50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet birlikten kuvvet doğar gerçekten de :)) Ben de seni görünce gaza geliyorum :)) Boylarımız aynı sen önde gidiyorsun benden gerçi :)) Bir de iradene hayranım.

Ben internetten dukan için yoğurt çorbası tarifi bulmuştum hiç diyet çorba gibi değildi bildiğin yoğurt çorbası tadında içinde yağ yoktu internetten aratırsan onu tavsiye ederim sürekli et yemek bayıyor insanı ben arada çorba içiyordum bir öğünde.Bir de sıvı tüketmiş oluyorsun hem bu şekilde.

sorma valla irade meselesini, benim komşular pasta börekleri karşımda götürüyorlar, ben yemiyorum, sonra iradene hayranız diyorlar biz hayatta dayanamayız diyorlar. sonra nazar değiyor kaçamak yapıyorum bazen çorbalar falan uygundur, yağsız tavuk göğsünü haşlayıp, yoğurt ve yulaf kepeğini çırpıp yağsız lezzetli bir tavuk çorbası yapmak da mümkün. sürekli et yenmiyor gerçekten. ama acayip su içiriyor atak evresi, ve hep tuvaletteyim ama ufak. malesef kabız oldum. buna rağmen de sabah 56,100 geldim. napalım bir süre sıkıcaz dişimizi. keşke ben de insanity yapabilsem ama hala kendime güvenemiyorum. eşim de tek başına yapma diyor, kalbin falan sıkışır bu tempoda yığılır kalırsın diyor. leslie yapsam düzenli o bile yetecek.

kızlar yulaf kepeğiyle yapılan krepi bilen var mı?

1.5 yemek kaşığı yulaf kepeğini bir miktar sütle ıslatıyoruz, yumurta kırıp çırpıyoruz, yağsız teflon tavada kızartıyoruz her iki tarafını. içine yağsız peynir, maydonoz, dereotu falan da konulabilir. tavaya yapışmasın diye 1 damla yağ döküp tavayı peçeteyle silsek daha kolay oluyor çevirmesi. çok az tuz da eklenebilir. ben 3 gündür yapıp yiyorum çok güzel, tok da tutuyor.

Son düzenleme:

teşekkür ederim yliss deneyeceğim

afiyet olsun. dukana özgü daha yeni bir sürü tarif de keşfettim çok mutluyum valla:)
mesela dün inegöl köfte yaptım, hem akşam hem öğlen yedim doya doya, böyle diyete can kurban:)

nereden buluyorsun tarifleri bende değişik şeyler yapmak istiyorum ama tarif bilmiyorum:)

çokk işime yarayacak çoook teşekkür ederim yliss:)

rica ederim, yapanların eline emeğine sağlık. ama bana da baya ilham verdi bu tarifler. ben kuru kuru tavuk fırınlayıp falan yemiştim ve sıkcı gelmişti bi zamandan sonra. şuan kıymalı mantar yemeği yapıyorum yağsız. nefis görünüyor. gönül rahatlığıyla da yicem:) hatta kalan mantardan akşama sütlü mantar çorbası yapmayı düşünüyorum:)

güzel fikir:))))

kızlarrr bugün çok mutluyum, sabah tartıda 55,600 gördüm ve pazar günleri normalde kaçamak yapıyorum ve bazen abartıyorum ama bugün hiç abartmadım, yarın bundan fazla çıkma korkusuylaşuana kadar gördüğüm en düşük rakam oldu diyete başladığımdan beri ve benim asıl kilomun 55 olduğunu tahmin ediyorum, çünkü dukan beni kabız yaptı malesef, ama normalde çok gaz problemim olurdu şimdi hiç yok, karnım dümdüz ama tuvalete hergün çıkamıyorum 2-3 güne bir form çaylarda sanırım alışkanlık yaptı bağırsaklarım tembelleşti ama malesef kullanmak zorundayım, çünkü eğer 3 günü geçerse hemoroid hemen baş gösteriyor bu gece form çayımı içer yatarım, sabaha en doğru sonucu alırız tartıdan:):):) 1 haftadır da hiç spor yapamadım, ya işim çıktı ya çocuk uyumadı ya misafir geldi spor yapacağım saatlerde illa birşey engel oldu ve adetim de baya sıkıntılıydı ağrım çoktu bu hafta biraz sosyal geçecek, inşallah tüm engelleri aşar bu hafta da kilo vermeye devam ederim. 65le başladığım yolculukta ilk 10 kiloyu verdim, sıra 5 kiloda:)

çok güzel vermişssin çok sevindim:)) devamı da gelir inşne kadar zamanda verdin 10 kiloyu malum bu kilolarda vermek daha zor oluyor

tebrik ederim yliss :)) Dukan gerçekten çok etkili bu aralar ben ders çalışıyorum stresten midir nedir aşırı acıkıyorum pek dikkat edemiyorum ama haftaya pazar günü sınavım bitmiş olacak ve dukana başlayacağım bende insanity'ye de ara verdim ama dukanla insanity'ye devam etcem zayıflarım o zaman bende kesin. Bu aralar tartılmıyorum da ama abur cubur hamur işi tüketmiyorum hiç. Sadece et ve sebze yemeğini çok yiyorum doymadığım için o da. Aç karnına ders çalışamıyorum çünkü.Seni görünce bende gaza geliyorum :) Yarın bir tartılayım bende merak ediyorum kilomu inş. kilo almamışımdır hiç.

sonunda ben de başladım bugün diyete,evet bayramdan beri yiyordum artık bugün başladım. Kilomu hiç sormayın 54.5 olan kilom 56.5 e çıkmış inşallah kısa sürede eski kiloma dönerim.
bugün sabah 1 dilim kepek ekmek.
peynir
zeytin
çay

Ara
3 tane form bisküvi
yeşil çay

Öğlen
1 dilim ekmek
toğurt çorbası

Ara
1elma

Akşam
dışarı çıkabilrim tavuk şiş yerim sanırım.

Bu hafta 55e düşsem başkabir ey istemem.

yulaf kepeğiyle yulaf ezmesi aynı şey mi??

hayır, yulaf ezmesi iri iri tane oluyor, yulaf kepeği bildiğin un gibi oluyor ve farklı farklı satılıyor. benim yulaf kepeğim bitti ve bulamadım, internetten ısmarladıklarım gelene kadar yulaf ezmesi yiyorum. aslında yulaf kepeği tüketmek gerekiyor dukanda ama en azından yulaf ürünü diye ezmesini tüketiyorum. yine de kilo verdim:)

tebrikler az yemişsin bayağı :)) o iki kilonun çoğu ödemdir, merak etme gider hemen

Son düzenleme:
ben biraz araştırdım yulaf ezmesini kilo almak için yiyorlarmış ama çok tok tutan birşey anlam veremedim kararsız kaldım yedim kilo aldım diyende var yedim kilo verdim diyen de aklım karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…