50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoş geldiniz :)

Neler yapmayı düşünüyorsunuz zayıflamak için? Belirli bir diyet mi uygulayacaksınız, yoksa sadece az yemeyi mi düşünüyorsunuz?

hoşbulduk canım.
özel bi diyet hiç yapmadım .
ölçülü yicem herşeyden
3 kaşık pilav demişsem onu yiyip kalkacam mesela
yeşil çay faydasını görüyorum.
spor yapamıyorum . evdebile yapmaya fırsatım olmutır.
göbeğim var onu eritmek için mekik çekmeye bile vaktim yok diyebilirim

3 kilo az olurmu hiç canım hele 23 nisana kadar.

İçinde şeker olduğu için bazı diyetisyenler önermiyor..Onun yerine bir kavanoza yulaf ezmesi,kuru üzüm,kuru kayısı ve ceviz koysan..Süt ile bunu yesen yada söylediğin gibi peynirli yumurtayı deneyebilirsin..

Ooooooo maşallah ben böyle yürüyüş yapsam çoktan kilo verirdim..

Bende hipotroid var..İlaç kullanıyorum..Buda etkiliyor kilo vermemi..Ama kesin spora başlıyorum..

Bende de hipotiroit var. Metabolizmayı çok yavaşlatıyor...

merhabalar

bugünkü specıalim

sabah
bir kase kspecıal

ara
2ad. büsküğüt ve çay

yemekten önce yürüyüş yaptım

öğlen
diyet köfte yemeği
ayran ve salata

ara
elma

Hepinize merhabalar. Sınav haftam oldukça yoğun ve yorucu geçiyor. Bugün

Sabah
1 kase corn flakes

Öğle
1 simit 1 domates 1 salatalık 8 tane zeytin 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir

Akşam
Henüz net değil.. Annem ne yaptıysa onu yicem mecbur :

Görüşürüz kızlar kendinize iyi bakin

19 yaşındayım 1.57 boyum ve 55 kilom var aaaa zayıfsınn diyenlere sinir oluyorum sanırım kocaman göbeğimi görmüyorlar ve arkadaki çıkıklık artık 36 beden pantolana girmiyor. Evet 55 ideal bir kilo olabilir ama hem boyum kısa hemde kiloyu dengesiz yerlerden aldığım için çok çirkin gözüküyor. Hemen 47 kilo olmam gerekiyor daha önce hiç diyet yapmadım doğrusu spor yapan biride değilim.. Yardımınıza ihtiyacım var . Yardımcı olursanız çok sevinirim. :'(

Hafta sonu bozmak bizim grup için daha da kötü, çünkü tartı günümüz pazartesi.
3 kilonun ne zorlukla verildiğini en iyi bilen topic bizimkisi;
kilolarımız az olduğu için gıdım gıdım eksiliyor :)

Sırf yürüyüşle ya da sporla olmuyor hanımefendiciğim, o boğaz tutulacak :))))

Hoş geldin maviş,
tartı günümüz pazartesi. O gün kilo bildirimi yapıyoruz.
Umarım hep birlikte, sağlıklı ve kalıcı bir şekilde zayıflayabiliriz :))

Zihinsel enerji harcamak da kilo verdiriyor, bu yoğunluğu lehine çevirebilirsin yediklerine dikkat ederek :)

QUOTE=ignis;29676386]Zihinsel enerji harcamak da kilo verdiriyor, bu yoğunluğu lehine çevirebilirsin yediklerine dikkat ederek :)[/QUOTE]

Bak bunu bilmiyordum.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum da bu babamla mümkün değil. Örneğin gün içinde dışarıda gayet iyi gidiyordum taa ki eve gelip babamın kebapciya gidiyoruz diyene kadar. Kebapciya gidip salata yemek kadar da komik bisey yok.. yedim adanayi aldim 890 kaloriyi bir anda.. Toplamda 1450 kalori civarinda almış oldum.. oysa ne güzel gidiyordum.. neyse artık haftalık kebap olayını bugün atlattim. Yarindan itibaren normale dönerim.. :)

QUOTE=ignis;29676386]Zihinsel enerji harcamak da kilo verdiriyor, bu yoğunluğu lehine çevirebilirsin yediklerine dikkat ederek :)

Bak bunu bilmiyordum.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum da bu babamla mümkün değil. Örneğin gün içinde dışarıda gayet iyi gidiyordum taa ki eve gelip babamın kebapciya gidiyoruz diyene kadar. Kebapciya gidip salata yemek kadar da komik bisey yok.. yedim adanayi aldim 890 kaloriyi bir anda.. Toplamda 1450 kalori civarinda almış oldum.. oysa ne güzel gidiyordum.. neyse artık haftalık kebap olayını bugün atlattim. Yarindan itibaren normale dönerim.. :)[/QUOTE]

