50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aylardır ilk defa 57.2'nin altını gördüm çok mutluyum :)) Bu sabah tam 57 kg çıktım :)) Hasta da oldum sanırım şişlik vardı inmeye başladı çünkü kilom da aşağılara inmeye başladı sonunda :)) İnşallah haftaya 56 lı sayıları da görürürm. Gerçi yarın bile görebilirim belki 56.9 falan çıkarsam :))

Bir de önceden 1400 kalori sınırı koymuştum bu aralar spor yapmadığım için onu 1200'e indirdim. Bir de yemeği çok erken saatlerde yemeye başladım saat 4-5 gibi akşam yemeğini yiyorum sonra da yatana kadar bir şey yemiyorum çok da kısmıyorum açıkçası yediklerimi 1200 kaloriye baya bir şey yeniyor. Akşam acıkırsam da sütlü şekersiz kahve ya da sadece bir bardak sıcak süt içiyorum acayip tok tutuyor. Bir de akşam yemeğinden bir iki saat sonra su içmeye başlıyorum ben pek su içebilen bir insan olmadığım için çay niyetine akşamları içiyorum gündüz anca 1-2 bardak içebiliyorum suyu. Günde 1,5 lt su tüketiyorum yanında bitki çayları da var toplamda 2-3 lt arası sıvı tüketiyorum yani. Önceden zar zor 1 lt su içiyordum bazen unutuyordum onu da belki de su içmediğim için ya da az içtiğimden zayıflayamıyordum. İnşallah yılbaşına kadar 49 kiloyu görebilirim.

he bide ben anlamadım bunu birlikte nasıl zayıflicaz hergün ne yaptığımızı (egzersiz,yemek) mı yazıcaz?

evet, biz buraya neler yediğimizi içtiğimizi ve yaptığımız spor aktivitelerini yazıyoruz. birbirimizden ilham alıyoruz. mesela ben burda gördüm leslie ile evde yürüyerek zayıflama programını ve gerçekten incelmeme çok faydası oldu.

anladım bende başliyim pazartesiden yazmaya o zmn:))) ben leslie yi ilk defa duydum araştırıp deniyim bende saol:)

Sounnda zayıflamaya başladım üstelik hiç de aç kalmıyorum :)) Bugün 56.7'yi gördüm. Tek yaptığım 2 öğün yemek ve geç saatte yemek yememek. Kahvaltıda nesfit yiyorum saat 3-4 gibi de diğer öğünümü yiyorum hem de hiç kısmadan doyana kadar yiyorum yine de kalori hesabı da yapıyorum. günlük 1200-1100 kalori arası alıyorum. Abur cubur hamur işi tatlı yemiyorum hiç ama ekmek pilav makarna yiyorum. Bu şekilde günde 100 gr bazen de 200 gr gidiyor. Bu şekilde böyle giderse ayda 3-5 kilo arası verebilirim sanırım .

ben bayramda biraz hamur işi tatlı yedim ama napayım çok güzel yapmışım:) ama sevindirici yanı hiç kilo almadım, biraz bağırsaklarım yavaşladı ve sanırım karbonhidrattan dolayı şişkinlik oldu karnımda bayram bitince eski düzenime dönücem inş. hergün sporumu aksatmadan yapıcam, bayramda işimi gücümü zor yola koyuyorum, sağolsun gelen gidenden hiç fırsatım yok. önümüzdeki 2 günü de atlatabilirsem kilo almadan ptesiden itibaren inş. herşey daha düzenli olacak:)

yliss çok güldüm şu lafına : hamur işi tatlı yedim ama napim çok güzel yapmışım
çok karbonhidrat tüketince şişlik oluyor gerçekten ama 1-2 gün az yiyince hemen gidiyor onlar da o yüzden sorun etme hiç.

ama napiyim çok özlemişim, 2 gün evden çıkmadık, kendi yaptıklarımı yedim, tabi çok da abartmadım ama dayanamıyorum. normalde yapmıyorum da yemiyorum da, ama evde elinin altında bu zararlıların bulunması çok kötü

