50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım, ilk önce göbek eritmek için mekik çekmeyi bırak, göbek eritmenin en kestirme yolu tatlı şeyler yemeyeceksin :)

Bir de tülin sahin onermisti
Aksamları acıkırsanız beyaz leblebi atıstırın diye

Ben cok severim ama ekmek gibi bisey o nasıl kalorisiz oluyo cok iginc gercekten:)

Bir de leblebi ve badem gibi kuruyemişler sert oluyor ya,
çiğneme duygumuzu tatmin ediyormuş. E bizim gibi iştahlılar için oldukça önemli :))))

Bu tarz rejimler, sadece geçici çözümler sağlıyor.
Geçen sene ben de yaptım, "5 günde 5 kilo diyeti" diye bir şey, sitede topic'i var.
29.10.2012'de 50 kg idim, şimdi halim ortada.

Çok klişe bir tabir ama, gerçekten yaşam biçimimizi değiştirmeliyiz.
Nasıl başaracağımız konusunda hiçbir fikrim yok, "hep beraber deneyelim" derim.

Bir de bi konuda yardım isteyecektim ya kalori heaapladigim siteden baktım ton salata diye bir şey var 109 kalori diyor bir porsiyona bir de ton balikli salata var bir adet diyor ve 400 kalori gösteriyor sizce hangisi doğrudur kıvırcık dardanel ton balık ve biraz misirla yapacagım bir kase yesem kac kaloridir?? :44: kalori sayma sayfasında da sordum cevaplarınızı bekliyorum

hoşgeldin canım, ilk önce göbek eritmek için mekik çekmeyi bırak, göbek eritmenin en kestirme yolu tatlı şeyler yemeyeceksin :)

aaah ah en büyük zaafım bu işte.. çikolatasız yaşayamıyorum ama abur cuburu bıraksam gerçekten işe yarayacağını biliyorum da kendimi durduramıyorum..

snemm,
kalori sayımı yöntemlerinde cevaplamıştım ben senin sorunu :)

Bugünkü planladığım menüm;

kahvaltı (587)
1 bardak süt 80
peynir (2 kk) 165
1 yumurta 80
2 DİLİM UNO DENGE 80
3 KURU KAYISI 54
REÇEL ( 1 Y.K) 50
6 ZEYTİN 78

öğle (588)
light ton 90
15 BADEM 120
kapuska 190
1/2 s.b yoğurt 92
3 y.k bulgur 96

akşam (270)
1 yumurta 80
KAPUSKA 190

toplam 1445

holywood diyeti bana da cazip gelmistir ama denemedim sen yap bakalim paylasirsin bizimle ona gore belki ben de baslarim bu arada sen de yeni gelinmissin ya

Boşverin bu diyetleri,
hadi hep beraber kalori sayalım :))

Hem biz holywood'a neden uyalım ki? Onlar bize uysun :))

hepiniz hoş geldiniz aramıza

ben dün kilo bildirimi yapamadım bugün yapıyorum ; 55,4

arkadaşlar pazar gününden itibaren Tülin şahinin programıyla bütün yeme alışkanlığımı değiştirdim ve daha düzenli bi hale getirdim...
ZENGİN- FAKİR diyeti.Tülin şahin 30 kilo vermiş ... öncelikle kısa sürede kilo vermeye çalışan arkadaşlarıma seslenmek istiyorum kendinize zarardan başka bir şey yapmıyorsunuz verdiğiniz kilolar size fazlasıyla geri dönecek bu yöntemlerle...

bu diyete gelince ; cazip gelenlere tülin şahin ile moda programını( 24.03.2013 tarihli) 39. bölüm... dinlemenizi öneririm gerçekten çok mantıklı hemde zorlanmadan aç kalmadan....

bu arada lahana kürüne başlamıştım ama devam ettiremedim

slm arkadaşlar yine yeniden aranıza döndüm.istanbula gitmek zorunda kaldığım bir eğitim sonucu dikkat ettiğim halde 300 gr alarak geri döndüm. moralim bozuldu.bugünde yemekhanede pide vardı kuşbaşı yemek yemek zorunda kaldım.bugünkü menüm
sabaheynir zeytin az ekmek domates salatalık
araöğün: 1 tane kuruincir bir bardak süt
öğle :mercimek çorba,yarım pide,ayran
araöğün :galeta ,yeşil çay
akşam :sadece çorba ve yeşillik yiyecem.vicdanazabı çekiyorum şuanda pideyi yememem gerekiyordu yaaaa.(

kizlar mrb herkese bugun itibariyle 57yi gormus durumdayim simdi kahvalti yapiyorum cay domates salatalik yesil zeytin kepek ekmegi oncesinde 3 bardak kadar ilik su yemeklerden once ilik su gercekten cok faydali 2 3 gun once 58dim su\ivi tuketmek hizli kilo verdiriyor bir keresinde corba icerek haftada 3.5 vermistim neyse ben kilo cetvelimdeki 58 nasil 57 yapicam bilen var mi

