damak zevki diye de birşey var ve bende baya bir gelişmiş:) lezzetli şeyleri çok seviyorum ve resmen hasret çekiyorum:) abartmadan yiyorum herşeyden ama bir abartmaya başlayınca durduramıyorum kendimi. aslında kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ve 1 bardak şekersiz yeşilçayla doyuyorum. ama duygusal açlık çok kötü birşey. şimdi o kilo yapar bu kilo yapar bir şey yemiyorum gittiğim yerlerde, insanlar benim için ne düşünüyor bilmiyorum, kesin ruh hastası diyorlardır. çünkü eski halimi bilmeyenler şuan rejime falan ihtiyacım olmadığını abarttığımı söylüyorlar, ben ise tartıda 50 yi görene kadar rahatlamıcam galibakorkucam herşeyden zayıflıcam:):):):):):)
darısı benim başıma :)) Bende diyet falan kalmadı ders çalışıyorum bu aralar sınava gireceğim stresten sürekli bir şeyler yemeye başladım resmen :)) Duygusal açlık bu olsa gerek 2 haftayı bi geçirsem kilo almadan başka bir şey istemiyorum ama insanity'ye devam ediyorum birinci ayım bitti sayılır 30 günü tamamladım dün geriye 33 günüm kaldı kilo vermesem de çok sıkılaştım zayıflamış gibi görünüyorum annem zayıfladın sen baya diyor ama tartıda aynıyım :)) Bir de dar gelen pantolonum artık bol geliyor aşırı bol değil ama sıkmıyor en azından eskisi gibi rahat yani :)) Benim hedefim 49 idi ama dukanın sitesinden baktım ideal kilom 52 olmalı imiş zaten 52 ye insem havalara uçcam şimdilik hedefi 52 ye çektim 52 ye inersem hedef 50 olacak 50 olursam da 49 yaparım artık
Bir de benim boyum 158 di öyle ölçülmüştüm geçen bi daha ölçtüm 157 geldim kısaldım mı yoksa önceleri yanlış mı ölçtüm bilmiyorum :)) Tüh dedim 1 cm de olsa 1 kilo fazla olabilirdim diye üzüldüm biraz tabi :)) Aslında boyumdan şikayetçi değilim ama boy kısaldıkça kiloda az olması gerekiyor ya o yüzden üzüldüm daha çok kilo vermem lazım diyeAma bildiğim bir şey var yaş 30 olmadan 53 kilonun altını görüp korumam lazım yoksa bir daha zayıflayamam şimdi bile metabolizmam aşırı yavaşladı 30 dan snra daha da yavaşlar.
damak zevki diye de birşey var ve bende baya bir gelişmiş:) lezzetli şeyleri çok seviyorum ve resmen hasret çekiyorum:) abartmadan yiyorum herşeyden ama bir abartmaya başlayınca durduramıyorum kendimi. aslında kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ve 1 bardak şekersiz yeşilçayla doyuyorum. ama duygusal açlık çok kötü birşey. şimdi o kilo yapar bu kilo yapar bir şey yemiyorum gittiğim yerlerde, insanlar benim için ne düşünüyor bilmiyorum, kesin ruh hastası diyorlardır. çünkü eski halimi bilmeyenler şuan rejime falan ihtiyacım olmadığını abarttığımı söylüyorlar, ben ise tartıda 50 yi görene kadar rahatlamıcam galibakorkucam herşeyden zayıflıcam:):):):):):)
evet ahh o boğaz yok mu bende yemek pek yemem ama abur cubur oalcak pasta börek hele ki tatlı dayanamıyorum ama sabır vereyim yeter ki
of of offfffffff... Anlamadım ben bu ne iştah bendeki ne güzel 54.4 ü görmüştüm ama ama maalesef yine 56 oldum. Canım o kadar çok şey istiyor ki sormayın.Bugün sabah 1 simit yedim öğlen eve geldim kurt gibi acıktım . Gözümün önünden pideler,hamburgerler,tostlar geçiyor.Bir yandan da canım çorba istiyor,üşüdüğüm için.Neyse sonunda mercibek çorbası yaptım ve 1 pide ile 2 tabak çorba yedim.üstüne de tatlı olarak brovni intens yedim. Yani sanırım böyle gidersen eski kiloma döneceğim bu kurban bayramı benim dengemi iyice bozdu. Nasıl tekrar diyete başlayacağım bilemedim valla. Ne güzel diyet yaptım herkes zayıflamışsın dedi ama ben 2 ayı çöpe atacağım bu gidişle emeklerim boşa gidecek. Biran öncekendime gelmeliyim.
