dukan sayesinde kaç kilo verdin cnm?sonunda dukan sayesinde burdayım artık
aslında hafta sonu başlamayı düşünüyrdum ama yoğun temizlik vardı hafta sonu. bu gün başlamayı düşünüyorm inşallah.benim evde koşu bandı ve eliptik bisikletim var. bisikleti kullanmayı düşünüyorm. senin plan ne bu konuda
sonunda dukan sayesinde burdayım artık
dukan sayesinde kaç kilo verdin cnm?
arkadaşlar bende aranıza katılmak ıstıyorum 58 kg ve 155 boy tahmın edersınız fazlalıklarımı herhalde bıraz ekıp ruhuna ıhtıyacım var gaza gelmem ıcın burada işler nasıl yuruyo yardıncı olurmusunuz?
Bende 49 kiloya inmeyi hedefliyorum 53den 51 e indim ama en zoruda şu 2 kiloyu vermek zaten :/ Boyum 1,65 ama özellikle yazın 50 nin üstü kilolalar bende gerçekten kötü duruyor :/ 1500 kaloriyi geçmeden yiyorum ve son bir haftadır hiç yemediğim sebzeleri sever oldum sadece diyet amaçlı olsun istemiyorum beslenme şeklimi de değiştirmeye çalışıyorum değiştirmezsem o kiloları geri alıcağıma eminim arada sırada yediğim vazgeçemediğim kötü alışkanlıklarım var tabiNeredeyse her gün spor yapmaya çalışıyorum yarım saat, bir saat kadar bazen yürüyüş bazen koşu bazen Twist & Shape ya da pilates.Umarım kendimize güvenimizi kaybetmeden veririz bu kiloları!
Öncelikle herkese merhaba...
Geçen yıla kadar gayet sağlıklı ve fit bir kilodaydım. Son bir yılımı evde oturarak geçirince nasıl oldu anlamadan 8 kilo almışım bile... Düzensiz ve dengesiz beslenme + hareketsiz bir hayat=Basenlerdeki fazlalıklar ve karındaki yağlar...
Artık dolaptaki hiç bir kıyafetim olmuyor. Etekler yandan pörtlüyor, pantolonlarımın fermuarı kapanmıyor. Bir yere gidecek olsam ya tayt ya da eşofman giyiyorum. Bir hafta sonra tekrar işe başlayacağım ve şimdiden ne giyeceğimin derdine düştüm bile :) İMDATTTT
Boyum 168, kilom 59,5 hedefim 52-53 olarak tekrar eski fit görüntüme kavuşmak. Hafta sonu bir spor salonuna üyeliğimi yaptırdım, evde egzersiz yapabilmek için de bir kaç alet aldım. Umarım sizlerin de yardım ve motivasyonuyla hedefime ulaşabilirim...
verebilirsin canim uzulme ben hayatim boyunca bu zaman kadar diyet yapmadm son zamanlarda yapmaya calisiodum zor geliodu. sanirim kafamada kendim icin yapmaliyim dusuncesini getirdim yavas yavas kilo vermeye basladim. simdiden 2 kilo verdim ins vermeye devam edebilirim. sende basarirsin ins istersen bide is olunca bol bol hareket olur :)
Ahh bende 36 bedene ulaşmayı çook istiyorum! :18: Belim zayıf ama basenlerim olduğu için 38 beden giyiyorum.Bu seferde pantolonlar belimden kayıyorvalla 49 çok zayıf olur gibi geldi.ben 1,66 boyunda 55 kiloyum 52 ye düşmeye çalışıyorum o bile çok mu zayıf olur diye düşünüyorum.çünkü 36 bedende 34 e düşmek istemiyorum
İstersen menülere bağlı kalma :) Öncelikle bazal metabolizmanı ölçmelisin netten.Çıkan sonuca göre günlük kalori alımını ayarlamalısın.Yiyeceğin öğünleri de kalorilerine göre ayarla ve tabii ki spor yap bu kadarMeraba kızlar :) bende 1.58 boyunda 55 kiloyum. 48 Kilo olmak istiyorum. Bugün başladım :) Daha yeni üye oldum napcamız hakkında pek bir fikrim yok. Günlük menüler mi yazılıyor sadece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?