50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

60 ilo sınırını kıramıyorum su içiyorum diyet yapıyorum ama olmuyor olmuyor...diyetisyene sormam gerekiyor bi kere daha sanırım .ne zamandır gitmiyordum diyetisyene.offf offf.

Bence pazartesi tartıdan sonra, kalorini epey arttır. Yani canın ne isterse ye, ama hemen ertesi gün diyete tekrar başla.
Ve o ertesi gün;
su tüketimini normalde içtiğinin 1,5 katı arttır, protein ağırlıklı beslen ki bir gün önce yediklerin yağa dönüşmesin.
Bir yerde okumuştum, plato (duraklama) dönemi için bu önerilerde bulunmuştu diyetisyen.

Tamamen katılıyorum, ben bu hafta sonu anneme gitmeyeceğim mesela , pazartesi tartıda güzel bir rakam görmek istiyorum.

Snemm, sana bir şey söyleyeceğim ama bana kızma. Yaşın çok genç çünkü, nedense aklıma geldi.
Büyük ihtimalle böyle bir durum yoktur zaten de, yine de aklının bir köşesinde bulunsun.
Çok aşırı yediğin zamanlarda, yediklerini çıkarmıyorsun değil mi?
Çünkü yediklerini çıkaranların, bir müddet sonra adetleri kesiliyormuş.

Bir yerde okumuştum, kız doktora gidiyor, "artık regl olamıyorum" diyor.
Doktorun ilk sorduğu soru bu olmuş, "yediklerini çıkarıyor musun?".
Kız da blumik olmasına rağmen, doktora söylememiş, hâttâ ellerini saklamış doktordan, diş izlerini görmesin diye

Yeme bozukluğu çok ciddi bir şey. Ki bizim zaman zaman çok fazla yemelerimiz bile "yeme bozukluğu" olarak
nitelendiriliyor tıpta.
Kaldı ki, yediklerini çıkarma... Eyvah, eyvah!

Evet, gerginliğe çok iyi geliyor. Geçen gün eşim annesiyle ilgili bir şey söyledi, benim yüzüm düştü.
Hemen diyor ki "Sana 2 bira alıp geleyim mi?", söylediğine pişman oldu da, sıvamaya çalışıyor

Aman, 2 biradan bir şey olmaz;
2 tane içeceğim valla, hem onun çoğu kanalizasyonla buluşuyor

5 kilo sonra bende burdayım taaamm mııı... ölümüne kanka olacaz :) geliyoruuuuuuum bekleyin benide taaamm mııı..

Zaten bekleyecek gibi görünüyoruz, kilolar çok yavaş gidiyor

Şaka bir tarafa kapımız herkese açık, grubumuza onur verirsiniz

Güneşli, güzel bir cuma günü,
ve kaldı 2,5 gün.

Haydi arkadaşlar,
şu son 2,5 gün çok dikkat edelim,
pazartesi tartılar ağlasın

Kendimi bugün çok iyi, hafif hissediyorum. Göbeğim dümdüz, epey içe gitti artık,
bakalım pazartesi sabahı neler olacak? Meraktayım...

canımm lütfen haftasonu tutalım kendimizi ve dümdüz devam etsin pazartesiler:13:

Anchusaaa! :) zaten bir kaç mesajını okudum , tahmin etmiştim sen olduğunu tarzından.nasılsın ? bebeğin nasıl, büyümüştür herhalde?

6 aylık oldu. fotoğraflarını yüklerim profilime.Tabi bana 6 kilo hediyesi de oldu oğlumun. Bu hafta burayı takip etmeye başladım ben de...tarzım bu kadar mı belli.. :)

Bu sabah 57.7 çıktım çok sevinçliyim. Ama kahvaltıda 1 dilim sucuk ve omlet yedim... :S Bu kadar hızlı kilo vermiş olamam. Sanırım abur cubur ve aşırı tatlı tüketiminden dolayı ödem vardı bende...Kaldı 6 kilo....

ceviz perdesi nedir?

Ama siz insanın kanına giriyorsunuz yaa.. Diyete girdim artık içmek yok diye kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum ben de...

