50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bayramdan çıkınca herkese bir rehavet çökmüş, şöyle düşünelim, artık uzunca bir zaman bize kilo aldıracak riskli bir dönem yok, aşağı yukarı hepimizin hedefi en geç yıl başında ideal kilosuna ulaşmak. eee başka bayram seyran falan da kalmadığına göre hepimiz dört elle asılabiliriz artık:) ben hiç kilo veremedim bayramda zaten hedefim almamaktı, çünkü daha önce de yazdığım gibi tatlıları falan götürdüm:) spor desen hak getire, bayram temizliği ve hazırlıkları hariç hiç spor namına birşey yapamadım ama kilo da almamışım. 56,300le bayram sonunu gördük. ilk hedefim 50 ve eğer hala fazlalık olduğunu düşünürsem vücudumda ikinci hedef 48:) bayram boyunca sabahları nesfit yedim ve çok az peynir zeytin falan yedim. öğle akşam yemeği yiyemedim. zaten birkaç kere tatlılardan etlerden yemek zorunda kalınca tıkandım kaldım. akşamları da nesfit yedim. gün içinde yaprak sarmalardan atıştırdım falan. acayip şişkinlik gaz oldu. dün işi baya sıkı tuttum nesfit diyetine tam uydum, bugün akşam azcık makarna yedim diyetin dışına çıkarak ama kepekli makarna:) ve 5 mil leslie ye başladım çok şükür. artık aksatmadan yapıcam inş. tartıya öyle korkarak çıktım ki, 58leri falan görürüm diye korkuyordum. bana kimse zayıflamışsın demedi, çünkü sürekli görüştüğüm kişilerdi bayramlaştıklarım, ve tatlı falan yemem için kimse ısrar etmedi, diyet yaptığımı cümle alem benimsedi artık:) ama uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşım seni çok iyi gördüm dedi:) 5 kilo verecek arkadaşlar buraya yazın da neler yaptığınızı ilk 5 kiloyu ben de sizinle veririm, geriye 1.300 kalıyor onu da nasıl olsa veririm dimi ya:)

öğle yemeğinden geldim kızlar bayramdan sonra rejime tam gaz devam

[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Izgara tavuklu salata 1 ADET 206
[3] Şeker (küp) 2 ADET 39
[4] Çay 1 ADET 5
[5] Ev Poğaçası 1 ADET 100
Toplam : 350 kal.

Ay ne güzel canım ya benim canım da bu aralar çok şey istiyor,bak şimdi kısır yaptık kızımla ve yedim. Ben sadece akşam yemeği yemiyorum meyveyle felan geçiştiriyorum ama öğleden sonra çikolata felan yedm. İnşallah kilo almadan tekrar moda girebilirim.

Canım aynı kiloda sayılırız ben de 55.5 kiloyum ve hedefimiz de aynı,benim boyum 164 . Bayram dönüşü midem biraz genişledi şimdi sürekli bir şeyler yemek istiyorum ama frenliyorum kendimi. Şu 5 kiloyu da versem başka bir şey istemiyorum.Birlikte verelim kiloları ,ben de lesli yapmak istiyorum bakalım. Yaklaşık 5 kilo verdim ama bana çok az vermişim gibi geliyor. 50 kilo olursam verdğime inanacağım. İnşallah yılbaşına kadar 5 kilodan kurtuluruz.

akşamları yemezsen, gündüz tatlı falan yesen de kilo almıyorsun, hele bi de spor yaparsan sabah saatlerinde kilo vermen işten değil. ben test ettim, sabah sporu gerçekten metabolizmayı hızlandırıyor. ben gündüz istediğimden tadıp falan akşam yemeyince kilomu korudum bayram boyunca. spor yapabilsem kilo bile verecekmişim. bu arada adet öncesi döneme girdim gene, 10 gün kala başlıyor bende sinir stres, demekki ödem de tutmaya başlayacağım o kadar sinirliyim ki, ben bile kendimi idare edemiyorum, napıcaz bu premenstrual sendromla bilmiyorum

benim 1-2 gün kaldı, karnım balon gibi şu an.. şişkinlik çok heves kırıyor ama sabır sabır :)

Merhabalar; bende diyete başladım iyi bir motivasyona ihtiyacım var :/
O yüzden beni gaza getirmenizi rica ediyorum :))
1.67 boyum 58.7 kilom inmem gereken kilo 53.

En son 10 sene once diyet yapmıştım bu sene kilo aldım. (sporu ihmal ettim ) 10 sene once 75 kilodan 53 e inmiştim.
Vermem gereken yaklaşık 6 kilo var.

Dün başladım yürüyüşlerime kosu bandında dün 5.5 km. Yürüdüm ama yarın sabah cok erken ise gidicegim ve toplantım var sacımı fonlettim diye binemiyorum bgn ://

Sabah
Yagsiz kepenki tost, domates,zeytin yedim
Öğlen
2 kasık pilav, salata, 3 köfte
Aksam
Salata ve tost

