50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar ben buse 158 boyum 48 kilom şu an 45 olmak istiyorum ama zor tabi çok iradeli biri değilim açıkcası ama dikkat etmeye çalşıyorum diyelim bende bu insanityi indirdim verdiğin link sayesinde hazır olup başlicam inşallah pazar başlamayı düşünüyorum böylece cumartesileri off günüm olsun şimdi birde p90xi indiriyorum torrentten onada çok iyi diyolar ama insanity baya zor ve devamlılık gerektiriyor inşallah yaparım yalnız bunun aslında kitabında diyet programıda yazıyormuş onu biliyomusunz acaba?

p90x aletli falan canım, ben de yanlışlıkla indirdim, kaslı kaslı adamlar ağırlıklarla hoplayıp zıplıyorlar. normal insanity bile çok zor, diğerini düşünemiyorum. sana başarılar dilerim. ama kondisyonun yoksa yapmak hiç kolay değil. sadece fit test yaptım ve esnememe rağmen bugün her yerim ağrıyor.

öyleyse insanitye başlıyım bende yarın, aynen dün indirdiklerime baktım 5 dkka başladım şu an popom ve omuzlarım falan nasıl ağrıyor anlatamam iyi bir kondisyon şart ama kısa sürede alışırız zorlamak lazım vücudu ,bu link için çok çok teşekkürler devam edersek hayatımız değişebilir

kızlar insanity sadece ilk hafta dağıtıyor ben alıştım bugün 6. günüm hiç bir ağrım yorgunluk yok hatta aksine daha enerji doluyum :)) Tek sorunum insanity ye başladıktan sonra çok uyumaya başladım Geçen 12 saat uyudum annem kaldırmasa daha da yatardım yani Ben normalde 7 saatten fazla uyuyamayan bir insandım kendime şaşırıyorum valla :)) Hatta çok uyuyan kişilere kızardım hayatını uykuyla geçiriyor diye :))

yliss'in dediği gibi p90x ve diğer videolar hep aletli ve ağırlık dışında bizim bulamayacağımız spor aletleri de var. En iyisi insanity.
Bir de esneme hareketleri daha çok ağrı yapıyor diğer egzersizlerden kasları uzattığı için kaslarda bayağı bir ağrı oluyor. Zor diye vazgeçmeyin derim çok güzel bir spor 5 günde belim 1 cm inceldi :))

spor yoruyor ne de olsa, ben de erkenden yorgun düşüyorum,yatar yatmaz uyuyorum. belin kaç cmden kaça düştü? ben de spor yaptıkça kendimi daha şişman gibi görmeye başladım aneroksiya mı oluyorum yoksa bütün giysilerim bol geliyor ama aynada kendimi kilolu görüyorum

selam kızlar

bende geçen pazartesi kalori sayma metoduyla diyete başladım 58,5 dum bu sabah tartıldım 56,6 Yani bir haftada 2 kg vermişim
Günlük 900-1000 kalorilik yemekler yedim Hedefim 5 kilo daha vermek Ancak Spor sadece 1 gün yaptım 1 kına gecesi ve 1 düğünde diğer aktivitelerim (Sonuçta dansta bi spor )
Şimdi sizce ben bu bu hızla önümüzdeki haftada 2 kg daha verirmiyim yoksa metabolizmam yavaşlarmı Yani bir hafta daha aynı şekilde beslensem 2 kilo daha verbilirmym
Eğer metabolizmam yavaşlarsa ne yapabilirim Spor demeyin çünkü işten eve çok geç geliyorum

Süpersin tebrik ederim :)) İlk hafta olduğu için 2 kilo gitmiştir 1 kilosu ödemdir büyük ihtimalle ama merak etme böyle devam edersen haftada 1 kilo gider. Ama maalesef sporsuz metabolizmanı hızlandırman mümkün değil. Ama spor yapamıyorsan da günde 5-10 dk müzik açıp oynasan bile faydası olur dediğin gibi o da bir spor

belim 85 idi 1,5 kilo verince 81e düşmüştü geçen ölçtüğümde 80 çıktı 1 cm inceldi 5 günde. Bazen olur öyle insan kendini kilolu bulabiliyor beden kitle indeksine bak her zaman 18,5 un altında olmadığı sürece kilo vermende çok da sakınca yok :)) Eğer 18,5un altına düşerde kendini kilolu görürsen o zaman sıkıntı var demektir.

aklıma geldi ekleyeyim: ben bel ölçüsünü tam göbek deliği hizzasından alıyorum. Mehmet özün kitabında öyle yazıyordu o hizzadan ölçünce boyunun yarısını geçmemeli bu ölçü benim ideal ölçüm 79 boyum 158 olduğu için :))

Son düzenleme:

Peki ideal kiloma ulaştığımda eski yeme şeklime geri dönersem verdiğim kiloları geri alırmıyım yada almamak için neler yapabilirim :26:

Peki ideal kiloma ulaştığımda eski yeme şeklime geri dönersem verdiğim kiloları geri alırmıyım yada almamak için neler yapabilirim :26:
metabolizmanı hızlı tutarsan verdiğin kiloları hiç bir zaman almazsın, bunun için de kas yapmak gerekiyor yani spor şart. Çünkü kas yaptığın zaman, kaslar hiç hareket etmesen bile oturduğun yerden kalori harcar sanki hareket ediyormuşsun gibi.

