herkes leslie'yi çok beğeniyor ama ben o kadını şişman buldum baya. Kendini zayıflatamamış beni mi zayıflatacak dedimPek motive edemedi beni o yüzden Vücudu kötü değil kaslı belli ama yine de şişman bacakları çok kalın, beğenmedim yani :)) Ama onla zayıflayanlar var tabi. Bir de dışarda yürüyemeyenler için güzel tabi. Ama insanityde bir bakıyorum herkes zayıf kaslı müthiş gaza geliyorum onları görünce insanity daha çok kalori harcatıyor hem de onu tavsiye ederim
evet haklısın canım kadın bana da kalın geldi ama yağ değil kas bacakları falan. bir de insanity inceleyelim bakalım. kışın dışarıda yürüyüş yapacak vakit kalmadığından cazip geldi bana leslie, sonuçta yan gelip yatmaktansa hoplayıp zıplıyorsun, illaki faydası olur gibi geldi.
evet tabi ki faydası olur. Ben kasları çok seviyorum ama böyle şişman kaslı olmak istemem daralarak kaslanmak istiyorum bu da insanity veya pilatesle mümkün. Üstelik kas yapınca metabolizma çok hızlanıyor oturduğunuz yerden kalori yakıyosun. Bazıları sadece diyetle zayıflıyor, az bir kası oluyor onu da diyetle kaybediyor yağ miktarı artıyor bir süre sonra metabolizması olduğundan da yavaşlıyor ve verdiği kiloları geri alıyor. Kısa bir süre içerisinde geri almamak için spor şart. insanity baya zor ama güzel sonuçlar alıyorsun onunla. Benim göbeğim 2 günde gitti insanity ile. Gerçi çok göbekli olmadım hiç bir zaman, fazlalıklar var yine de tabi. Ama insanity nin işe yaradığını düşünüyorum ben. İnsanity yada zumbayı tavsiye ederim diğer sporlara göre daha çok enerji kaybı oluyor. Zumba ile bir saatte 500 kalori yakmak mümkün, insanity de 40 dakikası 1000 kalori harcatıyor ama 40 dakikayı tamamen yapmak pek mümkün olmuyorO kadar enerjim kalmıyor maalesef bir iki hareketten sonra yere yığılıyorum Kısacası daha çabuk kilo verebilirsniz bu iki sporla.
Ama yok ben yapamam o kadar zorlanamam diyorsanız leslie ideal
şınavları yapabiliyorum ama tam değil 1-2 tane anca yapıyorum sonra yere yığılıyorum ama videodakiler de yapan herkes de aynı şeyi söylüyor 1-2 haftadan sonra her hareketi daha fazla ve iyi yapabilirsiniz diye. Zamanla vücut alışıyor ve güçleniyor. Bende 57 kiloyum boy da 158. Genel olarak kilo boy yakın ikimizin de :)) İnce sıkı olmak mümkün tabi karnında baklavalar çıkmasın ama sarkma ve göbek de olmasın istiyorsan pilates bunun için birebir ama pek kilo verdirmiyor o işte. Zumba ile baya kilo verebilirsin o da kas yapıyor ama aşırı değil. Daha çok kilo verdiriyor. İnsanity ile hem kas yapıp hem kilo veriyorsun çünkü egzersizlerde hem kas çalıştırıyor yer hareketleri var hem de koşu zıplama gibi kilo verdiren cardio hareketleri de mevcut. Bence hepsini birer gün yap hangisini seversen onla devam et. Ya da videolarını izle hangisi hoşuna giderse onla başlayıp devam et. İnsanity videolarını biz torrent programı ile indirdik. Egzersizler bölümünde insanity'ye girersen orda gösterior programla nasıl indiriliyor diye. önce bilgisayarında yoksa utorrent programını kur sonra insanity workout in 60 days iso hunt diye google dan aratırsan torrent dosyası çıkıyor onu indirip açınca torrentte otomatik inmeye başlıyor program. Diğer egzersiz programlarını da aynı şekilde indirebilirsinoooo valla çok zor gibi görünüyor ama tam videoya nasıl ulaşacağımı bulamadım. tanıtım videosu da gözümü korkuttu. şınavlar dahil yapabiliyor musun hareketleri. bazıları da çok kaslanmış. ben 57 kiloyum 157 boy. dediğin gibi çok kaslanmadan sadece ince sıkı olmak mümkün mü acaba insanity ile. bi de jillian 30 days shred var göbek simit basen eritiyormuş. kafam karıştı baya, kendime güvensem yarın başlarım hemen.
