50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın mideyi tutmak çok önemli ben çok yorulunca acayip acıkıyorum ve bir oturuşta bir ekmeği yediğimi bilirim. Normalde asla yiyemem ama çok yorulunca yiyorum. İnsanity de gerçekten yoruyor. yliss bazen bende düşünüyorum bir acayiplik var diye o kadar spora insan nasıl zayıflamaz diye, ama bir tek ben değilim insanity topiğini hep takip ediyorum bitirip hiç kilo veremeyen arkadaşlar var. Bence dediğim gibi oluyor çok enerji harcayınca vücudun ihtiyacı da artıyor doymuyorsun bir türlü o yüzden. Ama kondisyonum çok arttı yaptıkça 6. haftadayım şu an. Ve de geçekten vücudum güzelleşmeye başladı. Bir de ileriye yatırım oluyor kas yapıyorum böylece metabolizma hızım artıyor. Buna seviniyorum ama dediğin gibi diyet yapmadıkça yapılan tüm sporlar boşa.

bu arada 1 mil bile olsa tekrar baslamam ve bunu yapman cok iyi
gece gece yüklenmiyim fazla dedim, uyuyamıyorum sonra evet 10 gündür falan hiç yapmadım iyi geldi bu 1 mil. yarın sabah tekrar başlıcam inş. yarın misafirim var zaten erken kalkıp hazırlık yapıcam. haftaya da yatılı misafirim gelcek 12 gün nasıl spor yapıcam bilmiyorum ama en azından onlar gelene kadar bari yapayım, saldım iyice, diyeti değil ama sporu

Merhaba Yliss,

Leslie yapiyorum ama sikiliyorum biraz. bence biraz alistirma ile Insanity yapabilirim, zaten eski yuzucuyum kondisyonum var yani.
Sigarayi da biraktim. Bugun 29. gunum

Tebrik ederim Seni insanity topiğine bekleriz :)) kondüsyon yaptıkça oluşuyor ilk başta şart değil, açıkçası insanity^ye ben ilk başladığımda çoğu hareketi yapamıyordum şınav çekemiyordum o yüzden yarı şınav pozisyonunda yapmaya çalışıyordum hatta bazen bir hareketi yapmaya çalışıp yere yığılıyordum oturduğum yerden sadece videoyu izliyordum şimdi 10-15 tane şınav çekebiliyorum. Zorlansam bile bir hareketi 5 kez tekrar edebiliyorum bu benim için büyük gelişme.

Merhaba Denemem,

Eminim kilo verdirmese bile vucudu guzellestirip , sikilastiriyordu.

Demek 6 haftadir Insanity yapiyorsun. Tebrik ediyorum seni! Nasil zor mu ? her gun mu yapiyorsun. Arada ara verdigin gun de oluyor mu ?
Ay ne cok soru sordum - pardon :)

Merhaba Denemem,

Eminim kilo verdirmese bile vucudu guzellestirip , sikilastiriyordu.

Demek 6 haftadir Insanity yapiyorsun. Tebrik ediyorum seni! Nasil zor mu ? her gun mu yapiyorsun. Arada ara verdigin gun de oluyor mu ?
Ay ne cok soru sordum - pardon :)

bence senin yağlar kasa dönüştüğü için tartıda eksilme görülmedi çok fazla, sen benden fazla kas yaptın, ben de kas yaptım, 18 yaşındayken 50 kiloydum bir kumaş pantolonum vardı baya dar kesim birşey, geçen gün gardropta elime geçti, deniyim bakalım olcak mı dedim ve girdim içine, hamilelikten önce bacakları bile geçmiyordu değil fermuarı kapansın, ve dedim ya ben 55 kilo hamile kalmıştım yani bu kilolardayken. demekki benim yağlar da kas olmuş ondan bu kiloda eski görüntüme çok yakınım:) ama ben taktım, tartıda en az 52 yi görmeden bırakmak yok mücadeleyi:)

ben de geceleri uyuyamiyorum, kalkip yemek yiyorum falan - fenaaa
evet, isafir olunca zor olabilir spor yapmak - belki yine de bir yolunu bulursun

beto perezin 4 dvdsi var onları indirmiştim, ilk yaptığımda zumbayı afedersin mal gibi bakmıştım ekrana Hareketleri pek çözememiştim ama sonra birkaç kez yaptıkça taklit etmeye çalışa çalışa tüm hareketleri tam öğrenmiş onlarla eş zamanlı yapmaya başlamıştım. Bir de güzel müzikleri olduğu için hiç sıkılmamıştım :))

bu dvdleri indirmiştim.

