Kızlar ya bi yardım edin valla cok sıkıntı yaptım 5 aydır falan adet olmuyorum doktora gittim yaklaşık 1 ay önce farlutal adet sokturucu verdi ama ben forumları falan okudum biraz cok kilo yaptığını iştah açtığını falan söylüyorlar ödem yapıyormuş falan falan ben bu kadar emek vermişken bosa gitsin istemiyorum ya sizce ne yapayım içmeden de olacagi yok gibi çünkü baya bekledim belki kendi olur diye ama yok icsem mı ki artık ya :99:
[1] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 268
[2] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[3] Cevizli Sucuk 10 GRAM 40.6
[4] Brokoli 100 GRAM 35
[5] Meksika Fasulyesi 50 GRAM 35.925
[6] Yağsız Izgara Et 200 GRAM 334
[7] Ekmek 1 DİLİM 65
[8] Kırmızı Şarap 1 KADEH 100
[9] Şeker (toz) 25 GRAM 100
[10] Domates 1 ADET 14
[11] Karışık Tost 1 ADET 280
Toplam : 1362.525 kal.
Bazı şeyleri fazla hesapladım..İnce inceye hesap yapmıyorum..1250 lerde zaten şu an önemi de yok..Bir aya belki düşer troid..
hoşbulduk :) ya 2-3 kilo az geliyor kulağa ama çok kilolu olmadığımız için kolay olmuyor onların gitmesi. 2 ay içinde versem iyi olur, hem böyle zamana yayarak verince geri de gelmiyor o kilolar kolay kolay.
pazartesi bildirim yapmanızın özel bir sebebi var mı? geçmişin hepsini okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla,herkes haftasonu kendini durduramamaktan şikayetçi. sonra üzerine pazartesi tartılınca,haftaya 0 motivasyon ile başlanıyor. tartı günü cuma olsa daha iyi olmaz mı ? böylece hem haftaiçi verilen emeğin karşılığı tartıda görülür, hem de belki haftasonu kendimizi daha çok durdurmamızı sağlar . siz bilirsiniz tabi, benimki nacizane bir tavsiye :)
eveeet ben geldim! ama tanıyamam ki nickin değiştiyse :) kimsin ki acaba, çok sevinicem eskilerden birini gördüğüme :)
bir de bugunki menumu yazayım kızlar :
sabah : 2 dilim kepekli ekmek + beyaz peynir +domates + 2 bardak şekersiz çay
ara : demleme yeşil çay + 2 adet diyet mısır patlağı
öğlen :5 tavuk kanadı + 3-4 elma dilim patates +1 bardak kola
ara : türk kahvesi
ara2: 1 tadelle (bugun regl oldum ama, o yüzden tutamadım kendimi)
akşam : az zeytinyaglı domates+marul salatası + 5 badem
ara : 4 çilek
kola ve çikolata dışında fena değilim ama dimi
kızlar ben de geldim 59 kiloyum insallah 54 55 olmak hedefim :)
çok mutluyum çok...tıkır tıkır gidiyor kilolar..normalde günde 200 gr veriyordum ,dün 400 gr vermişim.Akşam yemeğinde bitiyor kesinlikle iş, dün akşam 1 porsiyon tuzsuz cacıkla 2 tane közlenmiş patlıcan yemiştim, yatmadan öncede 1 elma yedim. bugünde regl oldum tatlı krizlerinede girmedim hayret :))
hoşbulduk :) ya 2-3 kilo az geliyor kulağa ama çok kilolu olmadığımız için kolay olmuyor onların gitmesi. 2 ay içinde versem iyi olur, hem böyle zamana yayarak verince geri de gelmiyor o kilolar kolay kolay.
pazartesi bildirim yapmanızın özel bir sebebi var mı? geçmişin hepsini okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla,herkes haftasonu kendini durduramamaktan şikayetçi. sonra üzerine pazartesi tartılınca,haftaya 0 motivasyon ile başlanıyor. tartı günü cuma olsa daha iyi olmaz mı ? böylece hem haftaiçi verilen emeğin karşılığı tartıda görülür, hem de belki haftasonu kendimizi daha çok durdurmamızı sağlar . siz bilirsiniz tabi, benimki nacizane bir tavsiye :)
eveeet ben geldim! ama tanıyamam ki nickin değiştiyse :) kimsin ki acaba, çok sevinicem eskilerden birini gördüğüme :)
Arkadaşlar,
ne düşündüm biliyor musunuz? bu arada ben dünden beri sürekli düşünüp, hayal aleminde geziyorum, düşünen adam gibi :)
Öyle böyle bu kiloları vereceğiz hepimiz, ama önemli olan sonrası.
Verip verip alıyoruz kiloları, ben çok sıkıldım
Hedeflediğimiz kilolara indikten sonra da bir topic açalım;
her hafta gelip kilo bildiriminde bulunalım, tamam belki bu kadar düzenli olmayabilir,
ne kadar yapabilirsek.
Belki birbirimizi motive edip, bir daha kilo almayız, ya da çok çok ufak hasarlarla atlatırız.
Aynı kiloda kalıp spor yaptığımızda, 2014 yazında bikinilerin içinde nasıl görüneceğimizi bir düşünsenize;
sağlıklı ve sportmen...
60 ilo sınırını kıramıyorum su içiyorum diyet yapıyorum ama olmuyor olmuyor...diyetisyene sormam gerekiyor bi kere daha sanırım .ne zamandır gitmiyordum diyetisyene.offf offf.
diyete ve buraya başlayalı
3 hafta olucak 59 la başlamıştım. 3 haftadır
58 küsaratlardayım
artık 57 yi görmek istiyorum tartıda
bunu başarmak istiyorum pazartesi günü
neden bu kadar zor gidiyor bu kilolar
gram gram dirhem dirhem
azıcık bişey kaçırıyım gene
alıveriyorum.
yaşdandamı kaynaklanıyor acaba
çokda yaşlı sayılmam 32 yaşındayım
oooofffffff ooooooooooffffffffffffffffff
sPatz bir metrocity buluşması daha yaparız. :) Özel mesaj hakkım yok şu an. O yüzden yazamıyorum adımı.
Bugun yediklerim:
Sabah: kepekli kasarli tost
Öğlen:kayisili activia
Aksam: bulgur pilavı yoğurt
İste yine güzel bi gunün ardından olan oldu ve ben gidip iki tane kuru pasta iki tane de susamli küçük simitlerden yedim birde tam da simdi hafif bir mide kazinmasiyla mutfağa geldim ve koca tirisunun yarısını yedim ohh baya da büyüktü ama biliyorum söylenmez de cidden muhteşem bisey ya yerken kendimi kaybediyorum. Her neyse bugünü boyle kapatıyorum.
2013-04-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kuru Pasta 4 ADET 300
[2] Tiramisu 0.5 PORSİYON 120
[3] Bulgur Pilavı 0.7 PORSİYON 203.7
[4] Cherry Domates 40 GRAM 7.6
[5] Yörsan Doğal Kaymaklı Tava Yoğurdu 200 GRAM 202
[6] Activia Kuru Kayısılı 1 adet 104.7
[7] Taze Kaşar 1 DİLİM 49
[8] Kepekli Kaşarlı Tost 1 adet 160
Toplam : 1147 kal. tiramisuya pilava kuru pastalara rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?