50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet onu sorucaktım bende Ben dukanı bırakınca bütün verdiklerini geri alıyosun diye duymuştum Yanlış mı duymuşum :26:
1 ay yapsam bıraksam işe yarar mı

Evet onu sorucaktım bende Ben dukanı bırakınca bütün verdiklerini geri alıyosun diye duymuştum Yanlış mı duymuşum :26:
1 ay yapsam bıraksam işe yarar mı
dukanı bırakmanın mantığı yok, 1 ayda zaten istediğin kiloya ulaşacaksın, sonra da haftada 1 gün saf protein günün olacak. hergün ne yediğinin derdine düşmektense 6 gün istediğini yiyip 1 gün diyet yapacaksın. bence çok mantıklı. ama öncelikle kitabı alıp okumanı tavsiye ederim çünkü burda açıklayamayacağım kadar detay var. güçlendirme evresinde, günlük 1 meyve serbest, haftada 2 kere hamur işi falan yiyebiliyorsun. hem kilo verip hem korumak için süper bir diyet bence. diğer diyetler gibi kilo verince ortada dımdızlak kalmıyorsun, vermeye vericez ama verileni almak çok daha kötü.

merhaba bayanlar bende evlendikten sonra 9-10 kılo kadar aldım 36 bedenden 40 bedene cıkmışım o kadar üzücü ki geçen sene giydiğim kıyafetlerımı giyemıyorum alışverişe cıkmak içimden gelmiyor artık moralim bozuluyor. bu yaz bikini giyemedim ilk kez mayo giydim böyle giderse sürekli mayo giyicem sanırım. geçenlerde gardrop yerleştirirken farkettım ki o kadar çok kıyafetın içinde giyebileceğim birşey kalmamış 40 beden bikaç tane yeni giysi almak zorunda kaldım , eşim sorun etmiyor ama farkediyorum o da eski halimi arıyor.şimdi giydiğim hiç birşey yakıştıramıyorum kendime 10 kilo falan vermem gerek yada 7-8 kılo göbeğim küçülse yetr hızlı yağ yakmak için ne yapabilirim dukan diyeti nasıl oluyor kıtabı var sanırım.

merhaba ag.melek bende aynen senin gibi evlendigimde 36 bedendim 27 kot bedenlerimdi bende 10 kg aldim sonrasinda
inan cok sinirlerim bozuldu ski bir diyet yaptim kendimce simdi 38 bedenim benimde bel ve gogus bolgem kilo aliyor
yag toplaniyor herhalde ...neyse bi gun diyetisyen beste Alimert'e mail attim adet gunlerimden 10 gun once 3-4 kilo kadar aliyorum
cok yiyiorum dedim oda bana bolcana sut yogurt ayran tuket tok tutar dedi...cok ise yariyor istahi kesiyor bunlar
bu arada ben bol boll yesilcay ictim ekmek,yag,un ,seker yokkkk birde belime terleten kusaklardan aldim ebay den
accayip terletiyo hic birsey yapmasan otursan terliyo gobek ....

Hızlı yağ yakmak ve de oturduğun yerde kalori yakmak istiyorsan kas yapacaksın, kas derken vücut geliştiriciler gibi değil daralacak şekilde, o zaman metabolizma tavan yapıyor ve ne kadar yersek yiyelim kilo almıyoruz. Ben bunun için pilates,insanity gibi sporları öneririm ama dadece spor yeterli değil protein ağırlıklı beslenmek de önemli, karbonhidratı olabildiğince kesmek lazım.

