50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevindim adına tebrik ederim canım :)) Ben insanity ile daha hiç kilo veremedim bir hafta oldu. Ama geçen hafta çok da dikkat etmediğim günler oldu. Son iki üç gündür baya az da yiyorum bakalım faydasını göreceğim inş bende insanity'nin. Ama belim inceldi kilo vermesem de baya sıkılaşma olduğunu hissediyorum vücudumda bu da beni sevindiriyor. Bir ara kilom artmıştı ama geri indi ödemdi sanırım. Şu an hala aynı kilodayım ara ara yukarı çıkıp inebiliyor ama.
Gerçekten insanity sporda son nokta :)) Daha zor bir egzersiz programı görmedim aletsiz olarak çalışılanlar içinde.

Evet bir yerden başlamak gerekiyor, ama sana tavsiyem bence ekmeği tamamen bırak hiç bir faydası olduğunu düşünmüyorum ben ekmeğin. Hiç yemiyorum neredeyse sadece dışarda ekmek arası bir şeyler yersem tüketiyorum ekmeği. Bir dilim ekmek 90 kalori ve bence kilo verene kadar tüketmemekte fayda var. Ben ekmek yerine kuruyemiş yiyorum ekmekten daha tok tutuyor ve de temiz kalori oluyor ekmeğe kıyasla. Vücuda faydalı yani hem aminoasitler var içinde hem omega3 yağları çok faydalı. Tabi her öğünde bir avucu geçmemeli onların da kalorisi yüksek çünkü.

Son düzenleme:
olabilir aslında ...zaten öğünde 1-2 dilim yiyordum , onu bırakayım bi süre.o zaman günde 270-360 kalori direkt azaltmş olurum.sağlıklımı bilemem ama deneyeceğim:)artık canıma tak etti...((

sirineceren,
söylemeyi unutmuşum insanity de acayip kol egzersizleri var hepsini tam yapamıyorum kollarım o kadar güçlü olmadığı için. Ama onların hepsini tam yaparsan kol mol kalmaz valla şınav ve bir sürü şınavın daha zor versiyonları var arka kol ön kol tüm kol çalışıyor kısacası müthiş :))

ben 157 boyunda ve zayıflamaya karar verdiğimde 65 kiloydum, doğumdan sonra 68-69 kiloydum, hiç çaba sarfetmeden 60 a düşmüştüm ama 65 e geri çıktım. sonra bir an karar verdim ve başladım. günde 1 saat sabah 1 saat akşam tempolu yürüyüş yaptım. yediklerime dikkat ettim 2-3 kilo gitti. sonra popüler diyetlerden yaptım 60 kiloyla ramazana girdim. oruç süresinde 2 kilo verdim. sonra en son 56,800 iken tatlı krizine girdim. abur cubur ne varsa yedim 58 e geri çıktım. şimdi leslie 5 mil yapıyorum. karatay diyetine benzer ama daha kaçamaklar yaparak bi diyet yapıyorum, yediklerimi asla abartmıyorum. öğlen fazla kaçırsam akşam sadece çorba ya da salata ya da meyve yiyorum. adet olmak üzereyim, ödem toplamama rağmen 57,5 oldum, eminim adet bitince 56 ya da daha az çıkıcam tartıda. sana başlangıç sporu olarak leslie öneririm, yürüyüşten çok daha etkili ve eğlenceli. biraz kilo verip kondisyonun arttıkça insanity süper bir egzersiz. ben leslie ile bir ay çalıştıktan sonra insanity düşünüyorum. pilates beni sıkıyor,hareketli spor seviyorum, yanımda bi arkadaş olsa 2-3 saat tempolu yürüyebilirim, leslie iyi bir arkadaş oldu bana:) bi de ben 7 otlu doğadan çay içiyorum, içinde yeşil çay da var, ben çok beğendim tavsiye ederim, mate yaprağının sıkılaşmada çok faydası var. ben 57 kiloyum ama görenler bana 53 falan diyor, 1 yılda 12 kilo verdim ama yarı yarıya gitmişsin gibi diyorlar:)

Öncelikle bayağı fazlalığın yok :))) Benim boyum 1.60-1.62 civarı, ben de 61 kilo ile başladım. 1.5 ay geçti ve bak 54 kiloyum :) Eğer ekmek yiyeceksen tam buğday ekmeği ya da tam çavdar ekmeği tüket. Tam tahıllı gıdalar çok faydalı. Beyaz ekmek kesinlikle tüketmemelisin kilo verirken. Ben öyle düşünüyorum yani. Bir de saat kaçta uyuyorsun? Ben 6'dan sonra yemek yemezsem dayanamam çünkü 11 gibi falan uyuyorum. 7'den sonra yemiyorum o yüzden. 6.30 gibi akşam yemeği faslını bitirmiş oluyorum genelde. Ama sen dayanabilirim diyorsan ne mutlu tabii.

