50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de buraya yazabilir miyim.? çok şekersiniz

bu kilonuzu gösteren şeyi nasıl yapıyorsunuz?

Hanımlar kılo cızelgesını nasıl yapıyoruz yardımcı olurmusunuz..

Aşağıdaki linkte açıklanıyor kilo çizelgesi.
O adresi en son sık kullanılanlarınıza ekleyin, çünkü bütün değişiklikleri bundan sonra o adresten yapacaksınız.
Hoş geldiniz bu arada :))

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Son düzenleme:

Biz ne yapıyoruz böyle belli değil.
Sen de ne güzel kilo vermişsin, sonra almışsın.
Ben de 29.10.2012'de 50 kg idim, şimdi 58'e yaklaştım.
"5 günde 5 kilo" diyetini ben de yaptım, güzel kilo verdiriyor ve iştahı epey kesiyor.
Ama düşük kalorili bir diyet olduğundan sonrasında epey dikkat etmelisin, benim gibi olmak istemiyorsan :))

Kızlar yazamadığım için üzgünüm bu aralar sınavlarım var da 1 kilo vermiştim onu da sınav stresiyle yiyince tekrar aldım. Yaza kadar vermem lazım şu 7 kiloyu.. Ama şu sınavlar yok mu :,((( Çalışırken ye sınavdan önce ye sınavdan sonra ye olmuyor böyle

Bu sabah okula gitmediğim için geç kahvaltı yaptım 12.00 yedim neredeyse öğle yemeği gibiydi. Sabah yarım simit 2 kibrit kutusu kadar peynir yedim 1 bardak sıkma portakal suyuyla birlikte. Arada 5 kayısı ve 1 tane meyveli yoğurt yedim. Akşam yemeği içinde 1 büyük dilim schnitzel, 2 yemek kaşığı patates püresi ve yağsız salata yedim. Su çok içemiyorum ne yazık ki bu saat oldu 1 litre icebildim. Umarım yatana kadar 2 litreyi bulucam. Bu saatten itibaren artık bişey yemem yalnızca probiyotik meyveli yoğurt ve 1 yesil elma yerim.. bakalım pazartesi ne olacak. Istanbul yağmurlu bugün yürüyüş yaparım diyordum yalan oldu

evet canim ya aynen oyle zayifsin dediklerinde hosuma gidiyor boyum uzun oldugu icin 57 kiloyum su an bile baya ince gorunuyorum ama ben kilo alanlara soyluyorum zayiflamalisin diye tabi nazimin gectigi kimselere bu arada 5 kilo diyeti nasil birsey biraz anlatirmisin

Tebrik ederim, ne mutlu olmuşsundur sabah tartılınca :)
Ben bu tarz diyetler yapmama kararı aldım artık.
Kilo alıp vermekten o kadar sıkıldım ki
Bakalım neler olacak?
Bu tarz diyetlerle verilen kilonun çabuk alındığını biliyorm ama dikkat edilirse de geri gelmiyor..Ben tamamen kendimi kısıtlayamıyorum..Mesela bugün akşam yeşil salata yaptım yanına da bir kaşık pirinç pilavı yedim..Bunu yapmazsam daha sonra kaşık kaşık pilav yerim..Bakalım diyet Holywood diyetinden Gülşenin diyetine geçiş yaptı..

Yediklerin normal bence..İnşallah pazartesi güzel sonuç alırsın..

kizlar simdi siz uykudasiniz ben de aksam yedigimi yazayi bakalim 2 buyuk kase corba zeytinyagli yedim 10 dk kadar kosu bandinda tempolu kosu yaptim suyumu da ictim hadi bakalim iyi gidiyoruz simdilik insallah bozulmaz diyecem ama turkiyeden misafirlerim geliyor 2 hafta sonra 2 haftaligina pek fazla almam heralde zaten sonrasinda da limonata detoksunu yapmayi dusunuyorum bu detoks deri hastaliklarina iyi geliyormus yapanlar da zaten ciltlerinin parladigini guzellestigini soyluyor inanmayanlar yorumlari okusun internetten bana hak vereceksiniz kanini da temizledigi icin bazi hastaliklara da iyi geldigi soyleniyor ama kolay bir diyet degil ilk gunler biraz zor oluyormus daha sonra vucut temizlendikce insan daha zindelik kazaniyormus

