Sabah 08.00
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet , 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 bardak tek şekerli çay.
Ara 11.00
20 gram bitter çikolata
Öğle 13.30
2 dilim ızgara tavuk, 2 çorba kaşığı haydari, 1 dilim kepek ekmeği, yeşil salata
Akşam (saati henüz net değil okuldan 6 da çıkıyorum istanbul trafiğini hesaba katarsak 8 den önce yiyemem)
1 kase brokoli çorbası, 4 tane köfte, 2 çorba kaşığı bulgur pilavı, yeşil salata ve 1 kase yoğurt.
Ara 21.30
Meyveli probiyotik yoğurt ve 1 avuç Çekirdeksiz siyah üzüm (kansizliktan dolayi her gün yemek için özen gösteriyorum)
Pazartesi tartiyi merak ediyorum.. Hepimize bol şanslar iyi iradeler kızlar :)
Bence aldığın kalori miktarı çok normal.. Sıkı diyetler sonucu verilen hızlı kilolar geri alınıyor en büyük örneğim benim annem. Çok hızlı kilo verip 55 kilo oldu sonra 2 ay içinde verdigi 8 kiloyu üstüne ek 2 kilo daha aldı. Bu şekilde beslenirsek diyet üstümüzde baskı oluşturmaz ve belki bütün yaşantımıza da entegre edebiliriz bu yeme şeklini.
kızlar diyet grubuna yeni katılmaya başlayacağım. 1.56 gibi kısa bir boyum olduğu için 55 kilo oldum ve göbeğin ve kalçamın etrafından ayrıca yanaklarımdan memnun değilim. çok kilo almaya başladım son dönemde durduramıyor. acayip obur bir insan oldum. aslında dıştan bakılınca çokta fark edilmiyor gibi ama göbeğim beni çok rahatsız etmeye başladı. yazda geliyor. duramam bu kilolarla diye kader arkadaşlarımın yanına bi geleyim dedimgün gün paylaşmaya çalışacağım her şeyi . herkese az yemekli akşamlar :13:
kızlar diyet grubuna yeni katılmaya başlayacağım. 1.56 gibi kısa bir boyum olduğu için 55 kilo oldum ve göbeğin ve kalçamın etrafından ayrıca yanaklarımdan memnun değilim. çok kilo almaya başladım son dönemde durduramıyor. acayip obur bir insan oldum. aslında dıştan bakılınca çokta fark edilmiyor gibi ama göbeğim beni çok rahatsız etmeye başladı. yazda geliyor. duramam bu kilolarla diye kader arkadaşlarımın yanına bi geleyim dedimgün gün paylaşmaya çalışacağım her şeyi . herkese az yemekli akşamlar :13:
Aynı ben iste kilomda fazla degil ama yanaklarım sanki obez birininmis gibi herkes cok tatlı diyor ama benim hoşuma hiç gitmiyor zayiflayinca sönüyorlar biraz ama bilmiyorum ya.Bu aralar öyle yemek yiyorum ki normal zamanda yediğim yemeği unuttum sanırım yarısı kadar falan yiyordum. Karın icinde mekik diyorlar ama düzenli cekmeyeceksen başlama derin çünkü ben yaklaşık iki hafta her gün gayet düzenli mekik çektim ve baya sıkılasti bildigin sertlesmisti. Ama ondan sonra bi saldiysam hepten gitti ne yediklerime dikkat ettim ne de hareket. Sonra o ortaya doğru kas olan karnım göbeğe dönüştü ve simdi yanları çukur karnımda sivri bir göbek duruyor of ölcem ya yine aklıma geldi
kızlaar ben de sizlerle zayıflamak istiyorumm...
160 cm boy 59 kiloyum. 50 kg olmam lazımm...
burada sizlerle birlikte olursa daha düzenli, disiplinli davranırımm
Ne güzel yanaklarınız varmış işte, zayıflayınca yüzünüz çökmez.
Bizim millet, kilo verenlere "ayyy, yüzün çökmüş" demeyi pek sever.
En azından böyle patavatsızlarla uğraşmazsınız :))))
Geçen sene 50 kg'ya düştüğümde yüzüyordum, havuzda bir tipitip vardı;
çatladı resmen kıskançlıktan, neden olduğunu da bir türlü anlamadım, ortamda erkek bile yok.
Hem olsa ne olur, ben evliyim, bunu da biliyor.
8 kg vermişim, bu da diyor ki "ayyy, çok zayıfladın, yüzünden anlıyorum ama".
Israrla hep bunu söylüyor, herkes vücuduma iltifat ediyor, 8 kg az değil çünkü.
Bu ağzını açıp bir kez iyi olmuşsun demedi. Birisi ne güzel zayıflamışsın deyince hemen,
"yüzünden anlaşılıyor değil mi?" derdi. He canım he, ben 8 kiloyu sırf yüzümden verdim :))))))
Böyle sersemler de var işte :)))))
Sonra hatun resmen ölüm orucuna girdi, zayıflamak için, gözlerinin altı morarmıştı :)))))))
Şimdi ne yapıyor bilmem, koca totosuyla debeleniyordur havuzda hâlâ :))))
acaba yürü incel programını yapan var mı aranızda kızlar 1 mil kaç kalori yakıyo ve kaç günde etkisini gördünüz popişim acıyo bu oraların çalıştığı anlamına mı gelir ki
kızlaar ben de sizlerle zayıflamak istiyorumm...
160 cm boy 59 kiloyum. 50 kg olmam lazımm...
burada sizlerle birlikte olursa daha düzenli, disiplinli davranırımm
Bugunn yediklerim sizce cok mu orantisiz
2013-03-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Lokum 20 GRAM 48
[2] Biscolata pia 0.5 ADET(12 GR) 24.75
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Brokoli 200 GRAM 70
[5] Pınar Light Yoğurt 100 GRAM 49.7
[6] Taze Kaşar 1 DİLİM 49
[7] Sucuk 10 GRAM 45
[8] Simit 0.3 ADET 82.5
[9] Kuru Pasta 1.5 ADET 112.5
[10] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[11] Karışık Tost 1 ADET 280
[12] Süzme Peynir 10 GRAM 9.7
[13] Domates 1 ADET 14
[14] Uno Denge Light Ekmek 1.5 DİLİM 58.5
Toplam : 947.65 kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?