50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gece gece verdigin moral için çok teşekkür ederim
Sagoll.. Umuyorum o azm edenlerden olurum

ne demek rica ederim:) ne zaman morale ihtiyacın olursa:) bütün anneler birer melektir, biz kendi hayatımız pahasına yavrularımız için herşeyi yaparız. duba gibi şişeriz gerekirse ama sonra daha sağlıklı anneler olmak için abur cuburdan da vazgeçeriz arkadaş:):):) bu arada o bisküviler çokoprensler yerine hurma yersen tanesi 17 kaloriymiş, çok güzel kan şekerini ayarlıyor. bir de tatlı canın çok istediğinde, 1 bardak sıcak süte yarım çay kaşığı toz tarçın eklersen o da çok güzel kan şekerini ayarlıyor, tatsız olur dersen içine biraz bal kat. bir de ben atıştırmalık gün kurusu kayısının arasına yarım ceviz koyup yiyorum hem tatlı hem tok tutuyor:) ekmek yerine de yemekte doymazsan 5-6 tane tuzsuz badem yiyorum. görüşmek üzere iyi geceler:):):)

Son düzenleme:

Sagol canım :) iyi geceler :)

Yediklerime dikkat ederek zayıflayamadığım için bugün dukan diyetine başladım :)) İstediğim kiloya düşene kadar dukana devam etcem yanında insanity de yapcam tabi ki. Bir de insanity yapacağım için ve dukanın kabız yapan etkisini ortadan kaldırmak için meyve de ekleyeceğim dukana, günde bir meyve mutlaka yemeyi düşünüyorum. Meyve tercihim büyük ihtimalle elma ya da 2-3 tane hurma olabilir bakalım :)) Yeni bir başlangıç daha yaptım bugün gerçi benim başlangıçlarım hiç bitmez ama

Yine de ağustosun 20sinden beri çabaladım yediklerime dikkat ettim toplamda 2,5 kilo gitti tam 3 ayda fena bir sonuç sayılmaz diye düşünüyorum yavaş ama güzel bir sonuç. Dukanla da 3 ayda 6-7 kilo verip sabitleme aşamasına geçeceğim ondan sonra da haftada 1 gün dukan haftanın geri kalan 6 günü de istediğimi yiyeceğim süper olacak hayali bile güzel :))

umarım hedefine ulaşırsın programladığın şekilde :) bence spor ile desteklersen daha fazla olacaktır kilo kaybın ve tartıda görünenden daha fazla vermiş gibi görüneceksin... leslie sansone 3mil ve 5 mil incelme programını öneriyorum kesinlikle... ben dün 5 mil yaptım ve acayip ter attım (tabi poşet giymemin de etkisi var ) Başarılar:)

insanity yapıyorum zaten 2. aya başladım bugün bugün hem az yedim hem de hiç acıkmadım üstelik canım da hiç bi şey istemiyor sanırım sonunda diyet psikolojisine girdim nasıl ramazan ayında oruç tutarken acıkmıyorsak onun gibi bi şey sanırım bu psikolojinin hazır olması yani. 3 gün atak yapıp sonra diğer evreye geçeceğim.

denememcim dukanın hayırlı olsun canım, benim de bugün saf protein günüm, kafam iyi yani anlayacağın:)
haftasonu az yeme olan diyeti biraz abarttım bu hafta dışarı çıkamadık evde de yalnız kaldım eşim bir gün arabanın arızasıyla bir gün de sınav ve alışverişle geçirdi, bebiş hasta olduğu için ben de yiyip yiyip oturdum evde
neyse bugün hem saf protein günü hem de pazartesi, toparlanmanın tam fırsatı:)

güne 2 bardak su içerek başladım.
sabah 1 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi ve biraz süt ve lor ile yaptığım yağsız omleti, üzeri yoğurt ve pul biber dökerek yedim.
öğlen 1 kutu ton balığını biraz dereotunu kıyıp karıştırıp yedim:)
ikindi vakti 2 kaşık yoğurt yedim.
akşam da 1 kase yağsız unsuz dukan usulü tavuk çorbası ve fırın poşetinde pişmiş 1 parça tavuk yicem ve tabiki ayranla:)
gün boyu bol bol su içtim. akşam da form çaylarımdan içerim artık geceler uzun birşeyler içmeden geçmiyor malum. eğer gece çok acıkırsam 1 bardak tarçınlı sütümü de içebilirim:)