Günaydın İnci,
sen yurtdışındasın ama, nasılsa mesajı okuduğunda senin için de sabah olacak :)

"5 günde 5 kilo" diyetinin linkini aşağıda veriyorum, çok kolay bir diyet.
Ben yaptığım ilk hafta 3,5 kilo vermiştim. Bir de sanırım gün boyu tek çeşit beslenildiğinden,
iştahı çok kesiyor. Et gününe gelindiğinde zoraki yiyordum, ki ben et severim.
Sonraki haftalarda kilo verme düşüyor. Senin yerinde olsam, misafirlerinin gelmesine 1 hafta kala yaparım.
Ama sonra çok dikkat etmelisin, kaloriyi yavaş yavaş arttır. Ben öyle yapmıştım, her gün 40 kalori arttırmıştım.
Birkaç ay kilo almadım, sonra saldım işte biliyorsunuz (

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html

Bu diyetin püf noktası gün boyu aynı şeyi yemek. Mesela meyve gününde sabah tabağını her çeşitle doldurabilirsin,
ama ondan sonra sabah yemediğin hiçbir çeşidi yemeyeceksin.

Umarım faydalı olmuşumdur :)

Bugünkü listem;

kahvaltı (587)
1 bardak süt 80
peynir (2 kk) 165
1 yumurta 80
2 DİLİM UNO DENGE 80
3 KURU KAYISI 54
REÇEL ( 1 Y.K) 50
6 ZEYTİN 78

öğle (548)
light ton 90
15 BADEM 120
normal ton 150
1/2 s.b yoğurt 92
3 y.k bulgur 96

akşam (317)
1/2 s.b yoğurt 92
pırasa 225

toplam 1452

Hanımlar..krom vıtamınının ıstahı kapattıgını bılıyormuydunuz.yemeklerden evvel alına vıtanın ıstaha engel oldugunu ogrendım bugun ve bı yasıma daha gırdım :)) kutlayın benı..

selam hanımlar
menümü yazayım
sabah
1 kase Kspexcıal
su ve şekersiz çay
arada kraker atıştırdım.

öğlen
sebzeli köfte
salata ayran

akşam
tavuklu patates
salata

selam bugünkü menüm
sabaheynir zeytin az ekmek domates salatalık
araöğün:süt,3 adet tahıllı büsküvi
öğle:yoğurt,yarım kepek ekmeği,etli türlü
araöğün:1 tane hurma,4 kayısı kurusu,bir fincan yeşil çay
akşam:çorba kesinde gerisini bilmiyorum.40 dk yürüyüş,2 lt su içtim bugün 300 gr vermem lazım bugunku ac kalmama ,bugun sabah baktım 60,5 dım ınanamadım ya verdıgım kıloyu gerı alıyorum kabussssssss

Üzme kendini, vücudunu strese sokma.
Diyet yaparken, sabah tartıda artı görmek çok moral bozuyor, biliyorum, benim de başıma geliyor.
Pek çok sebebi olabilir;
vücudun su tutması, regl vs..
Emin ol yağ değildir, menün gayet güzel. Bu yediklerin vücuduna gereksiz ağırlık yüklemez, kesin ödemdir o fazlalık, yarına atarsın.

Arkadaşlar bir gün internette dolaşırken bir fotoğraf görmüştüm, çok ilginç gelmişti.

Sabah tartıda artı çıktığımız günlerde, bu fotoğrafı hatırlayıp kendimizi rahatlatalım;
"kastır o kas" diyerek :)))

Eki Görüntüle 669745

canım bende tartı yok o yüzden bildiremedim ama 2 gün sonra bildiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…