50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir de bugunki menumu yazayım kızlar :

sabah : 2 dilim kepekli ekmek + beyaz peynir +domates + 2 bardak şekersiz çay
ara : demleme yeşil çay + 2 adet diyet mısır patlağı
öğlen :5 tavuk kanadı + 3-4 elma dilim patates +1 bardak kola
ara : türk kahvesi
ara2: 1 tadelle (bugun regl oldum ama, o yüzden tutamadım kendimi)
akşam : az zeytinyaglı domates+marul salatası + 5 badem
ara : 4 çilek

kola ve çikolata dışında fena değilim ama dimi

çok mutluyum çok...tıkır tıkır gidiyor kilolar..normalde günde 200 gr veriyordum ,dün 400 gr vermişim.Akşam yemeğinde bitiyor kesinlikle iş, dün akşam 1 porsiyon tuzsuz cacıkla 2 tane közlenmiş patlıcan yemiştim, yatmadan öncede 1 elma yedim. bugünde regl oldum tatlı krizlerinede girmedim hayret :))

Regl olamazsan nasıl kilo vereceksin ki Sneem? O zaman da şişkinlik oluyor, hem yaşın daha çok genç,
ilaçlarını kullan da bir düzene girsin. Neden düzensizlik yaşıyormuşsun, daha önce de var mıydı?

Vay şarapçı Gülfuren,
hafta içi ne şarabı bu böyle, yemeğe gittin galiba sen, meksika fasulyesi filan :)
Ben de yarın akşam 2 tane bira içeceğim, o kadardan bir şey olmaz artık,
havalar da ısındı, buz gibi bira, ohh mis...

Kendi adıma konuşursam, tartı günü pazartesi olduğu için bu gruba dahil olmak istedim.
Çünkü ciddi ciddi hafta sonu kaçamak sorununu çözmeyi düşünüyorum kendi hayatımda.
Ufak tefek şeylerin zaten çok zararı olmaz, ama ben abartıyorum.
Hayatta kendini ödüllendirmenin tek yolu çok yemek değil, başka şeyler yapacağım.
Bunu başarmada, pazartesi tartı günü olmasının etkisi epey olacak.
Geçen hafta sonu kaçamak yaptığımda çok moralim bozuldu mesela, kendime kızdım.
Bu hafta söz verdim kendime, hiçbir şekilde kaçamak yapmayacağım.
Bir haftayı atlatsam, diğer haftalar kolay geçecek.

Menün gayet güzel, kolayı diyet içtiysen o da çok sorun değil bence.
Arada oluyor öyle şeyler :)

kızlar ben de geldim 59 kiloyum insallah 54 55 olmak hedefim :)

Hoş geldin, hedefine doğru koşmaya başla o zaman :)

Tebrikler, sabah sabah ne mutlu oldun değil mi? :)
Bütün günün güzel geçer artık, gözün aydın :)
Darısı başımıza...

Arkadaşlar,
ne düşündüm biliyor musunuz? bu arada ben dünden beri sürekli düşünüp, hayal aleminde geziyorum, düşünen adam gibi :)

Öyle böyle bu kiloları vereceğiz hepimiz, ama önemli olan sonrası.
Verip verip alıyoruz kiloları, ben çok sıkıldım
Hedeflediğimiz kilolara indikten sonra da bir topic açalım;
her hafta gelip kilo bildiriminde bulunalım, tamam belki bu kadar düzenli olmayabilir,
ne kadar yapabilirsek.

Belki birbirimizi motive edip, bir daha kilo almayız, ya da çok çok ufak hasarlarla atlatırız.
Aynı kiloda kalıp spor yaptığımızda, 2014 yazında bikinilerin içinde nasıl görüneceğimizi bir düşünsenize;
sağlıklı ve sportmen...

Smiley kullanmayı öğrendim;
hepsi çok güzel, insan hangisini kullanacağını şaşırıyor:26:

Pazartesi umarım şunu kullanabililirim;

sPatz bir metrocity buluşması daha yaparız. :) Özel mesaj hakkım yok şu an. O yüzden yazamıyorum adımı.

5 kilo sonra bende burdayım taaamm mııı... ölümüne kanka olacaz :) geliyoruuuuuuum bekleyin benide taaamm mııı..

Önemli olan bunu hayat tarzı haline getirmek...Gün gelecek elbette pastalar börekler de yiyeceğiz ama sonra bunu başka şeylerle dengelemek lazım.İnşallah hep beraber başarırız.

60 ilo sınırını kıramıyorum su içiyorum diyet yapıyorum ama olmuyor olmuyor...diyetisyene sormam gerekiyor bi kere daha sanırım .ne zamandır gitmiyordum diyetisyene.offf offf.

60 ilo sınırını kıramıyorum su içiyorum diyet yapıyorum ama olmuyor olmuyor...diyetisyene sormam gerekiyor bi kere daha sanırım .ne zamandır gitmiyordum diyetisyene.offf offf.

