bende şu an o moddayım dün akşam saat geç olmasına rağmen dayanamayıp biraz ceviz bir tane muz yedim. Sabah bi baktım 57.3 geldim 200 gr daha gelmiş ve iştahım açık şu aralar üstelik kalorili şeylere açık kalorisizleri canım hiç istemiyor bile(
kızlar bende zayıflamak istiyorum 58 59 kiloyum iki ayda 5 kilo aldım çok hızlı alıyorum ama vermesi o kadar kolay olmuyor 9 lu çay içmeye başladım ama iştahımı kesmedi abur cubur çok seviyorum hele pasta börek dayanamıyorum iştahımın kesilmesi lazım az yesem veririm ama tutamıyorum kendimi(
Evet arkadaşlar pazartesi başlayanlar hani nerdesiniz? Ben bugün hafiften başladım yine de tam moda giremedim ama olsun
Bu ara eşimle kavgalıyım onun hıncını yemeklerden çıkarmaya çalışıyorum. Br de reglimö yaklaştı sanırım canım tatlı istiyor.
Neyse tüm bunlara rağmen sabah 1 dilim kepek üzeri kaşar,ara 3 tane limonlu bisküvi
öğlen kuru ve erişte
ara nesfit
akşam az yufka arası 1kaşık et
canım hala tatlı istiyorrrr
nesfiti ben de düşünyorum, ben de 56,5 da takıldım kaldım yaa, bu hafta bi paket alıp denesem mi acaba, arada diyet değiştirmek iyi oluyor, aynı şeyleri yedikçe bünye alışıyor sanırım. bir 55 in altını görsem ben de. önceden 60 küsürlerdeyken bi 50li rakamları görsem diyordum, şimdi 55 in altını görsem sonra 48 yeter bana, yoksa iyice kaburga kemiklerim sayılacak valla. şuan bile iyiyim gibi geliyor ama kasaba et borcumuz yok ya ne kadar fit o kadar iyi:)
Merhaba ben 59.8 kiloyum hatta 60 kiloya yuvarlayayım. Bugün 1 ayda 8 kilo diyetine başlama kararı aldım. Yarın başlayacağım.
Pzts aramızda görelim seni de hazırla bir menü. Ben alırım senin iştahını :))
Kızlar nesfit den ziyade eti formun müsli sini yiyin bence o daha iyi hem besin değeri olarak iyi hemde hiç şeker katkısı yok
aldıklarım bitsin, onu deneyeyim bir de, teşekkür ederim neslicim:) adet olucam, ödem topladım, bir de 3 gün fazla kaçırdım, fazladan aldığım kaloriyi bile hesaplayamayacak kadar hem detartı fırladı gitti umarım ödemi atarken aldığım fazlalıkları da atarım hemencecik moralim çok bozuk, bugün çok hafif yicem ve protein ağırlıklı beslenicem bakalım, bol yeşil çay da içeyim de ödemime faydası olsun
rahtsızdım biraz onun için bakamadım pek bugun karbonhidrat diyetiene başlyacağım bakalım ne kadar sabredebileceğim yazarım menümü:)
bir gün aranızda olabilmek için harekete geçtim... tabiii ben gelene kadar siz zayıflamış hedefinize ulaşmış buraların yolunu unutmuş olursunuz o ayrı :))
karbonhidrat diyetleri genelde çok sağlıksız oluyorlar, sonuçta kilo yapan şeyler zaten karbonhidrat ve yağlar. vücudun yapı taşı proteinlerdir. yağ veya karbonhidrat vücutta proteine dönüşmez yağ olarak depolanır. diyetini gözden geçirmeni ve mümkünse protein ağırlıklı diyetleri uygulamanı öneririm.
gün içinde toplam belli bir puanı geçmeyerek zayıflıyorsun yani karbonhidrat ağırlıklı değil ama sağlıklı olduğunu savunmuyorum çünkü emin değilim
ben de 4 ay önce 65 ile başladım canım şuan 56 yı gördüm, darısı başına inş. seni de buraya bekliyoruz en kısa sürede:)
karbonhidrat ağırlıklı değil demişsin o zaman sorun yok ama sağlığı da geç kilo yapan şeyler gerçekten karbonhidratlar, fazla karbonhidrat alarak zayıflamak başlı başına zor bir şey çünkü direkt vücutta yağ olarak depolanıyor. Zayıflamak imkansız değil ama zor bu şekilde.
evet haklısın ama benm bahsettiğim sınırlandırıyor onun için kafama yattı biraz
sınırlandırmasa zaten vermek yerine alırsın bile, karbonhidratın ismini duyunca bile kilo yapıcı şeyler geliyor aklıma, korkudan rahatça makarna bile yiyemez oldum
aslında korkmak lazım zaten zayıf kalmak için bence zayıflar çok korkuyo herşeyden öyle zayıf kalıyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?