Kas yapmadığın zaman ve kilo verdiğinde bazal metabolizma hızın çok düşecek, o yüzden sürekli az yemen gerekecek zaten miden küçülmüş olacak az yiyerek çabucak doyacaksın o yüzden mideni büyültmemeye çalış. Eski yeme düzenine dönünce kilo alabilirsin çünkü eski vücudun daha kilolu olduğu için metabolizma hızın da fazla idi. Zayıflayınca metabolizma hızın düşmüş olacak.Aldığın kaloriler yeni vücuduna fazla gelebilir.

Spor yapamam diyorsan eğer, istediğin kiloya indikten sonra 1 yıl boyunca sürekli takip et kilonu bir kilo bile alsan hemen eski kilona inmeye çalış. Bir gün fazla kaçırırsan eğer ertesi gün az ye. Zaten zamanla kilon sabitlenecektir. Vücut koruyacaktır o kiloyu. Kilo almamak için de kilo verdikten sonraki bazal metabolizma hızını öğrenip o kadar kalori almaya gayret edersen hiç kilo almamış olursun hem.

Ama en mantıklısı spor yapıp kas yapmak ve de her istediğinden doya doya yemek. Tabi abartmamak koşulu ile. Kas derken vücut geliştiricilerin sahip olduğu hayvan gibi kaslardan bahsetmiyorum tabi Pilates yapabilrsin hem daralırsın hem kasların artar. Erkek gibi de görünmezsin sadece sıkılaşma olur.

süpermiş o zaman benim belim göbek deliğinin hizasından 80 şuan ama adet olmama 2 gün falan var çok şişkinim az kalmış normale dönmeye. belden ziyade bacaklarım gözüme kalın görünüyor, sen belden inceldim deyince merak ettim kaçtı kaç oldu diye. ama selülitlerim vardı karşıdan bakınca bile belli oluyordu, şuan nerdeyse hiç yok, anca cildi sıktırınc çıkıyor biraz. insanity yapmıyorum bu arada, 3 hafta daha leslie yapıcam sonra insanity başlıcam bakalım. şu adet dönemi bi geçsin. sinirlerim de acayip bozuldu, Premenstrual sendrom

İmdaatttttttttttttttttt!
Kızlar ben çok yemeye başladım 3 gündür. Haftasonu arkadaşlarla buluştum ve bir öğle yemeği yedim işte cumartesiden beri çok yiyorum. 55 kilo olmuştum ama yine yükseleceğim böyle giderse. Sanırım hasta olacağım o yüzden canım acayip tatlı istiyor ve sanırım midedm genişledi. Ama şu andan itibarek tekrar dönüyorum 6 haftadır yaptığım diyete söz veriyorum tatmam yemeyeceğim bitti.İnşallah 1 kilodan fazla almamışımdır. Zaten diyet yapınca oda hemen gider heralde. Size de böyle oluyor mu bazen yoksa ben miyim tek obur?

Açıkçası spora başlamaya cesaret edemiyorum. Üniversitede bi arkadaşım 2 sene boyunca çok düzenli plates yapıyodu.İşe başlayınca bıraktı sporu
yediklerine dikkat ediyo ama bırakınca vücudu o kadar değiştiki resmen çöktü sarktı ve çok kilo aldı Ömür boyu spor yapıcak azmi kendimde göremediğim için hiç başlamym diyorum ende

olmaz olur mu insanız sonuçta :)) Sürekli diyette geçiremezsin ki hayatını arada canın çok çeker kaçırırsın benim de oluyor öyle ama sporumu ihmal etmiyorum her gün yapıyorum. Bir de çok yiyince kendime ceza verip ekstra spor yapıyorum mekik falan çekiyorum gece uyumadan ceza olarak :)) Ertesi gün de az yiyorum sonra eski kiloma geri dönüyorum tabi :))

o zaman sende kas yapacak sporlar yerine yürüyüş yapabilirsin o da zayıflatır hemde çok sağlıklı sarkma da olmaz. Ama şu da bir gerçek ki şimdiden yaşlanana kadar hiç spor yapmazsan yaşlanınca her yerin buruş buruş olacak maalesef her yerin sarkacak ama sporu bırakmadan yaparsan yaşlanınca bile vücudun genç görünecek. Bir de her gün zor sporlar yapmana bile gerek yok günde 15-20 dk spor yeterli. Ya da haftada 3 gün yarımşar saat de yapabilirsin zaten bir süre sonra alışkanlık haline gelir bırakamazsın.

