50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

6.54 olmuş ilaç kullandığım halde..Bana doktor iyotlu tuz kullanmamı söyledi..Hatta tuza bir yasaklama getirmiyorum dedi..Hamilelikten önce çıktı ve hala devam ediyor..Bir ara düzene girmişti ne güzel..16 kiloyu o zaman verdim..

mrb gulfuren triode dereotunun iyi geldigini biliyorum bir de ceviz istersen bir arastir arkadaslarim var ayni durumda kilo vermeyi etkiliyor ama dereotu seviyesini ayarliyor galiba

Dereotu çok tüketirim şu sıralar bırakmıştım..Cevizin perdeleriyle su hazırlanıyordu..Hem troide hemde kolestrole iyi geliyor diye biliyorum..Teşekkür ediyorum..

Evet belirtiler bunlar..Özellikle yüzde ve saçta pullanma ve saçlar çok zayıflıyor ..Ben zaten sinirliyim bu sinirimi daha da artırıyor..Bir iki aydır ondan gerginmişim..

Hamileyken benimki de fırladı, ama hamile kalmaya karar verdiğimde endokrinciye gitmiştim ve önlem olarak ilaç dozunu arttırmıştı hamilelikten 1 ay önce. O yüzden çok çabuk kontrol altına alındı.

Evet belirtiler bunlar..Özellikle yüzde ve saçta pullanma ve saçlar çok zayıflıyor ..Ben zaten sinirliyim bu sinirimi daha da artırıyor..Bir iki aydır ondan gerginmişim..
İşte anlamak hiç kolay olmuyor. Uyku haline " yoruldum" diyorsun, saç dökülmesine bahar geldi ondan diyorsun, sinirliliğe, " çok stresliyim" diyorsun. Metabolik bir problem olacağını düşünemiyorsun.

Sen de mi geldin sPatz. Benim nickim değiştiği için sen beni tanımadın tabi.. :)

Peki hiç mi kilo verilemiyor, bu problem olduğunda?
Gülfuren, sen demişsin ya, "hollywood diyeti ile de veremedim" diye.
Yani şok rejimler bile kilo verdirtemiyor troid sorunu olduğunda, doğru mu anlamışım?

Bakalım, yaza kadar kaç kilo vereceğiz?
Kotlarımı giymeyi özledim.
"Şöyle en geç haziran sonunda 50 kg olsam, kotumun üzerine siyah askılı t-shirt giyip salına salına gezsem" diye hayal kursam,
çok şey mi istemiş olurum? :)))

hayır bence çok şey istemiyorsun hepimizin hayali o
kilo verince bende öyle giyinmek istiyorum valla
zayıf olunca giydiğide yakışıyor

haziran sonuna 3 ay var
verilecek 8 kilom var
ben geçen senede 50 ye düşememiştim.
53 de kalmıştım.
o yüzden çok umudum yok
ama 53 e razıyım

bugünkü yediklerim

sabah geç kaldığım için kspecıal yiyemedim
işde çayla 4 ad. burçak büsküğüt.
ara
beyaz peynir ve 2ad.etimek

yürüyüş yaptım yemekten önce
ter atmış oldum.

öğlen
yoğurlu ıspanak yemeği
salata

ara
elma

Yani şok rejimler bile kilo verdirtemiyor troid sorunu olduğunda, doğru mu anlamışım?

Hiç verilmiyor. HAtta az yesen bile alabiliyorsun kilo. Metabolizman çalışmıyor ki hiç....Dışarıdan alınan sentetik tiroit hormonu metabolizmayı hızlandırıp normal düzeye çekiyor. O yüzden ilaç kullanımı şart.

slm bişi sormak istiorum.lahana corbası diyetini duymussunuzdur.ben bugün basladım ona corbayı yaparken bi yemek kasıgından az zeyttinyağ koyup soganı öle kavurdum sizce bi zararı olur mu bide salca koydum az bişi

slm bişi sormak istiorum.lahana corbası diyetini duymussunuzdur.ben bugün basladım ona corbayı yaparken bi yemek kasıgından az zeyttinyağ koyup soganı öle kavurdum sizce bi zararı olur mu bide salca koydum az bişi

Ben tek tip besinlerin alındığı diyetleri çok sıcak bulmuyorum. Vucudun ilk başta iyi su kaybediyor. Sonra hooooop hepsi geri geliyor. Ayrıca zeytinyağı koymakla iyi yapmışsın, vucudunun yağa da ihtiyacı var. Yağ olmadan aldığın A,D,E,K vitaninleri emilemez ve vucudun tarafından kullanılamaz.

