50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

50 olup kurtulmak istiyorum yaaa börek çörek ne varsa indiriyorum mideye kocaman göbeğim geri gelicek die korksamda çok seviyorum yemek yemeyi yaaaa:))) bi yerden başlamak lazım dediğin gibi ipin ucu kaçınca yakalanmıyo bi daha

Ben kararımı verdim.... denemem'in bana verdiği öneriyi uygulayacağım. Sonra o gün (serbest olan gün) biraz daha hareketli olacağım, sporum 15 dk kardiyo egzersizi ise (misal) onu 30 dkya çıkaracağım. bakalım.........................................................................................offff nedense çok uykum var bu aralar bıktım beee

Bende önceden hesaplamıştım insanity ile zayıflamaya çalıştığım için onun beslenme programı kitapçığını okudum, kilo vermek için kaç kalori almam gerektiğini hesaplamıştım günlük 1500 kalori alırsam haftada yarım kilo ile bir kilo arası verebileceğimi gördüm.1500 kalori alınca günlük -500 kaloriye düşüyorum o da 2 haftada bir kilo vermek oluyor sanırım. Bugün başladım aldığım tüm kalorileri hesaplıyorum bugün 1446 kalori aldım. Bakalım sonuç ne olacak :)) bu haftayla birlikte 8 haftam var insanity nin bitmesine toplamda en az 4 kilo vermiş olmam gerekecek hesaplamalarım tutarsa 53 kiloyu görmüş olacağım :))

kilo vermek o kadar da zor değil canım, çok sıkma canını yemek yemeyi seviyoruz ama zayıf olmak istiyorsak bazı kurallar koyup uygulamak zorundayız sadece boğazımdan kıstım zayıflayamadım, sadece spor yaptım yine zayıflayamadım :)) İkisini birlikte yapmak şart, hem de en sağlıklısı o. Bir hafta dayanalım biraz kilo verince bak nasıl gaza geleceğiz. Ben kaç aydır uğraşıyorum pek zayıflayamadım ama pes etmiyorum hiç hala umudum var :))

slm kızlar bende 76 kilodan 57-55 kiloya düşebildim :) benim için mucize.. şimdi sizi takip ediyorum :):) hedefim 48 inşallah . tartıya bi çıkıyorum 55 bi çıkıyorum 57 toklukla alakalı sanırım sabah aç olarak bu sabah 55.2 çıktım .. ben rejim yapmadım hiç açta kalmadım ama diyorum birazda sıksam belkide 48 olurum :):) eşimde 20 kilo verdikten sonra yeniden aşık oldum dediği bana bi kez daha aşık olur sanırsam :):) tanıştığımızda yani 10 sene öncee 45 kiloydum :):) ŞİMDİ HEDEFFF 48 çok mu şey istiyorumkii.. 28 yaşında 1.60 boyundayım ..
ben ayda 1 - 1,5 kilo versem yeter 2 kilo versem süper olur ama olmazsada üzülmemm

bide kötü örnek olmasın ama beslenme şeklimden bahsediyimm
ımm .. sabahları asla kahvaltı edemiyorum .. öğlenleri ne olursa 1 kase az bişiler atıştırıyorum kahvaltı etsem bile en az 2 ye kadar hiç bişi yemiyorum.. su içmiyorum .. ama akşamları iştahım açılıyor akşamları inanılmaz yiyebiliyorum :):) ya sanırım bünyem böylece şaşırdı gündüz aç akşam tokum :):) elimde diil kasten yaptıım bişi değil ama akşama kadar iştahım kapalı acaba sabahları kahvaltı yapsam daha mı iyi olur?
hımm bide bol bol çok şekerli türk kahvesi içiyorum oda iştahımı kapatıyordur belkii bilemiyorum

sabahları kahvaltı etsen daha kolay kilo verirsin, sen bu şekilde vücuda uzunca bir oruç tutturuyorsun ve ister istemez vücut kendini korumaya alacaktır. ben sana kendi beslenmemden bahsedeyim, sabah kalkar kalmaz 1 bardak ılık su içiyorum, bazen içine limon da sıkıyorum üşenmezsem. sonra 2 tane kuru kayısı yiyorum. bir bardak daha su içiyorum. 1-1.5 saat sonra 1 yumurta tüketiyorum, ya haşlıyorum ya peynirle omlet ya da az yağlı menemen, bu senin yaratıcılığına kalmış, yanında yeşil çay içiyorum. sonra doğadan 7 otlu çay içiyorum. öğle yemeğinde ızgara et tavuk balık o gün ne varsa işte, ya da fırında yapıyorum az yağlı yanında da mutlaka salata yiyorum az yağlı ve elma sirkeli limonlu. ekmek hiç yemiyorum, gün içinde içim ezilirse azcık ceviz fındık kuru üzüm falan atıştırıyorum. akşam yemeğinde 1 kase çorba ve yine salata yiyorum ekmek yok. akşam da eşim ve oğlumla 1 tabak meyve salatası yapıyoruz üçümüz yiyoruz. hiç aç kalmıyorum, hiç tatlı falan aramıyorum. şimdi adet olmak üzereyim o yüzden tatlı düşünmeye başladım, 1 bardak sıcak süte 1 çay kaşığı tarçın koyuyorum, salep gibi oluyor, onu içtim mi tatlı falan isteği kalmıyor. hem bağırsak düzenimi sağladım, hem kanım düşmüştü halsizdim onda düzelme oldu, hem de kolayca kilo veriyorum. leslie yapıyorum hergün 5 mil, bacaklarım falan çok inceldi, belim inceldi, mucize gibi:)

