50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

darısı benim başıma :)) Bende diyet falan kalmadı ders çalışıyorum bu aralar sınava gireceğim stresten sürekli bir şeyler yemeye başladım resmen :)) Duygusal açlık bu olsa gerek 2 haftayı bi geçirsem kilo almadan başka bir şey istemiyorum ama insanity'ye devam ediyorum birinci ayım bitti sayılır 30 günü tamamladım dün geriye 33 günüm kaldı kilo vermesem de çok sıkılaştım zayıflamış gibi görünüyorum annem zayıfladın sen baya diyor ama tartıda aynıyım :)) Bir de dar gelen pantolonum artık bol geliyor aşırı bol değil ama sıkmıyor en azından eskisi gibi rahat yani :)) Benim hedefim 49 idi ama dukanın sitesinden baktım ideal kilom 52 olmalı imiş zaten 52 ye insem havalara uçcam şimdilik hedefi 52 ye çektim 52 ye inersem hedef 50 olacak 50 olursam da 49 yaparım artık
Bir de benim boyum 158 di öyle ölçülmüştüm geçen bi daha ölçtüm 157 geldim kısaldım mı yoksa önceleri yanlış mı ölçtüm bilmiyorum :)) Tüh dedim 1 cm de olsa 1 kilo fazla olabilirdim diye üzüldüm biraz tabi :)) Aslında boyumdan şikayetçi değilim ama boy kısaldıkça kiloda az olması gerekiyor ya o yüzden üzüldüm daha çok kilo vermem lazım diye Ama bildiğim bir şey var yaş 30 olmadan 53 kilonun altını görüp korumam lazım yoksa bir daha zayıflayamam şimdi bile metabolizmam aşırı yavaşladı 30 dan snra daha da yavaşlar.

bana da 52 diyor dukanın sitesi o zaman 4 kilo kalmış. kesintisiz 1 ay sıksam dişimi ulaşıcam ama durmuyor şu boğazım adet dönemleri olmasa herşey ne güzel olacak, tatlı tatlı tatlı...

evet ahh o boğaz yok mu bende yemek pek yemem ama abur cubur oalcak pasta börek hele ki tatlı dayanamıyorum ama sabır vereyim yeter ki

evet ahh o boğaz yok mu bende yemek pek yemem ama abur cubur oalcak pasta börek hele ki tatlı dayanamıyorum ama sabır vereyim yeter ki

keşke abur cuburlar hiç icat edilmeseymiş, bütün kiloyu onlar yapıyor. az önce 1 tabak ıspanak yemeği yedim, insan ıspanağı ne kadar yiyebilir en çok yese ne kadar kilo alabilir değil mi? ama günde 3-4 paket çikolatayı yerim üstüne de pasta yerim dondurma yerim muhallebi yerim bana mısın demez. ama yiyemiyorummmm ühühühü aklımı fikrimi bozdum diyetle ve terk ettiğim yiyeceklerle ama pişman değilim tabiki, öyle tombiş tombiş gezmektense böylesi çok daha güzel ve sağlıklı, en çok şeker kansere yol açıyor, kanser hücrelerini besliyor. kanser artık 18 yaşlara kadar indi. şekersiz yaşam tatsız olabilir ama kesinlikle daha sağlıklı:)

Kaç gündür geç saatte yiyorum kaç kalori aldım falan hiç bakmıyorum canım ne isterse yiyorum, kek tatlı falan da yedim ama ekmek hiç yemedim, Kilo aldım kesin diye korkarak çıktım tartıya neyse ki aynıyım 57.3 sevindim baya :)) gerçi 56.7'yi kısa bir süre de olsa görmüştüm ama olsun.Sanırım insanity yapmamın çok büyük etkisi var baya kalori harcıyorum o şekilde.
Bugün güzel bir kahvaltı ettim:
peynir, zeytin, 1 tane haşlanmış yumurta,biraz yeşillik işte nane, maydonoz, domates yedim, yine ekmek yemedim.
öğlen de güveç yaptım etli patlıcan güveci onu yerim ekmeksiz akşam da nesfit yemeyi düşünüyorum bugün güne güzel başladım sonunu da güzel getirmek istedim :))
insanity bitince de yine dukan yapmaya karar verdim en iyi dukanla zayıflıyorum ben çünkü, dukana ek olarak günlük bir meyve ekleyeceğim kan şekerim çok düşüyor ter basıyor fenalaşıyorum uzun süre karbonhidrat almayınca. Dukanla ayda 2-3 kilo versem bu şekilde yeter bana.

of of offfffffff... Anlamadım ben bu ne iştah bendeki ne güzel 54.4 ü görmüştüm ama ama maalesef yine 56 oldum. Canım o kadar çok şey istiyor ki sormayın.Bugün sabah 1 simit yedim öğlen eve geldim kurt gibi acıktım . Gözümün önünden pideler,hamburgerler,tostlar geçiyor.Bir yandan da canım çorba istiyor,üşüdüğüm için.Neyse sonunda mercibek çorbası yaptım ve 1 pide ile 2 tabak çorba yedim.üstüne de tatlı olarak brovni intens yedim. Yani sanırım böyle gidersen eski kiloma döneceğim bu kurban bayramı benim dengemi iyice bozdu. Nasıl tekrar diyete başlayacağım bilemedim valla. Ne güzel diyet yaptım herkes zayıflamışsın dedi ama ben 2 ayı çöpe atacağım bu gidişle emeklerim boşa gidecek. Biran öncekendime gelmeliyim.

