Evet arkadaşlar ben de 55 zincirini kırmayı başardım. Bugün 54 kilo çıktım. Geçen hafta 55.5 dim bu hafta 54 ama ben uzun zamandır 55 lerde takılmıştım ve gitmiyordu. Ben de diyetimi değiştirdim bir ara sinirimden 3 gün çok yedim ve 57 yi gördüm ama hemen devam ettim diyete bu sefer nesfit diyeti yapmaya başladım.1,5 haftadır sabah akşam nesfit yiyorum. Öğlenleri de normal az yağlı yamaklar yiyorum. Sabah akşam elma sirkesi içiyorum. Sonunda 55 den aşağı inebildim. Çok mutluyum toplamda 1,5 ayda 6 kilo verdim. Hedefim 49-50 olmak bakalaım o rakamları görene kadar devam edeceğim.
nesfiti ben de düşünyorum, ben de 56,5 da takıldım kaldım yaa, bu hafta bi paket alıp denesem mi acaba, arada diyet değiştirmek iyi oluyor, aynı şeyleri yedikçe bünye alışıyor sanırım. bir 55 in altını görsem ben de. önceden 60 küsürlerdeyken bi 50li rakamları görsem diyordum, şimdi 55 in altını görsem sonra 48 yeter bana, yoksa iyice kaburga kemiklerim sayılacak valla. şuan bile iyiyim gibi geliyor ama kasaba et borcumuz yok ya ne kadar fit o kadar iyi:)
Bence dene canım ben hep diyet yapardım ve 2-3 hafta sürerdi 59-60 lardan en fazla 57 ye düşerdim sonra bırakıp yine aynı kilolara çıkardım. Şimdi 1,5 ayda günde 6 öğün yaparak 54 kiloya kadar düştüm.Benim hedefim de senin gibi 48-49 kiloya düşmek yiyince de 50 olmak.50 kiloyu geçmek istemiyorum. Diyet yaparken 55 e takılıp kalmıştım nesfitle 54 e düştüm. Ben yoğurtla yiyorum içine birkaç tane badem ceviz de atıyorum bir de yulaf ezmesi karıştırıyorum. sana da tavsiye ederim,istediğim kiloya ulaşıncaya kadar burdayım sonra da başarı hikayemi yazacağım inşallah.Tek korkum kurban bayramı umarım fazla kaçırmadan atlatırız.
Bence dene canım ben hep diyet yapardım ve 2-3 hafta sürerdi 59-60 lardan en fazla 57 ye düşerdim sonra bırakıp yine aynı kilolara çıkardım. Şimdi 1,5 ayda günde 6 öğün yaparak 54 kiloya kadar düştüm.Benim hedefim de senin gibi 48-49 kiloya düşmek yiyince de 50 olmak.50 kiloyu geçmek istemiyorum. Diyet yaparken 55 e takılıp kalmıştım nesfitle 54 e düştüm. Ben yoğurtla yiyorum içine birkaç tane badem ceviz de atıyorum bir de yulaf ezmesi karıştırıyorum. sana da tavsiye ederim,istediğim kiloya ulaşıncaya kadar burdayım sonra da başarı hikayemi yazacağım inşallah.Tek korkum kurban bayramı umarım fazla kaçırmadan atlatırız.