Bende genel olarak senin gibi besleniyorum :)) Bir insanity yapıyorum spor olarak. Sadece su içtikten sonra kayısı yemiyorum ama kahvaltıda kuru incir ya da bir adet hurma yiyorum. Bir de benim bir alışkanlığım var. Hep 2 öğün yerim sabah kahvaltı akşam yemeği bir de. Ara öğün alışkanlığım da pek yok ama acıkırsam ara öğün de yaparım ara öğünde meyve ya da kuruyemiş yiyorum. Bazen çok erken kahvaltı ettiğim zamanlar 3 öğün yiyorum. SAnırım sabahları çok geç kahvaltı ediyorum saat 10gibi 11 gibi sofradan kalkıyorum o yüzden zaten öğlen olmuş oluyor acıkmamış oluyorum bende. Bir de 4-5 saat ara ile yemeye özen gösteriyorum zayıflayabilmek için. Bir ara karatay diyeti ile güzel zayıflamıştım ordan geldi sanırım bana bu alışkanlıklar da, ekmek yememek, az öğün yemek, 4-5 saat ara ile yemek yemek gibi, bir de kuruyemiş tüketimine beni karataydiyeti alıştırdı. Eskiden ekmeksiz yapamazdım şimdi çok gereksiz bir besin gibi geliyor bana ekmek. Sadece dışarda yemek yersem ekmek tüketiyorum. Yani hiç yemiyor değilim ara sıra yiyorum yine.

ben sabah 6-7 gibi kalkıyorum mecburen erken kahvaltı ediyorum, 9 gibi ya da en geç 10 da kahvaltı bitmiş oluyor. öğle yemeğini eşimle yediğimiz için yiyorum ama acıkıyorum zaten saat 1-2 gibi. ama çok az yiyorum artık öğlen bile. akşam da sadece çorba bile yetiyor. inş. en kısa sürede istediğimiz kiloya ulaşacağız. bu sabah 57 geldim aç karna ve bir saat sonra falan adetim başladı, ödemimi atınca 56 kalıcam inş. insanity için kendimi hazır hissetmiyorum ama leslieye başladığımdan beri belim bacaklarım inceldi, göbeğim çok azaldı. 1 haftadır falan yapıyorum, 1 aya tamamlayınca insanitye geçicem inş. şuan kaslarım toparlanmaya başladı, insanity ile de son vuruşu yapıp fit olmayı düşlüyorum. :) yeniden tartıda 50yi bir görsem:) ilk hedef 50 ikinci hedef 48. belim de 60ın altına iner mi acaba:):):):) popo çevresi ilk başladığımda 103 tü şimdi 90 kaç olması lazım acaba bu boya?

kızlar cidden süpersiniz zaten ben öyle ciddi bi rejime girişsem ah bende hızla kilo verebilirim belki ..
bu gün sabah uyandığımda yine iştahım yoktu ama 1 haşlanmış yumurta 1 küçük peynir 1 dilim ekmek yedim
saat 4 henüz hiç bişi yiyemedim .. artık akşam yemeği yicem . akşam yemeklerimizde saat 8 - 8:30 da yiyoruz biz :)
çok geç oluyor biliyorum ama zaten o saatte ancak bişiler yemek istiyorum :)
saat 10 - 11 gibi de süt le bisküvi atıştırırım mutlaka

bugün akşam sulu köfte yapıcam , yanına mercimek çorbası, belki bide bulgur plavı , çoban salata yaparım bol limonluu ,
yanında 1 veya 2 dilim ekmek yerim plav yemem ama köfteden çorbadan birer tabak yerimm yanında salata yerimm :):)

kızlar ben ekmeği vicuduma unutturmak istemiyorum çünki yer yemez sora hilo olarak dönüyor ben günde 2-3 dilim ekmek yiyorum