tatlim nasil gidiyor hollywood diyetin halsizlik devam ediyor mu bu arada sizi karistirmisim fsunaldemir yeni gelinmis neyse bakalim kolay gelsin

sabah
bir kase kflex
öğlen
karışı ızgara tavuk köfte
salata

ara elma

akşamda
tavuklu patates yemeği yapıcam.
yoğurt ve salata

inci80 maşallah iyi gidiyorsun
hızlı gidiyor kilolar
darısı başımıza

evet evet bu aralar hizlandirdim insallah devam ederim bir ara bozmustum baslamak cok zor oluyor neyse ki atlattik ilk gunleri de alistik turkiyeden misafirlerim gelecek biraz o da beni tetikledi yalniz hep soyluyorum yemeklerden once 2 3 bardak ilik su iciyorum onun cok faydasi oldu gercekten yoksa cok kati diyet yapmiyorum neyse bakalim ptesiye kadar kac kilo olucam merak ediyorum

holywood diyeti bana da cazip gelmistir ama denemedim sen yap bakalim paylasirsin bizimle ona gore belki ben de baslarim bu arada sen de yeni gelinmissin ya

Ben baya eski bir gelinim..14 sene oldu maşallahh Bugün ikinci günüm..Düne göre daha rahatım..Hatta bugün devam etmem diyordum ama demek ki vücut alışıyor..Sık sık tuvalete gidiyorum..Heralde vücut ödemi atıyor..Ben hiç şok diyet yapmadım ama bu hafta çok abarttım dengelemek adına başladım..3 günden itibaren biraz eklemeler yapmayı düşünüyorum..Oğluşum iki yaşında am hala emiyor..3.günden itibaren listeye süt ve yoğurt ekleyeceğim..

Bol su içersen sütte azalma olmuyor..Oğlum iki yaşında hala sütüm var..Bende sütten keseceğim ama hala cesaret edemedim..Göbek için

http://www.kadinlarkulubu.com/soru-cevap-bolumu/593778-simit-deniyor-bilmiyorum.html

burada çok güzel videolar var..Ben yaptım sabah yanlarım çok ağrıyordu..Ama iki gün yapabildim..Tekrar başlayacağım..Birde mekik çektinten sonra ayaklarını ykarıya kaldır ve daireler çiz oda alt karını çalıştırıyor..Göbeği bu şekilde yok edebilirsin..Kolay gelsin..

Hollywood diyetinde bugün ikinci günüm..Bu sabah 57 kg gördüm..Bir kilo benden ,eşimden.1.600 kg gitmiş..Vücuttaki ödemi atmak için yapılabilir..Bugün meyve suyuna devam ama biz salatalık ve atom marul da ekledik..Çakma hollywood oldu biraz..Taylan Kümelinin kızı Ezginin sitesinde listeleri de uyguladık ama kilo vermedik sadece kilo almadık..Herkes kendi vücudunu tanımalı ve ona göre beslenmeli..4-5 aydır aynı kilodayım..Ben sık beslenmeyi de denedim..Şimdi acıkınca yiyorum..Acıkmadan hiç bir şey yemiyorum..Bakalım bu şekilde kilo verebilecek miyim?

Tebrik ederim, ne mutlu olmuşsundur sabah tartılınca :)
Ben bu tarz diyetler yapmama kararı aldım artık.
Kilo alıp vermekten o kadar sıkıldım ki
Bakalım neler olacak?

Sen de insanların seni kilo almış görmesini istemiyorsun sanırım.
Ben de öyleyim, "kilo almışsın" dediklerinde sinir oluyorum.
Ben hiç kimseye söylemem oysa, çünkü gerek olduğunu düşünmüyorum.
Benden önce insanlar kendini aynada görüyor zaten. Söylesem ne olur, söylemesem ne olur!

SISKOMUYUM..Dedim ve baskul bana gosterdigi rakamlarla onayladi..Boyum 158 ve kilo 59.3.dun itibariyle 5 gunde 5 kilo diyetine basladim ve spor salonuna geri dondum.Insan bazen hayatami kusuyor yoksa amaan salla gitsinmi diyor bilmiyorum yeme icme duskunlugu basliyo.Birde bu misafilik gun,cay vs derken alip basini gidiyor.gecen yil ocak ayinda 51 kiloya kadar dusmustum cesitli diyetler ve spor sayesinde.Son 5 aydir memleketten misafirlerimin biri geldi digeri gitti ve 3 aydir kaynanam misafirimdi.Hakli olarak yaptik yaptik yedik.Ama bitti artik diyetteyim.TA KI 52 YE KADAR :))0

benim boyum 1.66,ama zayıflayamıyorum,daha doğrusu şu abur cubur yok mu ah.ahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…