Kızlarrr :)) Bu sabah tartıldığımda 54.1 kiloydum, düz hesap 54 de işte.
Bir de beni çok mutlu eden bir şeyler anlatacağım. Ben hep uzun şeyler giyerdim eskiden. Yani kot pantolon giyerdim, üstüne de kalçamı belimi göbeğimi kapatan şeyler. Kısa bir tişört giysem bile içine uzun bir straplez giyer, o straplezi alttan alttan çekerek vücudumu gizlemeye çalışırdım. Ama bu haftasonu öyle olmadı. Dar kot pantolonumun üstüne kısacık bir tişört giydim, o hep içime giydiğim straplezleri giymedim. Ve gayet güzel durdu. Nasıl mutluydum anlatamam.
Pazar günü de gömlek giymek istedim. Ben gömlek giymeyi çok severim. Hep gömlek giyip önünü açık bırakanlara çok özenirdim. Benim göbeğim ve yan yağlarım başını alıp gittiği için ben öyle giyemez önünü kapatırdım. Bu haftasonu gçmleğimin içine siyah yüzücü atleti giydim ve düğmelerini açık bıraktım. Bunu yapabileceğimi hiç düşünmezdim.Hala biraz göbeğim var ama rahatsız edici boyutta değil, eskisine oranla çok iyi. Böyle giyinebilmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam.
Yalnız şöyle bir sorunum var. Ben kendimi 54 kilo gibi görmüyorum. :2: 7 kilo vermiş gibi değilim sanki. Evet yukarıda anlattım çok toparlandım sıkılaştım ama sanırım benim yağ oranım yüksek. Bir de her yerim eriyor da şu kollarım erimiyor. denemem'den aldığım gazla hastaya insanity'e başlamayı düşünüyorum. Son 5 kilom zaten, insanity ile iyice incelir sıkılaşırım diye düşünüyorum. Yağ oranım iyice düşsün. Ben kas yapmak istemiyorum. Yağ oranım düşsün sıkılaşayım inceleyim. Normalde haftada 5-6 gün, günde 1 saat spor yapıyorum. İnsanity 1 saatten daha az ama çok daha etkili anladığım kadarıyla. Eğer yetmezse biraz daha yaparım ama yeter de artar hatta beni öldürür gibi.Artık koşu bandı, leslie falan sarmıyor 1 buçuk aydan sonra. Bu hafta kondisyonumu iyice arttırıp hastaya başlıyorum insanity'e. Sizce kollarıma etkisi olur mu? Ciddi rahatsız olmaya başladım artık.
merhaba kızlar
ben de sizler gibi zayıflamak istiyrm
ama iyice koyverdim sanki diyette değilim gibi yiyorum hiç dikkat etmiyorum .
iştahım da fazla iyi((((( sizlerden şevk alırım inşallah, olumlu olumsuz eleştirilerinizi gazlarınızı bkliyrm:))))))
bugün sabah 61 kiloydum.boyum da 1.58
yani bayagı fazlalıım var.acilen vermem lazım.ne zamandır uğraşıyorum ama hep yerimde sayıyorum.belki hamile falan kalırım zarar verir die bir sürü şeyi yapmaz olmuştum.e tabi her istediimi de yedim.kilo almadım ama vermedim de.yerimde sayıyorum.belki bu kilo ile kalmamam daha hayırlıdı....
şimdi şöyle yapıcam:
3 ana öğün veöğünlerimde 1 er dilim ekmek
araöğünler geçiştirilmeyecek.
6 dan sonra yemiyorum
akşamları en az 30 dk spor
günde 3 br yeşilçay
böyle bi başlangıç yapayım artık:)))))))))))))))))
herkese kolay gelsiiin!!!!!!!!!!!!!!!!
merhaba kızlar
iştahım da fazla iyi((((( sizlerden şevk alırım inşallah, olumlu olumsuz eleştirilerinizi gazlarınızı bkliyrm:))))))
yani bayagı fazlalıım var.acilen vermem lazım.ne zamandır uğraşıyorum ama hep yerimde sayıyorum.belki hamile falan kalırım zarar verir die bir sürü şeyi yapmaz olmuştum.e tabi her istediimi de yedim.kilo almadım ama vermedim de.yerimde sayıyorum.belki bu kilo ile kalmamam daha hayırlıdı....
