50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya regl olunca kilo almıyoruz dimi_? vücut şiş oluyor sanırım .. hatta şöle bişi söliim ben öncesindeki kilomdan en az yarım kilo eksik çıkıyorum sonrasında ödemi atınca :):)

ya kızlarrr basen ve bel kaç cm olmalı bi fikri olan var mıı ??? bi de şu yancık diye tabir ettiğimiz yerler ben oyle diorum tabi ama adını bilemedim şimdii oralar nasul giderrr yardımmm

ya kızlarrr basen ve bel kaç cm olmalı bi fikri olan var mıı ??? bi de şu yancık diye tabir ettiğimiz yerler ben oyle diorum tabi ama adını bilemedim şimdii oralar nasul giderrr yardımmm
önemli olan karın yağlarıdır. Göbeğinin hizasından tam ölçersen boyunun yarısı kadar olmalı üstünde ise kalp için tehlike riski başlar. Kalçadaki yağların vücuda pek bir zararı yok. Göbek karın yağları şeker kalp gibi bir sürü hastalığı tetikler.

senin bahsettiğin kısım için de en iyi şu video olur:
[video=youtube;cEvzL2exAxk]http://www.youtube.com/watch?v=cEvzL2exAxk&feature=related[/video]

bunları çalışırken karnını içe çekmeyi unutma yoksa göbek kasları dışa gelişir daha bir göbekli olursun :))

denemen bende yaptım 1kere bu hareketleri çok kolay göründü gözüme yapıyım dedim ne var 8 dkka :):) ilk ve son oldu baya yoruldum bazılarını yapamadım :):) rezalet utandım bak şimdi
karnımızı içimize çekmemiz gerektiğini bilmiyodum .. ya yapabilsem süper olur aslında hem inceltip hem kas yapıyormuş karın kaslarında du bakim yarın sabah kalkınca yine deneyim

evet karın egzersizleri çok zordur özellikle de doğru yapıldığı zaman. Karnı içeri çekmek çok çok önemli bir ayrıntı çoğu bunu bilmez 1000 tane mekik çeker ama hiç işe yaramaz kolay da olur. Ama karnı içeri çekerek yapıldığında 10 mekik bile çok çok zor gelir canın yanar nefes nefese kalırsın terlersin. Bu egzersizleri düzenli yaparsanız 1 ayda karın dümdüz olur ne göbek kalır ne bir şey. En önemlisi de ödem olmaz hiç karnınızda, hiç şişkinlik de olmaz düzenli yapıldığında. Üstelik 8 dk çok kısa bir zaman her gün 8dk ayrılabilir bence.

denemen çok fena yapasım geldi şuan hakkatten 8 dkka neki :):)
inşallah yarında böle istekli olurumm .. yarından itibaren başlicam

ya regl olunca kilo almıyoruz dimi_? vücut şiş oluyor sanırım .. hatta şöle bişi söliim ben öncesindeki kilomdan en az yarım kilo eksik çıkıyorum sonrasında ödemi atınca :):)

benimde regl'ime 4-5 gun kaldi suan resmen 2 kilo almisim acim valla ac bisey yemiyorum yersem iyice siscem:26: kesinlikle vucut sisiyor yuzum bile sis gibi yuzugumden anliyorum
cok SIKIYOR takamiyorum..

benimde regl'ime 4-5 gun kaldi suan resmen 2 kilo almisim acim valla ac bisey yemiyorum yersem iyice siscem:26: kesinlikle vucut sisiyor yuzum bile sis gibi yuzugumden anliyorum
cok SIKIYOR takamiyorum..

aynen ya adete 1 hafta kala bir şiştim, parmaklarım falan tombik tombik oldular, iştahım da açıldı ama kendimi zor frenliyorum ama arada kaçırıyorum napayım gözüm döndü. şimdi adetin üçüncü günü, bu sabah 57,400 geldim, bakalım adet bitsin kaç çıkıcam. kadınlık ne zormuş ya, adet ol kilo al, hamile kal kilo al, sonra vercem diye aç gez, millet löp löp yutsun sen bak

video için teşekkürler denemekte fayda var

kızlar 3 gündür tam diyetteyim çok zor oluyor ama çok mutluyum sonunda başardım boğazıma sahip olamıyordum hiç. Artık kendimi tutuyorum :)) 1500 kaloriyi geçmeden yiyorum dün 1300 küsür kalori almıştım bugün de hesapladım 1370 kalori almışım :))
Ekmek yemiyorum ama bugün öğlen pilav yedim akşam da makarna yedim :)) Tabi çok çok az. Bir tabak yemek yiyorum ekmeksiz doymuyorum midemi nasıl genişlettiysem artık.Eskiden rahat 2-3 tabak yiyordum farkında olmadan. Aslında bir tabağa dolduruyordum bir sürü sonra da bir tabak yedim sanıyordum