8 gün olmuş yazmayalı ve bütün yorumları okuyamadım o yüzden, bugun acaip dehşete düştüm alışveriş merkezlerindeki makinede boyumu ölçtüm ve 1.64 olmuşum çok şaşırdım çünkü 18 yaşında boyun uzaması durmaz mı diye kendime sordum ama yanlış biliyormuşum 19-20 yaşlarında boyun uzaması duruyormuş. her neyse yani 54 kilo olsam yeter YEYYY

Benim bir arkadaşım da liseden sonra uzamıştı benden çok çok kısaydı ve aşırı zayıftı hep kilo almak istiyordu alamıyordu biz ona uzamaz gözüyle bakıyorduk hep ve şimdi benden uzun ve benden daha yapılı :))) Yavaş yavaş çaktırmadan uzadı :))
Dediğin gibi 164 boya 54 kilo ideal

slm kızlar tatil dönüşü biraz yorgunum kilo kaybım ne yazıkkı bu hafta olmadı sanırım 1 hafta dahada kılo veremem cunku reglım yaklastı bu donemde malesef veremıyorum.spor salonu arastırmaya basladım bakalım onada baslarsam belkı daha duzenlı verebılırm ama artık cok sıkılmaya basladım 4 kılodan

merhaba kızlar bende bir ay önce 58,7 kg ile başlamıştım Arefe günü 54,8 i gördüm ama bugün tartıldım 55,5
Bayram bana 700 grama mal oldu neyse yapıcak bişey yok bbu hafta telafi edicem Size bugünkü menümü yazayım :

[1] Mavi Yeşil Limon Lifli Kepekli 0.2 1 Paket(50g) 33.4
[2] Zeytinyağlı Pırasa 0.5 PORSİYON 112.5
[3] Domates Soslu Makarna 0.5 porsiyon 166
[4] Sütaş Tam Yağlı Süzme Yoğurt 50 gr 56.5
[5] Semizotu Salatası 0.5 PORS.(80GR) 10
[6] Çay 1 ADET 5
[7] pınar beyaz 1 20 gr 60.6
[8] Simit 1 ADET 275
Toplam : 719 kal.

Selam bayanlar,bayram dönüşü etler,tatlılar,çikolatalar bana 1 kilo olarak döndü. Ama yine de fazla değil çünkü bazen çok yediğim oldu. Şimdiki sorunum ise diyete yeniden başlayamamak. O moda giremedim daha hala yemeye devam ediyorum,nasıl girecem tekrar moda bakalım. Şimdi 55.5 kiloyum hadi bakalım 50 yolculuğum yeniden başlıyor.<yılbaşına kadar süre veriyorum kendime inşallah verebilirim. Bu arada bayramda herkes kilo verdiğimi söyledi,hatta uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlar beni tanıyamadılar hemen benden nasıl verdiğimi öğrenmek istediler. Bir an kendimi başarı hikayemi anlatıyormuşum gibi hissettim. Ama onun için daha 5 kilo var. 50 kilo olunca onu da yazacağım inşallah.Bu arada nesfit diyetine son veriyorum çünkü daha önce cildimde hiç sivilce yoktu ama nesfit sivilce yaptı cildim mahfoldu. Nesfitle 2 kilo felan verebildim.

aynen bende yaklaşık 3,5 kilo verdim ama insan dengeli beslenmeye bbaşlayınca kilo vermese bile şişliği iniyo Bana da bayramda herkes kilo vermişsin dedi Çoooook mutlu oldum Ben bbu gazla bugün diyetime güzel bi şekilde tekrar başladım benimde hedefim 50 ye inmek 5 kilo için kendime aralığın ortasına kadar süre verdim Sende dediğin gibi nesfit diyetine ara ver kalori sayma metoduna başla en mantıklısı bu metod bence

Haklısın canım ben de aslında kalori sayıyordum günde 1000-1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Sen farklı bir şey yapıyor musun bu 5 kilo nasıl gider? Birlikte verelim şu 5 kiloyu inşallah.