şınavları yapabiliyorum ama tam değil 1-2 tane anca yapıyorum sonra yere yığılıyorum ama videodakiler de yapan herkes de aynı şeyi söylüyor 1-2 haftadan sonra her hareketi daha fazla ve iyi yapabilirsiniz diye. Zamanla vücut alışıyor ve güçleniyor. Bende 57 kiloyum boy da 158. Genel olarak kilo boy yakın ikimizin de :)) İnce sıkı olmak mümkün tabi karnında baklavalar çıkmasın ama sarkma ve göbek de olmasın istiyorsan pilates bunun için birebir ama pek kilo verdirmiyor o işte. Zumba ile baya kilo verebilirsin o da kas yapıyor ama aşırı değil. Daha çok kilo verdiriyor. İnsanity ile hem kas yapıp hem kilo veriyorsun çünkü egzersizlerde hem kas çalıştırıyor yer hareketleri var hem de koşu zıplama gibi kilo verdiren cardio hareketleri de mevcut. Bence hepsini birer gün yap hangisini seversen onla devam et. Ya da videolarını izle hangisi hoşuna giderse onla başlayıp devam et. İnsanity videolarını biz torrent programı ile indirdik. Egzersizler bölümünde insanity'ye girersen orda gösterior programla nasıl indiriliyor diye. önce bilgisayarında yoksa utorrent programını kur sonra insanity workout in 60 days iso hunt diye google dan aratırsan torrent dosyası çıkıyor onu indirip açınca torrentte otomatik inmeye başlıyor program. Diğer egzersiz programlarını da aynı şekilde indirebilirsin
akşam çok uğaraştık eşimle ama indiremedik insanity ya, hatta bi de eşim dalga geçti, bunu indirmek bu kadar zor eğer gerçekten indirmemi istiyorsan yapacaksın baklavalar çıkacak görücem falan diye:)
kızlar benim gibi aynı dertten yakınan varmı? boyum 1.64 kilom:52 ama göbeğim ve hafifte olsa gitmeyen basenim var naparsam gitmiyorlarbu ikisine bi çözüm bulan varmı?
utorrent programını uTorrent ndir - Download > Gezginler burdan indir
sonra Shaun T - Insanity workout adresinden download .torrent butonuna bas en üstteki buton sonra o inince aç de otomatik torrent programını açar o.
kızlar benim gibi aynı dertten yakınan varmı? boyum 1.64 kilom:52 ama göbeğim ve hafifte olsa gitmeyen basenim var naparsam gitmiyorlarbu ikisine bi çözüm bulan varmı?
utorrent programını uTorrent ndir - Download > Gezginler burdan indir
sonra Shaun T - Insanity workout adresinden download .torrent butonuna bas en üstteki buton sonra o inince aç de otomatik torrent programını açar o.
2 saat oldu ama hiç inmedi. ne kadar sürmüştü sen indirdiğinde. hiç paylaşımcısı yok
Benimki de 2 gün sürmüştü ama hızlı inmişti yavaş değildi. Ben paylaştım açık bırakcam senin için ordan indir : http://tinyurl.com/9c5wxud Download butonu var oraya tıkla. Açıkçası bende torrent kullancısı değildim yeni yeni öğreniyorum umarım sorun çıkmadan iner. İlk defa paylaştım. :))
çok teşekkür ederim canım, indirdim sonunda ve fit testi yaptım ama harbiden zormuş yaa, kan revan içinde kaldım, bunu yapanın zayıflamaması imkansız. inş. yapabilirim zamanla, nefes nefese kaldım, o kadar idmanlıyım aslında, aylardır tempolu yürüyorum. plates yaptım, leslie de terletti ama bunun gibi yıpratmadı. aradığım buymuş sanırım, elimden geldiği kadar yapmaya çalışıcam artık inş. işe yarar.
