50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kalori hesaplama yöntemi ile kilolara veda edebilirsin canım .
HTML:

ideal değil zayıf olcam canım.bu zamana kadar olduğu gibi.ilk defa 58 oluyorum

Aynen canım ben de hayatımda ilk defa 56-57 leri gördüm vereceğiz inş .

Menunü paylaşsana :) spor yapıyor musun .

bende bende :))boyum 1,65 kilom 59 acılen kılo vermem lazım 2 sene önce 59 kılodan 54 düşmüştüm bıran once ıncecık olmak ıstıyorum

merhaba arkadaşlar :) 1.60 boyundayım. şuan 62 kiloyum. hedefim zayıf olmak. balık et falan istemiyorum. en zayıf hatırladığım halim 53 ama artık 47 olmak istiyorum. haftaya 59 kg olarak bu gruba dahil olurum inş :) herkese bol şans...

Çok sağlıklı buldum menünü .

Diğer diyet listelerine bakıyorum da ben çok az yiyorum sanırım ama zar zor haftada 1 kilo verebiliyorum . Üstelik leslie 5 mil yapıyorum.Sanırım benim metabolizmam pek çalışkan değil :) En ufak bir kaçamakta hemen tartıya yansıyor.Diyeti bırakınca kilo alır mıyım acaba ??? spor da yapıyorum ama

istediğin kiloya ulaşsan da indiğin kiloyu 2-3 sene koru bence diyete devam et yani. Sporu da hayatından eksik etme o zaman geri almazsın. Demek istediğim istediğin kiloya indikten sonra hemen bırakma rejimi devam et yoksa hepsini geri alırsın.

sen neler yapıyorsun ?nasıl bir diyet listesi uyguluyorsun? bugun misafirliğe gittim bozdum her seyi ama salıya kadar bakalım nolacak kesin haber veririm...spor yapmaya baslamalıyım ama ne zaman nasıl bilmiyoru..spor salonlarında cok sıkılıyorum

ben 14 kilo verdim toplamda ama denemediğim şey de kalmadı diyebilirim. önce kafama göre diyet yaptım, kalorisini azaltarak yedim yemekleri ve hergün en az 5km tempolu yürüdüm bazen 12 km yi bile geçmiştir, sonra ramazan falan girdi diyet spor bozuldu ama oruçla da 2 kilo kadar gitti, sonra dukana başladım, kansızlık problemimden dolayı diyeti bıraktım çünkü kan üzüm falan yemem gerekiyordu, pekmez falan filan. sonra karataya benzer bir diyet uygulamaya başladım ve leslie sansone ile evde yürüyüş programı var onu yaptım baya bir fayda gördüm ama sonra diyet aksattığım zamanlar oldu bayram seyran misafirlik misafirler falan diyet ve spora düşman tekrar dukana başladım ama esnek olan 2/0 lık programına uydum en sonunda 55 i gördüm tartıda ama 2 haftalığına yatılı misafirlerim geldi ve yeni gittiler. onlara da kesintisiz yemek hizmeti vermekten diyet spor yalan oldu. 2-3 gün oldu misafirler gideli ama ben çok fena grip oldum yine başlayamadım diyete spora. inş. en kısa sürede iyileşir başlarım tekrar. bu arada bu 14 kilo doğum kilosuydu verdiğim, yoksa 50-55 arasında gidip gelen bir bünyem vardı önceden.
örnek menü yazayım bir de,
sabah 1 bardak ılık su
5 mil leslie ile yürüyüş,
1 haşlanmış yumurta, 1 bardak form çayı yeşil çay 7 otlu çay vs., 1 parça peynir
bir avuç kuruyemiş, (badem fındık ceviz)
öğlen az yağlı pişirilmiş yemek ya da ızgara tavuk balık et ve salata
arada acıkırsam birkaç badem ya da ceviz ve kuru kayısı ya da kan üzümü
akşam az yağlı yemek ya da ızgara et tavuk balık ve salata
akşam 8 den sonra birşey yemiyorum çok acıkırsam süt içiyorum, o da kesmezse badem falan atıştırıyorum ama nadir oluyor, az yiye yiye midem küçüldü canım istemiyor zaten.

