50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar belirlediğim tarihe kadar günlük en fazla 1613 kalori almam lazımmış istediğim kiloya gelmem için bakalım nasıl olacak buradan paylaşacağım hep

Bugun yediklerimi yasamıyorum bile utanıyorum o derece. Cigkofteler kuru pastalar tatlılar çubuklar kekler lokumlar hepsi havada uçuştu yani söylemeyi unuttuğum daha cok şey var bunlar atistirdiklarim yani güzelim gofreti de unutmayalım. Verildiğini zannettiğim kilomada yeniden selamlar olsun ama yine de max. 1400 kalori aldım yarın güzel olsun ya :44:

canım o kadar şey yiyip nasıl 1400 aldın ben 1400ü geçmeyeyim diye ter akıtıyorum resmen

Istanbulda güzel bir pazar sabahı. Hava çok güzel.. Pazar günü açıkçası kendime verdiğim bir ödül haline geldi. Tatlı kaçamaklar yaptım. Yarından itibaren yoğun bir sınav maratonum var.

Sabah (477 kalori)

1 haşlanmış yumurta 78 kalori
100 gram beyaz peynir 185 kalori
20 gram jambon 40 kalori
2 dilim ekmek 120 kalori
3 kuru kayisi 54 kalori

Öğle (680 kalori)

1 porsiyon mantı 490 kalori
1 dilim çikolatalı kek 190 kalori

Akşam (325 kalori)

100 gram haşlanmış tavuk göğsü 145 kalori
100 gram yogurt 50 kalori
Yeşil salata 130 kalori
I
Toplamda 1.482 kalori

canım o kadar şey yiyip nasıl 1400 aldın ben 1400ü geçmeyeyim diye ter akıtıyorum resmen

Ya aslında yedim ama biraz tadimlikti hepsi ondan herhalde birde bu yediklerimi ogun olarak yemiştim yani sabah kahvaltımı yaptım bi adam akilli sonra atıştırmayla gecti iste ondan sanırım öyle oldu ama bu günde yedim hafta sonum berbatti yani

Son düzenleme:
Gercekten cok kötüyüm su an gun icinde 1200 kalori falan aldığım yetmediği gibi su saatte oturdum pide pizza biskrem dido gofretler… karnım öyle şişti ki gercekten ne yapsam bilemiyorum boyle olacağını bile bile duyacağım pişmanlıktan eminken nasıl oturup da yiyebiliyorum onu hiç bilmiyorum. Mide fesadı gecirmekten korkuyorum o derece cok yedim yani. 1700 hatta 2000 kalori bile olabilir. :95:

BRAVOOOOO Seni ayakta alkışlıyorum..Ben üç gündür hastayım yarın tahlil için kan vereceğim bakalım ne çıkacak..Durmayan baş dönmem var..Hiç bir şey yapamıyorum..Eşim ve oğlum yardım ediyor..Üçgündür hazır yedik..Hasta da olmadım daha..Yarın yine fazla çıkacak..Yapacak bir şey yok önce sağlık..Allah nerede hasta varsa şifa versin..

İnsanda bazen böyle krizler oluyor..Günde iki bardak tarçınlı,encefilli yeşil çay iç ve form çay iç ..Yarın sonuç nasıl olacak bakalım?

İnsanda bazen böyle krizler oluyor..Günde iki bardak tarçınlı,encefilli yeşil çay iç ve form çay iç ..Yarın sonuç nasıl olacak bakalım?

Aslında cmt. verdim galiba diye sevindiğim kiloyu geri aldım galiba. Öyle boyle bi kriz degildi yalnız bu seferki baya kötüydü gercekten neyse artık yapacak bisey yok yalnız yarın sıkı biri diyet yapmayı planlıyorum. Yorumun icin cok sagol yesil cayı icmeye çalışıyorum ancak her gun içermiyorum haftada uç gun falan :44: bu arada cok gecmis olsun sonucları alınca haber ver merakta bırakma bizi

canim cok gecmis olsun insallah hayirli haberler alirsin tabii ki de once saglik iyilesince devam edersin destegin icin de ayrica tesekkur ediyorum ve son olarak gecmis olsun cicegi gonderiyorum sana

evet kızlar diyete ara vermeye başladım dün sabahtan beri. nedeni grip gibi duruyor şuanlık:2::2: ama faranjitte olmuş olabilirim. ölü balık gibi yattığım için pek diyete dikkat edemiyorum

Son düzenleme:
slm kızlarrrrrrrrrrr.59 aralığa girmenin haklı gururu .istanbul seferi sonrası verdiğim kiloları alıp tekrar vermenin mutluluğunu yaşarayarak sizlere mutlu bir günaydınlar diyorum.listeye yazın 59,8 kilo .aslında daha çok vermem gerekiyordu ama istanbulda aldıklarımı verdim bu hafta .boşuna gitti bir hafta yani ..

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Kilo önemli değil, önce sağlık.

canim coook tesekkur ederim gercekten iyi geldi bu alkislar hafta sonu biraz takildik ama olsun yola devam bu arada beni 57 olarak kayda gecin kizlar

Tebrik ederim :)

evet kızlar diyete ara vermeye başladım dün sabahtan beri. nedeni grip gibi duruyor şuanlık:2::2: ama faranjitte olmuş olabilirim. ölü balık gibi yattığım için pek diyete dikkat edemiyorum

Geçmiş olsun.

Tebrik ederim, biz de gurur duyduk seninle :)

Kızlar yeni kilom 54.0.

Aslında yarım kilo verdiğim için üzgünüm ama sporsuz ve pazar günü yaptığım kaçamağı düşünürsem sanırım üzülmem yersiz gibi hatta bu 500 grama sevinmeliyim. Ne yazık ki hormon ilaçları kullanıyorum o yüzden benim kilolarimin gidisi biraz zorlayacak beni. Bu hafta sınav haftam full boş günüm yok. O yüzden daha az yiyebilirim sanırım. Çünkü biz Türklerin genel bir özelliği her şeyi son güne bırakırız ya bende çalışmaları hep sınavlardan bir gün öncesine bıraktım. Kisacasi bu haftadan daha umutluyum.

Sabah yediklerimi yazıyorum :

50 gram yağsız beyaz peynir
Yarım domates
1 küçük salatalık
2 tatlı kaşığı diyabet çilek reçeli
2 dilim kepek ekmeği

Bugün muhasebe dersinden sinavim var kizlar dualarinizi esirgemeyin benden.. görüşmek dileğiyle kendinize iyi davranin :)

Benim bugünkü kilom, 57,600.

Cuma ve cumartesi benim diyet yalan oldu;
annemdeydim, kalori filan saymadım, epey de yedim.
Dün toparlamaya çalıştım, hâttâ bügün artı çıkacağımı düşünüyordum, neyse ki böyle bir şey olmadı.
Demek ki hafta içi kilo vermişim aslında.

Benim bu hafta sonlarına çözüm bulmam lâzım, hep aynı şey oluyor :))
Ayrıca kalori saymaktan da çok sıkıldım, ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. Hasta olduğun zamanlar diyete gerek kalmiyor nedense doğru düzgün bir şey yiyemiyorsun ve kilo veriyorsun.

Tebrik ederim.. Böyle nefsine hakim olabilen kararlı kişileri görmek gerçekten çok güzel. Umarım istediğin kiloya en kisa zamanda ulasirsin.

canim coook tesekkur ederim gercekten iyi geldi bu alkislar hafta sonu biraz takildik ama olsun yola devam bu arada beni 57 olarak kayda gecin kizlar

Tebrikler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…