50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cizz cekin elinizi hamurdan, bir tane elma yiyin.
Yrn pzts haftasonu kacamaklarini haftaici telafi edicegiz. İlk haftam olduğu için kaçamak yapmadım :))
Bol su veya suyun icine çubuk tarcin veya daha once arkadasımızın söylediği light tarcinli süt super fikir :)

Pzts aramızda görelim seni de hazırla bir menü. Ben alırım senin iştahını :))

Evet arkadaşlar pazartesi başlayanlar hani nerdesiniz? Ben bugün hafiften başladım yine de tam moda giremedim ama olsun
Bu ara eşimle kavgalıyım onun hıncını yemeklerden çıkarmaya çalışıyorum. Br de reglimö yaklaştı sanırım canım tatlı istiyor.
Neyse tüm bunlara rağmen sabah 1 dilim kepek üzeri kaşar,ara 3 tane limonlu bisküvi
öğlen kuru ve erişte
ara nesfit
akşam az yufka arası 1kaşık et
canım hala tatlı istiyorrrr

2 kesme bitter çikolata yiyebilirsin, beni kesiyor aşırı tatlı isteği olduğunda. bu arada ben de bugün başlıcaktım sözde ama 3 gündür hamur işleri tatlılar götürüyorum bakalım allah sonumu hayır etsin. bugün misafirlerim vardı ve mecburen hem yaptım hem yedim. ama yarından itibaren sımsıkı tutucam sözzzzzzzzzzzzzz:)

Kızlar nesfit den ziyade eti formun müsli sini yiyin bence o daha iyi hem besin değeri olarak iyi hemde hiç şeker katkısı yok

Kızlar nesfit den ziyade eti formun müsli sini yiyin bence o daha iyi hem besin değeri olarak iyi hemde hiç şeker katkısı yok

aldıklarım bitsin, onu deneyeyim bir de, teşekkür ederim neslicim:) adet olucam, ödem topladım, bir de 3 gün fazla kaçırdım, fazladan aldığım kaloriyi bile hesaplayamayacak kadar hem de tartı fırladı gitti umarım ödemi atarken aldığım fazlalıkları da atarım hemencecik moralim çok bozuk, bugün çok hafif yicem ve protein ağırlıklı beslenicem bakalım, bol yeşil çay da içeyim de ödemime faydası olsun

Üzme kendini canım fazla kaçırmak zaman zaman hepimizin yaptığı bir şey maalesef... Üstelikte hassas bir dönemdesin çok normal.. Bugünden itibaren inşalllah istediğin gibi olur Önemli olan fazlalıklarından sağlığınla , kendini yıpratmadan kurtulman.. Özellikle de psikolojik sağlığını etkilemesine izin verme.. Biz İstersek herşey dilediğimiz gibi olur.. Buna inan .... Allah sağlık ve huzuru aratmasın sağlık oldukça kilo herzaman verilir..

rahtsızdım biraz onun için bakamadım pek bugun karbonhidrat diyetiene başlyacağım bakalım ne kadar sabredebileceğim yazarım menümü:)

karbonhidrat diyetleri genelde çok sağlıksız oluyorlar, sonuçta kilo yapan şeyler zaten karbonhidrat ve yağlar. vücudun yapı taşı proteinlerdir. yağ veya karbonhidrat vücutta proteine dönüşmez yağ olarak depolanır. diyetini gözden geçirmeni ve mümkünse protein ağırlıklı diyetleri uygulamanı öneririm.

bir gün aranızda olabilmek için harekete geçtim... tabiii ben gelene kadar siz zayıflamış hedefinize ulaşmış buraların yolunu unutmuş olursunuz o ayrı :))

bir gün aranızda olabilmek için harekete geçtim... tabiii ben gelene kadar siz zayıflamış hedefinize ulaşmış buraların yolunu unutmuş olursunuz o ayrı :))

ben de 4 ay önce 65 ile başladım canım şuan 56 yı gördüm, darısı başına inş. seni de buraya bekliyoruz en kısa sürede:)

1.58 boyum var 55 kiloyum ama 4, 5 kilo vermek yada sıkılaşmak istiyorum. Bugun 2 km kadar yürüdüm, tum gun tek ögün yemek yedim ama acikmadim ve canim istemedigi iciin. cok kafaya takmayi düsünmüyorum ama spora agirlik vererek amacima ulasmayi hedefliyorummm insalllahh

gün içinde toplam belli bir puanı geçmeyerek zayıflıyorsun yani karbonhidrat ağırlıklı değil ama sağlıklı olduğunu savunmuyorum çünkü emin değilim

gün içinde toplam belli bir puanı geçmeyerek zayıflıyorsun yani karbonhidrat ağırlıklı değil ama sağlıklı olduğunu savunmuyorum çünkü emin değilim

karbonhidrat ağırlıklı değil demişsin o zaman sorun yok ama sağlığı da geç kilo yapan şeyler gerçekten karbonhidratlar, fazla karbonhidrat alarak zayıflamak başlı başına zor bir şey çünkü direkt vücutta yağ olarak depolanıyor. Zayıflamak imkansız değil ama zor bu şekilde.

ben de 4 ay önce 65 ile başladım canım şuan 56 yı gördüm, darısı başına inş. seni de buraya bekliyoruz en kısa sürede:)

oooo süpeer 4 ay çok kısa bir süre maşallah çok güzel vermişsin... bakalım benim mücadelem ne kadar sürecek...

evet haklısın ama benm bahsettiğim sınırlandırıyor onun için kafama yattı biraz

sınırlandırmasa zaten vermek yerine alırsın bile, karbonhidratın ismini duyunca bile kilo yapıcı şeyler geliyor aklıma, korkudan rahatça makarna bile yiyemez oldum

aslında korkmak lazım zaten zayıf kalmak için bence zayıflar çok korkuyo herşeyden öyle zayıf kalıyor:)))

aslında korkmak lazım zaten zayıf kalmak için bence zayıflar çok korkuyo herşeyden öyle zayıf kalıyor:)))

damak zevki diye de birşey var ve bende baya bir gelişmiş:) lezzetli şeyleri çok seviyorum ve resmen hasret çekiyorum:) abartmadan yiyorum herşeyden ama bir abartmaya başlayınca durduramıyorum kendimi. aslında kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ve 1 bardak şekersiz yeşilçayla doyuyorum. ama duygusal açlık çok kötü birşey. şimdi o kilo yapar bu kilo yapar bir şey yemiyorum gittiğim yerlerde, insanlar benim için ne düşünüyor bilmiyorum, kesin ruh hastası diyorlardır. çünkü eski halimi bilmeyenler şuan rejime falan ihtiyacım olmadığını abarttığımı söylüyorlar, ben ise tartıda 50 yi görene kadar rahatlamıcam galiba korkucam herşeyden zayıflıcam:):):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…