Arkadaşım çok yemişsin gerçekten :) Ben ölürsen 1 pıde arkasına da, 2 tabak corba içemem .

Önemli olan tok tutacak ,metebolizmayı hızlandıracak besinlerden tüketmek .

Ben de kendime liste hazırlıyorum bunla ilgili. Kilom 57

ben de bugün dukana başladım tekrar. dukanın sitesinde 2 gün atak 30 gün seyir evresi veriyor bana. bugün 1. atak günümü yapıyorum. sabah 56,600 çıktım tartıda ama ödemliyim, adetimin 2. günündeyim şuan hatta ilk 24 saati dolmadı bile. pazartesiye kadar tartılmıcam. hem ödemim gitsin hem yağlardan gitsin biraz. denemem sen dukanın kitabını okumuştun değil mi? ben bu kez esnek program olan 2/0 programını uygulayacağım seyir evresinde. yani 2 gün pazartesi perşembe saf protein, diğer 5 gün abartmadan normal beslenme. üst tarafında fazlası olmayıp özellikle basenlerde fazlası olanlar için kullanılan yöntem, sporla birlikte etkili sonuç veriyormuş. ben işe yaramaz diye düşünüp diğer 1/1 lik katı programı yaptım ama başaçıkamadım. senin insanity bitene kadar ben baya bir uygulamış olurum. eğer faydasını görürsem sen de uygularsın. anlaşılan ikimiz de meyvesizliğe dayanamıyoruz:) bir de ben alıştım, ceviz badem falan arıyorum yemekten sonra

Pideden kastım pide ekmekler var ya onlardan küçük olanı ama yarım ekmeğe eştir sanırım. Hasta olacağım acaba ondan mı bu kadar çok yedim bilemedim ki.

Pideden kastım pide ekmekler var ya onlardan küçük olanı ama yarım ekmeğe eştir sanırım. Hasta olacağım acaba ondan mı bu kadar çok yedim bilemedim ki.

Hmmmm iyi o zaman :) ben normal pide sanmıştım .

Bence canın tatlı fln istediğinde, bir kaşık al ağzına çiğne ,sonra da tükür ama yutma sakın :) en azından ağzının tatlanmış olur.

Son düzenleme:

bittercim sana tavsiyem karbonhidratı bir süreliğine tamamen kes, ekmek simit falan kes. biz türk halkı olarak doymak için ekmek yiyoruz ama ekmek yemek sandığımızdan daha çabuk acıkmamıza neden oluyor. karbonhidrat karbonhidratı çağırıyor, yedikçe yiyorsun. heleki sen sabaha simitle başlamışsın, gece yatana kadar hep canın isteyecek öyle şeyler. en güzeli sabah 1 yumurta yemek, yanında peynir, bitki çayı. öğlen de protein alırsan, akşama zaten canın öyle karbonhidrat falan istemiyor.browni intense hele hiç deme bana bütün hamileliğimde karnımı onunla doyurdum ve sonuç 3.5 kilo bebek ve bana kalan 12 kilo fazlalık oldu neyseki şuan sadece 1 kilo kaldı vermeme hamilelik kilolarımı. ama ben genç kızlık kilomu istiyorum

bitter midene sahip olamıyorsan şunları deneyebilirsin, ben de senin gibiyim o yüzden şu şekilde yapıyorum:
  • Her öğünden önce mutlaka bir bardak su iç şişirir seni daha az yersin.
  • Yiyorum doyana kadar ama bir oturuşta tabağı bitirmiyorum biraz yavaş yiyrum lokmalarımı sayarak sonra tabak bitince bi 10 dk bekliyrum beyne doyma sinyali geç gidiyor diye baktım hala açım o zaman 2. tabağı alıyorum bazen bekleyince doyduğumu hissediyorum bir de beklemediğim zamanlar doymadım diyip yedikçe yiyorum sonra bir 15 dk sonra çok yemişim diyip acayip rahasızlanabiliyorum. Yani yemenden kısmaktansa bunları deneyebilirsin.
  • Bir de insan açken canı bir sürü şey yemek istiyor, tokken de canımız hiç bir şey yemek istemez aksine tıka basa yiyince insanın mide bulanır bir daha asla yemiycem iğrenç dersin :)) O yüzden karnın çok aç olduğunda hemen kalorili şeylere saldırmak yerine bir bardak su içip arkasından meyve ya da ceviz yiyebilirsin. Ondan sonra yemek yersen daha az yersin, daha az kalori almış olursun hemde.
  • Bir de karbonhidrat insanı çabuk acıktırır mesela sabh simit yerine 2 tane haşlanmış yumurta yeseydin uzun süre seni tok tutardı o kadar acıkmazdın da. Çorba da sıvı olduğu için midende çabuk geçer o da çabuk acıktırır. Pide de simitle aynı karbonhidrat olduğu için çabuk acıktırır, glisemik indeksi yüksektir. pide ekmek makarna yerine kuruyemiş koyabilirsin uzun süre tok tutar seni çabuk acıkmazsın. Bunlara dikkat edersen çabuk acıkmazsın çok da yemezsin böylece.