evet ben de bunları indirmişim, kızlar var incecik:) ben de yapmaya çalıştım bir gün beceremedim ama ertesi gün böbreklerim ağrıdı, meğerse ordaki kaslar çalışmış da ondan olmuş:) beceremediğim halimle bile kas çalıştırdım:)

doğru söylüyosun, kas yaptım sanırım annem zayıfladın diyip duruyordu kilom aynıyken bile :)) Ben de hedefimi 50 yaptım ama var ya 54 kiloyu bile görsem havalara uçcam

Zor ama alışıyorsun, her gün değil haftanın 6 günü yapıyorum pazar günleri dinlenme günü. Bir ara dizimi incittim 1 hafta ara verdim sonra birinci ay bitince recovery weekend var onu da yapınca bir hafta daha ara verdim sınavım falan vardı çünkü. Sonra işte bu hata tekrar başladım 2. aya devam ediyorum ama 2. ay 1. aya kıyasla epey zor geldi bana hamladım her yerim ağrıyo. İlk ayın ilk haftası da çok kötü hamlamıştım yürüyemiyordum bile o derece. İstediğini sorabilirsin

karın dvdsini yaptıysan o da benim böbreklerimi ağrıtmıştı korkmuştum ben önce anlamamıştım ordaki kasların çalıştığını

karın dvdsini yaptıysan o da benim böbreklerimi ağrıtmıştı korkmuştum ben önce anlamamıştım ordaki kasların çalıştığını

başlangıçtan biriydi ama bilmiyorum, basic dvdsindeydi. neyse bakalım onu denerim biraz olmazsa:) ben de dukan yapıyordum o sırada böbreklere birşey oldu diye çok korktum ama sonra kas tutulmasıymış geçti:) ben de 50li rakamlara insen diyordum 65ken, 55 i görsem dedim sonra, şimdi 55 in altını görsem diyorum. 50 nin altını görür müyüm acaba:):):) inşallah aneroksiya olmam bu gidişle ama bende bu iştah varken zor biraz:):):):)

insan kilo verdikçe hoşuna gidiyor, bir keresinde ben 54 kilodan 49 a düşmüştüm sonra acaba 48 olsam nasıl olur dedim sonra 48 e indim sonra 47 olsam nasıl olur acaba dedim 47ye indim İnsan doymuyor kilo verdikçe veresi geliyor. Tabi sonra okul falan başlayınca bıraktım diyeti ve hoop 52 kiloya geri çıkmıştım Ama bu sefer aynı hataları asla yapmam 50 kiloya inip diyetime bir sene devam etcem sabitleme diyeti yapcam abur cubur hamur işi olmadan sağlıklı beslencem, ondan sonra da abur cubur yemem ama hamur işi yerim :)) Tabi tadımlık olacak abartmadan.

Ah ben de aynı dertten müzdaribim,bayramdan önce tam 2ay diyet yaptım ve 60 kilodan 54 kiloya kadar düştüm. Çok güzeldi tüm pantolonlarım bol geliyor,simidimçıkmadan rahat rahat badilerimi giyiyordum hedefim de 50 kiloydu ama bayram sebebiyle diyeti bozdum ve hala başlayamadım doğru düzgün ve 57kiloya geriçıktım. Kendime çok sinir oluyorum diyet yaparken çok güzel yapıyorum ama bırakınca sanki hiç almayacakmışım gibi yiyorum ne yapacağımı bilmiyorum şu 50 yi bir göremedim gitti.Tavsiyesi olan varsa alabilirim.

kızlar bende sizdenim benimde hedefim 52-53 ama hiç göremedim malesef 57 kilo olomuştum 2 kilo almışım spor yaptıgım halde çok moralim bozuldu bugün... yeni yılda ben hedefime ulaşmış olmak istiyordum ama inebilecek miyim bilmiyorum...