Sofradan sürekli doymadan kalkıyorum. Bugün annem kek yaptı canım çok istedi ama yemedim.sadece pazar günleri her şeyi serbest bıraktım abartmamak şartıyla. O yüzden yarını bekliyorum kahvaltıda bir dilim kek yiyecceğim :))

Canım kalorili bir şeyler yemek istediğinde kendime şu soruyu soruyorum bugün pazar mı? hayır o zaman yiyemezsin aklından çıkar
Bir tabak yemek yiyince ikinci tabağı almak istiyorum kendime soruyorum bir tabak neyine yetmiyor Almıyorum ikinci tabağı biraz zor oluyor ama normal daha alışmadım tabi. 2 hafta sonra midem küçülmüş olacak azıcık yiyip hemen doymuş olacağım diye düşünüyorum.

denemem cnm ne zamandır rejimdesin? kaç kg verdin ne kadar inceldin maşallah çok azimlisin

valla yanlış kişiye sordun bunu Ben yazın 60 kiloya çıkmıştım 20 ağustos falandı işte 60 kilo olduğumda biraz dikkat ederek saat 5 ten sonra hiç bir şey yemeyerek 59 kiloya inmeyi başarmıştım. Sonra hep 59 da kaldım sonra devam ettim 58.8 oldum. Sonra sabitlendim bıraktım diyeti falan da 15 eylülde başladım tekrar, yediklerime dikkat ettim bir hafta dukan diyeti yaptım 57.2'yi gördüm sonra 1 ekime kadar 1 gram veremedim. 1 ekimde insanity yapmaya başladım ama çok yorulduğum için iştahım açıldı kilom da değişmeye başladı sürekli bir ara 57.2 çıkıyorum 2-3 gün sonra 58,5 oluyorum sonra bir bakıyorum 59u görmüşüm sonra tekrar 57.2'yi gördüm böyle oynamaya başladı kilom. Baktım olacak gibi değil dün tartıldım. 58,5 çıktım dün ve 3 gündür de hiç bozmadan diyetimi devam ettiriyorum. Her şeyden az az yemeye çalışıyorum.insanity'ye de devam ediyorum. Kısacası pek yol katetmiş bir insan değilim sebebi de boğazıma çok düşkünüm yemek konusunda çok iradesizim. Dayanamıyorum sevdiğim bir yiyeceği gördüğümde tam da motive olamadım hiç bir zaman. Ben bayadır bu başlıkta takılıyorum. Sürekli hep bir yeni başlangıç yaptım. Ama işte en son güzel bir başlangıç yaptım son defa :)) hem spor hem diyet yürütüyorum bakalım bu sefer umutluyum. Yeni yıla kadar 49 kilo olmak istiyorum.

Yani yaklaşık 2 ay oldu kilo vermeye heveslenme sürecim diyeyim ve toplamda 1,5 kilo gitti.