Yeşilcay, limonlu su, ve 1.5 litre suyumu ictim. Ama acimm :))

bence şu tostların yerine protein koysan hem doyarsın hem de acıkmazsın, mesela sabah tost yerine 1 haşlanmış yumurta yiyebilirsin, seni gün boyu tok tutar. öğlen 2 kaşık pilav yerine köfte sayısını artırabilirsin. akşam da ton balıklı ya da haşlanmış tavuklu salata falan yiyebilirsin. böylece dukanımsı bir diyet yapmış olursun. sıvı alımını da artırmalısın, hele ki spor yaparken 3 litre sıvı alman lazım. motivasyona gelince 167 boy için şuan bile sadece 1-2 kilo fazlan var ve eminim güzel görünüyorsun. eski kıyafetlerinden en küçük beden olup giyemediklerini dene, ve tekrar içine girebilmek ilk amacın olsun. tartıda rakam görmek hedef olunca motivasyon pek olmuyor. benim amacım eski pantolonlarıma elbiselerime girmekti, şimdi hepsine girdim ve bazıları bol geliyor. sonra 36 beden pantolon almıştım, ona da girdim. beden sıkıntısı kalmadı, sadece bölgesel az bi fazlalık kaldığını düşünüyorum o yüzden de motivasyonum düştü benim de, nasılsa herşeyi giyebiliyorum diye düşünmeye başladığımdan sanırım sana başarılar dilerim çıktığın yolculukta:)

Bugun tostlari çıkardım;
Bugun sadece biraz beyazpeynir, zeytin, domates ve roka ve maydonoz yedim kahvaltıda
Öğlen çorba, yoğurt ve salata yiyeceğim
Aksam da annem tavuk göğüs almış birde yanına yagsiz sebze yapıcak.

Simdi önlem almazsam sonra vermek daha zor. Göbeğim çıktı, bacaklar kalinlasti, kalça da büyüdü. Evet hala kıyafetlerime girebiliyorum ama yakışmıyor :/. Yenisini alacağıma, benim eski halime donmem gerekli :)

Sosyal yaşantı da cok etkili yarın aksam is yemeğimiz var. Herkes tabakları götürurken bakmak ( ama iki günde su atmisim en azından 700 gram gitmiş :)

merhaba diyet yolculugunda basarılar dılıyorum benımde vermem gereken 4 kılo var ama bır turlu baslayamıyorum

kızlar bugün tost ekmeği var ya kare olan ondan iki tane tost yapıp yedim aşırı fazla geldi midem küçülmüş sanırım :)) ama yerken farketmedim üstüne bir de az bi tatlı yedim :)) Bugün tam bozdum diyeti akşam da dışarda yemek yicem. Ama kalorisi az olduğu için mümkünse lahmacun yemeyi düşünüyorum.Sabah tartıldım 56,7 yim hala ama yarın fazla çıkabilirim. Ama birazdan 80 dk insanity yapcam 1000 kalori yakarım yani ona güveniyorum bende :)) Özlemişim yaa kaçamak yapmayı pişman değilim ama biraz ağırlık çöktü yüklü karbonhidrat alınca tabi. Ama bayadır yemiyordum öyle şeyler olsun.

ben de yaşıyorum şu sosyal yaşantı olayını, hele ki dukan diyetini yaptığım sırada, bir akşam davette herkes pastaları börekleri hapur hupur götürdü, ben bi gıdım tadamadım. gerçi irademi takdir ettiler ama ben resmen içten içe eridim bittim yani şimdiye kadar kendimi tuttuklarımı düşününce, diyette olmasam vermek yerine üstüne 5-10 kilo daha alırdım heralde, her yiyenle yesem arkadaşlarımla falan daha az görüşüyorum, mecburen gitmem gereken organizasyonlarda da ekstra spor yapıyorum, gündüz yemeyi hafif tutuyorum, ya da gündüzse akşam yemeğini yemiyorum dengeliyorum. bir de tabağındaki herşey kilo yapmaz, sana uygun olanı seçebilirsin:):):) ben fix menü olmayan bir yemeğe katılmıştım, çorba ve ızgara tavuk yemiştim, lavaşlar da bana bakıyordu ama ben onlara yoklarmış gibi davrandım:)

aaaa bunu bilmiyodum benimde regl ime 2-3 gün var kilom değişmedi hiç veremedim 4-5 gündür ondan demekki :26:
7-10 gün kala vücut ödem tutmaya başlıyor, bu kişiden kişiye değişir, benim 7-8 gün kala başlıyor. sonra son birkaç gün kala ve adetin ilk günleri tatlı isteği artıyor. eğer adet öncesi ödem döneminde tuz kısıtlaması yapabilirsek adet bitimiyle beraber ekstra kilo verdiğimizi görüyoruz, ödemler bize kalacağına atılıyor o şekilde:) ben geçen adette 57,500 lerde seyrettim derken adet bitince 1 gün içinde 56 civarına düştüm nerdeyse 1-1.5 kilo ödemmiş.

Yarın ki şirket yemeği kötü degil de; öğlen yemeklerinde fln cok zorlanıyorum:/ cheesecakeler; makarnalar; hamburgerler geçiyor, yemiyorum ama catalla zorla ağzıma tıkmaya çalışıyorlar. Hatırım kalır ye, biri yer biri bakar olmaz diye. Beni zorlayan bunlar. Allahtan evde rahatım annem yardımcı oluyor cok:)

suan 56 ya ulastım arkadslar cok sukur :) 52 lere ınmeyı ıstıyorumm 65kılo ıle agustosta baslamıstım dıyete 2 ayda 9 kılo verebıldımmmm cok mutluyum ama sımdı de cok baska bır sorun bas gosterdı hatta kılodan daha buyuk bır sorun yumusama ve sarkmalar bunlar ıcın neler yapabılırızzz

tek çözüm spor, ben de 65 den 56 ya düştüm hazirandan beri, ama hiç sarkan yerim yok maşallah taş gibi oldum:) hergün yürüyüş yaptım ilk zamanlar, şuan da hergün 5 mil leslie ile evde yürüyüş yapıyorum. bıngıl bıngıldım, görenler hayret ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…