Kızlar ya bi yardım edin valla cok sıkıntı yaptım 5 aydır falan adet olmuyorum doktora gittim yaklaşık 1 ay önce farlutal adet sokturucu verdi ama ben forumları falan okudum biraz cok kilo yaptığını iştah açtığını falan söylüyorlar ödem yapıyormuş falan falan ben bu kadar emek vermişken bosa gitsin istemiyorum ya sizce ne yapayım içmeden de olacagi yok gibi çünkü baya bekledim belki kendi olur diye ama yok icsem mı ki artık ya :99:

dershanede deneme sınavım vardı ve cidden çok kötü bi gün oldu ya dun 1000 kaloriyle kapatmıştım buğün çok kötü ya öğrenci olmak ve yurtta kalmak olumsuz etkiliyo bbeslenmemi
kahvaltı
kaşarlı tost
öğlen
ekmek arası döner
ayran
akşam yurtta sıcak yemek kalmamış
4köfte 2 kaşık pilav 1 bardak kola
off ya ben gibi sebzeci biri için cidden kötüydü 1 haftalık ekmek yyedim resmen

kesinlikle katılıyorum canım vücüümuzun yağa da ihtiyacı var ki yağda eriyen vitaminleri kullanabilsin

Bugun yediklerim
Sabah: activia kahvaltı
Öğle: kepekli ekmege domates salatalikli sandviç
İkindi: bir dilim kepek ekmek elim kadar biftek bir de salata
Sonrasında iki tane kurabiye yedim.
Simdi de dondurma yiyorum ama buz dondurma yani cok kalorili degil
2013-04-03 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] un kurabiyesi 1 adet 65
[2] twister dondurma 1 adet 77
[3] Kurabiye 30 GRAM 131.1
[4] Susam 5 GRAM 29.1
[5] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[6] Biftek (ızgara) 100 GRAM 278
[7] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[8] Karpuz 1 DİLİM 132
[9] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[10] Domates 1 ADET 14
[11] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[12] activia kahvaltı zamanı(150gr) 1 adet 193
Toplam : 1156.2 kal.

tam öğrenci menüsü..

Hollywood diyetini tamamlamadım yarım bırakdım ama troidlerim normal olsaydı en az 500 gram fark ederdi ama ben fazla bile çıkdım..Metabolizma % 50 yavaşlıyor ..Yani yemesende kilo alıyorsun..Çok gıcık bir şey ..

Bende 52-53 olayım yeter..Allah daha çok kilo vereceklere yardım etsin çok zor şu kilo verme olayı..

İlaç kullanmadan nasıl düzeleceksin..Hormonların kendi kendine düzene giremez ki..Bence önce tedavine başlamalısın..

[1] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 268
[2] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[3] Cevizli Sucuk 10 GRAM 40.6
[4] Brokoli 100 GRAM 35
[5] Meksika Fasulyesi 50 GRAM 35.925
[6] Yağsız Izgara Et 200 GRAM 334
[7] Ekmek 1 DİLİM 65
[8] Kırmızı Şarap 1 KADEH 100
[9] Şeker (toz) 25 GRAM 100
[10] Domates 1 ADET 14
[11] Karışık Tost 1 ADET 280

Toplam : 1362.525 kal.

Bazı şeyleri fazla hesapladım..İnce inceye hesap yapmıyorum..1250 lerde zaten şu an önemi de yok..Bir aya belki düşer troid..

hoşbulduk :) ya 2-3 kilo az geliyor kulağa ama çok kilolu olmadığımız için kolay olmuyor onların gitmesi. 2 ay içinde versem iyi olur, hem böyle zamana yayarak verince geri de gelmiyor o kilolar kolay kolay.

pazartesi bildirim yapmanızın özel bir sebebi var mı? geçmişin hepsini okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla,herkes haftasonu kendini durduramamaktan şikayetçi. sonra üzerine pazartesi tartılınca,haftaya 0 motivasyon ile başlanıyor. tartı günü cuma olsa daha iyi olmaz mı ? böylece hem haftaiçi verilen emeğin karşılığı tartıda görülür, hem de belki haftasonu kendimizi daha çok durdurmamızı sağlar . siz bilirsiniz tabi, benimki nacizane bir tavsiye :)

Sen de mi geldin sPatz. Benim nickim değiştiği için sen beni tanımadın tabi.. :)

eveeet ben geldim! ama tanıyamam ki nickin değiştiyse :) kimsin ki acaba, çok sevinicem eskilerden birini gördüğüme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…