tamam inş. azmedip başaracağız denememcim valla senin bana çok faydan oldu allah razı olsun. üstüme rehavet çöktüğü anlarda bazı mesajlarınla tekrar toparlandım. birlikten kuvvet doğuyor gerçekten. inş. beraber verelim kiloları. bir de dukan için facebookta alan gruplar ve acayip çeşit yemek üretmişler dukana uygun,
yulaf kepeğiyle kek bile yapmışlar:) menümüz de epeyce zengin, ben ordaki tariflerden yapıp yicem, ne yesem düşüncesi de fazla olmayacak. mesela yarın kıymalı mantar dolması yapıcam:)
Evet birlikten kuvvet doğar gerçekten de :)) Ben de seni görünce gaza geliyorum :)) Boylarımız aynı sen önde gidiyorsun benden gerçi :)) Bir de iradene hayranım.
Ben internetten dukan için yoğurt çorbası tarifi bulmuştum hiç diyet çorba gibi değildi bildiğin yoğurt çorbası tadında içinde yağ yoktu internetten aratırsan onu tavsiye ederim sürekli et yemek bayıyor insanı ben arada çorba içiyordum bir öğünde.Bir de sıvı tüketmiş oluyorsun hem bu şekilde.
kızlar yulaf kepeğiyle yapılan krepi bilen var mı?
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeğini bir miktar sütle ıslatıyoruz, yumurta kırıp çırpıyoruz, yağsız teflon tavada kızartıyoruz her iki tarafını. içine yağsız peynir, maydonoz, dereotu falan da konulabilir. tavaya yapışmasın diye 1 damla yağ döküp tavayı peçeteyle silsek daha kolay oluyor çevirmesi. çok az tuz da eklenebilir. ben 3 gündür yapıp yiyorum çok güzel, tok da tutuyor.
afiyet olsun. dukana özgü daha yeni bir sürü tarif de keşfettim çok mutluyum valla:)teşekkür ederim yliss deneyeceğim
afiyet olsun. dukana özgü daha yeni bir sürü tarif de keşfettim çok mutluyum valla:)
mesela dün inegöl köfte yaptım, hem akşam hem öğlen yedim doya doya, böyle diyete can kurban:)
dukan diyeti tarifleri: ATAK EVRESİ YEMEKLERİnereden buluyorsun tarifleri bende değişik şeyler yapmak istiyorum ama tarif bilmiyorum:)
çokk işime yarayacak çoook teşekkür ederim yliss:)
rica ederim, yapanların eline emeğine sağlık. ama bana da baya ilham verdi bu tarifler. ben kuru kuru tavuk fırınlayıp falan yemiştim ve sıkcı gelmişti bi zamandan sonra. şuan kıymalı mantar yemeği yapıyorum yağsız. nefis görünüyor. gönül rahatlığıyla da yicem:) hatta kalan mantardan akşama sütlü mantar çorbası yapmayı düşünüyorum:)
kızlarrr bugün çok mutluyum, sabah tartıda 55,600 gördüm ve pazar günleri normalde kaçamak yapıyorum ve bazen abartıyorum ama bugün hiç abartmadım, yarın bundan fazla çıkma korkusuylaşuana kadar gördüğüm en düşük rakam oldu diyete başladığımdan beri ve benim asıl kilomun 55 olduğunu tahmin ediyorum, çünkü dukan beni kabız yaptı malesef, ama normalde çok gaz problemim olurdu şimdi hiç yok, karnım dümdüz ama tuvalete hergün çıkamıyorum 2-3 güne bir form çaylarda sanırım alışkanlık yaptı bağırsaklarım tembelleşti ama malesef kullanmak zorundayım, çünkü eğer 3 günü geçerse hemoroid hemen baş gösteriyor bu gece form çayımı içer yatarım, sabaha en doğru sonucu alırız tartıdan:):):) 1 haftadır da hiç spor yapamadım, ya işim çıktı ya çocuk uyumadı ya misafir geldi spor yapacağım saatlerde illa birşey engel oldu ve adetim de baya sıkıntılıydı ağrım çoktu bu hafta biraz sosyal geçecek, inşallah tüm engelleri aşar bu hafta da kilo vermeye devam ederim. 65le başladığım yolculukta ilk 10 kiloyu verdim, sıra 5 kiloda:)
kızlarrr bugün çok mutluyum, sabah tartıda 55,600 gördüm ve pazar günleri normalde kaçamak yapıyorum ve bazen abartıyorum ama bugün hiç abartmadım, yarın bundan fazla çıkma korkusuylaşuana kadar gördüğüm en düşük rakam oldu diyete başladığımdan beri ve benim asıl kilomun 55 olduğunu tahmin ediyorum, çünkü dukan beni kabız yaptı malesef, ama normalde çok gaz problemim olurdu şimdi hiç yok, karnım dümdüz ama tuvalete hergün çıkamıyorum 2-3 güne bir form çaylarda sanırım alışkanlık yaptı bağırsaklarım tembelleşti ama malesef kullanmak zorundayım, çünkü eğer 3 günü geçerse hemoroid hemen baş gösteriyor bu gece form çayımı içer yatarım, sabaha en doğru sonucu alırız tartıdan:):):) 1 haftadır da hiç spor yapamadım, ya işim çıktı ya çocuk uyumadı ya misafir geldi spor yapacağım saatlerde illa birşey engel oldu ve adetim de baya sıkıntılıydı ağrım çoktu bu hafta biraz sosyal geçecek, inşallah tüm engelleri aşar bu hafta da kilo vermeye devam ederim. 65le başladığım yolculukta ilk 10 kiloyu verdim, sıra 5 kiloda:)
yulaf kepeğiyle yulaf ezmesi aynı şey mi??
tebrikler az yemişsin bayağı :)) o iki kilonun çoğu ödemdir, merak etme gider hemensonunda ben de başladım bugün diyete,evet bayramdan beri yiyordum artık bugün başladım. Kilomu hiç sormayın 54.5 olan kilom 56.5 e çıkmış inşallah kısa sürede eski kiloma dönerim.
bugün sabah 1 dilim kepek ekmek.
peynir
zeytin
çay
Ara
3 tane form bisküvi
yeşil çay
Öğlen
1 dilim ekmek
toğurt çorbası
Ara
1elma
Akşam
dışarı çıkabilrim tavuk şiş yerim sanırım.
Bu hafta 55e düşsem başkabir ey istemem.
ben biraz araştırdım yulaf ezmesini kilo almak için yiyorlarmış ama çok tok tutan birşey anlam veremedim kararsız kaldım yedim kilo aldım diyende var yedim kilo verdim diyen de aklım karıştıhayır, yulaf ezmesi iri iri tane oluyor, yulaf kepeği bildiğin un gibi oluyor ve farklı farklı satılıyor. benim yulaf kepeğim bitti ve bulamadım, internetten ısmarladıklarım gelene kadar yulaf ezmesi yiyorum. aslında yulaf kepeği tüketmek gerekiyor dukanda ama en azından yulaf ürünü diye ezmesini tüketiyorum. yine de kilo verdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?