merhabalar ben emek emek verdiği 12 kilonun 4 kilosunu geri alan birisi olarak ;zararın neresinden dönülse kardır diyerekten tekrar diyete başlama girişinde bulundum .amma velakin akşamları çay ve yanında birşey yeme alışkanlığıma söndüğüm için tam anlamıyla başlayamıyorum .belki sizlerle motive olurum diye geldim buraya sabah sporlarına başladım ara öğün yoğurtlarını hiç bırakmamıştım.ama çok az içebiliyorum günlük 2 fincan yeşilçay içiyorum makarna pilav kızartma yemiyorum . ee ne diyorsunuz verebilirmiyim ki sizce ben bu kiloları .
İstersen menülere bağlı kalma :) Öncelikle bazal metabolizmanı ölçmelisin netten.Çıkan sonuca göre günlük kalori alımını ayarlamalısın.Yiyeceğin öğünleri de kalorilerine göre ayarla ve tabii ki spor yap bu kadar
Hadi ama kızlarr. Motive olmaya ihtiyacımız var bizimm.Herkes kabuğuna çekilmişş :)) günlük yediklerimiz yazılıp eleştirilsinn cuma günleri tatrılıp yazılsın hatta tartıdayken resim çekip koyabiliriz :)) Bir şeyler yapalımm :/
Bu sabah itibariyle 58 kg olmuşum. son 4 günde 1,5 kg gitmiş geriye kaldı 4 kg:))) Sabahki motivasyonla kalkar kalkmaz kahvaltımı yapıp 2/21. callanetics egzersizlerimi de tamamladım. Çok mutluyum arkadaşlar, öğleden sonra da spor salonuna gideceğim :)
Kesinlikle en iyisini yapmışsın :) akşam tut biraz kendini dicem ama illa yerim diyosan daha az kalorili şeyler yemeye çalış.Sporla ve biraz dikkatle 4 kilocuğu verebilirsin inan bana :) ve artık dikkat edip almıycaksın bunada kesin kara vermelsin canım :)
tebrik ederim. cok sevindim senin adina o 4 kiloda gideeeeer :)))
Sabahları kalkar kalmaz 2 bardak su içiyorum suyun içine limon ya da sirke koyuyorum ama daha çok limon sirkenin tadını sevmiyorumVe yeni bir şey öğrendiğim 1 bardak sütün yaklaşık 5 saat tok tutma özelliği varmış.Günlük en az 2 L su içmeye çalışıyorum.
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 bardak süt, lor peynir ve yeşil biberli kepek ekmekli tost, yeşil çay -içecekleri tostu bitirdikten sonra içtim-
Öğlen:6 kaşık ıspanak yemeği ve 2 kaşık yoğurt
Ara:1 nar
Saat 7 gibi: Maydanoz, dereotu, çeri domates(2 tane) çok az havuç ve üstüne 1 çay kaşığı yağ ve çörek otu, adaçayı.
Açıkçası öğünlerimi arttırmaya çalışıyorum tabii ki az kalorili olacak şekilde çünkü dün akşama doğru kan şekerim düşünce 1 paket çikolata yedim
***Birde akşam uyumadan önce 1 bardak süt için diyorlar sizce ne kadar doğru kızlar?[/QUOTE
Süt de olabilir yoğurt da. Hatta yoğurdun içerisine biraz elma-muz-kivi-badem ilave ederek daha lezzetli hale getirebilirsin.
Merhaba kızlar :)) aranıza yeni katıldım kilo verme umuduyla... Yaşım 23 boyum 1.60 kilom 59hedefim 52 olmak tabi bunu şimdiye kadar başaramadım ama artık fazlalıklardan kurtulmak istiyorum bugün diyete başladım lütfen bana tecrübelerinizle düşüncelerinizle destek olun :)) umarım hep birlikte istediğimiz kiloya en kısa sürede ulaşırız.
selam bayanlar
ben aslında 61 kgdayımdaha yazın 56ydım aldığım kiloları vermek istiyorum.:44:Herkes hayrandı irademe ama saçım dökülüyor diye bi ara verdim toparlayamıyorum :18:ne yapsak da versek:44: kilo bildirimi çizelge yapıyormusunuz birbirimize yardımcı olalım ben bugün yediklerimi yazayım
sabah kalkınca 1 duble bardak yeşilçay içtim
işyerinde
kekikli naneli çeri domates 4-5 adet
5-6 adet minik yeşil zeytinlerden kekikli pul biberli
1 yemek kaşığı kadar kuru peynir
şekersiz çay
yarım litre su
az önce de orta türk kahvesi içtim yanında 2 adet kuş lokumuyla5-10 dak sonra da 1 elma yiyeceğim su içmeye devam edeceğim
Hoş geldiniz, gerçi ben de yeniyim burada ama birbirimizin desteğiyle inşallah hep beraber zayıflar yaza fit gireriz.
Bu günüm nasıl geçti özeti;
Sabah yağsız omlet (2 yumurtayla) , domates salatalık, light peynir, 5 yeşil zeytin ve 3 dilim denge light ekmek ile kahvaltımı yaptım.
Öğlen ise canım çok tatlı istiyordu. Ben de light süt ile puding yapıp yedim küçük bir kase. 1 saat sonrasında ise yarım muz.
Akşam yemeğinde çok az yap ve domates ile yapılmış kabak yemeği yanında yağsız yoğurt ve 1 dilim denge light ekmek.
Yaptığım fiziksel aktiviteler ise sabah callanetics egzersizi, öğleden sonra da spor salonunda 500 kalori yaktıracak kadar yürüyüş ve bisiklet...
merhaba kızlar! bende aranıza yeni katılanlardanım boyum 1.65 kılom 58 53 düşmek istiyorum son bir ayda basenlerimin genişlediğini görüyorum cok zayıf oldugum zamanlarda bile basenim hep vardı nekadar aza indirebilrsem benim için okadar iyi göbeğimde cıktıacilien onları eritmem lazım 5 gündür sabahları aç karnına orta boy bir soğanı 2 su bardağı suda 10 dakıkaya yakın kaynatıp süzüyorum bir su bardagı su oluyo içine de yarım limon sıkıyorum onu içiyorum yarım saat 45 dakka sonra da mısır gevreği ve sütle kahvaltımı yapıyorum bol bol su içmeye gayret ediyorum genelde öğlen bişi yemiyorum acıkırsam bi kaç galeta yiyorum akşamlarıda porsiyonlarımı azalttım ekmek yemiyorum olurda yersem tam bugday ekmeğinden bir dilim yiyorum gün içerisinde ve egzersiz yerine zumba yapıyorum hem eglenceli hemde daha sempatik geliyo :) göbeğim içinde 30 tane mekik cekiyorum dün akşamda burda okudum yine sirkeli ılık su olayını dün akşamda yatmadan ılık sirkeli su içtim artık onada devam edicem bakalım bütün bu yaptıklarımın faydasını görebilecekmiyim :)) bazen tatlı krizine giriyorum amakendimi tutmaya çalışıyorum isteme canımm tatlıdır çikolatadır baldır lokumdur isteme işteee :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?