50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bulursam ben de alıp deneyeyim bakalım haftasonu, ev zaten aktar gibi, çay reyonunda ne varsa bizim evde var. ben form çayları koleksiyonu yapıyorum, eşim de meyve çayları, misafirler için siyah çayın çeşitleri var dolaplara sığmıyor artık:):):):)

bizim evde öyle Benim yüzümden ama sıcak bir şeyler içmeyi çok seviyorum sürekli içiyorum çeşit çeşit bitki çayları, bir tane çekmeceyi onun için ayırdım ağzına kadar full dolu idi aradığımı bulamıyordum o yüzden hepsi bitene kadar yeni bir şey almamaya karar vermiştim hepsi bitmese de çekmece bayağı boşalmıştı bugün liptonun naneli piramit yeşil çayını gördüm aldım onu da çok beğendim bir de beyaz çay işte yine az da olsa doldu çekmece :))

aynen işte benim de 1 çekmece dolusu çayım var. ama o bile taştı, açılmamış sırada bekleyen bi sürü kutu da erzak dolabında bekliyor:) bu arada beni 1 aydır falan görmeyen arkadaşlarımla görüştüm ve çok kilo verdiğimi, daha zayıf olursam yakışmayabileceğini söylediler, şaşırdım valla nasıl iş anlamıyorum acaba tartım mı bozuk:) bu sabah 55,600 geldim yine. dukanın 9. gününü devirdim. tartıda olmasa da görüntüde kilo vermişim gibi duruyor. ama gerçekten bacaklarımdan falan epey inceldim, yapışan pantolonlarım dökümlü duruyor, şuan gardrobumda giyemediğim hiç kıyafet kalmadı, hatta vaktinde tam oturanlar bile dökümlü, ya eski tartı eksik tartıyordu ya bu tartım fazla ama 50-52 kiloykenki halimdeyim şuan:):):):):)

tartı bozuk olabilir bir de ilginç gelebilir ama farklı şehirlerde kilo da farklı çıkıyor aynı tartıda hem de :)) Denemişliğim var yani. Eğer halinden memnunsan kilonun çok da önemi yok bence. Eskiden 54 kiloda çok şişmandım sonra 57 kiloya çıktım pilatesle 53-54 kiloya inmiştim bir arada ve çok çok iyiydim spor yaptığım için daralma olmuştu bir de vücudum şekillenmişti eskiden 54 kilo fazla gelirken daralınca 54 kilo halimi de çok beğenmeye başlamıştım :)) Önemli olan kilo değil fit olmak kendini mutlu iyi hissetmek bence, bir de kaslı olup 55 kilo olmak ile hiç kasın olmadan 55 kilo olmak çok çok farklı. Bir keresinde doktorum programnı izliyordum iki kadını kıyaslıyorlardı boyları aynı idi aralarında 2-3 kilo fark vardı ama görüntüdeki fark 10-15 kilo gibiydi. Sonra tek tek ikisine de sordular ne yiyip içiyorsunuz spor yapıyo musunuz diye. Meğerse zayıf görünen kadın her gün 1 saat yürüyüş yapıyormuş diğeri hiç spor yapmıyormuş. Yani spor görüntü açısından çok fark yaratıyor.

Bu arada bende pazartesi dukan ile insanity'ye tekrar başlıyorum sabah aç karnına yapcam sporu öyle daha iyi oluyor gündüz de dukana başlarım :)) Ama annemin günü var haftaya o yüzden bir günlük bozabilirim diyeti ama o günde akşam 6dan sonra bir şey yemem artık. Bu haftayı da sabit kilo ile atlattım ona seviniyorum :)) Çünkü geç saatlerde bile yedim ara ara.

bak o olabilir, ben hamileyken biz başka yerde oturuyorduk, şimdi başka yerdeyiz. önceden epey dağlık bir yerdeydik, şimdi deniz seviyesindeyiz, belki fark olabilir. ama bekarken annemin tartısı dijital değildi o tartıyla bu tartı arasında 2 kilo oynuyor, burda 60 kilo gittim annemde 58 geldim bi ara, annem başka şehirde oturuyor. ya millet beni beğeniyor da ben azıcık daha versem daha memnun olucam sanırım, dukan bana 52 dedi ya, en azından 3 kilo verebilsem yılbaşına kadar.

