Bugun yediklerimi yasamıyorum bile utanıyorum o derece. Cigkofteler kuru pastalar tatlılar çubuklar kekler lokumlar hepsi havada uçuştu yani söylemeyi unuttuğum daha cok şey var bunlar atistirdiklarim yani güzelim gofreti de unutmayalım. Verildiğini zannettiğim kilomada yeniden selamlar olsunama yine de max. 1400 kalori aldım yarın güzel olsun ya :44:
Yarın tartı günü kızlar hadi hayırlısı :))
canım o kadar şey yiyip nasıl 1400 aldınben 1400ü geçmeyeyim diye ter akıtıyorum resmen
kizlar 56ya dogru ilerliyorum bir alkis gonderin de motive olayim bari nihal gulfuren ve fsunaldemir nerelerdesiniz siz de kayboldunuz benim gibi neyse kahvaltimi yazayim bari az once yaptim peynir salatalik domates kepekli ekmek cay ptesiye az kaldi adim adim ilerliyorum ama hic belli olmaz bozmam insallah da hic destek olmamaya basladik birbirimize ben uzaklasinca kacmaklarim oluyor insallah bu sefer kararliyim ama hadi bakalim hayirlisi
Gercekten cok kötüyüm su an gun icinde 1200 kalori falan aldığım yetmediği gibi su saatte oturdum pide pizza biskrem dido gofretler karnım öyle şişti ki gercekten ne yapsam bilemiyorum boyle olacağını bile bile duyacağım pişmanlıktan eminken nasıl oturup da yiyebiliyorum onu hiç bilmiyorum. Mide fesadı gecirmekten korkuyorum o derece cok yedim yani. 1700 hatta 2000 kalori bile olabilir. :95:
İnsanda bazen böyle krizler oluyor..Günde iki bardak tarçınlı,encefilli yeşil çay iç ve form çay iç ..Yarın sonuç nasıl olacak bakalım?
BRAVOOOOOSeni ayakta alkışlıyorum..Ben üç gündür hastayım yarın tahlil için kan vereceğim bakalım ne çıkacak..Durmayan baş dönmem var..Hiç bir şey yapamıyorum..Eşim ve oğlum yardım ediyor..Üçgündür hazır yedik..Hasta da olmadım daha..Yarın yine fazla çıkacak..Yapacak bir şey yok önce sağlık..Allah nerede hasta varsa şifa versin..
BRAVOOOOOSeni ayakta alkışlıyorum..Ben üç gündür hastayım yarın tahlil için kan vereceğim bakalım ne çıkacak..Durmayan baş dönmem var..Hiç bir şey yapamıyorum..Eşim ve oğlum yardım ediyor..Üçgündür hazır yedik..Hasta da olmadım daha..Yarın yine fazla çıkacak..Yapacak bir şey yok önce sağlık..Allah nerede hasta varsa şifa versin..
canim coook tesekkur ederim gercekten iyi geldi bu alkislar hafta sonu biraz takildik ama olsun yola devambu arada beni 57 olarak kayda gecin kizlar
evet kızlar diyete ara vermeye başladım dün sabahtan beri. nedeni grip gibi duruyor şuanlık:2::2: ama faranjitte olmuş olabilirim. ölü balık gibi yattığım için pek diyete dikkat edemiyorum
slm kızlarrrrrrrrrrr.59 aralığa girmenin haklı gururu .istanbul seferi sonrası verdiğim kiloları alıp tekrar vermenin mutluluğunu yaşarayarak sizlere mutlu bir günaydınlar diyorum.listeye yazın 59,8 kilo .aslında daha çok vermem gerekiyordu ama istanbulda aldıklarımı verdim bu hafta .boşuna gitti bir hafta yani ..
evet kızlar diyete ara vermeye başladım dün sabahtan beri. nedeni grip gibi duruyor şuanlık:2::2: ama faranjitte olmuş olabilirim. ölü balık gibi yattığım için pek diyete dikkat edemiyorum
slm kızlarrrrrrrrrrr.59 aralığa girmenin haklı gururu .istanbul seferi sonrası verdiğim kiloları alıp tekrar vermenin mutluluğunu yaşarayarak sizlere mutlu bir günaydınlar diyorum.listeye yazın 59,8 kilo .aslında daha çok vermem gerekiyordu ama istanbulda aldıklarımı verdim bu hafta .boşuna gitti bir hafta yani ..
canim coook tesekkur ederim gercekten iyi geldi bu alkislar hafta sonu biraz takildik ama olsun yola devambu arada beni 57 olarak kayda gecin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?