şimdi şöyle yapıcam:
6 dan sonra yemiyorum
günde 3 br yeşilçay
merhaba kızlar
şimdi şöyle yapıcam:
6 dan sonra yemiyorum
günde 3 br yeşilçay
Canım tebrikler,süper kilo vermişsin. Ben de Eylül başından beri diyetteyim geçen cumartesi 55 i gördüm ama iştahım açıldı ve 3 gün boyunca saldırdım herşeye yine 56-57 olmuşum sinir oldum ve hemen tekrar başladım bugün. İnşallah bunlar kalıcı değildir ve hafta sonu 55 i tekrar görürüm.Çok sinir oldum ya 1 aydır 4 kilo anca verdim 3 günde 2 sini geri almak gibi bir durum olabilir mi. Hem şok diyette yapmadım sağlıklı sporla verdim. İnşallah ben de 54 lü rakamları bayramdan önce görürüm. Sen neler yapıyorsun canım biraz bahsetsen. Ben 55 de tıkandım kaldım ve nesfit 14 gün programına başladım bugün bakalım bununla kaç kilo vereceğim.Kızlarrr :)) Bu sabah tartıldığımda 54.1 kiloydum, düz hesap 54 de işte.
Bir de beni çok mutlu eden bir şeyler anlatacağım. Ben hep uzun şeyler giyerdim eskiden. Yani kot pantolon giyerdim, üstüne de kalçamı belimi göbeğimi kapatan şeyler. Kısa bir tişört giysem bile içine uzun bir straplez giyer, o straplezi alttan alttan çekerek vücudumu gizlemeye çalışırdım. Ama bu haftasonu öyle olmadı. Dar kot pantolonumun üstüne kısacık bir tişört giydim, o hep içime giydiğim straplezleri giymedim. Ve gayet güzel durdu. Nasıl mutluydum anlatamam.
Pazar günü de gömlek giymek istedim. Ben gömlek giymeyi çok severim. Hep gömlek giyip önünü açık bırakanlara çok özenirdim. Benim göbeğim ve yan yağlarım başını alıp gittiği için ben öyle giyemez önünü kapatırdım. Bu haftasonu gçmleğimin içine siyah yüzücü atleti giydim ve düğmelerini açık bıraktım. Bunu yapabileceğimi hiç düşünmezdim.Hala biraz göbeğim var ama rahatsız edici boyutta değil, eskisine oranla çok iyi. Böyle giyinebilmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam.
Yalnız şöyle bir sorunum var. Ben kendimi 54 kilo gibi görmüyorum. :2: 7 kilo vermiş gibi değilim sanki. Evet yukarıda anlattım çok toparlandım sıkılaştım ama sanırım benim yağ oranım yüksek. Bir de her yerim eriyor da şu kollarım erimiyor. denemem'den aldığım gazla hastaya insanity'e başlamayı düşünüyorum. Son 5 kilom zaten, insanity ile iyice incelir sıkılaşırım diye düşünüyorum. Yağ oranım iyice düşsün. Ben kas yapmak istemiyorum. Yağ oranım düşsün sıkılaşayım inceleyim. Normalde haftada 5-6 gün, günde 1 saat spor yapıyorum. İnsanity 1 saatten daha az ama çok daha etkili anladığım kadarıyla. Eğer yetmezse biraz daha yaparım ama yeter de artar hatta beni öldürür gibi.Artık koşu bandı, leslie falan sarmıyor 1 buçuk aydan sonra. Bu hafta kondisyonumu iyice arttırıp hastaya başlıyorum insanity'e. Sizce kollarıma etkisi olur mu? Ciddi rahatsız olmaya başladım artık.
Öncelikle bayağı fazlalığın yok :))) Benim boyum 1.60-1.62 civarı, ben de 61 kilo ile başladım. 1.5 ay geçti ve bak 54 kiloyum :) Eğer ekmek yiyeceksen tam buğday ekmeği ya da tam çavdar ekmeği tüket. Tam tahıllı gıdalar çok faydalı. Beyaz ekmek kesinlikle tüketmemelisin kilo verirken. Ben öyle düşünüyorum yani. Bir de saat kaçta uyuyorsun? Ben 6'dan sonra yemek yemezsem dayanamam çünkü 11 gibi falan uyuyorum. 7'den sonra yemiyorum o yüzden. 6.30 gibi akşam yemeği faslını bitirmiş oluyorum genelde. Ama sen dayanabilirim diyorsan ne mutlu tabii.