o kadar yemeye kesin ödem olmuşumdur ama bu sabah 56,200 geldim neyse asıl yarınki tartım önemli, bugün kesin ödem atmışımdır, tuvaletten çıkamadım çünkü:)

dukanla ilgili tarifler için link vermiştim denemcim, sen de netten bakabilirsin çikolata tarifi bile var:)

hımm evet o linke bakcam bir ara :)) Çikolata tatlı tarifleri var ama içinde tatlandırıcı var onlar da kanser yapıyor sağlıksız diye tercih etmiyorum artık bir süre böyle şeylere dayancam napalım başladık artık diyete çünkü :))

uzun bir süre olduğu için ben dayanamıyorum, o yüzden çok fazla olmamak kaydıyla tatlandırıcı kullanıyorum ara sıra çok tatlı canım çektiğinde. zaten yediğimiz herşey gdo lu. ben yediğim herşeye dikkat ederim, mesela 10 yılı aşkın süredir kola hiç içmedim, msg içeren hiç birşey kullanmam, hazır çorba bulyon falan. bir gün böyle konuşurken iş yerinde bi arkadaşım portakal ağacının dibine kemotrapide kullanılan ilaçtan döküp dalında 1 hafta fazla kalmasını sağlayan birilerinin yakalandığını anlattı, düşün portakal dersin ne zararı var dersin kabuğunu soyup yersin ama ağacın dibine ne dökülüyor bilemeyiz milyonlarca şeker hastası kullanıyor mecburen tatlandırıcıları, hepsinin kanser olması gerekir, diyabeti tedavi edelim derken herkesi kanser yapmaları kötü olur rafine şeker de zaten yeterince zararlı malesef. iyiki yıllar önce çayı şekersiz içmeye başlamışım, artık türk kahvesini de şekersiz içebiliyorum:)

uzun bir süre olduğu için ben dayanamıyorum, o yüzden çok fazla olmamak kaydıyla tatlandırıcı kullanıyorum ara sıra çok tatlı canım çektiğinde. zaten yediğimiz herşey gdo lu. ben yediğim herşeye dikkat ederim, mesela 10 yılı aşkın süredir kola hiç içmedim, msg içeren hiç birşey kullanmam, hazır çorba bulyon falan. bir gün böyle konuşurken iş yerinde bi arkadaşım portakal ağacının dibine kemotrapide kullanılan ilaçtan döküp dalında 1 hafta fazla kalmasını sağlayan birilerinin yakalandığını anlattı, düşün portakal dersin ne zararı var dersin kabuğunu soyup yersin ama ağacın dibine ne dökülüyor bilemeyiz milyonlarca şeker hastası kullanıyor mecburen tatlandırıcıları, hepsinin kanser olması gerekir, diyabeti tedavi edelim derken herkesi kanser yapmaları kötü olur rafine şeker de zaten yeterince zararlı malesef. iyiki yıllar önce çayı şekersiz içmeye başlamışım, artık türk kahvesini de şekersiz içebiliyorum:)

bence normal diet yapın dukan isveç çookk sağlıksız bence az yiyelim aynı hesap olur :)
aynı hesap olabilir ama belli bir diyet yapmayınca maalesef hamur işlerine saldırıyorum ben :)) Bir de çok acıkınca doyana kadar yiyorum az yemeyi pek beceremiyorum. 1-2 hafta az yiyorum sonra birden saldırıyorum ben. Çok da zor kilo veriyorum, dukan gerçekten etkili. Önceleri ben çok sağlıksız olduğunu düşünüyordum ama artık öyle gelmiyor bana. Vücudun yapı taşı protein sadece protein ve yağ almak yeterli karbonhidrat zaten vücudumda yeterince var böyle zamanlarda lazım olur diye vücudum depolamış Depodan yakarım ayrıca dışardan almaya gerek duymuyorum. Tabi ki hiç almamak olmaz dukan da alıyoruz süt içiyoruz yoğurt yiyoruz yulaf kepeği tüketiyoruz bunların içinde hep karbonhidrat var. o yüzden çok sağlıksız gelmiyor bana. Çünkü diyet yapmadığımız zamanlarda bence biz daha sağlıksız besleniyoruz, bazen hiç protein almıyoruz ve bazen de aşırı derece karbonhidrat tüketiyoruz ekmek yiyoruz aşırı derece tuz ve şeker tüketiyoruz bence. Çünkü Türk milleti olarak hamur işleri, hamurlu tatlılar ve daha bir sürü şeye düşkünüz. Bunları düşününce bence diyet yapmamaktan diyet yapmak daha sağlıklı geliyor çünkü kilo vermiş oluyoruz fazla kilolar da sağlıksız. Haa sağlıklı beslenenler de yok değil, var onlar en iyisini yapıyor ama ben pek beceremiyorum onu işte.