evliyim ,çalışmıyorum(işsizim) ,çocugum yok zamanım bol :) o yüzden iyi spor yapıyorum zaten yürüyüş hep hayatımdadır diyet yapsam da yapmasam da... ve son 1 aydır ebru şallıyla pilates yapıyorum ve çok mutluyum gerçekten süper bir spor hepinize tavsiye ederim zamanınız varsa... sonra saat 4 gibi leslie sansone 5 mil yapıyorum canım istemiyorsa 4 mil...ve nereye gidersem eşim yoksa eğer yürüyorum mesela bugün saat 12 de evden çıktım ve merkeze indim yürüyerek alışveriş yaptım ve döndüm yürüyerek saat 3 olmuştu çarşıya inmem 1 saat sürüyor çarşıya inmem 1 ssat dolaştım 1 saatte geri döndüm iyi oldu birazdan leslie sansone yapıcam çünkü akşam doğum gününe gidicez spor yapmalıyım...bide bazen eşimle birlikte sabahları 1 saat yürüyoruz oda çok güzel oluyor helede karda... ben zayıflamasam da spor yapma taraftarıyım zaten beni çok mutlu ediyor spor yapmak:)))) sporla sağlıklı yaşam diyorum:DD

yemek konusunda evet iştahlıyım seviyorum yemek yemeyi ama kendimi tutmam gerektiğini tutmazsam bir balon gibi şişcegimi biliyorum ve eve kesinlikle abur cubur aldırmıyorum ara ara oluyor tabi ama oda o gün yemek için....bütün içecekleri şekersiz içerim... gazlı içecek tüketmem... yemeklerimi 1 kaşık zeytinyağıyla yaparım... yogurdumu evde yapmaya başladım mutluyum:) bide 2-3 aydır bazı sabah kahvaltılarımda yada öğlen yemeklerimde yulaf ezmesi yiyorum yoğurtlu ben içine fındıkta koyuyorum çok lezzetli oluyor ben çok seviyorum bal yada tatlandırıcı he bide tarçın oldumu bildiğiniz tatlı oluyor ve o anki tatlı ihtiyacına birebir... tam buğday ekmeği tüketiyoruz... salata seviyoruz... makarna pilav pek pişmez evde...v.b......

bende sıkı bir diyete gireyim diyordum ki kv-kp geliceklermiş onların yanında nasıl diyet yapabilirim bilmiyorum çünkü onlara güzel yemekler hazırlamak isterim e öyle olunca bende yersem ve eskisi gibi sıkı spor yapamazsam veremem ki ne yapmalıyım kızlar...:26:.

ne güzel spor yapman :)) Sağlıklı da besleniyorsun rahat verirsin sen kiloları dert etme. Tek yapman gereken misafirn geldiğinde her şeyden 2 yemek kaşığı yemek :)) Hem hepsinden yemiş olursun hem de az yediğin için yine kilo verebilirsin. Zaten zayıflamanın kilit noktası yakabileceğin kaloriden daha az kalori almak. Çok kalorili şeyleri az yemenle, Az kalorili şeyleri çok yemen birbirine eşit sayılır yani. Her şeyden yiyip az yiyerek de kilo verebilirsin hiç canını sıkma yani.

Öncelikle selamlar :)
Biraz uğraş sonucu 2.5 kilo vererek tam 59 ile bu gruba dahil olmuş bulunmaktayım.
1.60 boy ve hedef de 50
Bugün için menüm
07.00-1 fincan süt
1saat yürüyüş
09.00 salata, domates,1 haşlanmış yumurta ve biraz peynir
11.00 yeşilçay ve 2kayısı
13.00 bir mandalina
15.00 yağsız sebze yemeği ve 3kaşık yoğurt
17.00 yeşilçay+ elma
18.30 1 tabak tavuk yemeği ,biraz yağlıydı+1 dilim ekmek(çavdar)+1bardak ayran
2.5 litre su her zaman olduğu gibi.
Bu arada beraber zayıflamak isteyen olursa kesin varım ama hızla kilo verme taraftarı değilim

Son düzenleme:

Demek ki diyet yapmak sana yaramıyor. Bir yerde patlıyorsun yeter artık her şeyden yemek istiyorum diye ve diyeti bırakıyorsun. O yüzden diyet yapma sende, her şeyi serbest bırak kendine kalorili yiyecekleri bile. Kalori hesabı yapabilirsin, metabolizma hızını hesapla her gün ondan 500 kalori az almaya çalış. İstediklerini yersin ama kalori sınırına gelince yemeyi bırakırsın bir de asla geç saatte yemek yeme. En geç saat 8 de bir şeyler yiyip içmeyi bırak. Sadece şekersiz çaylar ya da su iç o saatten sonra. Kalori hesabı yapmak istemezsen de her şeyden tadımlık yemeyi dene. Mideni küçültene kadar sofradan tam doymadan kalkmayı deneyebilirsin.

tebrik ederim menün çok güzel, spor da yapıyosun :) Aramıza hoşgeldin, burda beraber zayıflayabiliriz. Bende yılbaşına kadar 3-4 kilo vermek istiyorum. Benim de hedefim 50.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…