bende o diyet modundan çıktım bu aralar :)) Girmem lazım tekrar o moda. Psikolojik olarak diyet yapmak istemiyorum ama bir yandan da yediğim şeylerden eskisi gibi zevk de almıyorum.Bu aralar canım o kadar çok şey yemek istiyor ki ama soruyorum kendime ne yemek istiyorum diye hani canım tatlı istese yapıp yicem ama istemiyor tuzlu istese canım diyorum ne yiyebilirim aklıma hiç bir şey gelmiyor yani keşke şu olsa da yesem dediğim hiç bir şey yok. Sadece yemek istiyorum ama düşününce ne yemek istiyorum diye bir cevap bulamıyorum tuhaf bir psikolojideyim yani. Sırf can sıkıntısından bir şeyler atmak istiyorum ağzıma yani.
ben bayağıdır cips yemiyorum bıraktım çünkü ama bugün markete gittim canım nasıl istedi dedim bakması bedava kilo da yapmıyor cips reyonunda baya bi durdum cipsleri seyrettim deli gibiAlmadım tabi ki :))
Sonra bir ara bisküvi abur cubur reyonu var yaa orayı gezdim aslında halley alacaktım çok severim halleyi ben almadım onu da. Kilo alırım diye korkuyorum çünkü. Eskiden çikolata severdim tatlı severdim çok fazla hemde ama bu aralar nefret ediyorum canım istiyordu arada evde çikolata vardı az bi ısırık alınca ucundan acayip midem bulanıyor anlamadım niye yiyemiyorum tatlı şeyleri, midem bulanınca canımın tatlı istemesi birden yok oluveriyor artık canım istemiyor hiç. Tatlı yeme düşüncesi bile midemi bulandırıyor, psikolojik sanırım birde kilo vermem durdu verdiğim kiloları ya geri alırsam diye de çok korkuyorum ve bir şeyler yerken zevk almaz oldum kilo alcam korkusuyla sanırım kafaya çok taktım ondan.
Diyet modundan çıktım dedim ama kilo yapacak şeyler de yemiyorum hiç yani kaçamak da yapmıyorum açıkçası, bir gün boyunca kendime her şeyi serbest bırakmıştım ama onu da yapmıyorum, her gün sadece 3 öğün normal ev yemekleri ile besleniyorum ekmek de yemiyorum. Sporumu da yapıyorum.
bayramdan çıkınca herkese bir rehavet çökmüş, şöyle düşünelim, artık uzunca bir zaman bize kilo aldıracak riskli bir dönem yok, aşağı yukarı hepimizin hedefi en geç yıl başında ideal kilosuna ulaşmak. eee başka bayram seyran falan da kalmadığına göre hepimiz dört elle asılabiliriz artık:) ben hiç kilo veremedim bayramda zaten hedefim almamaktı, çünkü daha önce de yazdığım gibi tatlıları falan götürdüm:) spor desen hak getire, bayram temizliği ve hazırlıkları hariç hiç spor namına birşey yapamadım ama kilo da almamışım. 56,300le bayram sonunu gördük. ilk hedefim 50 ve eğer hala fazlalık olduğunu düşünürsem vücudumda ikinci hedef 48:) bayram boyunca sabahları nesfit yedim ve çok az peynir zeytin falan yedim. öğle akşam yemeği yiyemedim. zaten birkaç kere tatlılardan etlerden yemek zorunda kalınca tıkandım kaldım. akşamları da nesfit yedim. gün içinde yaprak sarmalardan atıştırdım falan. acayip şişkinlik gaz oldu. dün işi baya sıkı tuttum nesfit diyetine tam uydum, bugün akşam azcık makarna yedim diyetin dışına çıkarak ama kepekli makarna:) ve 5 mil leslie ye başladım çok şükür. artık aksatmadan yapıcam inş. tartıya öyle korkarak çıktım ki, 58leri falan görürüm diye korkuyordum. bana kimse zayıflamışsın demedi, çünkü sürekli görüştüğüm kişilerdi bayramlaştıklarım, ve tatlı falan yemem için kimse ısrar etmedi, diyet yaptığımı cümle alem benimsedi artık:) ama uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşım seni çok iyi gördüm dedi:) 5 kilo verecek arkadaşlar buraya yazın da neler yaptığınızı ilk 5 kiloyu ben de sizinle veririm, geriye 1.300 kalıyor onu da nasıl olsa veririm dimi ya:)
Ay ne güzel canım ya benim canım da bu aralar çok şey istiyor,bak şimdi kısır yaptık kızımla ve yedim. Ben sadece akşam yemeği yemiyorum meyveyle felan geçiştiriyorum ama öğleden sonra çikolata felan yedm. İnşallah kilo almadan tekrar moda girebilirim.
akşamları yemezsen, gündüz tatlı falan yesen de kilo almıyorsun, hele bi de spor yaparsan sabah saatlerinde kilo vermen işten değil. ben test ettim, sabah sporu gerçekten metabolizmayı hızlandırıyor. ben gündüz istediğimden tadıp falan akşam yemeyince kilomu korudum bayram boyunca. spor yapabilsem kilo bile verecekmişim. bu arada adet öncesi döneme girdim gene, 10 gün kala başlıyor bende sinir stres, demekki ödem de tutmaya başlayacağımo kadar sinirliyim ki, ben bile kendimi idare edemiyorum, napıcaz bu premenstrual sendromla bilmiyorum
Merhabalar; bende diyete başladım iyi bir motivasyona ihtiyacım var :/
O yüzden beni gaza getirmenizi rica ediyorum :))
1.67 boyum 58.7 kilom inmem gereken kilo 53.