Doğru çoğu şey sağlıksız artık ama ne kadar az tüketirsek iyi işte, o yüzden bende tatlandırıcı kullanmıyorum hiç ama bazı hazır gıdaların içinde oluyor istemesek de kullanmış oluyoruz farkında olmadan işte.

aynen katılıyorum dukan sağlıksız diyen arkadaş kitabını okur musun mümkünse dukan diyetinin. hiç sağlıksız değil. isveç diyetini bilmiyorum birşey diyemem ama dukan kesinlikle çok sağlıklı ve ideal bir diyet. ben normalde hiç süt içmezdim, et desen haftada 1 kere anca yerdim, varsa yoksa ekmek hamur işi pasta çikolata şuan gerçekten sağlıklı besleniyorum. az yağlı sebze yemekleri pişiriyorum ve içine kıyma et atıyorum protein de alıyorum vitamin de karbonhidratta:) hergün 1 yumurta yiyorum. normalde akşama kadar aç gezerdim, akşam da resmen çıkldırmış gibi yerdim, şimdi kahvaltıda öğle yemeğinde akşam yemeğinde ne yiyeceğim belli. arkadaş gezmelerinde sağlıksız hamur işlerini tüketmiyorum, ben dukan yapıyorum diyorum, kimse ısrar etmiyor. bir gün öğle yemeği yemeden gittim, hamur poğaça ne varsa yedim aç olunca, ama diyet yaparken hiç öyle sorunum olmuyor. herşeyi dozunda tüketiyorum, protein serbest diye de oturup bir danayı bir seferde yemiyoruz, midem öyle küçüldü ki zaten 1 kutu ton balığını ekmeksiz yesem doyar haldeyim:) kilo yapan şeyler karbonhidrat ve yağlar, proteini sindirmek için bile zaten yediğin besinin yarıya yakınını harcıyorsun. kitabını okumanı şiddetle tavsiye ederim. üstelik diğer diyetler gibi kilo verince ne yapacağını bilmeden ortada kalmıyorsun. sana kilonu nasıl koruman gerektiğini bile öğretiyor. gerçekten diyeti bırakıp normal yediğim zamanlarda bile arada saf protein günü gibi beslendim ve kilo almadım:)

bende aranıza yenı katıldım su cızelgeyı beceremedım ama :) 59 kıloyum 54 -53 olsam ıyı evlencem zayıflamam lazım artık yava yavas baslamalıyım dıyette hıcte bogazımı tutamam ama tam bır boğa burcuyum ayol huyum kurusun :)))dıyetler hakkında bılgım yok ne onerırsınız aclıga hıc dayanamıyorum hemen bayılıyorum kansızımda

bugun ne yedım sabah 10 da 3 kayısı 1 tane bıber 1 dılım peynır 1 yumurta 2 dılım beyaz ekmek yeşillik 8 tane zeytın caylarım sekersız

öğlen 2 bardak lımonata
aksam ise 1 kase corba 1 tabak makarna 1 saat sonra 5 fındık ama sımdı oluyorum aclıktan bırbırımıze destek olalım kıslarr
acaba 2 jayısı yesem sımdı yatsam ne olur aclıktan uyuyamıcam yoksa

sana karatay ya da dukan diyetini öneririm. İkisinde de doyana kadar yiyorsun sınırlama yok güzel de zayıflatıyor. Yavaş zayıflayım dersen karatayı öneririm hemde dukana göre daha sağlıklı bir diyet.Üstelik fazla bir kilon da yok karatayla iki ayda verirsin hepsini

kızlar benim 5 ay sonra düğünüm var ve 5 kilo vermem gerekiyo inşallah yaa nasıl vercz haftaya diyetisyene gitcem ama verebilir miyim bilmiyorum geinlik provaları falan baslamadan vermek istiyorum inşallah hepimiz istediğimiz gibi oluruuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…