50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

son 2-3 yıldır durumum şu arkadaşlar

çok şükür 55 in üstüne çıkmadım ama boyum kısa olduğundan sanki 60 kiloymuş gibi gözüküyo..

istediğimi alıp giyemiyorum..fışkırıyo yandan... biraz bol model giymem gerekiyo..

2 hafta düzgün besleniyorum spor yapıyorum sonra sal... 2-3 hafta daha yapıyorum sonra gene aynı..

diyet sözünü sevmiyorum bir süre sonra vücudumda isyan çıkıyor ! diyet istemezük spor istemezük diye

aslında sporuda sevmiyo değilim fazla kalan enerjimi alıyo vücudumu şekillendiriyo ama okuldan gel eve yemek ye rehavet çöküyo kim spor yapcak diyorum

callaneticse başlamıştım çok yavaş diye sıkıldım bıraktım :) ((haspam sanki koşu bandında 20 dk koşuyo atlıyo zıplıyo da bu çok yavaş geliyo ))

üniversitedeyim birde .. bir orda bir burda yiyorum yağlanıyorum

1 aylık tatilim var başlıcam şimdi spora... bide duygusal açlık mıdır yoksa elim mi boş duramıyo bilemiyorum küçük olsun büyük olsun her şeyi gırtlaktan indiriyorum

nasıl yapıcam ?

Arkdaşlar merhaba. Beni tanıyanlar bilirler.Ben 2 sene önce 17 kilo vermiş biriyim. 67.700'den 50'ye düştüm. Sonrasında da hep 51-52-53lerde dolandım. Ama hep 50 kalmak istiyorum. Şuan 53.400'üm yarın diyete başlayacağım yeniden.Amacım 49'a düşmek.Yazın 49 olmak müthiş hiçbiyerden yağ fışkırmıyor o zaman. Zaten Ocak aynın ortasındayız. Yavaş yavaş 2 ayda düşerim. Bu sefer hızlı yapmayacağım. Ekmek yemeyeceğim hiç..Tavuk tüketmeye çalışacağım..Çikolata yalnızca biraz bitter vs... 2 günde bir mekik vs.çeker bacak çalışırım biraz..

Ben ilk defa tartıda 49'u gördüm Evlendim kilo almaktan korkuyordum aksine kilo verdim
55 falandım evlenmeden.. Artık 51-52.. İlk defada 49 oldum

iyi geceler herkese...bikere daha burdayım...sıkışınca döndüm yuvaya diyelim... nisan haziran arası burası sayesinde ilk diyetimi yaptım ve 8 kilo verdim.62 den 54 e düştüm...ama şimdi yine oldum 59.üzgünüm,kararlar alıyorum ama uygulayamıyorum...bir de burasıyla deneyim dedim ve an itibariyle başladım...herkese kolay gele...

kızlar pazartesiden itibaren bende aranıza geleceğim ama ben cok kararsızım acaba dukan yada karatay diyetini falan mı yapsam yoksa bir diyet yapmadan sporla birlikte yediklerimemi dikkat etsem karar veremedim

Slm kizlar bende beeeeende zayiflamak istiyorum, ama bir türlü diyet yapamiyorum yapmak istedikce kilo aliyorum. Daha tam zayiflamadan iki kilo daha almisim suan 56 kiloyum ama 50 olmak istiyorum. Yarindan itibaren günde yarim Saat spor yapmak istiyorum bakalim........

bende katılmak isterim bu programa. beraber yapmaya ne dersin?:)

yakında aranıza geliyorummm. sanırım pazartesiden itibaren bu topikte olacağım.

şu an 60'lı topikte takılıyorum ama dün akşam itibariyle 59.5'u, bu sabah da 59.8'î gördüm. 59.5'un altına düşeyim, burada yazmaya başlayacağım.

bende de hedef kilo 50, hatta mümkünse 49 :) biraz zor gözüküyor ama...

başlangıç kilom da 63.7 idi. toplamda 4.2 kilo gitti yani şimdilik.

şu sıra da haftada bir kilo veriyorum ortalama, diyetisyen desteği ile.

arkadaşlar gün içinde yediklerimizi yaptığımız sporları falan da yazalım mı ne dersiniz?daha etkili olabiliyo bu yöntem...

Meraba princes :) burda paylaşalım yediklerimizi olurda yanlış bişey yaparız uyarırız verdiğin 4 kilo süper hiç durma devam et hedefe ulaşana kadar tebrik ediyorum :)

hatta ilk ben yazayım...kahvaltı yok gibi, işe geç kalıyodum iki zeytin bir lokma peynir,öğle közlenmiş azcık sotelenmiş biber üzeri yoğurtlu iki dilim ekmek kepek ekmek,akşam barbuya pilaki bir tabak 6 kaşık kadar pilav,40 dk spor...iki lt su,böyle işte...yazınca da baya yemişim gibime geldi

pirinç pilavı mı o :) Mesela onun yerine bulgur tercih edebilirsin. Ben öğün sayını 3 olarak saydım ama :44: en az 6 öğün ama azar azar sık sık yemeğe dikkat etmek lazım ara öğünlerde bir porsiyon meyve yada süt yazmış diyetisyen bana. Başarılar dilerim inş en kısa sürede çıtır olursun

Bende katılmak istiyorum kızlar 54 kiloyum yuvarlarsak 50 olsam yeterli.Yarından itibaren bende yazacağım yediklerimi

ben geldim. sabah tartıldım 59.6 idi. yarın pek nette olamam diye pazartesi başlarım buraya yazmaya diye düşünüyorum.
pazartesi 59.5'in altında olayım var yaa... sonrası gelir eminim.

not 64'lerden geliyorum :)) son iki ayda falan uğraşarak 62'ye indim.
son iki haftada da 59.5'e...

Slm tabiki olur, birbirimize destek oluruz. Ne zaman baslamayi düsünüyorsun?

aslında hafta sonu başlamayı düşünüyrdum ama yoğun temizlik vardı hafta sonu. bu gün başlamayı düşünüyorm inşallah.benim evde koşu bandı ve eliptik bisikletim var. bisikleti kullanmayı düşünüyorm. senin plan ne bu konuda

herkese mrb. topiğe biraz baktım çok faydalı olacağını düşünüyorum, yakında ben de katılıcam aranıza, şu anda hamileyim 8 aylık, 52 kiloyla hamile kalmıştım şu anda 66kiloyum yine eski kiloma dönmek istiyorum hatta 50 olmak istiyorum, doğumdan sonra burdayım inşallah. hepinize kolay gelsin arkadaşlar.

emzirirsen sen bekle, daha verirsin kg ları. ben 61 ile hamile kaldım 76 ile doğum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…