50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah 09.00

1 dilim kepek ekmeği 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir 1 domates 1 salatalık

Ara 11.00

5 kuru kayısı

Öğle 12.30

1 porsiyon domatesli kepekli makarna

Ara 16.00

1 avuç siyah Çekirdeksiz kuru üzüm

Akşam 19.00

2 haşlanmış patates 1 ince dilim beyaz peynir

Bir türlü istedigim menuyu tutturamiyorum ama bakalım pazartesi ne olacak

2013-03-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Pötibör Bisküvi 3 adet 81
[2] Muhallebi 50 GRAM 55.5
[3] Gevrek 1 ADET 30
[4] bademli kurabiye 1 adet 90
[5] Crax Sade Çubuk Kraker 10 GRAM 36.5
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Domates 1.5 ADET 21
[8] mantar çorbası 1 porsiyon 125
[9] Kaşarlı Tost 1 ADET 264
[10] mentos 10 ADET 125
[11] Magnum Classic (86gr) 1 adet 260
[12] Kepekli Kaşarlı Tost 1 adet 160
Toplam : 1259 kal.
Biliyorum bi tost fazla kaçtı hele de su dakika itibariyle bitti dediğim gunü kurabiye gevrek muhallebi bisküvi ile mahvettim. Moralim cok bozuk yine tam 1000 ile kapattım derken yine ne hale geldi birden yarın icin bir menü yapabilir miyiz rica etsem

bugun 3 4 bardak ilik su ictim once sonra da canim istedigi icin kisir yaptim onu yedim ama kepekli bulgurdan yagsiz bol yesillkli baharat limon da koydum hatta bulgurdan cok yesillikler gorunuyordu simdi de sutlu sekersiz kahvemi icecem bakalim bol su icmek gercekten super bisey

sneem mrb aslinda aldigin kalori cok degil ama yagli ve unlu gidalar var cok su tutarlar onlarin yerine ayni kaloride sebze meyve yersen daha cabuk sindirildigini gorursun bir de sabah yuksek kalorililer aksama dogru dusuk kalorililer yersen daha iyi olur bence sadece tavsiye suyu da bol ictin mi tamamdir moralini bozma boyle de kilo verirsin sadece tartiya gec yansir su tuttugu icin

İnşallah böyle devam edersin..Ben iki gün meyva suyu içtium aralarda marul ve salatalık da yedim ama elim kolum kalkmadı..Limonata detoksunu okudum içine akçaağaç şurubu koyuyormuşsun..Bilmiyorum ama bir daha bunu yapamam heralde..Gözüm korktu.

Yediklerin güzel ama kilona göre kalorinin daha az olması gerekmiyor mu?Kaç kalori alman gerekeni hesapladın mı?

Hanımlar..krom vıtamınının ıstahı kapattıgını bılıyormuydunuz.yemeklerden evvel alına vıtanın ıstaha engel oldugunu ogrendım bugun ve bı yasıma daha gırdım :)) kutlayın benı..

Bravo sayende bizde öğrendik..Kromu bende kullandım tatlı ihtiyacını dengeliyor..

Allahım bu şekilde vücudum olsun 3 kilo fazla çıkayım..

Dün coştum ve 200 kere zıpladım..50 mekik ve sırt üstü yatarak ayaklarım ile daire çizdim 20 kere..

SABAH

1.5 dilim karabuğday ekmeği
peynir
3 ince dilim sucuk
1 yumurta
domatesli acıbiber

ARA

bir dilim elma
sütlü kahve

ARA

küçük muz

AKŞAM

yağsız tavada tavuk göğüs
salata
yoğurt

Bitki çayı yaban mersini

Haftya iyi başladım..İnşallah böyle devam ederim..

Gerçekten çok iyi canım darısı başıma.. sınav haftam diye biraz fazla kaçıyor ama idare ediyoruz..

Bugünkü listem;

kahvaltı (587)
1 bardak süt 80
peynir (2 kk) 165
1 yumurta 80
2 DİLİM UNO DENGE 80
3 KURU KAYISI 54
REÇEL ( 1 Y.K) 50
6 ZEYTİN 78

öğle (541)
4 adet ızgara köfte 309
15 BADEM 120
1/2 dilim uno denge 20
1/2 s.b yoğurt 92

akşam (317)
1/2 s.b yoğurt 92
pırasa 225

toplam 1445

kızlar bende 63,5 gr 'dan 58 'e düştüm,fakat 55 olamıyorum hiç yediklerimede dikkat etmiyorum

düz karın ,basen olmasın istiyorumm ne yapsam koşu bandıda var evde yapmıyorummm yaaa...

aynen dediğin gibi oldu canım.60 kiloyum bir günde 500 gr gitti.

takibimdesin ..pazartesi ne kadar kilo vereceksin cidden merak ediyorum.

takibimdesin ..pazartesi ne kadar kilo vereceksin cidden merak ediyorum.

Herkes aldığım kalorinin çok olduğunu söylüyor, ama bakalım pazartesi ne olacak.
İnan çok önemli değil, ayda 1 kg bile gitse razıyım. Hiç acele etmeyeceğim.
Böyle beslenmek çok güzel, sabahları ne kadar keyifli kalkıyorum :)

bence aldığın kalori az bile günlük 1500 kaloriye kadar yolu var .bence haftada 1 kilo kesin gider bak görürsün

Sabah 08.00

1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet , 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 bardak tek şekerli çay.

Ara 11.00

20 gram bitter çikolata

Öğle 13.30

2 dilim ızgara tavuk, 2 çorba kaşığı haydari, 1 dilim kepek ekmeği, yeşil salata

Akşam (saati henüz net değil okuldan 6 da çıkıyorum istanbul trafiğini hesaba katarsak 8 den önce yiyemem)

1 kase brokoli çorbası, 4 tane köfte, 2 çorba kaşığı bulgur pilavı, yeşil salata ve 1 kase yoğurt.

Ara 21.30

Meyveli probiyotik yoğurt ve 1 avuç Çekirdeksiz siyah üzüm (kansizliktan dolayi her gün yemek için özen gösteriyorum)

Pazartesi tartiyi merak ediyorum.. Hepimize bol şanslar iyi iradeler kızlar :)

Bence aldığın kalori miktarı çok normal.. Sıkı diyetler sonucu verilen hızlı kilolar geri alınıyor en büyük örneğim benim annem. Çok hızlı kilo verip 55 kilo oldu sonra 2 ay içinde verdigi 8 kiloyu üstüne ek 2 kilo daha aldı. Bu şekilde beslenirsek diyet üstümüzde baskı oluşturmaz ve belki bütün yaşantımıza da entegre edebiliriz bu yeme şeklini.

bence aldığın kalori az bile günlük 1500 kaloriye kadar yolu var .bence haftada 1 kilo kesin gider bak görürsün

Bakalım, kısmet.
Karnım da ağrıyor çünkü, akşama sabaha regl olacağım. Ama dediğim gibi, acele etmeyeceğim.
Daha önce o hatayı yaptım, o zaman biraz sabırlı olsaydım, şimdi bunları konuşmuyor olacaktık.
Neyse, zararın neresinden dönülse kârdır, hem sizleri tanıdım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…