Bende önceleri 49 kilo olmak istiyordum ama dukan bana da mantıklı geliyor, 52 kilo iyi bence çünkü yaşımız artık 18 değil :)) Bende yılbaşına 52 hedefledim.

Bende önceleri 49 kilo olmak istiyordum ama dukan bana da mantıklı geliyor, 52 kilo iyi bence çünkü yaşımız artık 18 değil :)) Bende yılbaşına 52 hedefledim.

evet bi de ben doğum yaptım:) ama tepkiler çok hoşuma gidiyor, bir de ben sezeyanla doğum yaptım, göbek falan kalmadı ya, maşallah hiç doğum yapmamış gibisin diyorlar. cildim bile güzelleşti, kilo çok kötü birşey ya, insanı yaşlı gösteriyor, maddi manevi kötü. iyiki azmettim verdim şu 14 kiloyu, 3-3.5 daha versem süper olucak:)

ne kadar sürede verdin 14 kiloyu benimde 14 kilo fazlam vardı :) sezeryanla doğum yaptım bende 21 yasındaym oglum 3.5 yasında 59.5 kiloyum 47 olmam lazım :/

Canım maşallah tebrikler
Ne kadar sürdü 14 kiloyu vermen.. Bebeğin kaç aylıkken başladın

ne kadar sürede verdin 14 kiloyu benimde 14 kilo fazlam vardı :) sezeryanla doğum yaptım bende 21 yasındaym oglum 3.5 yasında 59.5 kiloyum 47 olmam lazım :/

aslında doğumdan sonra 67 kiloydum ama emzirirken verip verip geri aldım ve en son 69a dayandım. 69dan 60 a yediklerime biraz dikkat ederek 3-4 ayda düşmüştüm ama 60 da kalmıştım. sonra kansızlık nedeniyle sıkıntılı bi dönem geçirdim ve kan ilaçları kullandım ve kilo yaptı bana 65 e çıktım. 65 ten 55 e 4-5 ayda düştüm. baya oynak bir dönem ama 1 yılda toplam 14 kilo vermiş oldum ama son 10 kiloyu 5 ayda verdim diyebiliriz. ben 26 yaşındayım, oğlum 2 yaşını yeni geçti sayılır. 55 kiloyla hamile kalmıştım ama evlenirken 50 kiloydum. 50 kiloyken bile eşim bana fazlan var kilo vermen lazım diyordu bölgesel olarak. yani hep 48 kilo idealimdi. bakalım 50 olsam o bile fazla:)

Canım maşallah tebrikler
Ne kadar sürdü 14 kiloyu vermen.. Bebeğin kaç aylıkken başladın

14 kilonun tamamı 1 yıl sürdü ama asıl en sıkı diyet ve spor dönemim ramazandan 1.5 ay önce başladım, tam da bilmiyorum, haziran ayında sanırım. o günden bu güne 10 kilo verdim. bebeğim 10 aylıkken anne sütünü bıraktı. 2 yaşına girmesine 1-2 ay kala diyet ve spora başladım.
22 aylık falandı.

Son düzenleme:

Hımm ben emziriyorum 5 ayligiz henüz..yavaş yavaş yani benim daha coooook yolun var :)

Hımm ben emziriyorum 5 ayligiz henüz..yavaş yavaş yani benim daha coooook yolun var :)