11 ekim 55.2 olan kilom 11 kasımda 54 olsun istiyorumm :):)
11 aralıkta 53
yılbaşında 52
şubat - mart gibi 48 :):)
ah ah 18 yaşındaki halime geri dönebilsem :):)

ben kepekli ekmek falan sevmiyorum, beyaz ekmeği de bir oturuşta 1 ekmek yiyebilirim, ekmek yiyince kendimi durduramıyorum. mesela bu akşam komşum tatlı getirmiş 1 çatal alayım dedim demez olaydım, bütün dilimi yedim benim için ya hep ya hiç, yemezsem yemiyorum ama yemeye başlayınca kendimi durduramıyorum. en iyisi hiç bulaşmamak. ben de 18 yaşıma dönmek istiyorum, 50-48 ahhhh ahhhh:)

ah demi ama süper olurdu
ya iştee onu demek istiyorum ben yiyerek yavaş yavaş verilen kilonun geri alınmadığına tecrübelerimle emin oldum
ama aç kalarak zayıflayanlar hemen fazlasıyla alıyor
bak ben 10 ayda 21 kilo verdim ve ne yersem yiyim geride almıyorum :):)
yavaş yavaş sabırla verilen kilo vücuttada deformasyon yapmıyor valla 21 kilo vermiş gibi değilim
maşşallah bana her yerim sımsıkı yavaş yavaş verilince kilo vücutta kendini toparlamak için zaman buluyo bence

ben geçen sene başarıyordum her şeyden çok çok az yiyordum çikolata bile yiyordum ama hani küçük bir parça bir çikolatanan beşte birini yiyip bırakıyordum. Şimdi bunu başaramıyorum yine yapabilirim sandım ama olmadı. Bende abartıyorum midem çok genişlemiş sanırım bugün de ye ye doymadım resmen :)) Ben de duramıyorum yedikçe yiyesim geliyor. O yüzden kalorili yiyecekleri tamamen bıraktım hiç yemiyorum bugün normal et yemeği yedim ekmeksiz ama doymadım iki tabak yedim üstelik az yiyip doyayım diye aç karnına 2 bardak da su içtim yani ama etki etmedi pek . Alışana kadar her gün çorba da yapcam artık çorba ile midemi şişirip daha az yemeye çalışcam.

kıyamaaaammm ya 3 günlük dünya kendimize de o kadar eziyet etmeyelim yaa :):)

ben akşam neler yediğimii sayım mii dedim ya akşamları iştahım açıkk ama gündüz pek yiyemiyorum benim bünyem bu duruma alıştı :):)

akşam : yarım kase mercimek çorbasıı , bir koca tabak sulu köftee 3 dilim kepek ekmek yanında çoban salata
sora 2 bardak çayy 1 avuç fındık yedimm :):)

ben bunları yemezsemm kendimi çözdüm artık vücudum isyan bayrağını çeker ve kilo alırım benim yapım buymuş meğer

merhaba kızlar
ya ne kadar azimlisiniz maşşallahhh!!!!!!!!!!

ben de ne yediimi yaziim bari:)

sabah :1 dilim ekmek ,1 dlm kaşar ,1/4 domates
arada :şekersiz çay 3 br kadar,1 br nescafe sonra 4 tane bisküvü yedim:26:
arada derede :1 br süt
akşam :büyük balık (ama ızgara değildi malesef eşim pişirmiş),salata,
5 dan sonra yemedim,öğlen de yemedim,
9 gibi üzüm yedim,
10 gibi 1 br yeşilçay
üstüne bi de evi temizledim e artık spor niyetine

merhaba kızlar
ya ne kadar azimlisiniz maşşallahhh!!!!!!!!!!

ben de ne yediimi yaziim bari:)

sabah :1 dilim ekmek ,1 dlm kaşar ,1/4 domates
arada :şekersiz çay 3 br kadar,1 br nescafe sonra 4 tane bisküvü yedim:26:
arada derede :1 br süt
akşam :büyük balık (ama ızgara değildi malesef eşim pişirmiş),salata,
5 dan sonra yemedim,öğlen de yemedim,
9 gibi üzüm yedim,
10 gibi 1 br yeşilçay
üstüne bi de evi temizledim e artık spor niyetine

ay cok pardon aynı msaj tekrar tekrar gönderilmiş

bu arada tartıda 60.5 olmuşum 3 günde 500 gram gitmiş.
hergün tartılmak ii diil ama kendimi tutamıyrm....

Sonunda kilo alıp da verememe sebebim belli oldu. Bugün regl oldum salı 57 olmuştum ve anca 56.5 e düşevildim sabah. Halbuki geçen hafta 55 i görmüştüm inşallah buhafta sonu da 55 i görürüm.Ben de sürekli diyet yapıp 57- 59 arası gezinip duruyordum 1 ayda 55 e kadar düştüm inat ederek. Hedef 50 devamediyorum inşallah kasım ayında da 5 kilo veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…