sürekli yapan bir ablamız vardı platesi her zaman yapabilirsin demişti, sadece yemekten 1.5 saat geçmesini bekle demişti. yapılabilir yani, istediğin zaman.
sağol canımcımm ..süpermişş o zaman ayy inşallah ya kilo vermesemde olur ben çok takık değilim zaten tabi iyi olur şöle bi 6-7 kilo gitse ama :) işte bi çıkıyorum 55 bi çıkıyorum 57 her gün bile değişenbiliyor arada 56 oluyor falan :):) hani eskiden 48 kiloydum yine düşsem iyi olur ama artık yaş 28 :) 30 a ne kaldıki 48 belkide yakışmaz bilemiyorum da yani
bende insanity'den önce pilates yapıyordum hep. Önceleri sabah yapıyordum sabah yapınca kurtuluyorsun heme yapıp bitmiş oluyor hem de gün içinde kendini daha iyi hissediyorsun bi de ben spordan sonra çok acıkırım hep o yüzden sabah yapınca arkasından bir şeyler yiyordum. Sonra bir ara hep akşam yaptım o zaman da aç yatıyordum yapıp. Onun avantajı da sabah düz bir karınla uyanıyorsun :)) Farketmiyor çok da aslında sabah akşam. Tek fark strech hareketlerinde akşam daha açık oluyorsun ama sabah daha kapalı oluyor vücut. Esneme açısından sabah yapmak daha iyi oluyor.kızlarr her gün değilde şöle 2 güne bir de olsa plates yapıcamm karar verdim :):) ya ama akşamı sabahı varmı fark ediyormmu ?? mesela akşam yatmadan falanda yapabiliyormuyuz :):)
sağol canımcımm ..süpermişş o zaman ayy inşallah ya kilo vermesemde olur ben çok takık değilim zaten tabi iyi olur şöle bi 6-7 kilo gitse ama :) işte bi çıkıyorum 55 bi çıkıyorum 57 her gün bile değişenbiliyor arada 56 oluyor falan :):) hani eskiden 48 kiloydum yine düşsem iyi olur ama artık yaş 28 :) 30 a ne kaldıki 48 belkide yakışmaz bilemiyorum da yani
aynen ben de öyle, değişip duruyor kilom ama görüntü olarak hergün daha sıkı toparlanmış hissediyorum kendimi. ben de 27 oluyorum artık, ama azmettim 50 bari olucam 48 olmasa da. şimdi düşünüyorum ya çok zayıf olursam bi de diye, şuan bile 25 giyince, neyse kilo almak çok kolay hele bir verelim de:)
Merhabalar...Uzun süredir yazamadım adetimin bitmesini bekledim. Herhal 62 olmuşundur çünkü kendime ''Adet oluyyorsun, abur cubur yok!'' dedirte dedirte cipsleri, fıstıklı çikolataları(şuan yiyorum) lüplettim. Ve hastayım boğazım ağrıyo burnum akıyo :2: . Bugün tam olarak bitti ve yarın başlıyorum. Kendime kilitli torba aldım yani yarın okula meyve götürecem YEYYYYY :))) Ben meyve olarak mandalinayı çok severim canım da çok çekti diye yarın onu götürcem hem mandalina kilo vermeye en yardımcı besinmiş doktorum programında izlemiştim Neyse ben yatıyorum iyi geceler hanımlarrr
kaçamak yapman normal :)) Sonuçta yemek yemeyi abur cubur yemeyi sevmeseydik bu kiloları almazdık dimi :)) Bende adet olcam şişti her yerim her ne kadar şişlik var üzülme desem de kendime sanki kilo almışım psikolojisine giriyorum her ay ve üzülüyorum deli miyim neyim
Bir de olunca kendimi tutamıyorum aşırı bir yeme isteği oluşuyor oysa o dönemde diyet yapılırsa normal zamandan daha hızlı kilo verilebiliyormuş deneyeceğim bu sefer. Sanki uyuşturu mübarek aburcuburlar tatlılar nasıl canımız çekiyor karşı koyamıyorz böyle hayret ediyorum :))
Bi adet öncesi diyeti vardı kilo almamak için annem 1.53 boyunda 51 kiloya çıkınca adetten önce o diyeti yapıyordu ve yine 48-49lara iniyordu ama kimde nasıl işe yarar bilmiyorum. Sana kolay gelsin valla 12 yaşındayken 17-18 yaşlarını iple çekiyyordum ama şimdi o yılları çok özlüyorum ahhhh
zennube güzel bi liste cnm :) bence en az 5 kilo gidecek bu ay
zaten aynen benada ev işleri baya ağır bi spor oluyor :):)
kızlarrrr çok sevinçliyim, hayatımda ilk defa 25 beden streç kot denedim ve girdim içine. 52 kilodayken bile 29 beden giyerdim, eski kotlarıma girince bile çok mutlu olmuştum. 25 beden benim için hayaldi. 27 beden kot denedim o da belden hafif bol geldi ama bacakları tam oturdu. leslie gerçekten beni inceltti. kiloma göre inceyim yani, bi de 50 ye ulaşsam tam fit olucam demektir. yaşasın!