Haklısın canım ben de aslında kalori sayıyordum günde 1000-1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Sen farklı bir şey yapıyor musun bu 5 kilo nasıl gider? Birlikte verelim şu 5 kiloyu inşallah.

tabiiiki birlikte verebiliriz istersen kendimize yeni bi topic bile açabiliriz
Bende aynı senin gibi günlük 1000 kalori civarı alıyodum Haftada 2 ve ya 3 gün bir saat tempolu yürüyüş yapıyodum.Zorlayıcı bbi yürüyüş değil ama hani yarım saat yürüyüp bi sigarayla çay içiyodum bi cafede yarım saatde dönüyodum yürüyüşüm bitincede bi on dakika egzersiz yapıyodum Hepsi bbu kadar

Tamam canım ben de yarından itibaren başlıyorum tekrar. Ben de yürüyüş yapıyorum ama havalar soğuduğundan beri azalttım,evde lesli ile yürümeyi düşünüyorum. yediklerimizi paylaşalım ve yaptıklarımızı burdan birbirimizi motive edelim belki daha etkili olur.

bende o diyet modundan çıktım bu aralar :)) Girmem lazım tekrar o moda. Psikolojik olarak diyet yapmak istemiyorum ama bir yandan da yediğim şeylerden eskisi gibi zevk de almıyorum.Bu aralar canım o kadar çok şey yemek istiyor ki ama soruyorum kendime ne yemek istiyorum diye hani canım tatlı istese yapıp yicem ama istemiyor tuzlu istese canım diyorum ne yiyebilirim aklıma hiç bir şey gelmiyor yani keşke şu olsa da yesem dediğim hiç bir şey yok. Sadece yemek istiyorum ama düşününce ne yemek istiyorum diye bir cevap bulamıyorum tuhaf bir psikolojideyim yani. Sırf can sıkıntısından bir şeyler atmak istiyorum ağzıma yani.

ben bayağıdır cips yemiyorum bıraktım çünkü ama bugün markete gittim canım nasıl istedi dedim bakması bedava kilo da yapmıyor cips reyonunda baya bi durdum cipsleri seyrettim deli gibi Almadım tabi ki :))

Sonra bir ara bisküvi abur cubur reyonu var yaa orayı gezdim aslında halley alacaktım çok severim halleyi ben almadım onu da. Kilo alırım diye korkuyorum çünkü. Eskiden çikolata severdim tatlı severdim çok fazla hemde ama bu aralar nefret ediyorum canım istiyordu arada evde çikolata vardı az bi ısırık alınca ucundan acayip midem bulanıyor anlamadım niye yiyemiyorum tatlı şeyleri, midem bulanınca canımın tatlı istemesi birden yok oluveriyor artık canım istemiyor hiç. Tatlı yeme düşüncesi bile midemi bulandırıyor, psikolojik sanırım birde kilo vermem durdu verdiğim kiloları ya geri alırsam diye de çok korkuyorum ve bir şeyler yerken zevk almaz oldum kilo alcam korkusuyla sanırım kafaya çok taktım ondan.

Diyet modundan çıktım dedim ama kilo yapacak şeyler de yemiyorum hiç yani kaçamak da yapmıyorum açıkçası, bir gün boyunca kendime her şeyi serbest bırakmıştım ama onu da yapmıyorum, her gün sadece 3 öğün normal ev yemekleri ile besleniyorum ekmek de yemiyorum. Sporumu da yapıyorum.

52.7 kilo ile merhaba :)) aslında dün 52.5'u görmüştüm ama reglim yaklaşıyor, ödem toplamaya başladım sanırım. 1 hafta 10 gün çok sıkı tutup düz 52 olmak istiyorum reglim bitince. kasım ayına girdik, 1 ayda hedefime ulaşırım diye düşünüyorum. aralığa istediğim vücutla gireceğim yani ne kadar zayıflamışsın, nasıl yaptın sözlerini artık sürekli duyuyorum ve çok mutu oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…