önemli olan karın yağlarıdır. Göbeğinin hizasından tam ölçersen boyunun yarısı kadar olmalı üstünde ise kalp için tehlike riski başlar. Kalçadaki yağların vücuda pek bir zararı yok. Göbek karın yağları şeker kalp gibi bir sürü hastalığı tetikler.ya kızlarrr basen ve bel kaç cm olmalı bi fikri olan var mıı ??? bi de şu yancık diye tabir ettiğimiz yerler ben oyle diorum tabi ama adını bilemedim şimdii oralar nasul giderrr yardımmm
evet şişlik olur bende hep 1 kilo fazla çıkarım öncesinde ve bitene kadar.ya regl olunca kilo almıyoruz dimi_? vücut şiş oluyor sanırım .. hatta şöle bişi söliim ben öncesindeki kilomdan en az yarım kilo eksik çıkıyorum sonrasında ödemi atınca :):)
denemen bende yaptım 1kere bu hareketleri çok kolay göründü gözüme yapıyım dedim ne var 8 dkka :):) ilk ve son oldu baya yoruldum bazılarını yapamadım :):) rezalet utandım bak şimdi
karnımızı içimize çekmemiz gerektiğini bilmiyodum .. ya yapabilsem süper olur aslında hem inceltip hem kas yapıyormuş karın kaslarında du bakim yarın sabah kalkınca yine deneyim
ya regl olunca kilo almıyoruz dimi_? vücut şiş oluyor sanırım .. hatta şöle bişi söliim ben öncesindeki kilomdan en az yarım kilo eksik çıkıyorum sonrasında ödemi atınca :):)
benimde regl'ime 4-5 gun kaldi suan resmen 2 kilo almisim acim valla ac bisey yemiyorum yersem iyice siscem:26: kesinlikle vucut sisiyor yuzum bile sis gibi yuzugumden anliyorum
cok SIKIYOR takamiyorum..
önemli olan karın yağlarıdır. Göbeğinin hizasından tam ölçersen boyunun yarısı kadar olmalı üstünde ise kalp için tehlike riski başlar. Kalçadaki yağların vücuda pek bir zararı yok. Göbek karın yağları şeker kalp gibi bir sürü hastalığı tetikler.
senin bahsettiğin kısım için de en iyi şu video olur:
[video=youtube;cEvzL2exAxk]http://www.youtube.com/watch?v=cEvzL2exAxk&feature=related[/video]
bunları çalışırken karnını içe çekmeyi unutma yoksa göbek kasları dışa gelişir daha bir göbekli olursun :))
denemem cnm ne zamandır rejimdesin? kaç kg verdin ne kadar inceldin maşallah çok azimlisin
Çarşamba günü cozuttum. Ama ne cozutmak. Hamurişine bir dadanmışım ki, karın ağrıları ve sancıdan öldüm. Tabii midem de küçülüce.. Gerçi küçülmese de o kadar çok şey herkese fazla gelirdi eminim nasıl gözüm döndüyse. İlk defa diyetimi gerçek anlamda bozdum. Tabii sonra hemen toparladım, perşembe cuma sıkı bir diyet ve sporla bu sabah 53.7'ydim. Çarşamba sabahı 53.8'dim, yani kilo almamışım aksine 100 gram da olsa vermişim allahtan. Yalnız ben aşırı acıkmaya başladım. Ve artık bu moralimi olumsuz etkiliyor. Bugün sabah nesfit yedim 1 kase. ara öğün 1 elma. ama tabii öğlen dershaneden çıkıp eve gidene kadar neredeyse kahvaltının üstünden 7 saat geçmişti. Bu kadar açlığa dayanamadım, mavi yeşilin light şekersiz çikolatasını aldım. Tadı nefisti, içeriğinde de zararlı bir şey yoktu.. Öğlen uno tam buğday ekmeği ile tost, 120 kalori falandır.. Akşam yine 1 kase nesfit. 1 saat da leslie yaptım. Ama böyle olmuyor. Sabah kahvaltım 6,30. Öğlen değişiyor. Akşam yemeğim 6,30. Bütün gün dışardayım ve açlıktan ölü gibiyim. Yazın evdeydim enerji harcamıyordum da artık çok kötü oluyorum. Şu insanity'e bir başlayayım, yediklerimi arttırmayı düşünüyorum.Şu an saat 11'e geliyor, evde en sevdiğim patlıcanlı böreğin kokusu, çıtı çıtır börekler. Açlıktan ölüyorum ama bu saatte yemem tabii ki. Çarşamba günü de o kadar şey yedim ama 7'den sonra ağzıma lokma sürmedim. Allahım çok açım ve ev çok güzel kokuyor
kızlarrrr çok sevinçliyim, hayatımda ilk defa 25 beden streç kot denedim ve girdim içine. 52 kilodayken bile 29 beden giyerdim, eski kotlarıma girince bile çok mutlu olmuştum. 25 beden benim için hayaldi. 27 beden kot denedim o da belden hafif bol geldi ama bacakları tam oturdu. leslie gerçekten beni inceltti. kiloma göre inceyim yani, bi de 50 ye ulaşsam tam fit olucam demektir. yaşasın!
valla yanlış kişiye sordun bunuBen yazın 60 kiloya çıkmıştım 20 ağustos falandı işte 60 kilo olduğumda biraz dikkat ederek saat 5 ten sonra hiç bir şey yemeyerek 59 kiloya inmeyi başarmıştım. Sonra hep 59 da kaldım sonra devam ettim 58.8 oldum. Sonra sabitlendim bıraktım diyeti falan da 15 eylülde başladım tekrar, yediklerime dikkat ettim bir hafta dukan diyeti yaptım 57.2'yi gördüm sonra 1 ekime kadar 1 gram veremedim. 1 ekimde insanity yapmaya başladım ama çok yorulduğum için iştahım açıldı kilom da değişmeye başladı sürekli bir ara 57.2 çıkıyorum 2-3 gün sonra 58,5 oluyorum sonra bir bakıyorum 59u görmüşüm sonra tekrar 57.2'yi gördüm böyle oynamaya başladı kilom. Baktım olacak gibi değil dün tartıldım. 58,5 çıktım dün ve 3 gündür de hiç bozmadan diyetimi devam ettiriyorum. Her şeyden az az yemeye çalışıyorum.insanity'ye de devam ediyorum. Kısacası pek yol katetmiş bir insan değilim sebebi de boğazıma çok düşkünüm yemek konusunda çok iradesizim. Dayanamıyorum sevdiğim bir yiyeceği gördüğümde tam da motive olamadım hiç bir zaman. Ben bayadır bu başlıkta takılıyorum. Sürekli hep bir yeni başlangıç yaptım. Ama işte en son güzel bir başlangıç yaptım son defa :)) hem spor hem diyet yürütüyorum bakalım bu sefer umutluyum. Yeni yıla kadar 49 kilo olmak istiyorum.
Yani yaklaşık 2 ay oldu kilo vermeye heveslenme sürecim diyeyim ve toplamda 1,5 kilo gitti.
kızlarr her gün değilde şöle 2 güne bir de olsa plates yapıcamm karar verdim :):) ya ama akşamı sabahı varmı fark ediyormmu ?? mesela akşam yatmadan falanda yapabiliyormuyuz :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?