herkese merhabalar.. ben de zayıflamak istyorum. doğumdan sonra baya verdim kilo. 58 kiloyum şu an. 3-4 kilo daha versem süper olacak ama arada sırada da olsa kızımı emziriyorum. diyet yaparsam sütüm azalır mı? emzirmeyi bırakmak istemiyorum. biraz da göbek var sezeryan sebebiyleonun için de mekik falan çekiyorum fırsat buldukça.. ne önerirsiniz bana?
Bir de tülin sahin onermisti
Aksamları acıkırsanız beyaz leblebi atıstırın diye
Ben cok severim ama ekmek gibi bisey o nasıl kalorisiz oluyo cok iginc gercekten:)
Benim az once yaptıgımdan bahsediyosun galibaa
Off gene yedim yaaaaaaa
Bugün Hollywood Diyetine başladım..İlk iki gün sırf meyve suyu içilmesi gerekiyor ama benim normalde tansiyonum düşük daha da düştü..Ben de atom marulu tuzlayıp yedim..Ama çokk halsiz bırakıyor..Yarın da yapabilir miyim bilmiyorum..Yarını da atlatsam diğer günler daha iyi yiyecek şeyler var..Bakalım..
hoşgeldin canım, ilk önce göbek eritmek için mekik çekmeyi bırak, göbek eritmenin en kestirme yolu tatlı şeyler yemeyeceksin :)
Bir de bi konuda yardım isteyecektim ya kalori heaapladigim siteden baktım ton salata diye bir şey var 109 kalori diyor bir porsiyona bir de ton balikli salata var bir adet diyor ve 400 kalori gösteriyor sizce hangisi doğrudur kıvırcık dardanel ton balık ve biraz misirla yapacagım bir kase yesem kac kaloridir?? :44: kalori sayma sayfasında da sordum cevaplarınızı bekliyorum
holywood diyeti bana da cazip gelmistir ama denemedim sen yap bakalim paylasirsin bizimle ona gore belki ben de baslarim bu arada sen de yeni gelinmissin ya
Bugün Hollywood Diyetine başladım..İlk iki gün sırf meyve suyu içilmesi gerekiyor ama benim normalde tansiyonum düşük daha da düştü..Ben de atom marulu tuzlayıp yedim..Ama çokk halsiz bırakıyor..Yarın da yapabilir miyim bilmiyorum..Yarını da atlatsam diğer günler daha iyi yiyecek şeyler var..Bakalım..
holywood diyeti bana da cazip gelmistir ama denemedim sen yap bakalim paylasirsin bizimle ona gore belki ben de baslarim bu arada sen de yeni gelinmissin ya
herkese merhabalar.. ben de zayıflamak istyorum. doğumdan sonra baya verdim kilo. 58 kiloyum şu an. 3-4 kilo daha versem süper olacak ama arada sırada da olsa kızımı emziriyorum. diyet yaparsam sütüm azalır mı? emzirmeyi bırakmak istemiyorum. biraz da göbek var sezeryan sebebiyleonun için de mekik falan çekiyorum fırsat buldukça.. ne önerirsiniz bana?
Hollywood diyetinde bugün ikinci günüm..Bu sabah 57 kg gördüm..Bir kilo benden ,eşimden.1.600 kg gitmiş..Vücuttaki ödemi atmak için yapılabilir..Bugün meyve suyuna devam ama biz salatalık ve atom marul da ekledik..Çakma hollywood oldu biraz..Taylan Kümelinin kızı Ezginin sitesinde listeleri de uyguladık ama kilo vermedik sadece kilo almadık..Herkes kendi vücudunu tanımalı ve ona göre beslenmeli..4-5 aydır aynı kilodayım..Ben sık beslenmeyi de denedim..Şimdi acıkınca yiyorum..Acıkmadan hiç bir şey yemiyorum..Bakalım bu şekilde kilo verebilecek miyim?
evet evet bu aralar hizlandirdim insallah devam ederim bir ara bozmustum baslamak cok zor oluyor neyse ki atlattik ilk gunleri de alistik turkiyeden misafirlerim gelecek biraz o da beni tetikledi yalniz hep soyluyorum yemeklerden once 2 3 bardak ilik su iciyorum onun cok faydasi oldu gercekten yoksa cok kati diyet yapmiyorum neyse bakalim ptesiye kadar kac kilo olucam merak ediyorum
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 50-59 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
benim boyum 1.66,ama zayıflayamıyorum,daha doğrusu şu abur cubur yok mu ah.ahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?