50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben bazal metobolizma hızımı ölçtüm çıkan sonuçlar şunlar

Bazal metabolizma hızı: 1852 KKal/gün

Tahminî Enerji İhtiyacı:2053 KKal/gün

şimdi benim günlük almam gereken kalori miktarı nedir anlayamadım pel bir şey yaa

Benimde boyum 155 kilom 59 o zaman banada 1300 kalori yeterli olur sanirim.ohoo ayda 4 kilo gitse yaza kadar super olurum ya.

Selam kizlar,

uzun süre bir kilo sorunu yasamayinca ugramadim buraya. Ve yine 60a dayandim aranizdayim belki beni hatirlayanlar vardir. nasilsiniz? kilo vermerk icin neler yapiyorsunuz ?

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

eveet sonunda ben de başladım spora. iki gündür yapıyorm önceki gün yarım saat eliptik bisiklet dün de yarım saat koşu bandı. biraz da yediklerime dikkat etmem gerek.pes etmeden devam. herkese başarılar

ben bu konu da gerçekten çok başarısızı sanırım..boyu 1,65 ve kilom 55..50 kiloya düşmek istiyorum ancak bir türlü başarılı olamıyorum sanırım bunda en büyük etken geçici süreli de olsa evde kalmam..yani iş hayatına devam edemem..ama yardı edin arkadaşlar ya mayıs ayına kadar 50 kiloya düşmem gerekiyor

Herkese merabaa 17 yaşında ve 1.65 boyunda ve 58 kiloyum, bende bugün 5 günlük bir diyete başladım sadece et ve su tüketiyorum, sabah 1 öğlen 1 but yedim ve 3 kuru kayısı dışında bozmadım:) Hedef 50-53 arası görüntüme bağlı işte:) Herkese kolay gelsin

mrb kızlar
bende 58 kiloyum boyum 1.61 hedefim 52-53 olmak kalori sayma diyeti yapıyorum genelde haşlanmış sebzeler salata ve k fleks tercih ediyorum...
inşallah hep beraber istediğimiz kilolara

Merhaba arkadaslar

Boyum 1.57 kilom 57

7 kilo vermek istiyorum.

Eskiden cok takilirdim buralarda tekrar donmek de nasip oldu napalim.

4 gundur dikkat ediyorum spor yapiyorum lahana suyu icmeye de dun basladim sabah aksam iciyorum.

Umarim hedefimize ulasiriz

kızlar merhaba

Ben de zayıflamak istiyorum beni de aranıza alınn :) boyum 158 ve 58 kiloyum 3 yıl önce 52 kiloydum ama yıllar geçtikçe kilo almam devam etti Çok takmıyordum kilomu ama dün bir arkadaşımın ettiği bir laf çok canımı sıktı ve zayıflama karar verdim ve desteğinize ihtiyacım var. Çünkü yemek benim işim, yemek firmasında üretim müdürüyüm ve sürekli yemeklerle uğraşıyorum

evde stepper var ama çok kullanmamıştım bugün ona başlamayı düşünüyorum, ayrıca ne kadar su içmem gerekir, 7 den sonra yemek yemezsem zayıflama ihtimalim ne kadar??? Deteklerninizi ve önerilerinizi bekliyorum :)

Benim diyet halsizlik dışında iyi gidiyor hiç bozmadım kuru kayısı dışında(kabızlık için gerekli) o da en fazla 3 adet.. Üçüncü günüm ama erimişim baya perş. tartılıcamm:)

Son düzenleme:
slm kızlar bende bi aralar burda çok takılanlardanım :) istediğim kiloya inmiştim fakat şu an kilo aldığımn farkındaym ve tekrar sağlıklı yaşama geçiyorum. derdim diyet falan değil aslında yaşlanmamak.s yaşım daha 20 ama içimi kapladı gidiyor bi yaşlanma korkusu.s bugün saç ve cilt analizi yaptırdım her ikisi de problemli çıktı. kadın bana göz altlarımın genetik nedenlerden dolayı erken kırıştığını söyledi ve ben biliyorum ki saçımın tıkanan gözeneklerini ve gençliğimi sporla koruyabilir düzenli ve sağlıklı beslenerek hep genç görünebilirim :) haydi hepimize kolay gelsin ben kendime startı verdim:) yalnız şunu söylemeliyim ki bu bir yaşam biçimi olmalı anlık kilolardansa yaşamımız için çok önemli :)

mrh arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 58 kıloyum boyum 1,57 kılomun 50 olması için gayret göstericem birlik olup birbirimizi motife edersek bu hepimiz için daha kolay olur hafta sonu koşu bandı aldım gelmesini beklıyorum umarım faydası olur hepimize kolay gelsin

arkadaşlar boy 1.63 kilom 55 aslında benim çok bir kilom yok sadece 2 kilo fazlam var
gel gelelim pamuk gibi bir göbeğim var fazla yemek yediğimde çıkıveriyor elbiseden hemen
bende istikrarlı bir şekilde spora başlamak istiyorum
bu aşamada sizin dstekleriniz çok önemli

Herkes burun operasyonundan sonra kilo veriyormuş, ben son zamanlarda aldığım 3 kiloyu operasyon öncesi vereyim diyorum. Geldim buraya ne yapıyoruz tam olarak? :)

Bende geldim :) 56.4 kg.dan 52 kg.ya inmek istiyorum..37 yaşındayım ve troid hastasıyım..2 senede yavaş yavaş 16 kg verdim..Şimdi spora da başladım..Koşu bandında 30 dakika yürüyorum..15 dakika da göbek ve yanlar için yoga hareketleri yapıyorum..Buraya geldim ki aynı kiloda olan arkadaşlarla yaptığımız hataları görebilelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…