tek çözüm spor, ben de 65 den 56 ya düştüm hazirandan beri, ama hiç sarkan yerim yok maşallah taş gibi oldum:) hergün yürüyüş yaptım ilk zamanlar, şuan da hergün 5 mil leslie ile evde yürüyüş yapıyorum. bıngıl bıngıldım, görenler hayret ediyor.
Pilates te cok ise yarıyor annem 17 kilo verdi ve sarkması yok.
internette gezerken şöyle bir makale buldum, inceleyip fikirlerinizi söyler misiniz arkadaşlar:)
İDEAL VÜCUT TİPİ ve ÖLÇÜSÜ ( Bayanlar için ) - Vücut Geliştirme, Body Building, Body, Fitness, Antrenman, Kondüsyon, Beslenme, Diyet, Doping
topsuz egzersizleri de var ama top her yerde satılıyor çok ucuza bir top da bulabilrsin yani. Top şart da değil topsuz egzersizleri de güzel.bı arkadasım da pılates dedı topsuz oluyo mu pekı
bı arkadasım da pılates dedı topsuz oluyo mu pekı
leslie nedir? sıkılasmak ıstıyorum
Günüm kötü geçti yaklaşık 1500 kalori aldım,kurban bayramından beri midem genişledi ve çok yemeye başladım ayrıca canım sürekli birşeyler istiyor. Rejim felan hak getire nasıl moda gireceğim bilmiyorum ama benim bu hafta güme gitti. Haftaya inşallah başlayacağım ama kendime sinir oldum en son 54.5 e kadar düştüm ama şimdi tartılmaya korkuyorum 56 kedin oldum. Hedefe 4 kala yine başa dönmek zorunda kalacağım inşallah pazartesi başlarım tekrar.
Ben de 2 gündür fazla karbonhidrat tükettim kilom çıkmış hemen 57.1 geldim sabah bugün akşam yemeği yemeyeceğim o yüzden süt içcem bol bol da bitki çayı. Sabah da tost yedim öğlen de bulgur pilavı ile köfte yedim. Akşamı hafif geçirirsem yarına iner kilom inş.
1500 kalori cok fazla degil. Yakmissindir gun icinde en azından almamissindir. Üzülme güme gitti diye de gene bol suyunu ve bitki çaylarını tüket, ekmegi, tatlıyı kes glisemik indeksin normale doner Pazartesi de rahatça başlarsın cnm. Az kalmış yaparsın hemen motive ederiz seni:). İlla ki pzts mı başlaman lazım ?
imdatttt benim de canım poğaça börek bazlama simit gibi tuzlu hamur işi çekiyorkendimi zor tutuyorum, her an mutfağa girip elimi hamura bulayabilirim
Toplu olanlar da var; topsuz veya streching band ile olanlar var( kulotlu çorap kullanabilirsin )
Ben 3 sene derse gittim ama annem videolardan öğrendi.( fıtık fln yoksa)
Hemen Youtube dan bakabilirsin
sadece sıkılaşmak istiyorsan plates yeterli gelir çünkü kilo vermeye pek faydası olmuyor ama şekle girmek için birebir, ama ben yatarak yapılan hareketlerden çok sıkılıyorum, bana hareket ve müzik lazım. lesli sansone ile evde yürüyüş yazarsan google da aratınca indireceğin adresleri bulursun. 1 mil den 5 mile kadar videolar var. azdan çoğa doğru yapıyorsun. aerobik seviyorsan gayet güzel eğlenceli bi egzersiz programı. 5 mil yürüyorsun ama durduğun yerde evinin rahatlığında, benim ufak çocuğum olduğu için dışarda yürüyüş yapma imkanım kısıtlı, leslie bana ilaç gibi geldi, 1 ay olmamıştır başlayalı ama belim falan çok inceldi. midem vardı gitti, bacaklarım inceldi. en kolay ve yıpratmayan spor tempolu yürüyüş, imkanın varsa açık havada haftada birkaç gün tempolu yürüyüş yapmak da çok güzel. platesle daha hızlı sonuç alabilirsin.
imdatttt benim de canım poğaça börek bazlama simit gibi tuzlu hamur işi çekiyorkendimi zor tutuyorum, her an mutfağa girip elimi hamura bulayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?