- 20 Mart 2013
- 480
- 194
- 63
bende sabahtan beri iki poğcayla duruyorum bu nasıl :)
evt bunları biliyorum ama
cnm hiçbir şey istemiyor havadanmıdır bilmiyorum
bazen bakıyorum sürekli yemek yemek istiyorum durduramıyorum kendimi
bir an geliyor su dahil içmek istemiyorum :)
Evet aynısı banada oluyor ya bazen gözüm donüyor acayip yiyorum Bale'nde aynen dediğin gibi bir lokma bile yemek istemiyorumama sanırım hem hava etkili hem de gün icinde yediklerin yani kahvaltını normal yaparsan daha az acikiyorsun daha az şey istiyor canin en azından benim öyle. Bide dediğin gibi havalar sagolsun bi sıcak bi soğuk benimde dengemi bozdu iştahımı bile etkiliyi cok
helede çalışınca iştahım hiç olmuyor evdeyken zaman zaman yiyorum
kaç senedir aynı kilodayım ne iniyorum ne cıkıyorum
tartılıyormusun peki belki sana öyle geliyordur :)
Tartiliyorum tabi de kilomda gözle görünür pek bir degisiklik yok ama tabiki yaklaşık bir kilo falan farklı eskisindenama yaglandim yani vücudum değişti göbeğim falan sanki daha bir çıktı gibi cok rahatsız oluyorum o yüzden ya :89:
Kızlar omlet yaptım bir yumurtayla da kalori hesapladigim sitede gram olarak istiyor omleti ne yazayım sizce :44:
canım kalori hesabı için hangi siteyi kullanıyorsun ?
Kalori sepetini kullanıyorum canım ya ama zaten o omletin falan hiçbi degeri kalmadım çünkü kek tatlı yedim
kizlar 56ya dogru ilerliyorum bir alkis gonderin de motive olayim bari nihal gulfuren ve fsunaldemir nerelerdesiniz siz de kayboldunuz benim gibi neyse kahvaltimi yazayim bari az once yaptim peynir salatalik domates kepekli ekmek cay ptesiye az kaldi adim adim ilerliyorum ama hic belli olmaz bozmam insallah da hic destek olmamaya basladik birbirimize ben uzaklasinca kacmaklarim oluyor insallah bu sefer kararliyim ama hadi bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?