında meyve de yiyecektim akşam yemeğinden sonra ama dışarı falan çıkınca bir şey yiyemedim saat de geç oldu diye yemiyorum hiç bir şey şimdi. Saat 8 den sonra bir şey yememe kararı aldım çünkü.
Bir de yarım saat insanity egzersizleri yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım zıpla zıpla canım çıktı
İnsanity egzersizlerinin methini çok duydum ama ben cesaret edemedim valla aşırı zor gözüküyor.
Menün güzel ama öğlen çok az yemişsin :))
Başladım anlatayım neler yaptığımı :))
sabah : 2 haşlanmış yumurta, azıcık beyaz peynir, 3 tane siyah zeytin, 1 tane hurma yedim, 1 avuç ceviz yedim (benim ellerim çok küçük çocuk elleri gibi benim avucum da azıcık oluyor yani)
öğlen : 1 avuç ceviz, 1 bardak yeşil çay içtim.Aslında bu ara öğün gibi oldu ama :))
akşam:4 adet köfte,yanına 1 tabak salata yedim.
aslında meyve de yiyecektim akşam yemeğinden sonra ama dışarı falan çıkınca bir şey yiyemedim saat de geç oldu diye yemiyorum hiç bir şey şimdi. Saat 8 den sonra bir şey yememe kararı aldım çünkü.
Bir de yarım saat insanity egzersizleri yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım zıpla zıpla canım çıktı
Kızlar iyi geceler tam olarak diyetime başlayalı 5 gün oluyor 5 günde tam 1 kg vermişim tabi çoğu sudur ama insanın morali düzeliyor eksilen rakamları görüncebirde spor yapmaya başlasam çok güzel olacak ama çok üşeniyorum nedense:26:
üşenme bence sporla kilo vermesen bile vücut çok güzelleşiyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?