Benim 5. günümdü ilk 4 gün topallayarak gezdim ağrılarım hala var ama daha iyiyim ağrın da olsa asla bırakma fit test yine kolay 2. video daha zor her yerin ağrıyacak yürüyemeyeceksin o kadar ama asla bırakma geçiyor ben bugün daha iyiydim yaptıkça geçer ağrıların. Gerçekten zayıflamamak imkansız, insanity topic'ine gelirsen orda kalori hesaplamalarını, nasıl beslenmen gerektiğini falan da yazdım ben.
Zayıflamak istiyorsak sadece yemekten kısmak işe yaramıyor, öyle zayıflasak bile verilen kilolar metabolizma yavaşladığı için geri geliyor. Sadece yediklerden kısınca kaslardan kayıp oluyor, yağa dönüşüyorlar sonra o yağların bir kısmını da yakıyoruz zayıflayınca ama metabolizma hızımız inanılmaz derecede düşüşe geçiyor. Zaten kilosu az olanların metabolizma hızı da normal şartlar da düşer.Önemli olan metabolizmamızı hızlandırmak böylece ömür boyu zayıf kalmak üstelik her istediğimizden de yiyebilmek. Bunun için de spor yapmak kas yapmak şart. Tabi sadece spor da işe yaramıyor beslenme de çok önemli kaliteli kaloriler almamız şart. Beslenmemi de düzene oturttum ben henüz kilo kaybı gerçekleşmedi aksine 1 kilo fazla çıkıyorum ama yağ oranımda %4 lük düşüş var kas oranım da %1,5 kadar arttı.
yakında 27 yaşında olcam :)) Ama pek de atletik değlim anladım bunu :)) İlk gün kalp atışlarım beynimde atıyordu şimdi daha rahat yapıyorum egzersizleri alıştım sanırım yarın 6. günüm pazar günü de tatil yapcam :)) Benim tek sorunum yemek konusunda pek iradeli değilim çok zorluyorum kendimi bazen dayanamayıp kaçamak yaptığım da oluyor bugün kendime söz verdim diye dayandım hep sağlıklı şeyler yedim umarım bunu devam ettirebilirim. Ben de hırslıyımdır, spor zor olduğu için yapamam gibi geldi kendimle inatlaşıp hırs yaptım o şekilde başladım bende :)) Aslında çoğu konuda da çok iradeliyimdir, eskiden her konuda iradeli idim ama 19 yaşını geçtikten sonra yemek konusundaki irademi kaybettim maalesef, inşallah geri kazanırım.maşallah sana yaaa:) ben de yürüyüşlere falan ilk başladığımda dayak yemiş gibi oldum, her zaman giydiğim spor ayakkabım bile ayaklarımı öyle bir vurdu ki misket gibi su topladı ama pes etmedim. kafaya koydum bi kere er ya da geç formuma kavuşacağım. sporsuz zayıflamayı hiç düşünmedim, ilk günden beri km.lerce yürüyüş yaptım hem de eşim işe gitmeden kalkıp gittim çocuk yalnız kalamayacağı için. hırs konusunda hırslıyım, yemek konusunda iradeliyim ama insanity hakketen zor görünüyor ama yapanların da bizden fazlası yok. sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama 40 yaşında kadınlar bile yapıyorsa biz neden yapamayalım. bi de benim bünye yürüyüşe falan alıştı, 7-8 km yürüsem koşsam bana mısın demiyor ama insanity de kalbim duracaktı epey zorladı bakalım yarından itibaren nasıl olacak, korkuyorum ama çok da heyecanlıyım:)
yakında 27 yaşında olcam :)) Ama pek de atletik değlim anladım bunu :)) İlk gün kalp atışlarım beynimde atıyordu şimdi daha rahat yapıyorum egzersizleri alıştım sanırım yarın 6. günüm pazar günü de tatil yapcam :)) Benim tek sorunum yemek konusunda pek iradeli değilim çok zorluyorum kendimi bazen dayanamayıp kaçamak yaptığım da oluyor bugün kendime söz verdim diye dayandım hep sağlıklı şeyler yedim umarım bunu devam ettirebilirim. Ben de hırslıyımdır, spor zor olduğu için yapamam gibi geldi kendimle inatlaşıp hırs yaptım o şekilde başladım bende :)) Aslında çoğu konuda da çok iradeliyimdir, eskiden her konuda iradeli idim ama 19 yaşını geçtikten sonra yemek konusundaki irademi kaybettim maalesef, inşallah geri kazanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?