yliss 14 kilo verip de verdim değil mi diye sorman komik olmuş gerçektendün misafirlerim vardı, biraz kısır hamurişi falan yedim ama akşam 8 den sonra lokma koymadım ağzıma ve misafirler gelicek diye sabah 7 de bir kalktım onlar gidene kadar ayaktaydım, yorgunluktan öldüm, akşam erkenden uyuyakalmışım 22.30 falandı sanırım kanepede uyumuşum, eşim 24e doğru kalk yerimize yatalım yoksa burda kalırsın bak sabaha kadar dedi, o da çok yorgunmuş anında uyudu ben yatana kadar. neyse bakalım bugün dikkat edicem artık:) zaten normal günlerde hiç abartmıyorum yemeyi, böyle özel günlerde yiyorum ama birkaç gün çok sıkı dikkat ediyorum dengeyi sağlıyorum. özel günler kilo aldırmasa bile vermeme engel oluyor geciktiriyor sadecepazartesi akşam da yatılı misafirim geliyor asıl sorun o zaman başlıyor neyse dün gelen misafirim beni epeydir görmemişti ve en kilolu hallerimi hatırlayınca, gerçekten çok kilo verdin ya bravo dedi:) ben de verdim değil mi deyince sen kendinin farkında değil misin, insan bu kadar zayıfladığını anlamaz mı dedi çok güldük. anlıyorum tabiki ama birileri takdir edince çok güzel oluyor:) benden ziyade başkalarının farketmesi çok sevindirici:)
yliss 14 kilo verip de verdim değil mi diye sorman komik olmuş gerçektenBen de dün biraz kaçırdım bugün 5 te bitirdim yemeyi yatana kadar yemem artık. Bir gün fazla kaçırdım diye ertesi gün hemen yarım kilo fazla çıktım yaa haksızlık. Yarın eski kiloma dönüp birsüre sabitlemem lazım. Yoksa geri gelir eski kilolar. Ben de anca bu şekilde zayıflayabiliyorum bir kilo verdi mi uzun süre sabitlemezsem hemen yukarı çıkıveriyor.
aynen kilo alması çok kolay, 2 gündür 5-6dan sonra bir şey yemiyorum, diyete devam etmeme rağmen dukanla verdiğim kiloların hepsi geri geldi 57.4 çıktım sabah. Şişlik mi bilmiyorum adet oluyorum hala. Yine de moralim bozuldu biraz diyeti hiç bozmama rağmen kilo almk çok sıkıcı bir şey. Ama pes etmeyeceğim iner zamanla da olsa.biz de baya güldük zaten:))vermek ne kadar zor ama almak ne kolay değil mi? 1 hafta dikkat et, 1 gün fazla kaçır hepsi geri geliyor nerdeyse ben de bugün yine dikkat edemedim fazla. haftasonu olunca işler hepten sarpa sarıyor çünkü dışarda yiyince ipin ucu kaçıyor neyseki pazartesi perşembe saf protein günü yapıyorum. 3 gün midem açılsa 4. gün mecburen küçülüyor tekrar. yoksa önünü alamam bu iştahın güzel haber ise streç olmayan kot denedim 28 beden giydim sonunda. en zayıf halimle bile 29 giyerdim. arkadaşımın 27-26 beden kotlarını giyebilmiştim ama hepsi streç kumaşlıydı. olacak bu iş olacak, yılbaşında hepimiz dal gibi olacağız inş.:):):):):
aynen kilo alması çok kolay, 2 gündür 5-6dan sonra bir şey yemiyorum, diyete devam etmeme rağmen dukanla verdiğim kiloların hepsi geri geldi 57.4 çıktım sabah. Şişlik mi bilmiyorum adet oluyorum hala. Yine de moralim bozuldu biraz diyeti hiç bozmama rağmen kilo almk çok sıkıcı bir şey. Ama pes etmeyeceğim iner zamanla da olsa.
Evet arkadaşlar kurban bayramından önce yaptığım 2 aylk diyetle 54 e kadar düşen ben 2 haftadır diyete girmeye çalışıyorum ama şu misafir gelsin ondan sonra şu gezmeye gideyim ondan sonra şu yemeği yiyeyim ondan sonra diye diye tam 58 kiloya kadar çıktım ve böyle devam edrsem 60 lara dayanacağıma karar verdim ve diyet yapmama kararı aladım. Evet yanlış okumadınız diyet yapmıyorum. Artık sağlıklı beslenerek bunu tüm hayatıma yayarak zayıflayacağım. Dün başarı hikayelerini okudun ve kimse 2-3ay diyet yapıp sonra eski yeme düzenine geçerek zayıf kalamıyor. Anca bunu tüm hayatımıza yayarsak zayıf kalabiliyoruz.İşte ben 2 ayda 6 kilo verdim ama 1 ayda geri aldım nerdeyse çünkü hiç almayacakmış gibi yedim. Beyaz ekmeğe ,hamur işlerine,tatlılara geri döndüm. Su içmeyi ve hareket etmeyi bıraktım. işte bunlar tekrar kilo almama sebep oldu. Bir diğer etken de hedef kiloma yaklaşmamdı. Hedefim 50 olduğu için az kaldığını düşündüm ve yemeye başladım.