Kaç gündür geç saatte yiyorum kaç kalori aldım falan hiç bakmıyorum canım ne isterse yiyorum, kek tatlı falan da yedim ama ekmek hiç yemedim, Kilo aldım kesin diye korkarak çıktım tartıya neyse ki aynıyım 57.3 sevindim baya :)) gerçi 56.7'yi kısa bir süre de olsa görmüştüm ama olsun.Sanırım insanity yapmamın çok büyük etkisi var baya kalori harcıyorum o şekilde.
Bugün güzel bir kahvaltı ettim:
peynir, zeytin, 1 tane haşlanmış yumurta,biraz yeşillik işte nane, maydonoz, domates yedim, yine ekmek yemedim.
öğlen de güveç yaptım etli patlıcan güveci onu yerim ekmeksiz akşam da nesfit yemeyi düşünüyorum bugün güne güzel başladım sonunu da güzel getirmek istedim :))
insanity bitince de yine dukan yapmaya karar verdim en iyi dukanla zayıflıyorum ben çünkü, dukana ek olarak günlük bir meyve ekleyeceğim kan şekerim çok düşüyor ter basıyor fenalaşıyorum uzun süre karbonhidrat almayınca. Dukanla ayda 2-3 kilo versem bu şekilde yeter bana.
Arkadaşım çok yemişsin gerçekten :) Ben ölürsen 1 pıde arkasına da, 2 tabak corba içemem .
Önemli olan tok tutacak ,metebolizmayı hızlandıracak besinlerden tüketmek .
Ben de kendime liste hazırlıyorum bunla ilgili. Kilom 57
Pideden kastım pide ekmekler var ya onlardan küçük olanı ama yarım ekmeğe eştir sanırım. Hasta olacağım acaba ondan mı bu kadar çok yedim bilemedim ki.
of of offfffffff... Anlamadım ben bu ne iştah bendeki ne güzel 54.4 ü görmüştüm ama ama maalesef yine 56 oldum. Canım o kadar çok şey istiyor ki sormayın.Bugün sabah 1 simit yedim öğlen eve geldim kurt gibi acıktım . Gözümün önünden pideler,hamburgerler,tostlar geçiyor.Bir yandan da canım çorba istiyor,üşüdüğüm için.Neyse sonunda mercibek çorbası yaptım ve 1 pide ile 2 tabak çorba yedim.üstüne de tatlı olarak brovni intens yedim. Yani sanırım böyle gidersen eski kiloma döneceğim bu kurban bayramı benim dengemi iyice bozdu. Nasıl tekrar diyete başlayacağım bilemedim valla. Ne güzel diyet yaptım herkes zayıflamışsın dedi ama ben 2 ayı çöpe atacağım bu gidişle emeklerim boşa gidecek. Biran öncekendime gelmeliyim.
bitter midene sahip olamıyorsan şunları deneyebilirsin, ben de senin gibiyim o yüzden şu şekilde yapıyorum:of of offfffffff... Anlamadım ben bu ne iştah bendeki ne güzel 54.4 ü görmüştüm ama ama maalesef yine 56 oldum. Canım o kadar çok şey istiyor ki sormayın.Bugün sabah 1 simit yedim öğlen eve geldim kurt gibi acıktım . Gözümün önünden pideler,hamburgerler,tostlar geçiyor.Bir yandan da canım çorba istiyor,üşüdüğüm için.Neyse sonunda mercibek çorbası yaptım ve 1 pide ile 2 tabak çorba yedim.üstüne de tatlı olarak brovni intens yedim. Yani sanırım böyle gidersen eski kiloma döneceğim bu kurban bayramı benim dengemi iyice bozdu. Nasıl tekrar diyete başlayacağım bilemedim valla. Ne güzel diyet yaptım herkes zayıflamışsın dedi ama ben 2 ayı çöpe atacağım bu gidişle emeklerim boşa gidecek. Biran öncekendime gelmeliyim.