Merhaba hanımlarrryok yok kızlarr her neyse bütün yorumları okudum ilk filtrekahve adlı kullanıcı birşeyler söylemiş sonra yeni bir kullanıcı aramıza katılan patates diyeti demiş KESİNLİKLE YAPMAAA şuan 55 kilosun ya.....60 kiloları görürsün çünkü ben de 54 kiloyken yapmıştım ve normal diyetime geçince(bak normal hayat demiyorum) 58.9'u görmüş bulundum.... Bin pişmanım ama o patates diyetine inatla 52'ye ineceğim. Vereceğin 5 kilo o kadar fazla değil 3 haftada verirsin yani. Ayrıca denemem'e teşekkür ediyorum :))))). Bir başka diyeceğim bugün dayanamayıp tartıya çıktım ve 58.8'i gördüm üstelik dün kendimi tutamayıp gecenin bir yarısında sütsüz direk cips gibi çikolatalı nesfit yememe rağmen ve ayrıca kesinlikle nesfiti öneriyorum. Çikolata krizlerine girince sabah ya da ikindi olarak nesfit chocolat yiyorum (normal sadesini denedim tek kelimeyle BERBAT) ayrıca ben direk içine süt katmıyorum yanında 1 bardak süt ile yiyorum süt gevreği yumuşatıyor da ben de yumuşak gevrek hiç sevmem
Merhaba hanımlarrryok yok kızlarr her neyse bütün yorumları okudum ilk filtrekahve adlı kullanıcı birşeyler söylemiş sonra yeni bir kullanıcı aramıza katılan patates diyeti demiş KESİNLİKLE YAPMAAA şuan 55 kilosun ya.....60 kiloları görürsün çünkü ben de 54 kiloyken yapmıştım ve normal diyetime geçince(bak normal hayat demiyorum) 58.9'u görmüş bulundum.... Bin pişmanım ama o patates diyetine inatla 52'ye ineceğim. Vereceğin 5 kilo o kadar fazla değil 3 haftada verirsin yani. Ayrıca denemem'e teşekkür ediyorum :))))). Bir başka diyeceğim bugün dayanamayıp tartıya çıktım ve 58.8'i gördüm üstelik dün kendimi tutamayıp gecenin bir yarısında sütsüz direk cips gibi çikolatalı nesfit yememe rağmen ve ayrıca kesinlikle nesfiti öneriyorum. Çikolata krizlerine girince sabah ya da ikindi olarak nesfit chocolat yiyorum (normal sadesini denedim tek kelimeyle BERBAT) ayrıca ben direk içine süt katmıyorum yanında 1 bardak süt ile yiyorum süt gevreği yumuşatıyor da ben de yumuşak gevrek hiç sevmem
benim acıkmayla ilgili bir problemim yok maşallah, eğer günlük öğünümün dışında acıktığımı hissedersem su içiyorum, kesmezse yeşil çay form çay falan içiyorum, yine kesmezse, kuru üzüm kuru kayısı atıştırıyorum az birşey, zaten kan şekerim normale dönüyor ve doyuyorum. yani ben kendime bir yemek ölçüsü biçtim, öğün vaktinde yiyorum, onun dışında üstte saydığım besinler dışında oruçlu gibi muamele ediyorum kendime, ama bazen gerçekten kan şekerim düşüyor sanırım, o zaman da dediğim gibi 1 kuru kayısı birkaç kuru üzüm yetiyor da artıyor, hem kan yapıyor hem de doyurucu atıştırmalık. bu hafta tam sekiz gündür hergün 1 porsiyon tatlı yemek zorunda kaldım, ama öyle diyet falan da değil tiramisular, ağlayan kekler, profiteroller:) ama çok şükür kilo almadım, sporu da aksattım, bu haftadan beklentim kilo almasam yeter oldu ve almadım oleyyyyyy, hatta 200 gram falan verdim :) tatlı yiyince akşam yemeğini çok hafif yedim ve 1 porsiyon tatlıdan 1 kaşık bile fazla yemedim, böreklerden falan nerdeyse hiç yemedim. irade irade irade! :125::125::125::125:
aldığın kalori çok az değil mi? diyeti bıraktığın anda çok kilo alırsın, kalori hesaplaması yapmalısın bence, 1200 kaloriden azı sağlıklı değil.bende katılayım barii dünya kdr kilo werms bırı olarakksuan 58.7 kg deyim sabah 2 dilm peynr braz domates cok az ekmek bol cay braz bal tukettım. ogelden snra müsli yıcem sütlü. aksama sadece kahwe we bol spor :)) yarın sabah o tartıda 58.2 yi görecem arkadas !! hedefim 47 ye düşmek!
bende katılayım barii dünya kdr kilo werms bırı olarakksuan 58.7 kg deyim sabah 2 dilm peynr braz domates cok az ekmek bol cay braz bal tukettım. ogelden snra müsli yıcem sütlü. aksama sadece kahwe we bol spor :)) yarın sabah o tartıda 58.2 yi görecem arkadas !! hedefim 47 ye düşmek!
aldığın kalori çok az değil mi? diyeti bıraktığın anda çok kilo alırsın, kalori hesaplaması yapmalısın bence, 1200 kaloriden azı sağlıklı değil.
bence de çok az yiyorsun böyle çabuk zayıflayıp çabuk da alırsın kiloları.
