Slm kizlar bende beeeeende zayiflamak istiyorum, ama bir türlü diyet yapamiyorum yapmak istedikce kilo aliyorum. Daha tam zayiflamadan iki kilo daha almisim suan 56 kiloyum ama 50 olmak istiyorum. Yarindan itibaren günde yarim Saat spor yapmak istiyorum bakalim........
yakında aranıza geliyorummm. sanırım pazartesiden itibaren bu topikte olacağım.
şu an 60'lı topikte takılıyorum ama dün akşam itibariyle 59.5'u, bu sabah da 59.8'î gördüm. 59.5'un altına düşeyim, burada yazmaya başlayacağım.
bende de hedef kilo 50, hatta mümkünse 49 :) biraz zor gözüküyor ama...
başlangıç kilom da 63.7 idi. toplamda 4.2 kilo gitti yani şimdilik.
şu sıra da haftada bir kilo veriyorum ortalama, diyetisyen desteği ile.
arkadaşlar gün içinde yediklerimizi yaptığımız sporları falan da yazalım mı ne dersiniz?daha etkili olabiliyo bu yöntem...
hatta ilk ben yazayım...kahvaltı yok gibi, işe geç kalıyodum iki zeytin bir lokma peynir,öğle közlenmiş azcık sotelenmiş biber üzeri yoğurtlu iki dilim ekmek kepek ekmek,akşam barbuya pilaki bir tabak 6 kaşık kadar pilav,40 dk spor...iki lt su,böyle işte...yazınca da baya yemişim gibime geldi
bende katılmak isterim bu programa. beraber yapmaya ne dersin?:)
Slm tabiki olur, birbirimize destek oluruz. Ne zaman baslamayi düsünüyorsun?
herkese mrb. topiğe biraz baktım çok faydalı olacağını düşünüyorum, yakında ben de katılıcam aranıza, şu anda hamileyim 8 aylık, 52 kiloyla hamile kalmıştım şu anda 66kiloyum yine eski kiloma dönmek istiyorum hatta 50 olmak istiyorum, doğumdan sonra burdayım inşallah. hepinize kolay gelsin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?