çalışıyorum eve gelınce de canım hiç birşey yapmak istemıyor zaten spor konusunda tembel bir insanım plates topu atlamak için ip falan aldım ilk heves alınca sadece birgün yapıp bıraktım işyerimdeyken tüm gün oturuyorum. hareket yok. ekmek yemeyi bıraktım hemen hemen. ama yeşilçay falan içemıyorum şekersiz yapamıyorum

bikaç diyet programı buldum uygulayabilirsem başlarım tabi spor da şart motive olmalıyım aynanın karşısına geçip kendimi görüp motive etmelıyım kendimi :)

slm kızlar aranıza bende katılıyım :) 165 boyunda ve 60 kg ağırlığında biriyim ve kilom beni sinir ediyo 53 kiloydum evlendiğiime ama kilo aldım ya tekrar kiloma hatta50 kiloya düşmek istiyorum.hepimize kolay gelsin

günaydın kızlar beni özlediiz mi :)) 1 hafta geç regl oldum ama sonunda oldum, o yüzden tartılmıyorum hiç moralimi bozmamak için, ödem oluyor. .ama sanıyorum ki reglim bittikten sonra düz 52 olacağım ya da belki daha da aşağısı inşallah. ah ben ilk aydaki azmimi gösterebilsem şimdiye bitirmiştim diyetimi ama olsun, böyle yavaş yavaş da iyi oluyor, çok inceliyorum herkes çok zayıfladın falan diyor. zaten emin olun ilk bir ayı atlatıktan sonra şöyle düşünüyorsunuz "o kadar emek verdim, eskiye dönmek istemiyorum" bu yüzden bir iki gün kaçırsanız da sonra toparlıyorsunuz. önemli olan ilk zamanlar yani, sonrası kolay. ben delirip böreklere çöreklere tatlılara abandığımı da bilirim. ama emin olun sabah kalktığımda tartıda kilo verdiğimi görünce ya da aynada belimin ve bacaklarımın nasıl inceldiğini, göbeğimin nasıl küçüldüğünü görünce çok daha mutlu oluyorum. tabii ki yiyeceğiz ama sınırı bilmek gerekiyor. maalesef hepsi çok lezzetli, şu an bunları yazarken bile ağzım sulanıyor, çok geniş bir mutfağımız lezzetli yemeklerimiz var. ama önemli olan SINIRLARI BİLMEK. sabah yediysen akşam az yemek, akşam da yediysen 2-3 gün az yemek, spor yapmak. hayatımız boyunca böyle olursak kilo almayız. bu yüzden kendimizi alıştırmamız gerekiyor, kilo verdikten sonra eskisi gibi her istediğinden istediğin kadar yiyebilmek diye bir şey yok. yoksa yine fazlasıyla alınır o kilolar.

dün neler yediğimi yazayım:

sabah: uno'nun bir dilimi 40 kalori olan tam buğday ekmeklerinden 2 dilimiyle yaptığım tost. içinde yağ oranı çok düşük iki dilim jambon ve domates var.

ara öğün: bir elma

öğlen: haşlanmış tavuklu salata

ara öğün: 1 salatalık

akşam: 1 kase nesfit ve 3 tane hurma.

gün içinde iki bardak yeşilçay mutlaka içiyorum. şu sıralar favorim doğadan'ın A,C,E vitaminli olanı. portakal tadı var, çok güzel.

spor olarak dün reglimin ilk günü olduğu için hafif bir şeyler yapayım dedim ve 48 dakikalık leslie ve 8 dakikalık göbek hareketi yaptım. normalde insanity yapıyorum. egzersiz programına tam uymuyorum kendime göre düzenliyorum, haftada en az 5-6 gün spor yapıyorum zaten.

kızlar bu arada, tatlı krizleriniz için size kesinlikle ama kesinlikle HURMA öneririm. nedenlerine gelirsek, 1 hurma sadece 15 kalori. 3 tane yediğinizde tatlı krizinizi neredeyse tamamen geçiriyor, ihtiyacınız olan tüm şekeri veriyor ve sadece 45 kalori almış oluyorsunuz. üstelik tamamen doğal, yararlı, lifli bir meyve olduğu için sindirim sistemine, pek çok hastalığa iyi geliyor. yani diyorum ki hurma yeyin hurma yedirin :)) daha zararsızı, bu kadar az kaloriyle tatlı ihtiyacını bu kadar çabuk gidereni kesinlikle yok. keşke daha erken keşfetseydim bunu.