Şimdi ne mi yapacağım.Kendimi kısıtlayıp yasak yiyecekler koymayacağım.Canımın çektiği her şeyden yiyeceğim ama çok az. Eğer her şeyden yemezsem diyet bitti diyip saldırıyorum yemediklerime. Şimdi bunu hayatıma yayacağım.
Günde 1 dilim kepek,tahıl,çavdar ekmeği.
Mutlaka 3 litre su
Şekeri ve tuzu hayatımdan çıkarmaya çalışacağım.
Sabahleyin ve akşam sirkeli ballı su
Yemeklere 1 kaşık zeytinyağı.
Evde hamur işi yapmayacağım ama misafirlikte çok az yiyeceğim.
Akşam 6 dan sonra sadece meyve yiyeceğim.
Günde 2 kupa yeşil çay içeceğim.
Evde ip atlayacağım.
Bu kuralları hayatıma yayacağım. Bu sefer hedefim 48 çünkü azıcık fazla kaçırınca 1-2 kilo alıyorum.Hedefim herkesin bana "Biraz kilo al" diyeceği günleri görmek . Evet arkadaşlar ben bu şekilde beslenerek 2 ayda 6 kilo verdim inşallah yılbaşına kadar yine 54 kiloya düşer ondan sonra da yoluma devam ederim bana gaz verin lütfen ben de başaracağıma inanıyorum. Hep birlikte başarırız inşallaah.
Evet arkadaşlar kurban bayramından önce yaptığım 2 aylk diyetle 54 e kadar düşen ben 2 haftadır diyete girmeye çalışıyorum ama şu misafir gelsin ondan sonra şu gezmeye gideyim ondan sonra şu yemeği yiyeyim ondan sonra diye diye tam 58 kiloya kadar çıktım ve böyle devam edrsem 60 lara dayanacağıma karar verdim ve diyet yapmama kararı aladım. Evet yanlış okumadınız diyet yapmıyorum. Artık sağlıklı beslenerek bunu tüm hayatıma yayarak zayıflayacağım. Dün başarı hikayelerini okudun ve kimse 2-3ay diyet yapıp sonra eski yeme düzenine geçerek zayıf kalamıyor. Anca bunu tüm hayatımıza yayarsak zayıf kalabiliyoruz.İşte ben 2 ayda 6 kilo verdim ama 1 ayda geri aldım nerdeyse çünkü hiç almayacakmış gibi yedim. Beyaz ekmeğe ,hamur işlerine,tatlılara geri döndüm. Su içmeyi ve hareket etmeyi bıraktım. işte bunlar tekrar kilo almama sebep oldu. Bir diğer etken de hedef kiloma yaklaşmamdı. Hedefim 50 olduğu için az kaldığını düşündüm ve yemeye başladım.
Şimdi ne mi yapacağım.Kendimi kısıtlayıp yasak yiyecekler koymayacağım.Canımın çektiği her şeyden yiyeceğim ama çok az. Eğer her şeyden yemezsem diyet bitti diyip saldırıyorum yemediklerime. Şimdi bunu hayatıma yayacağım.
Günde 1 dilim kepek,tahıl,çavdar ekmeği.
Mutlaka 3 litre su
Şekeri ve tuzu hayatımdan çıkarmaya çalışacağım.
Sabahleyin ve akşam sirkeli ballı su
Yemeklere 1 kaşık zeytinyağı.
Evde hamur işi yapmayacağım ama misafirlikte çok az yiyeceğim.
Akşam 6 dan sonra sadece meyve yiyeceğim.
Günde 2 kupa yeşil çay içeceğim.
Evde ip atlayacağım.
Bu kuralları hayatıma yayacağım. Bu sefer hedefim 48 çünkü azıcık fazla kaçırınca 1-2 kilo alıyorum.Hedefim herkesin bana "Biraz kilo al" diyeceği günleri görmek . Evet arkadaşlar ben bu şekilde beslenerek 2 ayda 6 kilo verdim inşallah yılbaşına kadar yine 54 kiloya düşer ondan sonra da yoluma devam ederim bana gaz verin lütfen ben de başaracağıma inanıyorum. Hep birlikte başarırız inşallaah.
Yazmayalı 1 ay oldu eminim ki herkes beni unutmuştur tekrar kendimi takmin edeyim(sözcüğü tam hatırlamıyorum ama) ben eylül 18 yaşındayım, aslında 17 ama; 1.64 boyum var 59.5 olmuşum bu sabah tartıldım. programıma 2 hafta ara vermiştim çok hasta olmuştum o yüzden her şeyi yedim içtim ve 59.5 oldum. Her neyse umarım herkesin diyeti ya da programı iyi gidiyordur :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?