Ah, o anneler babalar...
Geçen hafta sonu diyetimi yalan eden kişi de annemdir :))
Gitmeden önce telefonda tembihlemiştim üstelik, "bana ye diye ısrar etmeyeceksin" demiştim.
Kim dinliyor ki :))

Ya of bugun yine cok kötüydü. Öğlen arkadaşımın yüzünden ne yedim tahmin edin : PİZZA evet pizza yedim hemde uç parça zaten dört dilim küçük pizzayı ucunu yedim yanına bide ayran ohh sabah da yagsiz sütler nesfit yemiştim. Nyse eve geldim ac değilim dedim domates salatalık kasar atıştırdım öyle sonra saat yedi sekiz oldu ben bu arada birde kurabiye yaptım mı söyle bol susamli margarinlisinden oh ondan da aksam aksam indirdim mideye uc tane kocamanindan yanına da uç dört tane doritosla. Bide kurabiye kuru kuru gitmedi tabi gittim yagsiz süt ictim bi cay bardagida. Oh ne güzel ben bugünü düz hesap 1600 kapatıyorum ne güzel ne güzel hemde kurabiyeli pizzali her şey yagli her şey karbonhidratli oh tamam ya iyiyim ben

Bende de hipotiroit var. Metabolizmayı çok yavaşlatıyor...

Geçmiş olsunn..Benim yine artmış

Hoş geldinnn Bizde geniş çaplı bir şey yapmıyoruz,kafamıza göre takılıyoruz..

Oooooo maşallahhhh coşmuşsun..Yarın dikkatli beslen de dengeleyebilesin..

Bugün tahlil sonuçlarımı aldım..Her şey iyi troid yine yükselmiş..Meyve suyu diyetleri ve diğer yaptıklarımın etki etmemesi bundanmışş.İlacı artırınca sağlıklı beslenme ve sporla inşallah istediğim sonuca ulaşacağım..Baş dönmem hala düzelmedi..Doktor da teşhis koyamadı..K.B.B ve nöroloji ye gitmem lazım..

Geçmiş olsun. Bazen çok dalgalanma oluyor tiroit değerlerinde.İyotsuz tuztüketimine ya da diyetne dikkat ediyor musun? Kaç olmuş tsh? Hamileyken her ay baktırdım ama artık 6 ayda bir yaptırıyorum tahlilleri. Bilmem ne durumda benimki...

Arkadaşlar merhaba...

çok uzun zaman olmuştu buraya uğramayalı. 3 sene önce burda arkadaşlarla çok güzel bir grubumuz vardı, herkes motiveydi ve çok güzel kilolar verdik. ben 58'den 52'ye düşmüştüm. o zamandan beri her yıl 1'er kilo aldım , şimdi 55'im.boyum 1.64 , hedefim yine 52'ye düşmek. ama sıkı bir motivasyona ihtiyacım var.

siz neler yapıyorsunuz şu anda bu topicte? günlük menu yazıp değerlendiriyor musunuz? tartı günü hangi gün?

o zaman sana yeniden hosgeldin diyelim tarti gunumuz ptesi kilonu bildirirsen seni de cizelgeye ekleriz kilo takibini nihalgerez yapiyor listeyi o hazirliyor yani sagolsun senin de pek kilo yokmus vermen gereken 3 kilo nedir ki 1 2 haftaya kapatirsin gerci benim de pek kilom yok boyuma gore iyiyim ama ben de 3 5 atsam fena olmaz ama iste o son 3 5 gitmiyor bir turlu nasil olsa veririz diye rahat oluyoruz heralde neyse canim birbirimize destek olarak veririz insallah

mrb gulfuren triode dereotunun iyi geldigini biliyorum bir de ceviz istersen bir arastir arkadaslarim var ayni durumda kilo vermeyi etkiliyor ama dereotu seviyesini ayarliyor galiba

İpin ucu kaçmış, ne olacak sonumuz böyle bakalım :))

Nasıl anlaşılıyor troid'de sorun olduğu, belirtileri neler?

Hoş geldin, motivasyona hepimizin ihtiyacı var,
elele zayıflayacağız artık :)

Nasıl anlaşılıyor troid'de sorun olduğu, belirtileri neler?

İşte belirtileri hayatın o kadar çok içinden ki kolay anlaşılmıyor. Kilo verememe, ya d akilo alma, saç dökülmesi, tırnak kırılması, uyku hali, sinirlilik vsy..... Hepimizin az çok yaşadığı şeyler. Benimki tesadüfen ortaya çıkmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…