50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amiiiin kere amin diyorum, dileklerin için çok teşekkür ediyorum, mutlu oldum valla =) 2 sene önce zayıftım, zayıftan kasıt 60 =) okula bir iş için gittim, öğretmenlerden bir tanesi "sen hazırlık mısın çocuğum?" diye sordu, benim popo tavanlarda tabii çünkü o zaman yaş 26 ne hazırlığı yani =) sonra kilo aldım, bildiğimiz "kart karı" gibi hissediyorum kendimi. ayda 4 kilo vermeye çalışaraktan (4ü gitti, kaldı baya) 3 ay sonra istediğim kiloya inmiş olurum diye düşünüyorum.

aynen yaa üniversite 2. sınıfta soruyorlardı bana kaça gidiyorsun diye 2 ye diyordum orta okul 2 değil mi diyorlardı
Geçen de küçük çocuklarla sohbet ediyordum bana soruyorlar abla sen kaça gidiyorsun? bitirdim okulu dedim :)) Lise mi dediler yok üniversite dedim bana bi bakışları var yalan söylüyorsun der gibi :)) Beni lise 1 falan sandılar :)) Bir de kilo verirsem orta okula geri dönüş yaparım gibi :))

eskiden de biz size özenirdik orta okul lise çağlarında ahh boyum daha uzun olsaydı diye. Oysa uzun boylu olmak daha bir avantajlı bence ben 58 kiloyum ama nasıl kilolu gözüküyorum sanki 70 kilo gibi oysa boyum 1.70 olsaydı çıta gibi olurdum bu kiloyla. Boy uzun olunca kilo fazla da olsa sorun olmuyor boydan ötürü. Bir de bu yandan bakmak lazım dimi :))

ok lyisscim,ödemse gider inşallah ben şiştikçe şişiyrm cok fena

sagol tatlım bu önerilerinidikkate alıcam.antibiyotiği keşke kullanmasadım diycem ama geçen sene de aynı böyle öksürük faranit karışımı bişey olmuştum.hiçbirşey kullanmayayım dedim(ben nefret ederim ilaç kullanmaktan )3 hafta sürdü ve ancak iğne ile geçti((

düzenli beslenmediim için tatlı krizine giriyorumdur belki....şu öğle yemeine biçözüm bulmak lazım

bugün yediklerimi yazıyrmmm kapayın gözleriizi kızlar:26:

sabah :1/2 simit ve biraz peynir
arada :çay ve adaçayı
öğlen2.30 gibi)misafirlik vardı . 1/2 kase kısır,1 dilim tatlı ,1 kaşık kadar patates püreli birşey,1 tane sigara bör.(incecik ),
öteki böreği geri koydum(bugün yaptıım en ii şey olmalı)
akşam :1 kase patlıcan yemeği 1/2 dili çavdar ekmeği
6 dan sonra yemedimmm.

yanlış anlamayın kızlar ya canınız da cekmesin , lezzetleri gitti elemi kaldı bunların , kendii kontrol etmek için yazıyrm.kocaman bi göbüşüm var ve bebiş istiyoruz.vermem lazım ama gezentinin tekiyimgittim yerlerde olan oluyor

hepinize ii geceler:))))

ay pek sevdim ben bu lafı
kesinlikle doğru , 27 yaşındayım,boy 1.59,herkes yeni evlendim sanıyor 3 yıl oldu halbuki.annemle tek gezerken kız sanyolar
ayyy kocis duymasın

ama siz de şanslısınız filltrecim bizim için 1 kilo bileee coooook önemli ve farkedilir

Insanity'e başladım. Dün fit test, bugün 41 dakikalık cardio.. Öldüm, bittim, ben böyle terlememiştim. Hepsini yapamadım hareketlerin, dinlendim falan ama çok yoruldum. Artık sıkılaşmak toparlanmak incelmek istiyorum...

ben insanity fit test yapınca bir ısındım bir terledim, yanık kokusu geldi burnuma valla, yanık et gibi koktum, eşim motoru yakmışsındır diye dalga geçti:) bi daha da cesaret edemedim devamını getirmeye, leslie bile 5 mile ilk geçtiğim günlerde şaftımı kaydırmıştı, ben baya hammışım. şimdi 1 aya tamamlıyım öyle başlıcam diyorum bakalım insanity için şuan kendimi hazır hissetmiyorum.

kociş duymasın evet gerçi ben zayıftım ya eskiden (aaaah ah -dili geçmiş zaman ne gıcıksın), yüz aşinalığımızın olduğu bir bey, ilk beni gördü köpeğimizi gezdirirken, kendisinin de köpeği vardı, konuştuk, ettik. ertesi gün, eşimi görüyor köpeğimizle, eşime diyor ki "dün de kardeşiniz gezdiriyordu" sonra yan komşu, bizi abi kardeş sanıyormuş ama dediğim gibi -dili geçmiş zaman bunlar gerçi azmettim, diyetteyim zaten, o kilolar gidecek arkadaş.

