Evet bayramda dukan yapabilirsiniz kızlar :))
sirineceren senin yazdıklarını okuyunca ne çabuk geçiyor zaman ne ara zayıfladın diyorum :)) Tebrik ederim hedefine az kalmış :)) Bende senin gibi kavurma hiç sevmem ama hamur işlerine yok diyemiyorum börek çok seviyorum tabi tatlılara da hayır diyemiyorum maalesef. Ama bayramda bir yere gitmeyeceğim bende o yüzden kaçırmam diye düşünüyorum.
2 gün yemeği kaçırmıştım sabah bi baktım 600 gr almışım 2 günde bugün çok dikkat ettim yediklerimi de yazayım:
sabah: kıymalı yumurta(2 yumurta ile), biraz maydonoz
öğlen: 4 adet köfte
akşam: 1 tabak patlıcan musakka
saat5te yemek faslını bitirdim. 2 kupa yeşil çay içtim bir bardak da şekersiz sütlü kahve. Şimdi de gündüz az su içtiğim için çay içer gibi yudum yudum su içiyorum. 1 tane de yatmadan maden suyu içerim.
Bugün ödem atmak için çok az yedim bir de 2 gün içinde aşırı karbonhidrat tükettim o yüzden bugün bilerek karbonhidrat almadım, gerçi patlıcanda karbonhidrat var mı bilmiyorum ama :))
tebrik ederim güzel kilo vermişsin.hangi bacak harekertlerini yaptım acaba bende bacaklarımdan dertlıyım deselam kızlar ben geldim..50.200'üm halen..ama 3,4 gündür diyetteyim..sanırım 2,3 gün içinde 49'u göreceğim..bayramda fazla kaçırmayın..tatlı yemeyi verin mesela.. et yemek istiyorsanız sadece et yiyin ya da tatlı yemek istiyorsanız sadece tatlı..ikisi birlikte kaloriyi geçer..aslında herşeyin bir açıklaması var..bir de size tavsiyem benim bacaklarım çok kalındı. netten bakarak bacak hareketleri yaptım..aradaki farkı görseniz şaşırırsınız..halen devam o bacak hareketlerine..ayrıca 50 tanede mekik çekiyorum..az yiyip bunları yapınca ister istemez kilo düşüyor..
Merhaba sirineceren,cok güzel kilo vermişssin bende suan 58,4 geliyorum boyumda 1,60 kilo vermek istiyorum ama olmuyor oturarak calısıyorum az da yesem olmuyor bana bu 2 ayda neler yaptıgını kısaca anlatırmısın seni kendime örnek aldımMerhaba kızlar. Insanity'e ara vermek zorunda kaldım çünkü bilgisayarım bozulmuştu. Doğal olarak videoları izleyemiyordum. Zaten sadece 2 gün yapmıştım, o yüzden baştan başlayıp düzenli olarak yapmaya karar verdim. Yarın fit test, çarşamba başlıyorum. Ya da belki fit test'i atlarım yarın normal spor, çarşamba insanity..
Bugün diyetimin 2. ayını geride bıraktım. Zaman ne çabuk geçiyor. İlk ay bittiğinde de buraya bir rapor yazmıştım, ilk ayda 5 kilo vermiştim. Maalesef bu ay 2.7 kilo verebildim sadece. Tabii bunda 2. ayda sapıtmamın, börekleri kekleri götürmemin de etkisi var. Ama bir gün fazla yesem 2 gün az yiyerek dengeledim, kilo almadım. Çok hızlı vermedim de ama olsun. İlk ay çok hızlı vermiştim zaten, biraz vücudum toparlansın.
Benim kilom 53'ün altına inemiyor. Çok kilo verdiğim için vücudum tepki gösteriyor sanırım. 2 gündür diyetimi eksiksiz uyguladım, 53.3'üm hala. Bir türlü 53'ün altına inemedim. Sanırım metabolizmam alıştı. Arkadaşım birkaç gün çok ye, sonra diyetine devam et vücudun şaşırır ve kilo verirsin dedi ama bilmiyorum. Kendisi de 11 kilo vermiş bir insan. Biraz daha diyetimi sıkı tutacağım dediğim gibi, yine olmazsa 4-5 günlük kısa bir ara veririm bayram için :))
Bana hiç kilo vermemişim gibi geliyordu. Tartıdaki rakamlar azalıyor ama bedenim sankii hiç değişmiyor gibiydi. Ama dün yaptığım alışverişte yanıldığımı anladım. M beden kazaklar denedim ve bana çok yakıştı :))) Ayrıca, "bacağım bile girmez" diye denediğim pantolon oldu ve Zara'dan 36 beden pantolon aldım!!! Hem de slim kesim. Biraz esnek bir yapıda ama bana çok yakıştı.
