benim boyum 1.66,ama zayıflayamıyorum,daha doğrusu şu abur cubur yok mu ah.ahhhhh
midem bir kazınıyor kızlar sormayın su içip duruyorum aslında geç saatte yememeye alışmştım ama bugün erken yedim saat 3te sonra da acıkmadığım için yemedim ve şimdi de saat 10 a geliyor bu saatte hayatta yemem çok geç bir saat. En iyisi yeşil çay falan yapıp içeyim. Bu arada dukan diyetini de bırakmaya karar verdim karataya geçcem çünkü insanity ile hem zor oluyor hem de bir yakınım beni çok korkuttu açıkçası :)) Bir tanıdığı dukan yapıyormuş aylardır ve kadın hastanelik olmuş iç organları komple çökmüş, sürekli potein almaktan gerçi ben meyve yiyip karbonhidratta alıyordum diyete tam uymuyordum ama açıkçası yemeyi özlediğim kuruyemişlerim var ve karatayda hepsi serbest :)) Karatayda neredeyse her şey serbest :)) üstelik karatayla 2 ayda 5-6 kilo vermiştim gayet de iyi hissediyordum dolu dolu yiyordum, ve de diyete tam uymamama rağmen o kadar kilo vermiştim spor falan da yapmamıştım hiç şimdi sporumu da yapıyorum karatayla bir ayda 4 kilo verebilirim sanırım. Bakalım sonuçları burdan yazarım. Bugün itibariyle de dukan diyetimin 3. atak gününü bitirdim ödemlerimi attım toplamda 700 gr ödem attım yarında karatay beni bekler :))
ben esnek dukan yaptığım için haftada 2 gün saf protein, diğer 5 gün her istediğimden abartmadan yiyorum. eğer kaskatı dukan yapsam ben de dayanamam zaten o yüzden bıraktım önceki seferde. mesela bugün nesfit günü yaptım, 2 öğün nesfit yedim 1 öğünde de kıymalı taze fasulye yemeği ve salata ve yoğurt yedim. biraz da badem ve kayısı falan yedim gün içinde. tartı beni hala 56 gösteriyor, sanırım spor yapamadığım için kilo vermiyorum ama almıyorum da. misafirlerim gelecek yatılı, o yüzden evde çok işim var ve spora vakit bile yaratamaz oldum çok gıcık
evet esnek yapınca dukandan bir zarar gelmez, ama ben bu karatayı seviyordum aslında bir bıraktım geri başlayamadım. Dukanın atak evresi midemi küçülttü çok iyi oldu. Sabah tartıda 56.3 kiloyu görünce nasıl sevindim :)) Bir de hasta oldum kilom o yüzden fazla çıkıyormuş 2-3 güne kilom biraz daha da inebilir şişlikler gittikçe. Uzun zamandır ilk defa 56.3 ü gördüm çok sevindim :))
Bir de karatayın kitabını tam okumamıştım ama şekersiz kek tarifi falan var çok hoşum gitti deniycem sonra incir tatlısı tarifi var tatlı ihtiyacını karşılayacak bir sürü şey var :))
hatta tarifini de vereyim :)) içinde az bir un var beyaz şeker hiç yok sağlıklı bir kek tarifi.
ELMALI İNCİRLİ KEK
Malzemeler:
- 2 yumurta
- 1.5 çay bardağı süt
- 1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
- 4 adet elma
- 4 adet incir
- 1 yemek kaığı keten tohumu
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1/2 su bardağı tam buğday unu
- 1 kaşık karbonat
Yapılışı: Elmaları ve incirleri küp şeklinde doğrayın. Bir kapta elma, incir, tarçın, ceviz ve keten tohumunu karıştırın. Yumurtayı başka bir kapta çırpın. Karışımın üzerine yumurtayı, elenmiş un ve karbonatı ekleyin, hepsini karıştırın. Yağlı kağıtla kaplı kek kalıbınıza ya da borcama dökün. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin.
canımmmmm çok tebrik ederim. ben de sabah 55,800 geldim. hemen sporu sıkı tutmam lazım artık böyle olmayacak veremiyorumben de dukan saf protein günlerinin dışında ceviz badem yiyorum, şimdi örnek menülere baktım karatayın, benim beslenmeme çok benziyor. sadece ben hergün kayısı incir kuru üzüm falan da tüketiyorum eğer saf protein günü değilse. bugün de saf protein günüm ve canım hiç birşey yemek istemiyor iştahım kapandı galiba kilo veremiyorum diye moralim bozuk ama bu akşam yapıcam spor, benim ufaklı öğle uykusu uyumadı, akşam erken yatar ben de spor yaparım, yarın da misafirim gelecek çok işim varrr
canımmmmm çok tebrik ederim. ben de sabah 55,800 geldim. hemen sporu sıkı tutmam lazım artık böyle olmayacak veremiyorumben de dukan saf protein günlerinin dışında ceviz badem yiyorum, şimdi örnek menülere baktım karatayın, benim beslenmeme çok benziyor. sadece ben hergün kayısı incir kuru üzüm falan da tüketiyorum eğer saf protein günü değilse. bugün de saf protein günüm ve canım hiç birşey yemek istemiyor iştahım kapandı galiba kilo veremiyorum diye moralim bozuk ama bu akşam yapıcam spor, benim ufaklı öğle uykusu uyumadı, akşam erken yatar ben de spor yaparım, yarın da misafirim gelecek çok işim varrr
maşallah baya zayıflamışsınız 70 ten 55 e inip 48 inmeye çalışmak süpersiniz. 48 az değil mi . ben sizin yerinize olsam bırakırdım 10 kg verince azminize bayıldım
olsun moralini bozma gider kilolar yavaş yavaş. Bugün karatayla yediklrim çok geldi midem küçülmüş. Neden bilmiyorum ama protein diyeti yapınca aynı şeyleri yediğim için sanırım iştahım kapanıyor canım hiç bir şey yemek istemiyor. Spor şart gerçekten ben dukan yaparken zorlansam da insanity'yi bırakmadım. Sadece diyetle olmuyor ama spor için 30-40 dk ayırmana da gerek yok her zaman arada 10 dk bile egzersiz yapsan faydası olur inan.