Snemm, sana bir şey söyleyeceğim ama bana kızma. Yaşın çok genç çünkü, nedense aklıma geldi.
Büyük ihtimalle böyle bir durum yoktur zaten de, yine de aklının bir köşesinde bulunsun.
Çok aşırı yediğin zamanlarda, yediklerini çıkarmıyorsun değil mi?
Çünkü yediklerini çıkaranların, bir müddet sonra adetleri kesiliyormuş.

Bir yerde okumuştum, kız doktora gidiyor, "artık regl olamıyorum" diyor.
Doktorun ilk sorduğu soru bu olmuş, "yediklerini çıkarıyor musun?".
Kız da blumik olmasına rağmen, doktora söylememiş, hâttâ ellerini saklamış doktordan, diş izlerini görmesin diye

Yeme bozukluğu çok ciddi bir şey. Ki bizim zaman zaman çok fazla yemelerimiz bile "yeme bozukluğu" olarak
nitelendiriliyor tıpta.
Kaldı ki, yediklerini çıkarma... Eyvah, eyvah![/QUOTE]

Ahahaha canım ya biliyorum bende onu okumuştum internette birkaç kere de ancak kesinlikle öyle bisey yok yani cok yediysem bile en fazla büyük bi pişmanlık duyuyorum sonra da spor yapma ihtiyacı falan hissediyorum yani asla kusmaya falan çalışmıyorum. Ama gercekten bi yeme bozukluğum olduğu doğru yani aslında kilom gercekten fazla sayılmaz ama göbek iste... Bilmiyorum ya baya uzun bir hikaye. Bir de hani gercekten cok zor büyük seyler yasadım ondan sonra kilo aldım yani gercekten farklı ya of

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar işten çıkmama dakikalar kala gelebildim buraya
haftanın son günü ve işteki son dakikalar.
hafta sonu geldi çok mutluyum ama tabi ev temizliği var.

bugün neler yedim

sabah
iki yumurta ve peynir
etimek ile

öğlen
sebzeli misket köfte
ayran ve salata

ara
bir elma

akşam kayınvalde çağırdı yemeğe
iş çıkışı oraya gidicez
fazla yememeye çalışıcam.
pazartesi görüşmek üzere

Kızlaar özlediniz mi beni 1-2 hafta sonra sınavlar bitiyor yaşasııın o zamana kadar yediklerime dikkat edemiyeceğim ama akşamları 1 saat yürüyüşe çıkıcam ve 30 dakika da spor aletlerinde çalışıcam yiyoruz bari yakalım dimii Şu sınavlar bi bitsin ben göstericem o kilolara

Ama siz insanın kanına giriyorsunuz yaa.. Diyete girdim artık içmek yok diye kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum ben de...

bütün hafta stresli ve yogun geçiyor zaten, iş güç sorumluluklar...2 bira ile pamuk şekeri gibi oluyorum :) evet kalorili ama, onun yerine başka bir şeyden kısabilirim sanırım.

ne güzelll! göbeğim acaba hiç dümdüz olabilecek mi :)

6 aylık oldu. fotoğraflarını yüklerim profilime.Tabi bana 6 kilo hediyesi de oldu oğlumun. Bu hafta burayı takip etmeye başladım ben de...tarzım bu kadar mı belli.. :)

bilmem,herkesin bir tarzı var işte. akıllı mantıklı cümleler, bilinçli diyet fikirleri ve güzel bir türkçe, heh dedim anchusa bu :)metrocity deyince de tam emin oldum! merakla bekliyorum oğlunun fotograflarını. çok da büyük olmamış hediyesi, sen iradelisindir verirsin o kiloları.

kızlar sanırım herkes de bir duraklama dönemi var ben de regli oldugum için tam kilomu bilemiyorum cünkü ben de inanılmaz siskinlik yapıyor yediklerime dikkat etmeye calısıyorum ve bugün itibariyle ip atlama basladım gercekten etkisi olacak diye düsünüyorum kaslarınızın calıstıgını hissediyorsunuz :) herkese kolay gelsin :))

Selam. topiğin eski üyeleridenim. Zayıflamamla ilgili öyküm de var. eskiye dönük mesajlarını okumadım. ama sürekli beslenme şeklin , öğünlerin böyleyse eğer çok yanlış.. bu şekilde kilo verebilmek mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…