50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoş geldiniz :)

Neler yapmayı düşünüyorsunuz zayıflamak için? Belirli bir diyet mi uygulayacaksınız, yoksa sadece az yemeyi mi düşünüyorsunuz?

Ben kalıplaşmış diyetlere çok sıcak bakmıyorum. Sağlıklı beslenerek, abur cuburdan uzaklaşarak, ara öğünleri ihmal etmemeye çalışacağım. Spor hayatım boyunca hep yaptım, yaklaşık 1.5 yıldır yapamıyorum hamilelik ve bebekten ötürü. Sizin gazınızla umarım ona da başlarım.

Lisanslı sporcu musun? Hayatım boyunca spor yaptım demişsin.
Eğer profesyonel sporcuysan, kas oranın epey fazladır, dolayısıyla rahatlıkla verebilirsin fazla kilolarını.
Gaza hepimizin ihtiyacı var. Özellikle hafta sonu zor geçiyor, kendi adıma konuşursam.
Hafta içi dikkat ediyorum, ama hafta sonu kâbus gibi (

Gerçekten spor yapalım ,yürüyüş yapalım..Bir ara ip atlar gibi zıplıyordum..Mekik çekiyordum..Bu hastalık girdi bıraktım..Bence de sporsuz olmuyor..Yarın sağlık ocağına yürüyerek gideceğiz..Hareket olsun..

evet kızlar diyete ara vermeye başladım dün sabahtan beri. nedeni grip gibi duruyor şuanlık:2::2: ama faranjitte olmuş olabilirim. ölü balık gibi yattığım için pek diyete dikkat edemiyorum

özel msj yollayamıyorum yeni üye olduğum için. nihal arkadaşımız yapıyor listeyi beni de yazacaktı

aynen ya haftasonu tam bi kabus cuma günü göbeğim inmiş gibi hissediyorum haftasonu geliyo ve pazartesi hopp aynı dön başa nolcak bizim bu halimiz:18:
ayrıca yürü incel programını denemiş miydin canım

ben yine öğrenci olduğuum ve tartı imkanım olmadığı için çarşamba kilo bildirimi yapabilicem ya :26:

o nasıl bi proğram yaaa

leslie yürü incel diye bi program hatta spor bölümünde grubuda var ben daha 6 kere falan yaptım da etki görmeye başladım gibi tavsiye edicektim hem öyle sıkıcı sporlar gibi ağır değil eglenceli yeni sporaa başlayanlar için ideal

bu hafta dikkat edemedim seyahat hastalıkla geçti sanırım ödem attım 52.5 gösteriyorum şu anda

Sonradan yazan arkadaşların listede düzeltmelerini yapmak istedim ama beceremedimm.nihalgereze yardım edeyim dedim ama yapamadım malesef..

Bu hafta kalorihesabı yapacağım..Bundan nasıl sonuç çıkacak?

Ayda 2 kilo verecek gibi hesapladım..1320 almam gerekiyormuş..

[1] Et Şiş 1 ADET 112.5
[2] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 1 1/2 porsiyon 163
[3] Şeker (toz) 15 GRAM 60
[4] Çilek 100 gr 37
[5] Kaymak 10 GRAM 20.8
[6] Bal 10 GRAM 31.5
[7] Salam 10 GRAM 51.8
[8] Sucuk 10 GRAM 45
[9] Külah dondurma 1 ADET 142
[10] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[11] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
[12] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65

Toplam : 1139.6 kal.

Kızlar ya iki gündür sabah nesfit yiyorum acaba kilo yapar mı bi ara bilmem kac dilim ekmekle aynı şey demek falan diye duymuştum da

gerçekten napıcaz biz bu hafta sonlarını
ve uzun akşamları
dizi karşısında yenilen çerezler ve soğuk içecekler

hafta içi çalıştığım için kalkma saatim ve yemek saatlerim hep düzenli oluyor
ve dikkat edebiliyorum.
ama hafta sonu yemeden duramıyorum.
ama kilo vermeye kararlıyım vericem bu kiloları

Kızlar ya iki gündür sabah nesfit yiyorum acaba kilo yapar mı bi ara bilmem kac dilim ekmekle aynı şey demek falan diye duymuştum da

ben iki haftadır kspecıal yiyyorum sabahları
bir kase yarım yağlı sütle
acaba ondan veremedim kilo

onu yemesem kahvaltı etmeden gelicem işe
üşeniyorum kahvaltı yapmaya
sonrada burda çok acıkıyorum
haşlanmış yumurtayamı dönsem acaba sabahları
beyaz peynirle oda tok tutar
dukan diyetinde öyle yeniyormuş.