Ben bugün de kalori hesabı yapmadan yemeği biraz kaçırdım sanki, ama akşam 5 te yedim akşam yemeğini. Bir gün yemeği kaçırdım hemen midem genişledi sanki benim yaa. Bir tabak yemekle doymadım ama hiç abur cubur bir şey de yemedim bugün sadece yemeği fazla yedim doymadığım için dizimi incittiğim için sporu da bıraktım umarım verdiğim kilolar geri gelmez. Yarın baya dikkat etcem bakalım cumaya kadar bir yarım kilo daha vermem lazım.
geçmiş olsun denememcim:) ben de ayak bileklerimi ağrıttım sanki, koşuları yapamıyorum çok acıyor, sırf bu yüzden sporu aksattım bu hafta. bugün de yapamadım, artık akşam yapıcam inş. bu sabah bi tartıldım 57 geldim, 1 günde yarım kilo alınmaz di mi ya valla ne müsaitiz kiloya
5500 kalori için 5-10 paket çikolata yemem lazım yok yemem öle:) ben bugün nesfite başladım gibi bişi bakalım faydası olacak mı, eşim evde değildi ben de doğru dürüst yemek yiyemedim bugün, uydurmasyondan ne bulduysam işte. asıl yarın başlıcam. ama nesfit çok güzelmiş ya tadı, meyveli olandan aldım:) ben sadesini yemiştim pek hoş değildi.sana da geçmiş olsun yliss :) bir günde yarım kilo alınabilir tabi bir günde 5500 kalori yiyebilirsenO kadar yememişsindir büyük ihtimal o şişliktir yani. Ben dün kaçırdım baya börek falan yedim çikolata yedim o yüzden bugün korkudan tartılmadım akşam da çok yedim dayanamayıp elbiseyle ve dolu midemle çıktım tartıya 59u gördüm :)) ama bir sürü yeşil çay da içtim yemeğin üstüne ondan çok çıktı sanırım :)) Yarın 57 küsurları tartıda görürüm inş.
Bir de sporu bırakınca kilo alcam diye korkmaya başladım bugün uyumadan pilates yapcam yer egzersizleri olduğu için dizime bacağıma bir şey olmaz diye düşünüyorum acıtan egzersiz olursa onu atlarım en azından karın çalışırım yarın göbişim iner. Adetim de çok gecikti acaba bu aralar iştahım ondan mı açıldı diyorum çünkü adet olunca iştahım çok açılıyor bir türlü doymuyorum ben canım sürekli abur cubur şeyler istiyor falan.
Acaba bu hafta nesfit diyeti mi yapsam dedim ama onda da baya karbonhidrat var aslında o yüzden bende bir nevi dukan tarzı bir şey yapmaya karar verdim yarından itibaren pilav makarna ekmek kesinlikle tüketmicem, gerçi az miktarda arada tüketiyordum yine çok yemiyordum. Et sebze meyve yicem. Benim kan şekerim çabuk düştüğü için karbonhidrat almak zorundayım o yüzden meyve yicem. Kısacası dukana meyve ekleyerek bir diyet uygulayacağım bakalım :))
Hadi bakalım bayanlar bayram geliyor,bayrama kadar baya kilo verdik şu 3-4 günü kilo almadan nasıl atlatabiliriz fikirlerimizi paylaşalım.Ben bayramın 1. günü bol kavurmayı kesin yerim,üstüne de 1 tatlı oh oh oh akşama meyveyle kapatırsak sanırım kalori sınırını aşmayız inşallah. Diğer günlerde çikolata,tatlı yemezsek sanırım etkilenmeyiz. Gerçi bayrama daha 3 gün var bu 3 günde çok hafif yiyerek bi yarım kilo verebiliriz. Sizden de öneriler bekliyorum.
