50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bende aranıza katılmak ıstıyorum 58 kg ve 155 boy tahmın edersınız fazlalıklarımı herhalde bıraz ekıp ruhuna ıhtıyacım var gaza gelmem ıcın burada işler nasıl yuruyo yardıncı olurmusunuz?

arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum
59.2 tartildim bugun tok karnimla (ve adetimin 2. gunu)
boyum 1.68 en az bi dort bes kilo versem iyi olcak
kk bayagi bi etkili oldu gecen yil yaptigim diyette

Bende bisiklet binmeyi ve pilates yapmayi düsünüyorum, ama bir haftadir hep bir bahanem oluyor offf

yiyin için halinize şükredin :) bizim kiloların yanında sizinler bizim için bulunmaz nimet :)

Merhaba,
Bende yeni başlyacağım. 9 Ay önce yavaş yavaş düzenli beslenmeye başladım fırsat buldukça plates ve yürüyüş yaptım başlarda arada verdiğim kiloların birkaçını geri aldım tekrar verdim falan şu anda 52 kg ım boyum 1.62 Toplamda 8 kilo verdim. Şu anda gün aşırı ip atlıyorum ve hergün 5.7km mesafeyi 50 dakikada yürüyorum. 3 haftadır neredeyse aburcuburla beslendim. Beslenmemi düzelttmek ve 5 kilo daha vermek istiyorum yarın başlyacağım bakalım bende. Bir aksilik olmazsa öğünlerimi ve aktivitelerim paylaşmayı düşünüyorum :)

Kg.ca ve boyca ayniyiz bende katilsam birbirimize destek versek.pat diye yaz gelicek bu halde tatile gitmem imkansiz.kac kg. olmak istiyorsun benim hedef 48.

Bende 49 kiloya inmeyi hedefliyorum 53den 51 e indim ama en zoruda şu 2 kiloyu vermek zaten :/ Boyum 1,65 ama özellikle yazın 50 nin üstü kilolalar bende gerçekten kötü duruyor :/ 1500 kaloriyi geçmeden yiyorum ve son bir haftadır hiç yemediğim sebzeleri sever oldum sadece diyet amaçlı olsun istemiyorum beslenme şeklimi de değiştirmeye çalışıyorum değiştirmezsem o kiloları geri alıcağıma eminim arada sırada yediğim vazgeçemediğim kötü alışkanlıklarım var tabi Neredeyse her gün spor yapmaya çalışıyorum yarım saat, bir saat kadar bazen yürüyüş bazen koşu bazen Twist & Shape ya da pilates.Umarım kendimize güvenimizi kaybetmeden veririz bu kiloları!

Son düzenleme:

valla 49 çok zayıf olur gibi geldi.ben 1,66 boyunda 55 kiloyum 52 ye düşmeye çalışıyorum o bile çok mu zayıf olur diye düşünüyorum.çünkü 36 bedende 34 e düşmek istemiyorum

Öncelikle herkese merhaba...

Geçen yıla kadar gayet sağlıklı ve fit bir kilodaydım. Son bir yılımı evde oturarak geçirince nasıl oldu anlamadan 8 kilo almışım bile... Düzensiz ve dengesiz beslenme + hareketsiz bir hayat=Basenlerdeki fazlalıklar ve karındaki yağlar...
Artık dolaptaki hiç bir kıyafetim olmuyor. Etekler yandan pörtlüyor, pantolonlarımın fermuarı kapanmıyor. Bir yere gidecek olsam ya tayt ya da eşofman giyiyorum. Bir hafta sonra tekrar işe başlayacağım ve şimdiden ne giyeceğimin derdine düştüm bile :) İMDATTTT

Boyum 168, kilom 59,5 hedefim 52-53 olarak tekrar eski fit görüntüme kavuşmak. Hafta sonu bir spor salonuna üyeliğimi yaptırdım, evde egzersiz yapabilmek için de bir kaç alet aldım. Umarım sizlerin de yardım ve motivasyonuyla hedefime ulaşabilirim...

verebilirsin canim uzulme ben hayatim boyunca bu zaman kadar diyet yapmadm son zamanlarda yapmaya calisiodum zor geliodu. sanirim kafamada kendim icin yapmaliyim dusuncesini getirdim yavas yavas kilo vermeye basladim. simdiden 2 kilo verdim ins vermeye devam edebilirim. sende basarirsin ins istersen bide is olunca bol bol hareket olur :)

Teşekkür ederim desteğiniz için. Ayrıca kilo vermeye başlamanıza ve verdiğiniz iki kiloya da çok sevindim, devamının da geleceğine eminim... Burada birbirimize destek olursak bence hepimiz başarabiliriz.
Hedeflerimiz 5-10 kilo, belki birçok kişiye göre küçük ve komik rakamlar fakat bu süreçteki zorlukların büyüklüğünü ancak yaşayan bilir. Bu yüzden destek ve motivasyonu yüksek tutmakta fayda var :)

Bilgi paylaşımı amacıyla geçen gün okuduğum bir yazıdan aklımda kalanları paylaşmak istiyorum belki motive olmamızı sağlar diye...

Yazının başlığı 30 yaşında da fıstık gibi olmak mümkün hatta çocuk sahibi olsanız bile şeklindeydi sanırım. İçeriğinde örnek olarak Jessica Alba verilmiş ki kendileri benim Top10 umda değildir fakat vücut yapısı olarak beğenirim... Antrenörü ile yapılan bir röportajdan alıntılar vardı ve 3 noktaya dikkat çekiyordu...
1. si günlük olarak 1700 cal ile beslendiği
2. si günlük 600 cal yakacak egzersiz yaptığı
3. sü de haftada 6 gün egzersiz yaptığıydı.... İLHAM VERİCİ...

valla 49 çok zayıf olur gibi geldi.ben 1,66 boyunda 55 kiloyum 52 ye düşmeye çalışıyorum o bile çok mu zayıf olur diye düşünüyorum.çünkü 36 bedende 34 e düşmek istemiyorum
Ahh bende 36 bedene ulaşmayı çook istiyorum! :18: Belim zayıf ama basenlerim olduğu için 38 beden giyiyorum.Bu seferde pantolonlar belimden kayıyor Orantılı olması için uğraşıyorum şuan O BASENLER GİDECEK! diyorum kendi kendime

Meraba kızlar :) bende 1.58 boyunda 55 kiloyum. 48 Kilo olmak istiyorum. Bugün başladım :) Daha yeni üye oldum napcamız hakkında pek bir fikrim yok. Günlük menüler mi yazılıyor sadece?

Meraba kızlar :) bende 1.58 boyunda 55 kiloyum. 48 Kilo olmak istiyorum. Bugün başladım :) Daha yeni üye oldum napcamız hakkında pek bir fikrim yok. Günlük menüler mi yazılıyor sadece?
İstersen menülere bağlı kalma :) Öncelikle bazal metabolizmanı ölçmelisin netten.Çıkan sonuca göre günlük kalori alımını ayarlamalısın.Yiyeceğin öğünleri de kalorilerine göre ayarla ve tabii ki spor yap bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…