aynen ya haftasonu tam bi kabus cuma günü göbeğim inmiş gibi hissediyorum haftasonu geliyo ve pazartesi hopp aynı dön başa nolcak bizim bu halimiz:18:
ayrıca yürü incel programını denemiş miydin canım

Ben zaten haftada 3 kez spor yapıyorum, onu aksatmıyorum.
Evde koşu bandım var; 45 dakika tempolu yürüyüş, 15 dakika da sopa ile bel hareketleri ve mekik...
Ama yeterli olmuyor işte, yemeye de dikkat etmek gerekiyor.

Cuma cumartesi o kadar kaçırmama rağmen, pazartesi tartıda 100 gr eksideydim, demek ki hafta içi vermişim aslında.
Bu nedir ya? Üffff ((

Salam, sucuk yemesen daha iyi değil mi Gülfuren?
İşlenmiş et, hiçbir yararı yok, onların yerine peynirini daha fazla yesen, ya da 1 haşlanmış yumurta.

Ben 1 hafta kalori saydım, sıkıldım. Neden böyle oldu bilmiyorum.
Dün akşam kendimi "5 günde 5 kilo" topic'ini incelerken buldum gene.
Şeytan kulağıma fısıldayıp duruyor, ne yapacağımı bilmiyorum.
Yok ben akıllanmam ya (((

Snemm, sen kalori sayıyorsun, içine koyduklarına göre hesaplasan.

Ambalajların üzerinde her şeyin kalorisi var. Mesela 1 litre sütten 4 su bardağı çıkıyor,
ölçüyle koy. Nesfit'i de ilk aldığında kullanacağın sabit bir kapla ölç, kaç tane çıkıyor.
Sütünün içine ne kadar koyuyorsan hesapla. Ben bal koyarım mesela nesfit yersem;
1 yemek kaşığı bal da 65 kalori.
İşte sana hesap :))

Bende aynı dertten muzdaribim, hafta içi veriyorum gramları ,hafta sonu gelince 5 günlük çabam boşa gidiyor. ama bu defa kararlıyım. 23 nisana kadar 3 kilo vermem gerekiyor. görevliyim ve takım elbisemin içine rahat rahat girmek istiyorum. 3 kilo nedir deyip geçmeyin olmadımı omuyor çok inatçılar gitmiyolar ( evde koşu bandım var, dün 35 dk 5.5 hızla başladım, düzenli yürüyebilirim inşallah çok faydası oluyor, akşamlarıda az sebze yemeği ile bol yağsız salata ile geçiştiriyorum. sabah öğle yalnızca porsiyonlarımı azalttım. herkese başarılar....

Yok lisanslı sporcu değilim, ama uzun yıllar power yoga, pilates, koşu ve yüzme yaptım.. Son 1.5 yıldır hiçbirşey yapamıyorum. Tabi 6 aydır emziriyorum. Bu da her gün ekstradan 350-400 kalori harcamak demek. Bebeğim ek gıdaya başladı bu hafta. Ben de yediklerimi kısacağım umarım.
Haftasonu hepimizin derdi. Dışarı çıktığımda ızgara et salata yesem bile evde çok zengin bir kahvaltı ediliyor. Ben pazar gününü izin veriyorum kendime kaçamaklar için, ama sumartesi diyeti bozmamaya çalışacağım.

Dünkü menümü yazayım
Sabah: 1.5 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk kaşar peyniri
2 cherry domatesi
1 dilim ekmek

Ara öğün: Latte
1 ceviz

Öğlen: Yarım ızgara levrek
Salata (maalesef sosluydu)
yarım çekirdekli simit

Ara öğün: 1 haşlanmış havuç
3 dal haşlanmış brokoli
Latte (yanına nestle bitter çikolatalı gofret alıp, nefsime hakim oldum ve yemedim, mutluyum, gururluyum)

Akşam:Kıymalı patates
Bulgur pilavı

Gece öğünü: 1 kase çilek
1 portakal

Spor olarak bir tek şişlinin yokuşlarında 1 saat bebek arabası sürmeyi söyleyebilirim. Sözde pilates yapacaktım ama halim kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…