he bide ben anlamadım bunu birlikte nasıl zayıflicaz hergün ne yaptığımızı (egzersiz,yemek) mı yazıcaz?
evet, biz buraya neler yediğimizi içtiğimizi ve yaptığımız spor aktivitelerini yazıyoruz. birbirimizden ilham alıyoruz. mesela ben burda gördüm leslie ile evde yürüyerek zayıflama programını ve gerçekten incelmeme çok faydası oldu.
Sounnda zayıflamaya başladım üstelik hiç de aç kalmıyorum :)) Bugün 56.7'yi gördüm. Tek yaptığım 2 öğün yemek ve geç saatte yemek yememek. Kahvaltıda nesfit yiyorum saat 3-4 gibi de diğer öğünümü yiyorum hem de hiç kısmadan doyana kadar yiyorum yine de kalori hesabı da yapıyorum. günlük 1200-1100 kalori arası alıyorum. Abur cubur hamur işi tatlı yemiyorum hiç ama ekmek pilav makarna yiyorum. Bu şekilde günde 100 gr bazen de 200 gr gidiyor. Bu şekilde böyle giderse ayda 3-5 kilo arası verebilirim sanırım .
ben bayramda biraz hamur işi tatlı yedim ama napayım çok güzel yapmışım:) ama sevindirici yanı hiç kilo almadım, biraz bağırsaklarım yavaşladı ve sanırım karbonhidrattan dolayı şişkinlik oldu karnımdabayram bitince eski düzenime dönücem inş. hergün sporumu aksatmadan yapıcam, bayramda işimi gücümü zor yola koyuyorum, sağolsun gelen gidenden hiç fırsatım yok. önümüzdeki 2 günü de atlatabilirsem kilo almadan ptesiden itibaren inş. herşey daha düzenli olacak:)
yliss çok güldüm şu lafına : hamur işi tatlı yedim ama napim çok güzel yapmışım
çok karbonhidrat tüketince şişlik oluyor gerçekten ama 1-2 gün az yiyince hemen gidiyor onlar da o yüzden sorun etme hiç.
Benim bir arkadaşım da liseden sonra uzamıştı benden çok çok kısaydı ve aşırı zayıftı hep kilo almak istiyordu alamıyordu biz ona uzamaz gözüyle bakıyorduk hep ve şimdi benden uzun ve benden daha yapılı :))) Yavaş yavaş çaktırmadan uzadı :))8 gün olmuş yazmayalı ve bütün yorumları okuyamadım o yüzden, bugun acaip dehşete düştüm alışveriş merkezlerindeki makinede boyumu ölçtüm ve 1.64 olmuşum çok şaşırdım çünkü 18 yaşında boyun uzaması durmaz mı diye kendime sordum ama yanlış biliyormuşum 19-20 yaşlarında boyun uzaması duruyormuş. her neyse yani 54 kilo olsam yeterYEYYY
Selam bayanlar,bayram dönüşü etler,tatlılar,çikolatalar bana 1 kilo olarak döndü. Ama yine de fazla değil çünkü bazen çok yediğim oldu. Şimdiki sorunum ise diyete yeniden başlayamamak. O moda giremedim daha hala yemeye devam ediyorum,nasıl girecem tekrar moda bakalım. Şimdi 55.5 kiloyum hadi bakalım 50 yolculuğum yeniden başlıyor.<yılbaşına kadar süre veriyorum kendime inşallah verebilirim. Bu arada bayramda herkes kilo verdiğimi söyledi,hatta uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlar beni tanıyamadılar hemen benden nasıl verdiğimi öğrenmek istediler. Bir an kendimi başarı hikayemi anlatıyormuşum gibi hissettim. Ama onun için daha 5 kilo var. 50 kilo olunca onu da yazacağım inşallah.Bu arada nesfit diyetine son veriyorum çünkü daha önce cildimde hiç sivilce yoktu ama nesfit sivilce yaptı cildim mahfoldu. Nesfitle 2 kilo felan verebildim.
aynen bende yaklaşık 3,5 kilo verdim ama insan dengeli beslenmeye bbaşlayınca kilo vermese bile şişliği iniyo Bana da bayramda herkes kilo vermişsin dedi Çoooook mutlu oldumBen bbu gazla bugün diyetime güzel bi şekilde tekrar başladım benimde hedefim 50 ye inmek 5 kilo için kendime aralığın ortasına kadar süre verdim Sende dediğin gibi nesfit diyetine ara ver kalori sayma metoduna başla en mantıklısı bu metod bence
Haklısın canım ben de aslında kalori sayıyordum günde 1000-1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Sen farklı bir şey yapıyor musun bu 5 kilo nasıl gider? Birlikte verelim şu 5 kiloyu inşallah.
tabiiiki birlikte verebiliriz istersen kendimize yeni bi topic bile açabiliriz
Bende aynı senin gibi günlük 1000 kalori civarı alıyodum Haftada 2 ve ya 3 gün bir saat tempolu yürüyüş yapıyodum.Zorlayıcı bbi yürüyüş değil ama hani yarım saat yürüyüp bi sigarayla çay içiyodum bi cafede yarım saatde dönüyodumyürüyüşüm bitincede bi on dakika egzersiz yapıyodum Hepsi bbu kadar
Selam bayanlar,bayram dönüşü etler,tatlılar,çikolatalar bana 1 kilo olarak döndü. Ama yine de fazla değil çünkü bazen çok yediğim oldu. Şimdiki sorunum ise diyete yeniden başlayamamak. O moda giremedim daha hala yemeye devam ediyorum,nasıl girecem tekrar moda bakalım. Şimdi 55.5 kiloyum hadi bakalım 50 yolculuğum yeniden başlıyor.<yılbaşına kadar süre veriyorum kendime inşallah verebilirim. Bu arada bayramda herkes kilo verdiğimi söyledi,hatta uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlar beni tanıyamadılar hemen benden nasıl verdiğimi öğrenmek istediler. Bir an kendimi başarı hikayemi anlatıyormuşum gibi hissettim. Ama onun için daha 5 kilo var. 50 kilo olunca onu da yazacağım inşallah.Bu arada nesfit diyetine son veriyorum çünkü daha önce cildimde hiç sivilce yoktu ama nesfit sivilce yaptı cildim mahfoldu. Nesfitle 2 kilo felan verebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?