Ben kavurma falan sevmme o yönden korkum yok, pek bayram gezmesine de gitmem. Beni en çok zorlayan şey hamurişleri, isimlerini duyunca bile kötü oluyorum :/ Ama bir yerden sonra alışılıyor tabii. Dediğim gibi eğer 53'ü altına bir süre daha düşemezsem kısa bir süre için serbest bırakacağım kendimi.
Özet geçmek gerekirse 2 ayı doldurduğum diyet maratonunda 61 kilodan 53.3'e inmeyi başardım. 49'a az kaldı :))) Darısı hepinizin başına!
bence de çok az yiyorsun böyle çabuk zayıflayıp çabuk da alırsın kiloları.
Ben bugün de kalori hesabı yapmadan yemeği biraz kaçırdım sanki, ama akşam 5 te yedim akşam yemeğini. Bir gün yemeği kaçırdım hemen midem genişledi sanki benim yaa. Bir tabak yemekle doymadım ama hiç abur cubur bir şey de yemedim bugün sadece yemeği fazla yedim doymadığım için dizimi incittiğim için sporu da bıraktım umarım verdiğim kilolar geri gelmez. Yarın baya dikkat etcem bakalım cumaya kadar bir yarım kilo daha vermem lazım.
arkadaşlar 50.100'üm şuanda..tek dileğim yarın güne 49'u görerek uyanmak..Şimdi açıkcası bu bir yaşam tarzı oldu benim için..bugün sabah tost yaptım..40+40+25+20=125 kalori..yanında da şekersiz sütsüz kahve içiyorum. Tatlandıtırıcı aldım..Yoksa içemem..O tost beni 2,3 saat tok tutuyor..sonrasında 1 patates, 1 kabak,1 domates, yarım soğan'ı fırın poşetinin içine koyup fırına sürüyorum..Sonra yoğrurtla yiyiyorum..2,3 tane ufak bitter yiyiyorum.. Ayrıca akşamları özellikle ya tavuk göğüs ya da fırında lüfer-levrek ya da somon yemeğe özen gösteriyorum..
Her akşam yatmadan önce 50 mekik çekiyorum..ayakta 40 kere oturup kalkıyorum.. google bacak hareketleri yazın..size kolay gelenin 2,3 tanesini günde 40 kere yapsanız zaten bu iş biter.. şimdi kendime hamsi almaya gidiyorum :))) yağsız buğulayacağım :)) ayrıca alışveriş merkezine gittiğim zaman burger menü yediğim bile oluyor.. ama kilo almıyorum düşüyor çünkü günduz az yediğim için kaloriyi aşmıyor.. akşam da hareketleri yapıyorum..16 kilo 600 kilo verdim..Görseniz sanki başka biriyim şuanda..İnsanlar kıskançlıklarından çatlıyor.. Arkadaşlarım kilo veremedikleri için hiç sağlıklı değil diyip duruyorlar..Eşim hekim o öğretti kalori hesabını..günde 1200'ü geçmeyin..
kızlar yaaa ayın 8 inde başlamıştım diyete
23 ü oldu gide gide 500 gr gitmiş ......bayram geliyor her bayram da 2 3 kilo fazlalıkla dönyrm eve((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ya 5 kilo versem , fazlasında gözüm yok aslında
ana öğünlerim normal aradaki kaçamaklara hayır diyemiyrm ya da bir yere misafriğe gittiimde ya da biri bana geldiinde film kopuyor yani((((((((((((((((((((((((((
oooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff of!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heyy bayanlarr benm yorumumdakı "epey kılo werms bırı olarak" ıfademı kacrmıssınız kı acemı SANIP OYLE yorum yapmıssınz:) :) olabılır!
hayat bi matematıkk!!
kılo wermek de matematk ısıı,eger metabolızmanızı iyi tanırsanız adam gbı kılo werırsınız ama bilp bılmeden yanls dıyetlerle yanls yontemlerle bu ıse baslarsanız hem psıkoljınız yorulur hem bedenınız..
aldıgım kalorı tabıkı az ama gunluk tuketmem gereken proteın wekarbonhdratı aldgm ıcın sorun deıl kesnlıkle. kii kılo wermek ıstıosanızz işin tek püfü bogazınızı kısmanız :) we yanında spor yapmalısınız kı o kılolar gtsın..
metabolzması benm gbıı cooook hızlı olan bayanlara onerım budur! benm GBI cabuk kılo alıp cabuk kılo werebılen yapıdaysanız onerılerımı dıkkate alın derim..