aman oda kemik torbasi sevmiyorum ben okadar asiri derecede zayiflik...zaten kendiside kilo almak istiyormus pek memnun degilmis diye biliyorum

zayıflar kilo almak ister de biraz alınca strese girer vermeye çalışır. gerçi benim hiç bi zaman kilo isteme gibi bi şansım olmadı, en zayıf halim ayva göbek balık eti:)

doktor bana 49 olman gerek dedi şuan 55im 3-4 gün moralim çok bozuktu 1 kilo vermişim anlamdm bi yandan da sevindm tabi :))) kilo versem de zayıf görmüyorum kendimi 6 kilo verince de bu basen gitmezki yaa offff ne iğrenç bi durum basenlerini eriten varmı burdaaaaa kızlarrr:))))

ben bir kere eritmiştim hiç kalmamıştı nasıl dersen 47 kiloya düşerek :)) Çok zayıflayınca onlar da eriyor valla. Yalovam senin boyun kaç da doktor 49 olman gerek dedi merak ettim genelde doktorlar beden kitle indeksi normal sınır da olunca bir şey demiyorlar. Oysa bölgesel birikince yağlar kilolu olabiliyorsun normal sınırda da olsan.

Kızlar bugün kuşburnu çayı içtim kalorisi yok sanıyordum çünkü bitki çaylarının kalorisi olmaz ya hiç. Bir baktım 32 kalori şaşırdım ve de günde 5 bardak içinde ayda 3-5 kilo arası zayıflatma özelliği varmış kuşburnunun ilk defa gördüm şaşırdım valla :))

bende aranıza katılıyorum kızlar.

hayatımda ilk defa diyete basladım bugun.

sıkıntım daha çok karın bölgesi malesef çoğunlukla karın bölgesinden kilo alıp veren bir yapım var

patates diyeti diye bir diyet gördüm. onu uyguluyorum şimdi

1 haftada 5 kilo vermem lazım. bayrama kadar göbüşümü eritmem lazım

55 kiloyum şu anda. hedef 50 kilo bakalım hayırlısıyla..

ben çok kısayım yaaa:'(( boyum 1.55 yürüyen kafayım yani bide 70 kiloydum sen düşün artık duba gibiydim belim incecik kaldı da bu basenler gitmio yaa 6 kilo versem de gitmicek sankiii

Selam canım,

Hoşgeldin. Ben de yeni katıldım buraya. senin 5 kilo vermen lazımmış, yani fazla değilmiş, başarırsın güzelim.

şok diyetleri önermiyorum. hızla verdiğin kiloları daha da hızlı geri alırsın çünkü, zaten vereceğin 5 kilo, 1 ay abur cuburu kessen, günde bir saat hafif tempolu yürüyüş ya da evde aerobik yapsan, akşamları 7 den ya da 8 den sonra birşey yemesen, ekmeği hamur işini bıraksan ve günde 3 fincan yeşil çay içsen 5 kiloyu vereceğinden eminim. üstelik seninki nasıl ama ben bir patates diyeti görmüştüm, durmadan patates yiyorsun, ertesi gün yumurta hep falan, öyle tek besinle sağlıksız bir diyet olmaz, vücudun karbonhidrata yağa ve proteine ihtiyacı var, patates ise sırf karbonhidrat, illaki şok diyet yapacaksan bari protein diyetlerini araştır, en azından vücudundan kas kaybedeceğine yağ kaybedersin

Son düzenleme:
Kızlar bugün tartılma günümdü 1 haftadır diyetteydim 800 gr vermişim 57.7 oldum ödem gitti sanırım kilo değil de bugün 2. haftama başlıyorum diyette bakalım bu haftada inşallah 57.2'nin altını görebilirim çünkü önceki diyetlerimde 57.2 de takılmıştım onun altını bir kaç ay görememiştim yediklerime dikkat etmeme rağmen. Tabi o zamanlar ya sadece spor yaptım ya da sadece yediklerime dikkat ettim. İkisini bir arada çok da yürütememişim ama şimdi ikisi birden gidiyorum insanity+diyet olarak. İnsanity yapınca nasıl olsa çok kalori yaktım diyerek biraz rahat davranmıştım yediklerim konusunda o yüzden kilo vermek yerine biraz kilo bile aldım belki de kas yaptığım için arttı kilom tam bilmiyorum ama 3. haftamdayım insanity'de. insanity'ye 57.2 kilo ile başlamıştım sonra 58.5'e çıktım orda takılı kaldım. 58.5 ile yeniden başladım işte diyete ve 57.7 yim. Bu sefer umutluyum hatta gelecek hafta 57 nin altını da görebilirsem süper olacak baya motive olacağım :))

Adet olmam da gerekiyordu gecikti acaba şişlik var mı onu da tam bilemiyorum, benim bir hafta önceden 1 kilo artıyor. İnşallah öyle bir şeydir diye umut ediyorum daha zayıfımdır inş diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…