Hadi bakalım bayanlar bayram geliyor,bayrama kadar baya kilo verdik şu 3-4 günü kilo almadan nasıl atlatabiliriz fikirlerimizi paylaşalım.Ben bayramın 1. günü bol kavurmayı kesin yerim,üstüne de 1 tatlı oh oh oh akşama meyveyle kapatırsak sanırım kalori sınırını aşmayız inşallah. Diğer günlerde çikolata,tatlı yemezsek sanırım etkilenmeyiz. Gerçi bayrama daha 3 gün var bu 3 günde çok hafif yiyerek bi yarım kilo verebiliriz. Sizden de öneriler bekliyorum.
bayramda kilo vermeyi hedefleyemiyorum, geçen hafta benim için bayram haftası gibiydi, hergün gezme vardı, poğaça börek kısır dolma tatlı gel de yeme yani, yemedim, sadece kısır ve dolma tarzı yedim ve tatlıdan da abartmadan 1 porsiyondan az yedim, şuan uykudan kalkıp tartıldım ve geçen haftayla kilom aynı, yani 56,500:/ şimdi buna sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. çünkü gündüz yediğimi dengelemek için akşam sadece meyve ya da çorba tükettim ama durumda bu hiç kilo veremedim. gerçi sporu da baya bi aksattım. bacaklarımı incittim sanırım, spor yapınca ağrıdan dayanamayıp bıraktım, ayak bileklerim çok ağrıdı. dün nesfite başladım. bayramda da kahvaltıda ve akşam yemeğinde nesfit yiyip, öğle yemeğinde et yemeyi düşünüyorum. gittiğim yerlerde de tatlı yemicem, belki toplamda abartılı olmayan bi sayıda yaprak sarmalardan yerim. çikolata da kesinlikle yemicem. bakalım bu bayramda da kilo verebilecek miyim? aslında dukan yapmak için mükemmel bir fırsat. sınırsız protein:):):):)
Merhaba kızlar. Insanity'e ara vermek zorunda kaldım çünkü bilgisayarım bozulmuştu. Doğal olarak videoları izleyemiyordum. Zaten sadece 2 gün yapmıştım, o yüzden baştan başlayıp düzenli olarak yapmaya karar verdim. Yarın fit test, çarşamba başlıyorum. Ya da belki fit test'i atlarım yarın normal spor, çarşamba insanity..
Bugün diyetimin 2. ayını geride bıraktım. Zaman ne çabuk geçiyor. İlk ay bittiğinde de buraya bir rapor yazmıştım, ilk ayda 5 kilo vermiştim. Maalesef bu ay 2.7 kilo verebildim sadece. Tabii bunda 2. ayda sapıtmamın, börekleri kekleri götürmemin de etkisi var. Ama bir gün fazla yesem 2 gün az yiyerek dengeledim, kilo almadım. Çok hızlı vermedim de ama olsun. İlk ay çok hızlı vermiştim zaten, biraz vücudum toparlansın.
Benim kilom 53'ün altına inemiyor. Çok kilo verdiğim için vücudum tepki gösteriyor sanırım. 2 gündür diyetimi eksiksiz uyguladım, 53.3'üm hala. Bir türlü 53'ün altına inemedim. Sanırım metabolizmam alıştı. Arkadaşım birkaç gün çok ye, sonra diyetine devam et vücudun şaşırır ve kilo verirsin dedi ama bilmiyorum. Kendisi de 11 kilo vermiş bir insan. Biraz daha diyetimi sıkı tutacağım dediğim gibi, yine olmazsa 4-5 günlük kısa bir ara veririm bayram için :))
Bana hiç kilo vermemişim gibi geliyordu. Tartıdaki rakamlar azalıyor ama bedenim sankii hiç değişmiyor gibiydi. Ama dün yaptığım alışverişte yanıldığımı anladım. M beden kazaklar denedim ve bana çok yakıştı :))) Ayrıca, "bacağım bile girmez" diye denediğim pantolon oldu ve Zara'dan 36 beden pantolon aldım!!! Hem de slim kesim. Biraz esnek bir yapıda ama bana çok yakıştı.
Ben kavurma falan sevmme o yönden korkum yok, pek bayram gezmesine de gitmem. Beni en çok zorlayan şey hamurişleri, isimlerini duyunca bile kötü oluyorum :/ Ama bir yerden sonra alışılıyor tabii. Dediğim gibi eğer 53'ü altına bir süre daha düşemezsem kısa bir süre için serbest bırakacağım kendimi.
Özet geçmek gerekirse 2 ayı doldurduğum diyet maratonunda 61 kilodan 53.3'e inmeyi başardım. 49'a az kaldı :))) Darısı hepinizin başına!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?