çok kilo verip de uzun süre diyet ve spor yapmakla sürmenaj oluyoruz. ben de 65den 56 ya düşünce benzer şeyler hissettim. ama kiloları geri almaya başladım. tekrar asıldım şuan. kendini ödüllendirme şeklinde birşeyler yapabilirsin, 1 saat yürürsem sevdiğim bir yiyecekten az bi miktar yiyebilirim, bu hafta kaçamaksız diyet yaparsam haftasonu en sevdiğim tatlıdan 1 porsiyon falan gibi, yavaş ama emin adımlarla gidersin. salıvermekten iyidir, az az kaçamaklar, saldıktan sonra ipin ucu kaçıyor ve tartıda bi bakıyorsun fazlasıyla gelmiş geri kilolar1 haftada zor vediğini 2 günde kolayca alıyorsun
Ben kararımı verdim.... denemem'in bana verdiği öneriyi uygulayacağım. Sonra o gün (serbest olan gün) biraz daha hareketli olacağım, sporum 15 dk kardiyo egzersizi ise (misal) onu 30 dkya çıkaracağım. bakalım.........................................................................................offff nedense çok uykum var bu aralar bıktım beee
bide kötü örnek olmasın ama beslenme şeklimden bahsediyimm
ımm .. sabahları asla kahvaltı edemiyorum .. öğlenleri ne olursa 1 kase az bişiler atıştırıyorum kahvaltı etsem bile en az 2 ye kadar hiç bişi yemiyorum.. su içmiyorum .. ama akşamları iştahım açılıyor akşamları inanılmaz yiyebiliyorum :):) ya sanırım bünyem böylece şaşırdı gündüz aç akşam tokum :):) elimde diil kasten yaptıım bişi değil ama akşama kadar iştahım kapalıacaba sabahları kahvaltı yapsam daha mı iyi olur?
hımm bide bol bol çok şekerli türk kahvesi içiyorum oda iştahımı kapatıyordur belkii bilemiyorum
sabahları kahvaltı etsen daha kolay kilo verirsin, sen bu şekilde vücuda uzunca bir oruç tutturuyorsun ve ister istemez vücut kendini korumaya alacaktır. ben sana kendi beslenmemden bahsedeyim, sabah kalkar kalmaz 1 bardak ılık su içiyorum, bazen içine limon da sıkıyorum üşenmezsem. sonra 2 tane kuru kayısı yiyorum. bir bardak daha su içiyorum. 1-1.5 saat sonra 1 yumurta tüketiyorum, ya haşlıyorum ya peynirle omlet ya da az yağlı menemen, bu senin yaratıcılığına kalmış, yanında yeşil çay içiyorum. sonra doğadan 7 otlu çay içiyorum. öğle yemeğinde ızgara et tavuk balık o gün ne varsa işte, ya da fırında yapıyorum az yağlı yanında da mutlaka salata yiyorum az yağlı ve elma sirkeli limonlu. ekmek hiç yemiyorum, gün içinde içim ezilirse azcık ceviz fındık kuru üzüm falan atıştırıyorum. akşam yemeğinde 1 kase çorba ve yine salata yiyorum ekmek yok. akşam da eşim ve oğlumla 1 tabak meyve salatası yapıyoruz üçümüz yiyoruz. hiç aç kalmıyorum, hiç tatlı falan aramıyorum. şimdi adet olmak üzereyim o yüzden tatlı düşünmeye başladım, 1 bardak sıcak süte 1 çay kaşığı tarçın koyuyorum, salep gibi oluyor, onu içtim mi tatlı falan isteği kalmıyor. hem bağırsak düzenimi sağladım, hem kanım düşmüştü halsizdim onda düzelme oldu, hem de kolayca kilo veriyorum. leslie yapıyorum hergün 5 mil, bacaklarım falan çok inceldi, belim inceldi, mucize gibi:)
Bende genel olarak senin gibi besleniyorum :)) Bir insanity yapıyorum spor olarak. Sadece su içtikten sonra kayısı yemiyorum ama kahvaltıda kuru incir ya da bir adet hurma yiyorum. Bir de benim bir alışkanlığım var. Hep 2 öğün yerim sabah kahvaltı akşam yemeği bir de. Ara öğün alışkanlığım da pek yok ama acıkırsam ara öğün de yaparım ara öğünde meyve ya da kuruyemiş yiyorum. Bazen çok erken kahvaltı ettiğim zamanlar 3 öğün yiyorum. SAnırım sabahları çok geç kahvaltı ediyorum saat 10gibi 11 gibi sofradan kalkıyorum o yüzden zaten öğlen olmuş oluyor acıkmamış oluyorum bende. Bir de 4-5 saat ara ile yemeye özen gösteriyorum zayıflayabilmek için. Bir ara karatay diyeti ile güzel zayıflamıştım ordan geldi sanırım bana bu alışkanlıklar da, ekmek yememek, az öğün yemek, 4-5 saat ara ile yemek yemek gibi, bir de kuruyemiş tüketimine beni karataydiyeti alıştırdı. Eskiden ekmeksiz yapamazdım şimdi çok gereksiz bir besin gibi geliyor bana ekmek. Sadece dışarda yemek yersem ekmek tüketiyorum. Yani hiç yemiyor değilim ara sıra yiyorum yine.
kızlar cidden süpersiniz zaten ben öyle ciddi bi rejime girişsem ah bende hızla kilo verebilirim belki ..
bu gün sabah uyandığımda yine iştahım yoktu ama 1 haşlanmış yumurta 1 küçük peynir 1 dilim ekmek yedim
saat 4 henüz hiç bişi yiyemedim .. artık akşam yemeği yicem . akşam yemeklerimizde saat 8 - 8:30 da yiyoruz biz :)
çok geç oluyor biliyorum ama zaten o saatte ancak bişiler yemek istiyorum :)
saat 10 - 11 gibi de süt le bisküvi atıştırırım mutlaka
bugün akşam sulu köfte yapıcam , yanına mercimek çorbası, belki bide bulgur plavı , çoban salata yaparım bol limonluu ,
yanında 1 veya 2 dilim ekmek yerim plav yemem ama köfteden çorbadan birer tabak yerimm yanında salata yerimm :):)
kızlar ben ekmeği vicuduma unutturmak istemiyorum çünki yer yemez sora hilo olarak dönüyor ben günde 2-3 dilim ekmek yiyorum
ben kepekli ekmek falan sevmiyorum, beyaz ekmeği de bir oturuşta 1 ekmek yiyebilirim, ekmek yiyince kendimi durduramıyorum. mesela bu akşam komşum tatlı getirmiş 1 çatal alayım dedim demez olaydım, bütün dilimi yedimbenim için ya hep ya hiç, yemezsem yemiyorum ama yemeye başlayınca kendimi durduramıyorum. en iyisi hiç bulaşmamak. ben de 18 yaşıma dönmek istiyorum, 50-48 ahhhh ahhhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?