aman valla almak çok çok kolay :):) şunun şurasında benim bitanecikim ( kocacıkım ) Rabbimin izniyle 2.5-3 ay sonra iyileşcek biraz rahatsız kendisi .. o zaman iştahım açılır benimm
übugün pazartesi diye sabah tartıldım, 56,500 geldim. ohhh beeee sonunda 56 küsürleri gördük yeniden. bu adet dönemini en az hasarla atlatmayı başardım, madem adet döneminde bu kadar tatlı canımız istiyor engel olamıyoruz bu dürtüye, ben de bu adette gezmeler de denk geldiği için arka arkaya, kahvaltımı ettim, öğle yemeği yemedim, gittiğim yerde salata ve tatlı çeşitlerini yedim, akşam da sadece meyve yedim ve yeşil çay form çay falan içtim ve nihayet 56, 500 ü gördüm ve bu benim doğumdan beri gördüğüm en düşük kilo. inşallah aynı azimle ilerler ve hepimiz istediğimiz görüntü ve kiloya ulaşırız:) eskiden içine tekrar gireceğimi hayal bile edemediğim kıyafetlerimin dökümlü durması beni sıfır bedene doğru itiyor, artık gram fazlam kalsın istemiyorum, her yanım taş gibi kas olsun inş. :):):):):):) bıngıl bıngıl yağlarım erisin bitsin artık:)
ü
tebrik ederim yliss :)) Bende cuma gününü bekliyorum tartılmak için, bende akşamları meyve yiyorum daha çok elmayı tercih ediyorum tatlı yaa sanki sütlü tatlı yemiş gibi oluyorum onu yiyince :) Bir de sanki kilo verdim gibi hissediyorum kendimi inş hasta olup bitince bende 56 ları görmüş olacağım :))
ben sabahları ilk iş tartılıyorum aslında dayanamayıp ama her sonucu ciddiye almıyorum açıkçası. çünkü bir önceki gün ne yemiş olduğum önemli, tuzu fazla kaçırsam direkt ödem oluyor, eğer bağırsaklarım durmuşsa ki sık sık yaşıyorum bunu gene tabi fazla çıkıyorum ama nedenini biliyorum. adet bitince bu kiloda olacağımı da biliyordum bu yüzden. teşekkür ederim bu arada inş. senin emeklerin de karşılıksız kalmayacak, akşam yemeğini hafif tutmak gerçekten çok işe yarıyor, gündüz o kadar tatlı falan yememe rağmen kilo verdiğimi görünce çok rahatladım biz meyve salatası yapıyoruz, şeftali armut muz kivi mandalina artık evde ne varsa, ama muzu çok az tadıyorum diğerlerinden de abartmadan yiyorum işte,bence en çok kilo yapan şey yağlı yiyecekler, zayıflamaya en yardımcı olanlar proteinler ve hayatın tadını getiren şey karbonhidratlar, eee karbonhidratın da en masumu meyve:) meyvesiz olmaz:) gerekirse hiç ekmek yemeyebilirim ama dukanla meyvesiz geçen günlerime üzülüyorum, zaten bırakınca da verdiğimi geri aldım, iyi ki tekrar verebildim:)
ben dukanı 1 hafta yaptım daha doğrusu sadece 5 gün ama beni bitirdi. Ben aç kalınca terliyorum arkasından çok üşüyorum sonra tekrar terliyorum bir de midem bulanıyor. Sanırım kan şekerim düşünce vücudum böyle tepki veriyor. Dukanda her gün bunu yaşadım. Şok diyetini yaptım yulaf kepeği dışında da hiç karbonhidrat tüketmedim çok kötüydü bir daha hayatta yapmam çok çok sağlıksız olduğunu düşünüyorum ben karbonhidratsız bir hayat düşünemiyorum yaa :)) Ben de ekmek yemiyorum genel olarak ama bugün canım nedense ekmek arası bir şeyler istedi özledim galiba :)) Ama şu beyaz ekmeklerde çok lezzetli oluyo :)) Özellikle taze iken bir de biraz kızarmışları var ya böyle çıtır çıtır ohh :)) Gece gece acıktım tabi saat 7 den önce bir tane elma yedim akşam yemeği olarak acıktık doğal olarak hayal kurma faslına geçtimYarın kendime izin vercem abartmadan ekmek yicem :)) Bir de ben pilavı çok seviyorum karatay diyeti yaptığım zamanlar en çok pilav yemeyi özlemiştim bende.
Bende tuvalet sorunu yaşamaya başladım neden bilmiyorum aslında kabızlık çekmiyorum ama eskiden her gün tuvalete giderdim şimdi ise 3-4 günde bir anca gidiyorum. Tabi gitmeyince de kilom hep fazla çıkıyor( Acaba az yiyorum ondan mı ki?
normalden az yiyince doğal olarak bağırsak hızı düşüyor ama benim sorunum yıllardır var ve en sonunda hamileyken ileri derecede hemoroid sorunu çıktı kabızlıktan. 2 günde bir çıkıyordum ama resmen ağlıyordum acıdan, doğuma kadar 2 ay kadar çektim mahvoldumşimdi kabız olucam da hemoroid çıkacak yine diye aklım çıkıyor. lifli besinler, yeşillik, zeytin yağı, kayısı, kuru meyveler, incir, kepekli ekmek ve kepekli makarna, esmer pirinç, yulaf ezmesi, probiyotik yoğurtlar ve sabahları aç karna içilen 2 bardak ılık su gibi besinler benim bağırsaklarıma çok iyi geliyor, nerdeyse her gün çıkıyorum bunlardan tüketirsem. eğer 2 günü geçer de çıkamazsam, form çay içiyorum gece yatmadan, sabah karın ağrısıyla kalkıp çıkıyorum ama asla 3 güne bırakmıyorum yoksa hemoroid riski oluyor
Kızlar kabız olmamak için yulaf ezmesi yiyorum ve çok işe yarıyor. Her gün çıkabiliyorum artık. Ben nesfit 14 gün programını uyguluyorum ve sabahları nesfitin içine yulaf ezmesi de koyuyorum tavsiye ederim. Ayrıca nesfiti de çok seviyorum harika bir tadı var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?