HA BU ARADA ,werdgm kıloları gerı alma gbı bı durumum olmadı werelı de tamm 4 SENE oldu..)
kii """90 KG"""" den bu kılolara dusmus bırı war karsınızdaa canlarr,3-5 kg wermk hcbse!!
arkadaşlar 50.100'üm şuanda..tek dileğim yarın güne 49'u görerek uyanmak..Şimdi açıkcası bu bir yaşam tarzı oldu benim için..bugün sabah tost yaptım..40+40+25+20=125 kalori..yanında da şekersiz sütsüz kahve içiyorum. Tatlandıtırıcı aldım..Yoksa içemem..O tost beni 2,3 saat tok tutuyor..sonrasında 1 patates, 1 kabak,1 domates, yarım soğan'ı fırın poşetinin içine koyup fırına sürüyorum..Sonra yoğrurtla yiyiyorum..2,3 tane ufak bitter yiyiyorum.. Ayrıca akşamları özellikle ya tavuk göğüs ya da fırında lüfer-levrek ya da somon yemeğe özen gösteriyorum..
Her akşam yatmadan önce 50 mekik çekiyorum..ayakta 40 kere oturup kalkıyorum.. google bacak hareketleri yazın..size kolay gelenin 2,3 tanesini günde 40 kere yapsanız zaten bu iş biter.. şimdi kendime hamsi almaya gidiyorum :))) yağsız buğulayacağım :)) ayrıca alışveriş merkezine gittiğim zaman burger menü yediğim bile oluyor.. ama kilo almıyorum düşüyor çünkü günduz az yediğim için kaloriyi aşmıyor.. akşam da hareketleri yapıyorum..16 kilo 600 kilo verdim..Görseniz sanki başka biriyim şuanda..İnsanlar kıskançlıklarından çatlıyor.. Arkadaşlarım kilo veremedikleri için hiç sağlıklı değil diyip duruyorlar..Eşim hekim o öğretti kalori hesabını..günde 1200'ü geçmeyin..
kızlar yaaa ayın 8 inde başlamıştım diyete
23 ü oldu gide gide 500 gr gitmiş ......bayram geliyor her bayram da 2 3 kilo fazlalıkla dönyrm eve((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ya 5 kilo versem , fazlasında gözüm yok aslında
ana öğünlerim normal aradaki kaçamaklara hayır diyemiyrm ya da bir yere misafriğe gittiimde ya da biri bana geldiinde film kopuyor yani((((((((((((((((((((((((((
oooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff of!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hilary bizi yanlış anlamışsın canım, biz sadece aldığın kaloriyi düşük bulduk, tabi ki az kalori alırsan zayıflarsın ama hızlı zayıflarsın o da pek sağlıklı değil o açıdan söylemiştim. Yoksa sen bu işi bilmiyorsun, deneyimsizsin bu şekilde zayıflayamazsın anlamında dememiştim. Az kalori almakla acemiliğin bir alakası yok yani. Tabi sen kendi bünyeni daha iyi bilirsin.
Bu arada tebrik ederim iyi zayıflamışsın. Ben hayatımda hiç 60 kilonun üstüne çıkmadım çıkmam da inş. Hep belli bir kilodan sonra dikkat ettim, ara ara rejim yaptım ondan sanırım. O yüzden de bana 2-3 kilo vermek bile çok zor gözüküyorGerçi çok kilolu olunca zayıflaması da daha kolay oluyor metabolizma daha hızlı olduğu için, zayıfladıkça metabolizma yavaşlıyor kilo vermesi de zorlaşıyor ben kendimde de hep bunu gözlemledim.
denemem bu konuda sana katılıyorum. ben de hilary kadar yesem hızla kilo veririm ama o kadar az yedikten sonra bi anda şartellerim atıyor ve çıldırmış gibi abur cubura saldırıyorum. ben kendim kaç kez tecrübe ettim bir süreliğine çok düşük kalorili diyete harfiyen uyabiliyorum ama sonra hep gözüm dönüyor.hilary tebrik ederim 90 kilolardan bu kiloya gelmiş olman çok büyük başarı. ben hiç o kiloya çıkmadım, çıkmam da inş. ben en fazla 73 kiloyu gördüm o da doğuma giderken ki kilomdu. bu seferki diyete de 65le başladım, 5 kilo öyle hızlı gittiki ben bile şaşırdım ve hatta 7 kilo, ama 57den 56 ya inmek bile çok zor oldu, vücut bir süre sonra kendini korumaya alıyor ve kalori süngeri gibi yediğin herşeyi sonuna kadar sindiriyor.vücut savunmaya geçtiğinde ya sporu artıracaksın ya da yediğini azaltacaksın ve ütopik bi sonuca gidiyor, nereye kadar? ne günde 2 -3 saatten fazla spor yapabilirim, ne de tamamen aç gezebilirim. boğazı da bi noktaya kadar tutuyorsun, spor da bi yere kadar. yani bu benim için böyle. ben her çeşit besinden uzun süreler tüketemeyince bunalıma giriyorum. yani 1 tabak müsliyle ömür geçiremem. dukanda o kadar et yedim ama meyvaya sebzeye hasret kaldım. denememin de dediği gibi sen bünyeni daha iyi bilirsin, eminim çok uzun sürelerdir diyetle uğraşmışsındır. bizim senin kötülüğün için birşey deme ihtimalimiz yok. inş. hedeflediğin kiloya kolayca ulaşır ve kilonu da uzun yıllar korursun. iyi günler.