yliss aynı şeyleri yazmışım senin mesajını görmeden

ben dukanın kitabını okumadım annem okudu bir kaç uyguladı braktı, ondan gördüğüm kadarıyla biliyorum işte dukanı. Ona güveniyorum beraber uygulayacağız dukanı o tam uygulayacak bende aksatarak :)) ama o esnek program iyiymiş yaa benim de üstte pek bi şey yok alttan alıyorum kiloları. Dukanın sitesinde kilo verme programına göre uyulayacağım kaç gün atak kaç gün diğer evreler ona göre başlarım bende. Dukana başlamadan 2 hafta sonra falan nesfit 2 hafta 2 öğünü de denemeyi istiyorum hep merak ettim onla kaç kilo verebilirim diye görmüş olurum hem de midem küçülür dukanda zorluk yaşamam diye düşünüyorum. Onu düşünmemin sebebi insanity ile dukan yaparsam bayılabilirim nesfit karbonhidrat olduğu için kolay olur spor yapmamdiye düşündüm. Bakalım yılbaşına kadar bi zayıflasaydık yaa o kadar uğraşıyoruz :))

Hmmmm iyi o zaman :) ben normal pide sanmıştım .

Bence canın tatlı fln istediğinde, bir kaşık al ağzına çiğne ,sonra da tükür ama yutma sakın :) en azından ağzının tatlanmış olur.

Maritsa o da işkence gibi geldi bana tatlıyı yiyip geri tükürmek ben onun yerine bir tatlı kaşığı yiyip bırakırım yemeyi :)) Hem istediğim olur yemiş olurum hemde az yediğim için sorun olmaz :))

Maritsa o da işkence gibi geldi bana tatlıyı yiyip geri tükürmek ben onun yerine bir tatlı kaşığı yiyip bırakırım yemeyi :)) Hem istediğim olur yemiş olurum hemde az yediğim için sorun olmaz :))

Tabii zor geliyorsa , bir tatlı kaşığıda alabilirsin :) ben bir tatlı kaşığı aldığımda ,yani lezzetini tattığımda devamı geliyor o yüzden böyle yapıyorum artık .

Bu arada herkes yediklerini yazsa diyorum :) ben şu an yoğurt yiyorum mesela .

ben dukanın 1. günündeyim atak evresi
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 ufak parça beyaz peynir,
1 bardak mısır püsküllü doğadan form çay
arada 1 bardak doğadan 7 otlu çay

öğlen yulaf ezmesi, 1 yumurta biraz light süt çok az tuz ve dere otuyla yaptığımın krebin üstüne yoğurt döküp yedim,
1 bardak da 7 otlu çay içtim.

şimdi ara öğün olarak tarçınlı light sıcak süt içicem

akşam da balık yemeyi planlıyorum yanında da soğan söğüş limonlu ve maydonozlu.
1 bardak da yeşil çay içerim.

gece yatmadan 1 bardak form çay veya 7 otlu çay içerim.

1 mil de leslie yapıcam inş. çocuğum bi uyursa:)

merhaba kızlar bende güya aralığa kadar 50 kg ya düşücektim ama yok imkansız
58,5 dan 55,5 a düştüm ve araya kurban girince bütün azim kararlılık gitti Napıcam ben aralıkta gelinlik için ölçülerimi alıcaklar.
Böyle lömbür lömbür kollarla gelin olmak istemiyorum.Tamam çok fazla bi kilom yok ama bboyum 1.59 kesinlikle formda olmak istiyorum aralık ayında Önümde yaklaşık 1 ay var bu sürede sağlığımı bozmadan maximum kaç kg verebilirim sizce?

dukanı tavsiye ederim sana, hem hızlıca kilo verirsin, hem kilolar kastan değil yağdan gider, hem de verdiğin kilodan daha ince görünürsün. dukanla 1 ayda 4 -6 kilo arası vereceğini tahmin ediyorum.sağlığın da bozulmaz. hele bir de günlük tempolu yürüyüşünü yaparsan çok daha sıkı olursun. ben 10 günde 2.5 kilo vermiştim hem de doğru dürüst spor yapmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…