50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

leslie nedir? sıkılasmak ıstıyorum

makaleyi okudum. Güzel yazılmış çok doğru bir şey yazılanlar. Mesela eskiler kiloluları beğenirler, babaannem beni ne zaman görse çok zayıfsın diye eleştirir hep ona göre ben 70-80 kilo olmalıyım çünkü kadın dediğin kilolu olmalı iyi beslenmeli çünkü eskiden kadının etli butlusu makbulmuş Ama şimdi zayıflık moda millet manken gibi olmak için uğraşıyor açıkçası ben aşırı zayıflığı beğenmiyorum mankenlerin göğüs kafesleri gözüküyor kemikler o kadar belirgin ve çok çirkin. Bacaklar çöp gibi hiç güzel değil bence. Bir bakıyorum boy 170 kilo 48 ve kendini kilolu bulup 45 olmak için uğraşan insanlar var o da bence biraz komplex yani.

Bir de kimisi yapılı olur kimisi ince yapılı. Genş yapılı insanların kilolu olmasında sakınca yoktur ama zayıf yapılılarda kilo kötü görünür. Bence önemli olan insanın kendini beğendiği ve sağlıklı kilo aralığı. Bir de bence kilodan çok fit olmak bence daha önemli. Benim kuzenim benden daha kilolu daha kısa boylu ama vücudu benden daha güzel çünkü spor yaptığı için vücudu atletik ne giyse yakışıyor ona.

bı arkadasım da pılates dedı topsuz oluyo mu pekı

Topsuzu da var; toplusuda streching band ile yapılanı da var ( bant yerine kulotlu çorap kullanabilirsin)
Belinde fıtık falan yoksa Youtube da ara birçok video göreceksin ( başlangıç için olanlarda var )
Ben 3 sene derse gittim artık evde yapıyorum. Annem videolardan öğrendi tavsiye ederim.

bı arkadasım da pılates dedı topsuz oluyo mu pekı

Topsuzu da var; toplusuda streching band ile yapılanı da var ( bant yerine kulotlu çorap kullanabilirsin)
Belinde fıtık falan yoksa Youtube da ara birçok video göreceksin ( başlangıç için olanlarda var )
Ben 3 sene derse gittim artık evde yapıyorum. Annem videolardan öğrendi tavsiye ederim.

leslie nedir? sıkılasmak ıstıyorum

sadece sıkılaşmak istiyorsan plates yeterli gelir çünkü kilo vermeye pek faydası olmuyor ama şekle girmek için birebir, ama ben yatarak yapılan hareketlerden çok sıkılıyorum, bana hareket ve müzik lazım. lesli sansone ile evde yürüyüş yazarsan google da aratınca indireceğin adresleri bulursun. 1 mil den 5 mile kadar videolar var. azdan çoğa doğru yapıyorsun. aerobik seviyorsan gayet güzel eğlenceli bi egzersiz programı. 5 mil yürüyorsun ama durduğun yerde evinin rahatlığında, benim ufak çocuğum olduğu için dışarda yürüyüş yapma imkanım kısıtlı, leslie bana ilaç gibi geldi, 1 ay olmamıştır başlayalı ama belim falan çok inceldi. midem vardı gitti, bacaklarım inceldi. en kolay ve yıpratmayan spor tempolu yürüyüş, imkanın varsa açık havada haftada birkaç gün tempolu yürüyüş yapmak da çok güzel. platesle daha hızlı sonuç alabilirsin.

Günüm kötü geçti yaklaşık 1500 kalori aldım,kurban bayramından beri midem genişledi ve çok yemeye başladım ayrıca canım sürekli birşeyler istiyor. Rejim felan hak getire nasıl moda gireceğim bilmiyorum ama benim bu hafta güme gitti. Haftaya inşallah başlayacağım ama kendime sinir oldum en son 54.5 e kadar düştüm ama şimdi tartılmaya korkuyorum 56 kedin oldum. Hedefe 4 kala yine başa dönmek zorunda kalacağım inşallah pazartesi başlarım tekrar.

