- 22 Ağustos 2011
- 514
- 102
- 323
ideal kilondasın zaten 50 olup napacaksın?
Merhabalar yaşım 19, 1.60 boyundayım ve 60.5 kiloyum. Özellikle basen bölgesindeki fazlalıklarım beni çok mutsuz ediyor. Giydiğimi kendime yakıştıramıyorum. Ancak bunun için de hiç bir çaba sarfetmiyorum, motivasyonum çok düşük. Bunun için sizlere katılmak istedim. Asıl problemse şu ki yurtta kalıyorum ve çoğu zaman dışardan besleniyorum. İki sene önceki kiloma dönmek istiyorum (52) Herkese kolay gelsin.
HTML:
ideal değil zayıf olcam canım.bu zamana kadar olduğu gibi.ilk defa 58 oluyorum
Çok sağlıklı buldum menünü .
istediğin kiloya ulaşsan da indiğin kiloyu 2-3 sene koru bence diyete devam et yani. Sporu da hayatından eksik etme o zaman geri almazsın. Demek istediğim istediğin kiloya indikten sonra hemen bırakma rejimi devam et yoksa hepsini geri alırsın.Diğer diyet listelerine bakıyorum da ben çok az yiyorum sanırım ama zar zor haftada 1 kilo verebiliyorum . Üstelik leslie 5 mil yapıyorum.Sanırım benim metabolizmam pek çalışkan değil :) En ufak bir kaçamakta hemen tartıya yansıyor.Diyeti bırakınca kilo alır mıyım acaba ???spor da yapıyorum ama
baya zengn bir diyetmiş, bununla haftada 1 kilo verebiliyorsan hiç düşünme başla ve devam et. ben bundan az yesem bile kilo vermem çok yavaşladı artık. ilk zamanlar çok hızlı gidiyordu kilolar, 55-57 arasında takılıp kaldım malesef
sen neler yapıyorsun ?nasıl bir diyet listesi uyguluyorsun? bugun misafirliğe gittim bozdum her seyi ama salıya kadar bakalım nolacak kesin haber veririm...spor yapmaya baslamalıyım ama ne zaman nasıl bilmiyoru..spor salonlarında cok sıkılıyorum
Diğer diyet listelerine bakıyorum da ben çok az yiyorum sanırım ama zar zor haftada 1 kilo verebiliyorum . Üstelik leslie 5 mil yapıyorum.Sanırım benim metabolizmam pek çalışkan değil :) En ufak bir kaçamakta hemen tartıya yansıyor.Diyeti bırakınca kilo alır mıyım acaba ???spor da yapıyorum ama
Haftada 1 kilo çok iyi .
Günlük kalori ihtiyacının üstüne cıkmazsan ,kilon sabit kalır .
Bence hedefine ulaşana kadar bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?