Çarşamba günü cozuttum. Ama ne cozutmak. Hamurişine bir dadanmışım ki, karın ağrıları ve sancıdan öldüm. Tabii midem de küçülüce.. Gerçi küçülmese de o kadar çok şey herkese fazla gelirdi eminim nasıl gözüm döndüyse. İlk defa diyetimi gerçek anlamda bozdum. Tabii sonra hemen toparladım, perşembe cuma sıkı bir diyet ve sporla bu sabah 53.7'ydim. Çarşamba sabahı 53.8'dim, yani kilo almamışım aksine 100 gram da olsa vermişim allahtan. Yalnız ben aşırı acıkmaya başladım. Ve artık bu moralimi olumsuz etkiliyor. Bugün sabah nesfit yedim 1 kase. ara öğün 1 elma. ama tabii öğlen dershaneden çıkıp eve gidene kadar neredeyse kahvaltının üstünden 7 saat geçmişti. Bu kadar açlığa dayanamadım, mavi yeşilin light şekersiz çikolatasını aldım. Tadı nefisti, içeriğinde de zararlı bir şey yoktu.. Öğlen uno tam buğday ekmeği ile tost, 120 kalori falandır.. Akşam yine 1 kase nesfit. 1 saat da leslie yaptım. Ama böyle olmuyor. Sabah kahvaltım 6,30. Öğlen değişiyor. Akşam yemeğim 6,30. Bütün gün dışardayım ve açlıktan ölü gibiyim. Yazın evdeydim enerji harcamıyordum da artık çok kötü oluyorum. Şu insanity'e bir başlayayım, yediklerimi arttırmayı düşünüyorum.Şu an saat 11'e geliyor, evde en sevdiğim patlıcanlı böreğin kokusu, çıtı çıtır börekler. Açlıktan ölüyorum ama bu saatte yemem tabii ki. Çarşamba günü de o kadar şey yedim ama 7'den sonra ağzıma lokma sürmedim. Allahım çok açım ve ev çok güzel kokuyor

kızlarrrr çok sevinçliyim, hayatımda ilk defa 25 beden streç kot denedim ve girdim içine. 52 kilodayken bile 29 beden giyerdim, eski kotlarıma girince bile çok mutlu olmuştum. 25 beden benim için hayaldi. 27 beden kot denedim o da belden hafif bol geldi ama bacakları tam oturdu. leslie gerçekten beni inceltti. kiloma göre inceyim yani, bi de 50 ye ulaşsam tam fit olucam demektir. yaşasın!

valla o kadar yemeye kilo almadan atlatmışsın sirineceren :)) Ben bi gün kaçırdım mı ertesi gün 1-2 kilo fazla çıkıyorum 1 hafta az yiyerek anca eski kiloma dönebiliyorum. Senin durumunu çok iyi anlıyorum çünkü ben de açım akşam yemeği 6dan önce yedim ve şu an açlıktan ölüyorum bir tane maden suyu içtim az önce midem alarm veriyor. Evde annemle babam kek yiyip yanına çay içtiler nasıl canım çekti anlatamam dedim yarın sabah kahvaltıda yersin saat geç oldu dedim vazgeçtim.

Bir de bugün 70 dk insanity yaptım öldüm resmen üstüne de 1 saat yürüyüş yaptım dışarda spor amaçlı değildi gerçi gezme amaçlıydı o :)) Bir de dersaneye gidiyormuşsun çok normal acıkman sabah erkenden az bir şey yiyosun ve insan öğlen dayanamıyor bile açlıktan çok kötü oluyor. Okul zamanları benim de öyle olurdu. insanity yaparsan minimum 1300 kalori alman gerekiyor. Ben o yönden şanslıyım baya :)) Acıksam da az bir kalori almıyorum sen baya az yemişsin nesfit zaten mideden çabuk gidiyor ve çabuk acıktırıyor. 2 öğün nesfit ve bir tost çok az gerçekten. Ama iyi zayıflarsın söyleyim bu şekide

Eskiden 50 kilo halimi bile beğenmezdim sonra bir sene düzenli pilates yapınca 53-54 kilodayken bile kendimi beğenmeye başladım. Sıkı ve fit olmak gerçekten çok önemli ve güzel bir şey Ben 54 kiloyken bile 50 gibi görünüyordum bi ara. Tebrik ederim

kızlarr her gün değilde şöle 2 güne bir de olsa plates yapıcamm karar verdim :):) ya ama akşamı sabahı varmı fark ediyormmu ?? mesela akşam yatmadan falanda yapabiliyormuyuz :):)

canımm bozma moralini zaten inceliyorsun spor yaparak hem bu şekilde vermek daha güzel geri gelmez bi daha inşallah :):) yavaş yavaş sabırla devam edilmesi gereken bir yoldayız :):) hızlı verince aman aman bi de geri dönüşü oluyor bunlarınn Allah korusun :):)

kızlarr her gün değilde şöle 2 güne bir de olsa plates yapıcamm karar verdim :):) ya ama akşamı sabahı varmı fark ediyormmu ?? mesela akşam yatmadan falanda yapabiliyormuyuz :):)

sürekli yapan bir ablamız vardı platesi her zaman yapabilirsin demişti, sadece yemekten 1.5 saat geçmesini bekle demişti. yapılabilir yani, istediğin zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…