kızlaar ben de yeni sayılırım. bu sabah itibari ile kilom 59.9hedefim 47. :26:
evet pek kimse yok. olsa aslında birbirimizi motive ederdik.
maşalah 21 inden bu yana güzel kg vermişsin
ben de buraya yazmaya başlamayı çok istemiştim ama şu aralar ne yazabiliyorum ne de okuyabiliyorum. ben de 66,8 den düştüm bu kg ya. dikkat etmiyorum artık, sıkıntıdan....yazmaya başlarsam seni de takip ederim. aynı kg dan başlamış sayılırız. neler yapıyorsun, nasıl verdin ve ne zaman başaladın....
merhaba canım. hiç kendini salma sakın, aynen geri alırsın. birkaç ay bu kilonu koruman gerek en azından. yoksa sonun hüsranher sabah 40-50 mekik çekiyorum. bacak ve kol hareketleri yapıyorum. yoğun bi spor yaptığım yok yani. maksat elden geldiğince sarkmamak. işte günde 3 litreye yakın su tüketmeye çalışıyorum. yediklerime dikkat ediyorum. her gün 2 fincan yeşil çay içiyorum. başka bir şey yaptığımda söylenemez. ama kilo vermem bu hafta durdu gibi bir şey. kilom azaldığı için bundan sonra çok zorlanacağa benziyorum kilo verirken. sen neler yapıyorsun? bana bi tavsiyen var mı?
yememe fazla dikkat etmiyorum ama spora gidiyorum. şu aralar bi tavsiyem yok, kendime de hayrım yok çünkü. senin için 47 kg çok düşük değil mi. boyun kaç?
benim ki 150cm ve 54 kg olsam yeter diyorum
Merhabalar...Spora gittiğinizi yazmışsınız acaba faydasını gördünüz mü?İllaki faydası vardır lakin benim kastettiğim bölgesel yağlanmalara çözüm oldu mu?Kas yapınız kuvvetlendi mi?Bende yakınınımızda bulunan oldukça donanımlı bir spor salonuna kayıt yaptırmayı düşünüyorum ama göbeğimin düzleşmesini ne kadar sürede görürüm diye merak ediyorum:) size sormak istedim bu yüzden.Benim kilom hep 58 di yıllardır,son 1 yılda 4 kilo aldım kaslı 57-58 olmayı istiyorum bende.Bende yememe dikkat edeceğimi sanmıyorum pek.Zaten tatlıyla aram yok,yağlı şeyleride pek yemem ama ne hikmetse aldım.Ben colaya bağlıyorum günde 1 litre kola içtim bir ara
merhaba kızlar,
ben de yaklaşık 3 ay önce 60 kiloydum,normalde 55-56 arası gezinirdim,bir alışveriş sonrası ne olmuş böyle bana diyip yediklerime dikkat etmeye,sağlıklı yaşamaya karar verdim,şu an 49 kiloyum ama artık kilo vermem yavaşladı,yeri geliyor haftada sadece 200 gr verebiliyorum ama olsun,hedefim şu an için 46:)
Bu mesaji cok uzun zaman once yazmisim,agustos 2011de:)
Yazdigim gibi hedefime de ulastim gecen sene bu zamanlar 45 kiloydum,simdiyse 50 kiloya ciktim,yeme duzenimi degistirdim,nasil olsa kilo almiyorum artik diye yedikce yedim,aslinda o kadar yememe ragmen yine az kilo aldigimi dusunuyorum:)
Su an bel bolgem biraz yaglandi ve basenlerim genisledi,bu duruma bugun itibariyle bir son verip tekrar 45 kiloluk halime donmeye karar verdim:)
Bakalim eski iradeli gunlerime donebilecek miyim?
merhaba;
aslına bakarsanız çok hızlı kilo vermedim,sağlıklı bir şekilde verdim,şu an için 11 kilo verdim,yuvarlayıp 12 desek,3 ayda bu kiloyu verdiğime göre ayda 4 kilo vermiş oluyorum,bu da haftada 1 kilo demek oluyor:)
öncelikle ben kahvaltı yapmadan işe giderdim,işe gidince simit vs. yerdim,ilk önce bunu değiştirdim,sabahları kalkıp hemen kahvaltı yapmaya başladım,bir de ara öğünler yaptım kendime,böylelikle gün içinde hiç aç kalmadım,her zaman yanımda ara öğünüm olur,ceviz,fındık,badem,incir vs. Önceleri hiç su içmezdim,bir hafta su içmesem aklıma gelmezdi,bunu değiştirdim ve her gün en az 1,5 litre su içmeye başladım,akşamları da çayın yanında bir şeyler yerdim,onu kestim,akşam belli bir saatten sonra yemek yemiyorum,bir de arada bir yürüyüş yapıyorum,sadece bunları yaparak ve yediklerime dikkat ederek bu kiloları verdim,aslında kilo vermek zor değil,önemli olan o kararı verebilmek,tartıda yavaş yavaş eksilen rakamları görünce insan çok mutlu oluyor
Onceden foruma yazdigim mesaj bu,nasil zayifladigimi anlatmisim,bugunden itibaren ayni sekilde yasayacagim ve 5 kilomu da verecegim:)
kızlar ne olur destek olalım burdan ya düğünüm var nisan ayında cok az kaldı ama ben gt gide kilo alıyorum o kadar moralim bozuk ki50 olmak istiyorum 58im su an gelinlik bakmaya bile gitmedim moralim bozuk oldugu için napıcam bilmiyorum veremiycekmişim gibi geliyo yapabilir miyim acaba aksam falan 6 dan sonra yemezsem? karar veriyorum yaparım diye ama gt gide aldığım için bozup yemedğm seyleri bile yiyorum 52ydim ben ve mutluydm o zaman şimdi yurtta kalıyorum bi de ister istemez insan dengeli beslenemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?