umarım sizde de durumlar iyidir, bu ara pek yazamıyorum. :)))

ben de dün dukana başladım tekrar, bugün atak 2. gündeyim.
sabah 2 bardak su içtim
1 yumurta biraz süt 2kaşık yulaf ezmesi ve dere otuyla yaptığım omleti yedim yanında da biraz yoğurt
öğlen için inegöl köfte hazırladım dolapta pişmeyi bekliyor:):):)
akşam da inegöl köftenin kalan yarısını yicem.
şimdi 1 bardak bitki çayı içiyorum. adetimin de 2. günü ve benim biraz ağır geçtiği için dün spor yapamadım
bugün yapıcam biraz inş.
pazartesiye kadar tartılmıcam dedim ama dayanayıp tartıldım 56,400 geldim:) adet bitice 56nın altını görcem inş.

kızlar ne güzel gidiyorsunuz yaa :)) Özendim size. Ben yine saldım bu aralar kendimi sabit gidiyorum kilom yukarılara çıkmıyor ama saate bakmadan yemek yemeye başladım özellikle akşam 9-10 gibi kalorili şeylere yemeye başladım. Tatlı yemeye başladım bir de. Bugün de hava karanlık yağmurlu ve soğuk böyle havalarda bir şey yapasım gelmez, yatıp uyuyasım tembellik yapasım olur. Bir de tembellik yaparken elimde abur cubur yemek. Sonra aklıma yaz tatili geldi, yazın bir ayda 55 kilodan 60 kiloya çıktım, nasıl derseniz can sıkıntısından kendimi sürekli bir şey yerken buldum dondurma,çikolata, meyve topları(meyve topunun içine bebek bisküvisi koyuyordum ve onun kalorisi aşırı yüksekmiş bir ara bakmıştım sonra bıraktım onu çok sevmeme rağmen :)) )... daha bir sürü kalorili şey yedim can sıkıntısından. Bu aralar da yine aynı psikolojiye girdim. Bugün aklımdan bir sürü kalorili şey geçti ama aklıma o yaz tatilini getirdim yine 5 kilo almak istemiyorum zar zor 3 kilo verdim ve aldığım 5 kilonun 2si hala duruyor. O yüzden kendimi tuttum ama midem durmuyor sürekli acıkıyorum bu aralar 2 saate bir açlık hissediyorum üstelik karbonhidrat yemediğim zamanlarda 2 saate bir acıkıyorum. Sürekli bir şey yemek istiyorum ama biliyorum ki bu duygusal açlık gerçekten acıkmam mümkün değil canım sıkıldıkça acıkma hissi geliyor.

Bu aralar diyeti bırakmama rağmen dün hesapladım 1400 kalori falan alıyorum bir de aksatmadan insanity yapıyorum, o yüzden kilo almıyorum sanırım ama insanity cidden zor ve bir sürü kalori harcıyorum 1 aydır yapıyorum acayip sıkılaştım bir tane pantolonum bol bile geliyor ama hiç zayıflamadım bir aydır sabitim. Bunu düşününce de üzülüyorum kızıyorum kendime o kadar emek verip binbir zorluklaspor yapıp bir gram verememek aptallık diyorum kendime. Ama aşırı acıkıyorum ve bir türlü doymak bilmiyorum nedense insanity yaptığım zamanlar daha bir fazla oluyor bu açlık acaba kan şekerim mi düşüyor spordan dolayı bilemiyorum.

Ama bugünden itibaren güzel bir başlangıç yapcam bu haftadan sonra insanity'nin 2. ayına başlıyorum süresi ve harcadığım kalori de artacak o yüzden daha kolay kilo verebileceğimi düşünüyorum. Kalori miktarını da azaltmaya karar verdim günlük 1300 yerine 1200 kalori alacağım bakalım.