misafirlik olayı olursa kahvaltı edip gidiyorum öğle yemeği yemiyorum, orda en az yağlı ne varsa onu yiyorum, akşam sadece meyve yiyorum, bu şekilde kilo almadan atlattığım haftalar çok oldu, bir de ekstra yürüyüş yapıyordum akşam yemem gerekirse.
dukanla çok güzel kilo verebildim ama bir türlü devamını getiremedim kesintiye uğrattım bu sabah 56,400 geldim tartıda ama 2 gündür kabızım söylemesi ayıp, yılbaşına kadar 50 olacaktım ama hayal oldu, çok zor artık hımm bir ara nesfit diyeti de yaptım ama pek bi faydası olmadı bana, anca kilo almadım ama veremedim kayda değer birşey, sporsuz sadece diyetle kilo vermek çok zor, başlarda hızlı gidiyor ama çok kilo verince kilo vermek zorlaşıyor zamanla

Haftada 1 kilo çok iyi .
Günlük kalori ihtiyacının üstüne cıkmazsan ,kilon sabit kalır .
Bence hedefine ulaşana kadar bırakma.

Haftada 1 kilo çok iyi .
Günlük kalori ihtiyacının üstüne cıkmazsan ,kilon sabit kalır .
Bence hedefine ulaşana kadar bırakma.

Benim hedefim de haftada 1 kilo vermek, 18 Ocak benim için özel bir gün o zamana kadar 5 kilo vermiş olsam sevinçten havalara uçarım. Kalori hesapla derken yediğim her şeyin kalorisine bakmamı istiyorsunuzn öyle mi? Peki ihtiyacım olan kaloriyi ya da fazlasını nasıl hesaplayacağım?

Bugünden sonra hayatımdan asansörü çıkardım. 6. kattayım her gün 2 kez çıkıp insem bile bir şey. Ekmek, pilav, makarna, abur cubura da elveda diyerek biraz deneyeceğim. Akşam 6 dan sonra sadece meyve yiyeceğim ve yeşil çay içeceğim. Eğer bu şekilde haftada 1 kilo giderse ne ala, yok değilse biraz daha sıkı şeyler uygulamaya geçeceğim. Bir de her sabah tartılmakla acaba doğru mu yapıyorum yoksa haftada 1 mi tartılsam?

kızlae merhaba çooooookkk uzun zamandır takip ediyorum siteyi. önceden hamilelik bölümünde yazıyodum bebek istiyodum. sonra bi süre ara verdim zayıflamaya karar verdim bu bölümde yazıştım. sonra hamile kaldım ve o gün bu gündür ( nerdeyse 3 sene oldu) hiç girmiyorum. ama yine diyet yapmaya çalışıyorum o yüzden yine takipçinizim ve bu gün aranıza katılmaya karar verdim. botum 1,63 kilom 58,9 ilk hamile kaldığımda 62 idim sonra 80 kiloyla doğum yaptım çıktığımda 72 kiloydum zar zor 2 senede 59 olmayı başardım hatta ya başında 56 yı bile gördüm ama sonra hemen geri aldım. hedefim 53 olmak ama bi türlü yapamıyorum çok istikrarsızım çok az yiyorum kendimce sporda yapıyorum ama abur cuburdan vazgeçemiyorum.onu bıraksam kısa sürede verebilicem biliyorum. bakalım yapabilecekmiyim benide aranıza alırmısınız...

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım bende zayıflamak istiyorum.59 kiloyum hedefim 55 olmak diyet tavsiyelerinizi bekliyrm kızar amacım çabuk zayıflamak

kızlaar ben de yeni sayılırım. bu sabah itibari ile kilom 59.9 hedefim 47. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…