denemem teşekkür ederim canım haftaya başlayacağım inşallah yapabilirim.
yliss senin söylediğini de deneyeceğim mutlaka :)

Canım tebrikler,süper kilo vermişsin. Ben de Eylül başından beri diyetteyim geçen cumartesi 55 i gördüm ama iştahım açıldı ve 3 gün boyunca saldırdım herşeye yine 56-57 olmuşum sinir oldum ve hemen tekrar başladım bugün. İnşallah bunlar kalıcı değildir ve hafta sonu 55 i tekrar görürüm.Çok sinir oldum ya 1 aydır 4 kilo anca verdim 3 günde 2 sini geri almak gibi bir durum olabilir mi. Hem şok diyette yapmadım sağlıklı sporla verdim. İnşallah ben de 54 lü rakamları bayramdan önce görürüm. Sen neler yapıyorsun canım biraz bahsetsen. Ben 55 de tıkandım kaldım ve nesfit 14 gün programına başladım bugün bakalım bununla kaç kilo vereceğim.

teşekkür edrm:)))
süper ya 1.5 ayda 7 kilo cok güzel vermişsin.yaş kaçtı senin??
ben kepek ekm tüketyrdum çavdar alayım bari.yani hiç yemesem daha ii ama yok bugün yapamadım onu.yine de denemeye devam:)6 dan sonra yememeğe alışkınım zaten .cay ,meyve bazen yoğurt yiyorum.kimisi sadece 6 dan sonra yememekle bile verebiliyr ama benim vucudum alışık buna.11 gibi uyuyrm ama acıksam da yemiyrm.acıkınca yeşilçay da cok ii geliyr tokluk hissi veriyr.

Selammm, nabersiniz??? Şuan adet dönemim 2 gün önce 60.6 ı görmüştüm(Şişkinliğim vardi neyseki bugün 59.5'i gördüm. OHHH!!!!!!!!!!! Ama diyet benim için yok ya ben motive OLAMIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (((((((((((( offf bana yardım edin ühühhühühühühühühühühühühühühühühühüüüüü :'((((((((((((

bende nesfit 2 haftayı hep yapmak istemişimdir ama hiç denemedim :)) Bana sonuçlarını bitince söyle olur mu?

O zaman şöyle bir şey yapabilirsin ben öyle yapıyorum dayanamadığım zamanlar: kendine belli bir süre ver sürekli diyete girme. De ki mesela önümüzdeki üç gün kesinlikle çok az yiyeceğim zararlı kilo yapan gıdaları tüketmeyeceğim de. Sadece 3 gün olduğunu bilirsen dayanırsın ama biz kilo verene kadar diyet yapacağız mantığıyla baktığımız için ömür böyle geçer mi diyorsun bırakıveriyorsun diyeti 3 gün diyet yap 1 gün dinlen tekrar 3 gün yap bir gün dinlen şeklinde olabilir. Ben artık pazar günlerini kendime ödül verdim pazar gününe kadar kilo yapan şeyler yasak ama pazar günü her şey serbest. Zaten mide küçülünce çok da yiyemiyor insan.

yok ya ben böyle olmayacak karnım da ağrıyo hele şu dönem bitsin kendimi öyle bir motive edecem ki zaten 14 yaşımdan beri 18 yaşına gelmeyi bekledim belki boyum uzar aman diyet yapıp da boyumun kısacık kalmasını sağlamayayaım diye hakkaten iyiki beklemişim yoksa şuan 1.55 olacaktım ben yatıcam karnım ağrıyo dayanamam artık :2: :2: :2:

Teşekkürler bi deneyeceğim ilk önce 3 gün sonra 4 gün sonra 5 gün sonra 6 güne çıkaracağım diyet süremi belki yapabilirsem 2 haftada bir felan da çıkarmaya çalışırım ama olacağını zannetmiyorum. Yanlız benim şöyle bir sorunum var termosum yok evden okula yemek götüremiyorum. Kantinde yemek mecburiyetinde kalıyorum. O zaman da ya sosisli ya hamburger ya da soğuk sandviç yiyebiliyorum. ben sosisli sevmem ve peynir de sevmem o yüzden sandviç yemiyorum. Hamburger de zaten et-ekmek şeklinde mayonez ketçap falan yok. yanında da sıkma portakal suyu içiyorum bazen evimden böyle form bisküvisi fındık çubuk kraker falan getiriyorum ama o da nadiren. hele bi 4 gün geçsin sonra başlarım :O(esneme şaşırma diil) uykum geldi neden bilmiyorum ama yatıcam hoşçakalın.....

NOT: Evde yeşil çay var ben de sabah kahvaltıda şekersiz, akşam yemeğinden önce şekersiz vve spordan yarım saat önce şekersiz 1 fincan içmeye çalışcam. Ama ben mecburen poşet yeşil çay içiyorum. Ama limonlu falan değil sade olandan.