emzirirken diyet yapma kesinlikle, sen kilonu verirsin ama bebeğin bir daha anne sütü almayacak, üstelik çok küçük henüz, sütün kesilirse çok üzülürsün sonra. bir sağlık personeli ve anne olarak sana tavsiyem, bol sıvı tüket özellikle de su çok iç. abur cubur yemek süt yapmaz kilo yapar, bunun yerine kuru meyveler, kuru yemiş, ceviz badem tüket, anne sütünün kalitesini artırırsın. dereotu çok süt yapar, rezene ve ısırgan otu çayları çok süt yapar. maydonoz sütü azaltır. form çayları içme, sütü azaltır ve bebeğe geçer. yeterli ve dengeli ve mümkün olduğu kadar doğal şeylerle beslen. mümkünse pilates gibi bir egzersiz yapabilirsen hem vücudun şekle girer hem sütün artar, sarkmadan zahmetsizce kilo verirsin. hamur işi falan süt yapmaz kilo yapar:) ne kadar dengeli beslenirsen o kadar sağlıklı biçimde toparlanırsın. bir de sezeryanla doğumda vücut ancak 2 yılda toparlanıyor, biraz sabırlı ol ve bebeğinle olmanın keyfini çıkart. o zaten yürümeye başlayınca peşinde koşmaktan kilo verdirecek sana merak etme, hele benimki gibi bir afacan olursa, fazladan bile kilo verirsin. ben abur cuburu abarttığım için hep kilo aldım emzirme döneminde yoksa kendiliğinden gitmişti kilolar, çikolatayla karın doyurdum resmen. ama şimdi hepsi gitti:)

Canım coooook sagol yazdıkların için bende 26 yaşındayım ve 2 yasında bide oğlum var... Biliyorum ne kadar zor olduğu ama boğazımı tutmazsam veremem ve böyle cooook mutsuzum ve ben ilk dogumumdaki kilolarımı yeni vermeye baslamisken
Hamile kaldım ... Söylediklerinde çok haklisin.. Benimde düşmanım o abur cubur...senin verilemeyecek bi kilon yokmuş ama benim çok 1 aydır dikkat etmeye çalışıyorum günde nerdeyse 4 litre su iciyorum ve 4 kilo verdim.. Doguma girerken 93 kiloydum şimdi 76.. Umuyorum benimde evlendiğim kiloma donmem çok zor olmaz 55 :)

Seni ziyarete gelicem arada :)
Bu arada benim doğumum normaldi

Son düzenleme:

kıyamam üzüldüm bak şimdi böyle söyleyince ama kesinlikle sıkı diyet yapma, abur cuburu kes ve ekmek tüketimini azalt, dediğin gibi 4 kilo 4 kilo derken gidecek kiloların. ben 18 kilo almıştım hamilelikte ve ilk gebeliğimdi. çocuklardan fırsat buldukça spor yapmanı tavsiye ediyorum. leslie sansone ile evde yürüyüş yapabilirsin. 3 mil 40 dak kadar sürüyor. hergün 3 mil yapsan hem vücudun toparlanır hem daha kolay atarsın kilonu, üstelik normal doğummuş sen daha da hızlı toparlanırsın merak etme. her zaman beklerim, en kısa sürede seni de aramızda görürüz inş.:)

Ben buraya gelene kadar sen unutursun burayı...:)
Arada yoklarsan beni sevinirim.. İnsani takip eden birileri oldumu daha titiz oluyo.. Mesele 2. Doğumda değilde 1 . Doğumda aldığım kilolar benimde 72 ile hamile kalmıştım zaten :) 3 sene önceki Halime dönmek istiyorum.. Valla çok güzel bu kızdım şimdi duba gibiyim... Üff sinirlerim bozuldu bak şimdi

moralini bozma canım, ilk gebelikte insan hakikaten cahil oluyor, ben sağlıkçı olduğum halde bile bile 18 kilo aldım ama ikinciye almayacağımı umuyorum, çünkü çikolatayla öğün geçiriyordum şimdiyle o zaman arasında kafa farkı var en azından. sadece kiloyla ilgili değil, sağlıkla ilgili her konuda yardımcı olmaya çalışırım. ben artık bu kilo koruma olayını yaşam felsefesi yapıcam, verince de hep dikkat edicem, bakarım buraya kim var kim yok diye, 48 e bile düşsem:) 2 tane nur topu gibi evladın olmuş, tüp bebek merkezlerinde senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki! 76 kilo dediğin nedir ki canım, şuan vermen gereken kilo benim verdiğimle aynı nerdeyse, sen tartın eksildikçe bana haber ver:) ben de 157 boyla 73 kiloda görsen top gibiydim:) insan azmettikten sonra yapamayacağı hiç birşey yok.

Gece gece verdigin moral için çok teşekkür ederim
Sagoll.. Umuyorum o azm edenlerden olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…