ben de spor yapamıyorum tembelleştim iyice, senin spor azmini takdir ediyorum. ben leslieyi bile aksatıyorum, bir başlasam yapıyorum da yerimden kalkmak zor geliyor. eskiden sabah 5.30 da kalkar 1 saat dışarda tempolu yürürdüm, akşam da 7den 8 e kadar tempolu yürürdüm, ilk aylardaki azmim olsa ben de çoktan 50 ye inmiştim

artık hem diyet hem spor konusunda yerimizden kalkıp silkinmemiz lazım bir. Kiloyu sabitlemek kolay, yine dikkat edip arada kaçamak yapınca kilo sabit kalabiliyor. Ama istediğimiz kiloya inene kadar kaçamak yapmamamız lazım ne yiyecek konusunda ne de spor konusunda. Çok fazla bir kilomuz yok bir ay içinde 5-6 kilo verebiliriz hepsini ve sonra sabitleriz ondan sonraki 1-2 kiloyu yavaş versek de olur.

atak beni vurdu valla, adetle denk getirmekle hata ettim ama bu saatten sonra da vazgeçmek olmaz, zaten 2 gün atak ve sadece akşamı atlatmak kaldı geriye ama spor yapamıcam, yorgunluktan gözüm açılmıyor ki adet bitince 5 mil leslie ile devam edicem hiç aksatmadan. önce bi toparlanmam lazım, sanırım yine kanım düştü adetle birlikte

sirineceren tatlı niyetine hurma önermişti ya bende öneririrm kansızlığa da birebir Gerçi dukanda yasak ama napim :))

sirineceren tatlı niyetine hurma önermişti ya bende öneririrm kansızlığa da birebir Gerçi dukanda yasak ama napim :))

bu geceyi bir atlayatım, tekrar kavuşucam kan üzümleri ve kan yapıcı herşeyime:) atak bitiyor. hurma da yicem üzüm de. birkaç güne toparlanırım. bundan sonra pazartesi perşembe saf protein, diğer 5 gün abartmadan herşey serbest eskisi gibi. eğer o 5 günde kilo vermesem bile pazartesi perşembeler bile yeter kilo vermeye bence. tok karna bile 56,400 geldim akşam yemeğinden önce. dukanın kötü tarafı kabız da olduğum halde. dukan gerçekten aç kalmadan zayıflatıyor. tek kötü yanı benim kansızlık problemim, meğer kan üzümleri beni ne kadar kurtarıyormuş ve cevizlerimle bademleri de 2 gündür çok özledim

bende 52 kiloya düşene kadar dukan yapmayı düşünüyorum insanityden sonra :)) Gerçekten dukan çok etkili kilo vermede.

bende 52 kiloya düşene kadar dukan yapmayı düşünüyorum insanityden sonra :)) Gerçekten dukan çok etkili kilo vermede.

zaten ömür boyu dikkat etmemiz lazım yediklerimize, artık kesin kararlıyım, sıkıcam dişimi 1 ay her neyse yapıcam dukanı, verince de kiloları haftada 1 gün saf protein, geri kalan günlerde kaygılanmadan yicem herşeyi ya. hergün üzülmektense 1 güncük dikkat ederim problem değil. üstelik saf proteinleri de seviyorum, biraz sarsıyor ilk başta ama insan alışıyor. zaten esnek programı yapacağım için fazla sıkmayacak da. pazartesi perşembe sıkı diyet diğer günler hafif diyet gibi olacak:)

bende kararlıyım bu sefer :)) 9 kasımdayız yeni yıla yaklaşık 50 gün var yani 7 hafta ve biz 7 haftada 7 kilo verebiliriz. Ama ilk başlarda kilolar hızlı gidiyor sonra yavaşlıyor biz ona 5 kilo diyelim yılbaşına kadar 5 kilo vermiş olalım burda olur mu?

tamam inş. azmedip başaracağız denememcim valla senin bana çok faydan oldu allah razı olsun. üstüme rehavet çöktüğü anlarda bazı mesajlarınla tekrar toparlandım. birlikten kuvvet doğuyor gerçekten. inş. beraber verelim kiloları. bir de dukan için facebookta alan gruplar ve acayip çeşit yemek üretmişler dukana uygun,
yulaf kepeğiyle kek bile yapmışlar:) menümüz de epeyce zengin, ben ordaki tariflerden yapıp yicem, ne yesem düşüncesi de fazla olmayacak. mesela yarın kıymalı mantar dolması yapıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…