En son 10 sene once diyet yapmıştım bu sene kilo aldım. (sporu ihmal ettim ) 10 sene once 75 kilodan 53 e inmiştim.
Vermem gereken yaklaşık 6 kilo var.
Dün başladım yürüyüşlerime kosu bandında dün 5.5 km. Yürüdüm ama yarın sabah cok erken ise gidicegim ve toplantım var sacımı fonlettim diye binemiyorum bgn ://
Sabah
Yagsiz kepenki tost, domates,zeytin yedim
Öğlen
2 kasık pilav, salata, 3 köfte
Aksam
Salata ve tost
Yeşilcay, limonlu su, ve 1.5 litre suyumu ictim. Ama acimm :))
Bugun tostlari çıkardım;
Bugun sadece biraz beyazpeynir, zeytin, domates ve roka ve maydonoz yedim kahvaltıda
Öğlen çorba, yoğurt ve salata yiyeceğim
Aksam da annem tavuk göğüs almış birde yanına yagsiz sebze yapıcak.
Simdi önlem almazsam sonra vermek daha zor. Göbeğim çıktı, bacaklar kalinlasti, kalça da büyüdü. Evet hala kıyafetlerime girebiliyorum ama yakışmıyor :/. Yenisini alacağıma, benim eski halime donmem gerekli :)
Sosyal yaşantı da cok etkili yarın aksam is yemeğimiz var. Herkes tabakları götürurken bakmak( ama iki günde su atmisim en azından 700 gram gitmiş :)
merhaba diyet yolculugunda basarılar dılıyorum benımde vermem gereken 4 kılo var ama bır turlu baslayamıyorum
Bugun tostlari çıkardım;
Bugun sadece biraz beyazpeynir, zeytin, domates ve roka ve maydonoz yedim kahvaltıda
Öğlen çorba, yoğurt ve salata yiyeceğim
Aksam da annem tavuk göğüs almış birde yanına yagsiz sebze yapıcak.
Simdi önlem almazsam sonra vermek daha zor. Göbeğim çıktı, bacaklar kalinlasti, kalça da büyüdü. Evet hala kıyafetlerime girebiliyorum ama yakışmıyor :/. Yenisini alacağıma, benim eski halime donmem gerekli :)
Sosyal yaşantı da cok etkili yarın aksam is yemeğimiz var. Herkes tabakları götürurken bakmak( ama iki günde su atmisim en azından 700 gram gitmiş :)
benim 1-2 gün kaldı, karnım balon gibi şu an.. şişkinlik çok heves kırıyor ama sabır sabır :)
7-10 gün kala vücut ödem tutmaya başlıyor, bu kişiden kişiye değişir, benim 7-8 gün kala başlıyor. sonra son birkaç gün kala ve adetin ilk günleri tatlı isteği artıyor. eğer adet öncesi ödem döneminde tuz kısıtlaması yapabilirsek adet bitimiyle beraber ekstra kilo verdiğimizi görüyoruz, ödemler bize kalacağına atılıyor o şekilde:) ben geçen adette 57,500 lerde seyrettim derken adet bitince 1 gün içinde 56 civarına düştüm nerdeyse 1-1.5 kilo ödemmiş.aaaa bunu bilmiyodum benimde regl ime 2-3 gün var kilom değişmedi hiç veremedim 4-5 gündür ondan demekki :26:
ben de yaşıyorum şu sosyal yaşantı olayını, hele ki dukan diyetini yaptığım sırada, bir akşam davette herkes pastaları börekleri hapur hupur götürdü, ben bi gıdım tadamadım. gerçi irademi takdir ettiler ama ben resmen içten içe eridim bittim yanişimdiye kadar kendimi tuttuklarımı düşününce, diyette olmasam vermek yerine üstüne 5-10 kilo daha alırdım heralde, her yiyenle yesem arkadaşlarımla falan daha az görüşüyorum, mecburen gitmem gereken organizasyonlarda da ekstra spor yapıyorum, gündüz yemeyi hafif tutuyorum, ya da gündüzse akşam yemeğini yemiyorum dengeliyorum. bir de tabağındaki herşey kilo yapmaz, sana uygun olanı seçebilirsin:):):) ben fix menü olmayan bir yemeğe katılmıştım, çorba ve ızgara tavuk yemiştim, lavaşlar da bana bakıyordu ama ben onlara yoklarmış gibi davrandım:)
suan 56 ya ulastım arkadslar cok sukur :) 52 lere ınmeyı ıstıyorumm 65kılo ıle agustosta baslamıstım dıyete 2 ayda 9 kılo verebıldımmmm cok mutluyum ama sımdı de cok baska bır sorun bas gosterdıhatta kılodan daha buyuk bır sorun yumusama ve sarkmalar bunlar ıcın neler yapabılırızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?