Genelde diyetisyen de ya kaloriyi çok azaltıyor ya da arttırıyor metabolizmayı hızlandırmak için. Ya da detoks veriyorlar. Ama ben detoks konusunda çok temkinliyim. KEndi başıma yapmak istemem. En doğrusu danışmak sanırım.

hanimlar icimden bir ses bu is olacak diyor.o kot pantolonuma geri girecegim insallah.sunu biliyorum ama azmin ve inadin elinden hic bir sey kurtulmaz degilki kilo..nefsinize yenilmeyin hanimlar,gunlerden komsu davetlerinden en onemliside annenizden bir sure uzak durun :)) bu arada su daha fazla aciktiriyo..

marhabalar
bugünkü menüm
sabah
bir yumurta
peynir ve 2ad. etimek

ara
bir yumurta
peynir

öğlen
haşlama tavuk
salata

üzgünüm bugün diyetimi bozdum
ofiste kutlama vardı
bir dilim çikolatalı pasta
3 bardak kola soğuk soğuk iyi gitti

akşam bişey yememem gerek
ağlamak istiyorum sayın seyirciler.

diyete ve buraya başlayalı
3 hafta olucak 59 la başlamıştım. 3 haftadır
58 küsaratlardayım
artık 57 yi görmek istiyorum tartıda
bunu başarmak istiyorum pazartesi günü
neden bu kadar zor gidiyor bu kilolar
gram gram dirhem dirhem
azıcık bişey kaçırıyım gene
alıveriyorum.
yaşdandamı kaynaklanıyor acaba
çokda yaşlı sayılmam 32 yaşındayım

oooofffffff ooooooooooffffffffffffffffff

Ben de 30 u çoktan devirdim.. Yaş ilerledikçe kilo vermek te çok zor oluyor..

Kızlar hepiniz cok sagolun yorumlarınız icin ilaca bu aksam başlıyorum artık :86: boğazımı tutcam artık napcaz umarım pek bi yan etkisi olmaz. İgnis canım ya daha önce yoktu yani baya düzenli oldum sonra birden kesildi bilmiyorum ama kötü seyler yasadım stresten falanda olabilir umarım ilaç iyi gelir de hemen olur kurtulurum

Bugun yediklerim:
Sabah: kepekli kasarli tost
Öğlen:kayisili activia
Aksam: bulgur pilavı yoğurt
İste yine güzel bi gunün ardından olan oldu ve ben gidip iki tane kuru pasta iki tane de susamli küçük simitlerden yedim birde tam da simdi hafif bir mide kazinmasiyla mutfağa geldim ve koca tirisunun yarısını yedim ohh baya da büyüktü ama biliyorum söylenmez de cidden muhteşem bisey ya yerken kendimi kaybediyorum. Her neyse bugünü boyle kapatıyorum.

2013-04-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kuru Pasta 4 ADET 300
[2] Tiramisu 0.5 PORSİYON 120
[3] Bulgur Pilavı 0.7 PORSİYON 203.7
[4] Cherry Domates 40 GRAM 7.6
[5] Yörsan Doğal Kaymaklı Tava Yoğurdu 200 GRAM 202
[6] Activia Kuru Kayısılı 1 adet 104.7
[7] Taze Kaşar 1 DİLİM 49
[8] Kepekli Kaşarlı Tost 1 adet 160
Toplam : 1147 kal. tiramisuya pilava kuru pastalara rağmen

Son düzenleme:
sPatz bir metrocity buluşması daha yaparız. :) Özel mesaj hakkım yok şu an. O yüzden yazamıyorum adımı.

Anchusaaa! :) zaten bir kaç mesajını okudum , tahmin etmiştim sen olduğunu tarzından.nasılsın ? bebeğin nasıl, büyümüştür herhalde?

Şaka yapıyorsun sandım ama sen hep arbonhidrat ve tatlılarda kendini yakıyorsun..İlk yediklerini gördüm bravo dedim sonrakileri okuyunca aaaaaaaa dedim.. Ertesi günü dengelemeye çalış ki kilo olarak dönmesin..

Evet yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor..Bugün düzeldim şükür..Yarından itibaren troid ilacımı da artırmış olarak içeceğim..Birde ceviz perdeleri ve ceviz suyu hazırladım kendime..Troid ve kolestrole iyi geliyormuş..Ceviz suyu ile zayıflayanlar topiği bile var..Selenyum da aldım haftada üç kere kullanacağım..Meto hızlansın sonra gitsinnn kilolar.

Vay şarapçı Gülfuren,
hafta içi ne şarabı bu böyle, yemeğe gittin galiba sen, meksika fasulyesi filan :)
Ben de yarın akşam 2 tane bira içeceğim, o kadardan bir şey olmaz artık,
havalar da ısındı, buz gibi bira, ohh mis...

yok yok yemeğe gitmedik..Şarap çok gergin olduğum zaman bir kadeh içiyorum..Beni çok rahatlatıyor..Meksika fasulyesini de Taylan Kümelinin listelerinden alıştım.. Afiyet olsun..2 tane içme bir tane iç maya kilo yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…