yliss aynı şeyleri yazmışım senin mesajını görmedenbittercim sana tavsiyem karbonhidratı bir süreliğine tamamen kes, ekmek simit falan kes. biz türk halkı olarak doymak için ekmek yiyoruz ama ekmek yemek sandığımızdan daha çabuk acıkmamıza neden oluyor. karbonhidrat karbonhidratı çağırıyor, yedikçe yiyorsun. heleki sen sabaha simitle başlamışsın, gece yatana kadar hep canın isteyecek öyle şeyler. en güzeli sabah 1 yumurta yemek, yanında peynir, bitki çayı. öğlen de protein alırsan, akşama zaten canın öyle karbonhidrat falan istemiyor.browni intense hele hiç deme bana bütün hamileliğimde karnımı onunla doyurdum ve sonuç 3.5 kilo bebek ve bana kalan 12 kilo fazlalık olduneyseki şuan sadece 1 kilo kaldı vermeme hamilelik kilolarımı. ama ben genç kızlık kilomu istiyorum
yliss aynı şeyleri yazmışım senin mesajını görmeden
ben de bugün dukana başladım tekrar. dukanın sitesinde 2 gün atak 30 gün seyir evresi veriyor bana. bugün 1. atak günümü yapıyorum. sabah 56,600 çıktım tartıda ama ödemliyim, adetimin 2. günündeyim şuan hatta ilk 24 saati dolmadı bile. pazartesiye kadar tartılmıcam. hem ödemim gitsin hem yağlardan gitsin biraz. denemem sen dukanın kitabını okumuştun değil mi? ben bu kez esnek program olan 2/0 programını uygulayacağım seyir evresinde. yani 2 gün pazartesi perşembe saf protein, diğer 5 gün abartmadan normal beslenme. üst tarafında fazlası olmayıp özellikle basenlerde fazlası olanlar için kullanılan yöntem, sporla birlikte etkili sonuç veriyormuş. ben işe yaramaz diye düşünüp diğer 1/1 lik katı programı yaptım ama başaçıkamadım. senin insanity bitene kadar ben baya bir uygulamış olurum. eğer faydasını görürsem sen de uygularsın. anlaşılan ikimiz de meyvesizliğe dayanamıyoruz:) bir de ben alıştım, ceviz badem falan arıyorum yemekten sonra
Hmmmm iyi o zaman :) ben normal pide sanmıştım .
Bence canın tatlı fln istediğinde, bir kaşık al ağzına çiğne ,sonra da tükür ama yutma sakın :) en azından ağzının tatlanmış olur.
Maritsa o da işkence gibi geldi banatatlıyı yiyip geri tükürmek ben onun yerine bir tatlı kaşığı yiyip bırakırım yemeyi :)) Hem istediğim olur yemiş olurum hemde az yediğim için sorun olmaz :))
Tabii zor geliyorsa , bir tatlı kaşığıda alabilirsin :) ben bir tatlı kaşığı aldığımda ,yani lezzetini tattığımda devamı geliyoro yüzden böyle yapıyorum artık .
Bu arada herkes yediklerini yazsa diyorum :) ben şu an yoğurt yiyorum mesela .
merhaba kızlar bende güya aralığa kadar 50 kg ya düşücektim ama yok imkansız
58,5 dan 55,5 a düştüm ve araya kurban girince bütün azim kararlılık gitti Napıcam ben aralıkta gelinlik için ölçülerimi alıcaklar.
Böyle lömbür lömbür kollarla gelin olmak istemiyorum.Tamam çok fazla bi kilom yok ama bboyum 1.59 kesinlikle formda olmak istiyorum aralık ayında Önümde yaklaşık 1 ay var bu sürede sağlığımı bozmadan maximum kaç kg verebilirim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?