Öğlen mecbur dışarda yiyorsan akşamları salata çorba ya da yoğurt ile geçiştirebilirsin ilk günler çok acıkırsın ama sonra vücudun alışır kilo vermeye de başlarsın iyi olur

bende o sekide yapiyorum 4-5 gun sadece diet seyler yiyiyorum sonra haftanin belli gunleri allah ne verdiyse
fakat su bir kac gun icinde 3 kilo almisim ve simdi onu vermem lazim cunku bu aralar abartmistim aslinda hakettim bunu ben
cok sinirlerim bozuluyo yaa!!!hemen anliyorum gobegim cikiyor ve belim kalinlasiyor offf nasil vercem simdi offf

70 kiloydum 56 yım şuan ama ramazandan beri beni tutabilene aşk olsun yaaaaa isteğim gitti canım diyet yapmak istemiyo yürüyüşte istemiyoooo nasıl motive olucam ben yaaaa(((((

70 kiloydum 56 yım şuan ama ramazandan beri beni tutabilene aşk olsun yaaaaa isteğim gitti canım diyet yapmak istemiyo yürüyüşte istemiyoooo nasıl motive olucam ben yaaaa(((((

çok kilo verip de uzun süre diyet ve spor yapmakla sürmenaj oluyoruz. ben de 65den 56 ya düşünce benzer şeyler hissettim. ama kiloları geri almaya başladım. tekrar asıldım şuan. kendini ödüllendirme şeklinde birşeyler yapabilirsin, 1 saat yürürsem sevdiğim bir yiyecekten az bi miktar yiyebilirim, bu hafta kaçamaksız diyet yaparsam haftasonu en sevdiğim tatlıdan 1 porsiyon falan gibi, yavaş ama emin adımlarla gidersin. salıvermekten iyidir, az az kaçamaklar, saldıktan sonra ipin ucu kaçıyor ve tartıda bi bakıyorsun fazlasıyla gelmiş geri kilolar 1 haftada zor vediğini 2 günde kolayca alıyorsun

arkadaşlar merhaba...uzun süredir görüşemedik.. Adet dönemine girdim..ama şimdi 50.200'üm..2 kilo daha istiyorum. sanırım cumaya kadar düşer..zayıflamak önemli değil de önemli olan o kiloda kalabilmek..

işte benim de en sinir olduğum durum,1 aydır uğraşıyorum 59 dan 55 e düştüm ve çok sevindim. Herkeste zayıflamışsın diyince tutamadım kendimi bira yiyim dedim 3 gün yedim ne bulduysam börekler,kurabiyeler,çikolatalar sanki hiç kilo almayacağım. Tartıya bir çıktım birde ne göreyim 57 kiloyum 3 günün bana maliyeti 2 kilo. 2 gündür de diyetteyim ve inanırmısınız 57 den gram düşmüyor. Ne yapacağımı şaşırdım,sinirlerim tavan nasıl vereceğim bu2 kiloyu ya rabbim. Yani bu şu demek kilo vermek ve verdiğini almak istemiyorsan yasaklı şeyleri yemeyeceksin. Bundan sonra kesinlikle yemem. Vermek için uğraş uğraş sonra 2 günde hop geri gelsin kilolar.

arkadaşlar merhaba...uzun süredir görüşemedik.. Adet dönemine girdim..ama şimdi 50.200'üm..2 kilo daha istiyorum. sanırım cumaya kadar düşer..zayıflamak önemli değil de önemli olan o kiloda kalabilmek..
Çok kilo vermişsin canım,nasıl verdin ne kadar zamanda verdin,biraz anlatabilir misin? Senin de arada çok yiyip kilo aldığın oldu mu hiç sonra tekrar nasıl motive oldun anlatabilir misin?

Arkadaşlar dediğiniz çok sinir bozucu evet ama öyle 2-3 günde 2 kilo alınmaz merak etmeyin. Ödemdir o. 2-3 gün boyunca diyetinizi çok sıkı bir şekilde uygulayın, bol bol yeşilçay ve su için. Tekrar eski kilonuza dönersiniz.

İrademle tanınan ben bugün ipin ucunu kaçırdım. Evde en sevdiğim yemekler böreklel kekler falan var. Bugün de yemek yapamadım diye öğlen ekmek arası köfte yemek zorunda kaldım zaten. Dediğim gibi evde de çok güzel şeyler var. Madem bugün saldım, bugün tam anlamıyla salayım da içimde kalmasın. Sonra ben de pazartesiye kadar çok sıkı bir şekilde uygularım diyetimi. Zaten bu kadar kilo verdim, gerisini veremeyecek miyim? Bugün bir arkadaşım da bacakların incelmiş dedi, çok mutlu oldum. Insanity ile daha da sıkılaşacağım inşallah.

2 aydır 59-57 kilo arasında gidip geliyorum.
Sürekli diyetlere başlayıp bırakıyorum bi türlü yol katedemiyorum
artık canıma tak etti yarın montignac diyetine başlıyorum. Hedef 52 olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…