Evet yürüyüş kulağa hoş geliyo Hatta gayetde severim
Doğru söylüyosun çaba göstermeden muhteşem bi vücut imkansız Bende armut piş ağzıma düş istiyorum biraz

senin yaptığını ben de yaptım, 1 hafta abur cubura saldırmaya engel olamadım ve 1 kilo geri aldım ama tekrar diyete ve spora asılınca 1 kiloyu geri verdim. şimdi adet olucam, yine tartı fazla gösteriyor kilo almışım gibi hissediyorum ve moralim bozuluyor ama ödemdir heralde, çünkü hergün 5 mil leslie yapıyorum ve yediklerimi abartmıyorum pek normalde kilo vermem lazım, bütün gün de tuvaletteyim,yediklerimin hepsi gidiyor gibi, nerden geliyor bu kilolar, tartıya çıkmaktan nefret ediyorum artık

Kızlarrr :)) Bu sabah tartıldığımda 54.1 kiloydum, düz hesap 54 de işte.

Bir de beni çok mutlu eden bir şeyler anlatacağım. Ben hep uzun şeyler giyerdim eskiden. Yani kot pantolon giyerdim, üstüne de kalçamı belimi göbeğimi kapatan şeyler. Kısa bir tişört giysem bile içine uzun bir straplez giyer, o straplezi alttan alttan çekerek vücudumu gizlemeye çalışırdım. Ama bu haftasonu öyle olmadı. Dar kot pantolonumun üstüne kısacık bir tişört giydim, o hep içime giydiğim straplezleri giymedim. Ve gayet güzel durdu. Nasıl mutluydum anlatamam.

Pazar günü de gömlek giymek istedim. Ben gömlek giymeyi çok severim. Hep gömlek giyip önünü açık bırakanlara çok özenirdim. Benim göbeğim ve yan yağlarım başını alıp gittiği için ben öyle giyemez önünü kapatırdım. Bu haftasonu gçmleğimin içine siyah yüzücü atleti giydim ve düğmelerini açık bıraktım. Bunu yapabileceğimi hiç düşünmezdim. Hala biraz göbeğim var ama rahatsız edici boyutta değil, eskisine oranla çok iyi. Böyle giyinebilmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam.

Yalnız şöyle bir sorunum var. Ben kendimi 54 kilo gibi görmüyorum. :2: 7 kilo vermiş gibi değilim sanki. Evet yukarıda anlattım çok toparlandım sıkılaştım ama sanırım benim yağ oranım yüksek. Bir de her yerim eriyor da şu kollarım erimiyor. denemem'den aldığım gazla hastaya insanity'e başlamayı düşünüyorum. Son 5 kilom zaten, insanity ile iyice incelir sıkılaşırım diye düşünüyorum. Yağ oranım iyice düşsün. Ben kas yapmak istemiyorum. Yağ oranım düşsün sıkılaşayım inceleyim. Normalde haftada 5-6 gün, günde 1 saat spor yapıyorum. İnsanity 1 saatten daha az ama çok daha etkili anladığım kadarıyla. Eğer yetmezse biraz daha yaparım ama yeter de artar hatta beni öldürür gibi. Artık koşu bandı, leslie falan sarmıyor 1 buçuk aydan sonra. Bu hafta kondisyonumu iyice arttırıp hastaya başlıyorum insanity'e. Sizce kollarıma etkisi olur mu? Ciddi rahatsız olmaya başladım artık.

Son düzenleme:

tebrik ederim seni, senin adına çok sevindim. kolların için en garantisi şınav çekmek, bi de kollarını yana doğru açıp daireler çiziyorsun önce içe sonra dışa doğru, 20-20 falan başalayarak artırabilirsin. bana çok faydası oldu. insanity yapacaksan onda zaten bol şınav var ve illaki faydası olur.

merhaba kızlar
ben de sizler gibi zayıflamak istiyrm
ama iyice koyverdim sanki diyette değilim gibi yiyorum hiç dikkat etmiyorum .
iştahım da fazla iyi ((((( sizlerden şevk alırım inşallah, olumlu olumsuz eleştirilerinizi gazlarınızı bkliyrm:))))))

bugün sabah 61 kiloydum.boyum da 1.58

yani bayagı fazlalıım var.acilen vermem lazım.ne zamandır uğraşıyorum ama hep yerimde sayıyorum.belki hamile falan kalırım zarar verir die bir sürü şeyi yapmaz olmuştum.e tabi her istediimi de yedim.kilo almadım ama vermedim de.yerimde sayıyorum.belki bu kilo ile kalmamam daha hayırlıdı....
şimdi şöyle yapıcam:
3 ana öğün veöğünlerimde 1 er dilim ekmek
araöğünler geçiştirilmeyecek.
6 dan sonra yemiyorum
akşamları en az 30 dk spor
günde 3 br yeşilçay

böyle bi başlangıç yapayım artık:)))))))))))))))))
herkese kolay gelsiiin!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…