Bugün çok yedim ama kalori olarak yine fazla değilmiş baktım da :))
Eki Görüntüle 559065
düşündüm de haklısın canım, 30-40-60 dakkalar insanın gözünde büyüyor bazen, 1 mil yapsam günde 2-3 kere yapsam yine 3 mile tamamlarım aslında anlamadan. ben başlarda günde 2 kez 5 mil yapınca soğudum sanırım egzersizden. herşeyin fazlası zarar
iki kere 5 mil mi???
Ben günde 2 mili bir kere zor yürüyorum
evet canım 10 günden fazla bir süre bile olabilir o şekilde yaptım ama sonra günde 1 kere 5 mile indim, şimdi 3 mil yapsam diyorum ona bile üşeniyorum. ama 2 kere 5 mil yapınca çok inceldim, üstelik bazı akşamlar pasta bile yedim davetlerde ama sabah kilo vermiş uyandım. ama azmettim tekrar yapıcam. aha şimdi kalkıyorum sandalyeden başlıyorum 1 mil bari yapayım:) hııı bi de ben ramazandan önce sabah 6dan 7 ye akşam 7 den 8-8.30 kadar 1 er saatten fazla tempolu yürüyordum dışarıda ve toplam 12 km falan yürüyordum, bazen düz bazen de yokuş çıkıyordum ama şimdi günler kısaldığı için fırsatım olmuyor malesef
evet canım 10 günden fazla bir süre bile olabilir o şekilde yaptım ama sonra günde 1 kere 5 mile indim, şimdi 3 mil yapsam diyorum ona bile üşeniyorum. ama 2 kere 5 mil yapınca çok inceldim, üstelik bazı akşamlar pasta bile yedim davetlerde ama sabah kilo vermiş uyandım. ama azmettim tekrar yapıcam. aha şimdi kalkıyorum sandalyeden başlıyorum 1 mil bari yapayım:) hııı bi de ben ramazandan önce sabah 6dan 7 ye akşam 7 den 8-8.30 kadar 1 er saatten fazla tempolu yürüyordum dışarıda ve toplam 12 km falan yürüyordum, bazen düz bazen de yokuş çıkıyordum ama şimdi günler kısaldığı için fırsatım olmuyor malesef
Valla tebrik ederim seni Yliss. Ben de iki km yuruyordum havalar iyi iken
ben yavas yavas arttirmak istiyorum Leslie`yi. bu hafta 2 mil, haftaya 3 mil, sonra dort...
Bu arada su anda Insanity indiriyorum ama beni bayaga zorlayacak bir sey bu sanirim. Yine de 45 dakkada 1000 kalori yakmak hic fena olmasa gerek...
düşündüm de haklısın canım, 30-40-60 dakkalar insanın gözünde büyüyor bazen, 1 mil yapsam günde 2-3 kere yapsam yine 3 mile tamamlarım aslında anlamadan. ben başlarda günde 2 kez 5 mil yapınca soğudum sanırım egzersizden. herşeyin fazlası zarar
1 mil leslie yaptım geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm:):):):) ben de leslie yi 1 mil ile başlayıp 2-3-4-5 artırdım ama insanity yapamadım, fit test yaptım ertesi gün dayak yemişten beter oldum. leslie bana ideal, ben o kadar da atletik değilim sanırım. 1000 kalori yakıyorsun ama yersen gene kilo veremiyorsun, denemem 1 ayı geçkindir yapıyor yerse kilo vermedi diyet yaparsa verdi ama tabi çok sıkılaştı. ben diyet ve leslie yaptım ben de kilo verdim, leslie 5 mili 2 kere yaptığım günler yesem de kilo almadım ve bazen verdim:) insanity herkesin harcı değil bence önce biraz kondüsyon kazanmak lazım ona başlamak için.
sıkıldığında spor değiştir emin ol faydası oluyor. Zumba yapabilirsin ya da pilates. Ben 3 sene pilates yaptım bir de biraz insanity yapınca bir kaç karın egzersizi daha öğrendim spor yapmadığım günler akşam uyumadan ya da otururken yere uzanıyorum çok da değil 2-3 tane karın egzersizi yapıyorum baya etkili oluyor. Her egzersizi 15 kez tekrarlıyorum . Toplasan 2-3 dk sürüyordur bu egzersizler ama faydası oluyor mesela misafirin falan olduğunda bir kaç egzersiz yapabilirsin hiç yapmamaktan da iyidir hem.
1 mil leslie yaptım geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm:):):):) ben de leslie yi 1 mil ile başlayıp 2-3-4-5 artırdım ama insanity yapamadım, fit test yaptım ertesi gün dayak yemişten beter oldum. leslie bana ideal, ben o kadar da atletik değilim sanırım. 1000 kalori yakıyorsun ama yersen gene kilo veremiyorsun, denemem 1 ayı geçkindir yapıyor yerse kilo vermedi diyet yaparsa verdi ama tabi çok sıkılaştı. ben diyet ve leslie yaptım ben de kilo verdim, leslie 5 mili 2 kere yaptığım günler yesem de kilo almadım ve bazen verdim:) insanity herkesin harcı değil bence önce biraz kondüsyon kazanmak lazım ona başlamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?