[)
bende nesfit 2 haftayı hep yapmak istemişimdir ama hiç denemedim :)) Bana sonuçlarını bitince söyle olur mu?Canım tebrikler,süper kilo vermişsin. Ben de Eylül başından beri diyetteyim geçen cumartesi 55 i gördüm ama iştahım açıldı ve 3 gün boyunca saldırdım herşeye yine 56-57 olmuşum sinir oldum ve hemen tekrar başladım bugün. İnşallah bunlar kalıcı değildir ve hafta sonu 55 i tekrar görürüm.Çok sinir oldum ya 1 aydır 4 kilo anca verdim 3 günde 2 sini geri almak gibi bir durum olabilir mi. Hem şok diyette yapmadım sağlıklı sporla verdim. İnşallah ben de 54 lü rakamları bayramdan önce görürüm. Sen neler yapıyorsun canım biraz bahsetsen. Ben 55 de tıkandım kaldım ve nesfit 14 gün programına başladım bugün bakalım bununla kaç kilo vereceğim.
Selammm, nabersiniz??? Şuan adet dönemim 2 gün önce 60.6 ı görmüştüm(Şişkinliğim vardi neyseki bugün 59.5'i gördüm. OHHH!!!!!!!!!!! Ama diyet benim için yok ya ben motive OLAMIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(((((((((((( offf bana yardım edin ühühhühühühühühühühühühühühühühühühüüüüü :'((((((((((((
bende nesfit 2 haftayı hep yapmak istemişimdir ama hiç denemedim :)) Bana sonuçlarını bitince söyle olur mu?
O zaman şöyle bir şey yapabilirsin ben öyle yapıyorum dayanamadığım zamanlar: kendine belli bir süre ver sürekli diyete girme. De ki mesela önümüzdeki üç gün kesinlikle çok az yiyeceğim zararlı kilo yapan gıdaları tüketmeyeceğim de. Sadece 3 gün olduğunu bilirsen dayanırsın ama biz kilo verene kadar diyet yapacağız mantığıyla baktığımız için ömür böyle geçer mi diyorsun bırakıveriyorsun diyeti 3 gün diyet yap 1 gün dinlen tekrar 3 gün yap bir gün dinlen şeklinde olabilir. Ben artık pazar günlerini kendime ödül verdim pazar gününe kadar kilo yapan şeyler yasak ama pazar günü her şey serbest. Zaten mide küçülünce çok da yiyemiyor insan.
Teşekkürler bi deneyeceğim ilk önce 3 gün sonra 4 gün sonra 5 gün sonra 6 güne çıkaracağım diyet süremibelki yapabilirsem 2 haftada bir felan da çıkarmaya çalışırım ama olacağını zannetmiyorum. Yanlız benim şöyle bir sorunum var termosum yok evden okula yemek götüremiyorum. Kantinde yemek mecburiyetinde kalıyorum. O zaman da ya sosisli ya hamburger ya da soğuk sandviç yiyebiliyorum. ben sosisli sevmem ve peynir de sevmem o yüzden sandviç yemiyorum. Hamburger de zaten et-ekmek şeklinde mayonez ketçap falan yok. yanında da sıkma portakal suyu içiyorum bazen evimden böyle form bisküvisi fındık çubuk kraker falan getiriyorum ama o da nadiren. hele bi 4 gün geçsin sonra başlarım :O(esneme şaşırma diil) uykum geldi neden bilmiyorum ama yatıcam hoşçakalın.....
NOT: Evde yeşil çay var ben de sabah kahvaltıda şekersiz, akşam yemeğinden önce şekersiz vve spordan yarım saat önce şekersiz 1 fincan içmeye çalışcam. Ama ben mecburen poşet yeşil çay içiyorum. Ama limonlu falan değil sade olandan.
70 kiloydum 56 yım şuan ama ramazandan beri beni tutabilene aşk olsun yaaaaa isteğim gitti canım diyet yapmak istemiyo yürüyüşte istemiyoooo nasıl motive olucam ben yaaaa(((((
bende o sekide yapiyorum 4-5 gun sadece diet seyler yiyiyorum sonra haftanin belli gunleri allah ne verdiyse
fakat su bir kac gun icinde 3 kilo almisim ve simdi onu vermem lazim cunku bu aralar abartmistim aslinda hakettim bunu ben
cok sinirlerim bozuluyo yaa!!!hemen anliyorum gobegim cikiyor ve belim kalinlasiyor offf nasil vercem simdi offf
Çok kilo vermişsin canım,nasıl verdin ne kadar zamanda verdin,biraz anlatabilir misin? Senin de arada çok yiyip kilo aldığın oldu mu hiç sonra tekrar nasıl motive oldun anlatabilir misin?arkadaşlar merhaba...uzun süredir görüşemedik.. Adet dönemine girdim..ama şimdi 50.200'üm..2 kilo daha istiyorum. sanırım cumaya kadar düşer..zayıflamak önemli değil de önemli olan o kiloda kalabilmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?