şimdi saydım hesapladım yaklaşık 4 ay önce başlamışım zayıflama macerama ve 9 kilo vermişim toplamda. ama ramazan boyunca diyet ve spor yapamadığım için sadece kilo almamayı hedeflemiştim. bir de zıvanadan çıktığım 1 dönem oldu oldu ve 2.5 kiloyu geri alıp tekrar verdim. yani 11.5 kilo verdim aslında. kaçamaklar diyeti bitiriyor. tecrübe ettim, ondan bi yudum bundan bi tadım derken hesaba katılmayan bir sürü kalori oluyor. zennubecim eğer gündüz kaçamak yaptıysan akşam yemeğini hafif ye ve ekstra spor yapmaya çalış. kilo vermek o kadar da zor değil biz gözümüzde büyütüyoruz. bir de önceki gün tuzlu yiyince ertesi gün ödem oluyor mutlaka. yeşil çay iç aksatmadan ve kabız olmamaya çalış. valla çok şükür 65 ten 56 ya düştüm, 1 ay sonra 52 olsam yılbaşına inş. 48le hedefime ulaşmış olarak girmeyi umuyorum:)
ne güzel anlatmışsın yaa :)) Her şey bizde bitiyor aslında bahanelere bir son verip iradeli olmamız lazım. Ben de kaçamak yapmadan duramıyorum o yüzden haftada bir gün kaçamağa izin vriyorum kendime. Sende öyle bir şeyler deneyebilirsin. Diyetisyenler de öyle diyor haftada 2 gün pizza gibi kalorili şeyler yiyebilirsiniz ama haftada 2 günü geçmesin diğer günler diyete tam uyun diyorlar.
hilary bizi yanlış anlamışsın canım, biz sadece aldığın kaloriyi düşük bulduk, tabi ki az kalori alırsan zayıflarsın ama hızlı zayıflarsın o da pek sağlıklı değil o açıdan söylemiştim. Yoksa sen bu işi bilmiyorsun, deneyimsizsin bu şekilde zayıflayamazsın anlamında dememiştim. Az kalori almakla acemiliğin bir alakası yok yani. Tabi sen kendi bünyeni daha iyi bilirsin.
Bu arada tebrik ederim iyi zayıflamışsın. Ben hayatımda hiç 60 kilonun üstüne çıkmadım çıkmam da inş. Hep belli bir kilodan sonra dikkat ettim, ara ara rejim yaptım ondan sanırım. O yüzden de bana 2-3 kilo vermek bile çok zor gözüküyorGerçi çok kilolu olunca zayıflaması da daha kolay oluyor metabolizma daha hızlı olduğu için, zayıfladıkça metabolizma yavaşlıyor kilo vermesi de zorlaşıyor ben kendimde de hep bunu gözlemledim.
esenbike senle sirinecerenin ylssin yazılarını okuyorum burda hepiniz çok iradelisiniz tebrik ediyorum. Ama esenbike senin hiç çok kaçırdığını kaçamak yaptığını görmedim dışarda yemek yesen bile kalori hesabı yapıp dengeliyorsun hep. Ben pek öyle değilim bir gün dışarda yedim mi bırakıyorum o gün kendimi aman nasıl olsa bozuldu diyet diyip yemeye devam ediyorumBiliyorum yaptığım çok yanlış ama öyleyim bende ertesi gün hemen az yiyorum bir önceki gün çok yiyince.
ne güzel anlatmışsın yaa :)) Her şey bizde bitiyor aslında bahanelere bir son verip iradeli olmamız lazım. Ben de kaçamak yapmadan duramıyorum o yüzden haftada bir gün kaçamağa izin vriyorum kendime. Sende öyle bir şeyler deneyebilirsin. Diyetisyenler de öyle diyor haftada 2 gün pizza gibi kalorili şeyler yiyebilirsiniz ama haftada 2 günü geçmesin diğer günler diyete tam uyun diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?