1500 kalori cok fazla degil. Yakmissindir gun icinde en azından almamissindir. Üzülme güme gitti diye de gene bol suyunu ve bitki çaylarını tüket, ekmegi, tatlıyı kes glisemik indeksin normale doner Pazartesi de rahatça başlarsın cnm. Az kalmış yaparsın hemen motive ederiz seni:). İlla ki pzts mı başlaman lazım ?

günüm iyi geçmişti ama son anda o poğaçayı yemeseydim süperdi.
sabah 5 mil leslie yaptım,
kahvaltıda ve öğlen nesfit yedim,
öğlen 4 tane kuru kayısı ve 3 ceviz yedim,
ikindi vakti 1 tane kuru incirle bir avuç kuru üzüm yedim,
akşam tavuk çorbası yedim 2 kase
ilerleyen saatlerde tarçınlı sıcak light süt içtim
yarımdan biraz fazla poğaça yedim, onu yemesem iyiydi,
bugün biraz az vücudumu dinlendirdim, kaç gündür yaptığım kaçamakların cezasını çektim. şimdi form çayımı içip yatıcam bakalım. sabah tartı ne dicek:)

Ben de 2 gündür fazla karbonhidrat tükettim kilom çıkmış hemen 57.1 geldim sabah bugün akşam yemeği yemeyeceğim o yüzden süt içcem bol bol da bitki çayı. Sabah da tost yedim öğlen de bulgur pilavı ile köfte yedim. Akşamı hafif geçirirsem yarına iner kilom inş.

imdatttt benim de canım poğaça börek bazlama simit gibi tuzlu hamur işi çekiyor kendimi zor tutuyorum, her an mutfağa girip elimi hamura bulayabilirim

kızlar bende zayıflamak istiyorum 58 59 kiloyum iki ayda 5 kilo aldım çok hızlı alıyorum ama vermesi o kadar kolay olmuyor 9 lu çay içmeye başladım ama iştahımı kesmedi abur cubur çok seviyorum hele pasta börek dayanamıyorum iştahımın kesilmesi lazım az yesem veririm ama tutamıyorum kendimi (

Teşekkür ederim canım evet biraz fazla kaçırdım bu hafta ama kilo almamışım şükür bugün tartıldım. Yani bayramda 55.5 eçıkmıştım yine o aralarda geziniyorum. Hafta sonu arkadaşlarla buluştum,bugün de pikniğe gideceğim derken hafta sonu motive olamıyorum ama hafta içi tam anlamıyla uyguluyorum diyeti o yüzden yarın başlayacağım ve ilk hedefim 50 olmak sonra da yiyince 50 üstü çıkmamak için 48 olmak inşallah yılbaşına kadar hedefime ulaşacağım. Desteklerinizi bekliyorum.

imdatttt benim de canım poğaça börek bazlama simit gibi tuzlu hamur işi çekiyor kendimi zor tutuyorum, her an mutfağa girip elimi hamura bulayabilirim

bende şu an o moddayım dün akşam saat geç olmasına rağmen dayanamayıp biraz ceviz bir tane muz yedim. Sabah bi baktım 57.3 geldim 200 gr daha gelmiş ve iştahım açık şu aralar üstelik kalorili şeylere açık kalorisizleri canım hiç istemiyor bile (

Toplu olanlar da var; topsuz veya streching band ile olanlar var( kulotlu çorap kullanabilirsin )
Ben 3 sene derse gittim ama annem videolardan öğrendi.( fıtık fln yoksa)
Hemen Youtube dan bakabilirsin

tesekkurler yarın baslayacagım kısmetse cok sukur yok fıtık fılan :)

evet sadece sıkılasmak ıstıyorum dıyet ayrı zaten :) kılom gıdıyor yavas yavas sadece ust bacaklarım ve gobek etlerı yumusacık oldu hoslanmadım bu durumdan yarın baslayacagım ınsallah :)

Cizz cekin elinizi hamurdan, bir tane elma yiyin.
Yrn pzts haftasonu kacamaklarini haftaici telafi edicegiz. İlk haftam olduğu için kaçamak yapmadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…