60 ilo sınırını kıramıyorum su içiyorum diyet yapıyorum ama olmuyor olmuyor...diyetisyene sormam gerekiyor bi kere daha sanırım .ne zamandır gitmiyordum diyetisyene.offf offf.
hanimlar icimden bir ses bu is olacak diyor.o kot pantolonuma geri girecegim insallah.sunu biliyorum ama azmin ve inadin elinden hic bir sey kurtulmaz degilki kilo..nefsinize yenilmeyin hanimlar,gunlerden komsu davetlerinden en onemliside annenizden bir sure uzak durun :)) bu arada su daha fazla aciktiriyo..
Kızlar hepiniz cok sagolun yorumlarınız icin ilaca bu aksam başlıyorum artık :86: boğazımı tutcam artık napcaz umarım pek bi yan etkisi olmaz. İgnis canım ya daha önce yoktu yani baya düzenli oldum sonra birden kesildi bilmiyorum ama kötü seyler yasadım stresten falanda olabilir umarım ilaç iyi gelir de hemen olur kurtulurum
Vay şarapçı Gülfuren,
hafta içi ne şarabı bu böyle, yemeğe gittin galiba sen, meksika fasulyesi filan :)
Ben de yarın akşam 2 tane bira içeceğim, o kadardan bir şey olmaz artık,
havalar da ısındı, buz gibi bira, ohh mis...
yok yok yemeğe gitmedik..Şarap çok gergin olduğum zaman bir kadeh içiyorum..Beni çok rahatlatıyor..Meksika fasulyesini de Taylan Kümelinin listelerinden alıştım.. Afiyet olsun..2 tane içme bir tane iç maya kilo yapar..
5 kilo sonra bende burdayım taaamm mııı... ölümüne kanka olacaz :) geliyoruuuuuuum bekleyin benide taaamm mııı..
Bence pazartesi tartıdan sonra, kalorini epey arttır. Yani canın ne isterse ye, ama hemen ertesi gün diyete tekrar başla.
Ve o ertesi gün;
su tüketimini normalde içtiğinin 1,5 katı arttır, protein ağırlıklı beslen ki bir gün önce yediklerin yağa dönüşmesin.
Bir yerde okumuştum, plato (duraklama) dönemi için bu önerilerde bulunmuştu diyetisyen.
dediğini yaptım gibi bişey oldu dün .öğlen azalttım akşam haşlama yedim 1 kilo attı .60 dım 59 kiloydum sabah.
Bence pazartesi tartıdan sonra, kalorini epey arttır. Yani canın ne isterse ye, ama hemen ertesi gün diyete tekrar başla.
Ve o ertesi gün;
su tüketimini normalde içtiğinin 1,5 katı arttır, protein ağırlıklı beslen ki bir gün önce yediklerin yağa dönüşmesin.
Bir yerde okumuştum, plato (duraklama) dönemi için bu önerilerde bulunmuştu diyetisyen.
dediğini yaptım gibi bişey oldu dün .öğlen azalttım akşam haşlama yedim 1 kilo attı .60 dım 59 kiloydum sabah.
Çok sevindim
Güneşli, güzel bir cuma günü,
ve kaldı 2,5 gün.
Haydi arkadaşlar,
şu son 2,5 gün çok dikkat edelim,
pazartesi tartılar ağlasın
Kendimi bugün çok iyi, hafif hissediyorum. Göbeğim dümdüz, epey içe gitti artık,
bakalım pazartesi sabahı neler olacak? Meraktayım...
Anchusaaa! :) zaten bir kaç mesajını okudum , tahmin etmiştim sen olduğunu tarzından.nasılsın ? bebeğin nasıl, büyümüştür herhalde?
ve kaldı 2,5 gün.
Haydi arkadaşlar,
Kendimi bugün çok iyi, hafif hissediyorum. Göbeğim dümdüz, epey içe gitti artık,
Şaka yapıyorsun sandım ama sen hep arbonhidrat ve tatlılarda kendini yakıyorsun..İlk yediklerini gördüm bravo dedim sonrakileri okuyunca aaaaaaaa dedim..Ertesi günü dengelemeye çalış ki kilo olarak dönmesin..
Evet yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor..Bugün düzeldim şükür..Yarından itibaren troid ilacımı da artırmış olarak içeceğim..Birde ceviz perdeleri ve ceviz suyu hazırladım kendime..Troid ve kolestrole iyi geliyormuş..Ceviz suyu ile zayıflayanlar topiği bile var..Selenyum da aldım haftada üç kere kullanacağım..Meto hızlansın sonra gitsinnn kilolar.
canımm lütfen haftasonu tutalım kendimizi ve dümdüz devam etsin pazartesiler:13:
Vay şarapçı Gülfuren,
hafta içi ne şarabı bu böyle, yemeğe gittin galiba sen, meksika fasulyesi filan :)
Ben de yarın akşam 2 tane bira içeceğim, o kadardan bir şey olmaz artık,
havalar da ısındı, buz gibi bira, ohh mis...
yok yok yemeğe gitmedik..Şarap çok gergin olduğum zaman bir kadeh içiyorum..Beni çok rahatlatıyor..Meksika fasulyesini de Taylan Kümelinin listelerinden alıştım.. Afiyet olsun..2 tane içme bir tane iç maya kilo yapar..
Evet, gerginliğe çok iyi geliyor. Geçen gün eşim annesiyle ilgili bir şey söyledi, benim yüzüm düştü.
Hemen diyor ki "Sana 2 bira alıp geleyim mi?", söylediğine pişman oldu da, sıvamaya çalışıyor
Aman, 2 biradan bir şey olmaz;
2 tane içeceğim valla, hem onun çoğu kanalizasyonla buluşuyor
Ama siz insanın kanına giriyorsunuz yaa.. Diyete girdim artık içmek yok diye kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum ben de...
ve kaldı 2,5 gün.
Haydi arkadaşlar,
6 aylık oldu. fotoğraflarını yüklerim profilime.Tabi bana 6 kilo hediyesi de oldu oğlumun. Bu hafta burayı takip etmeye başladım ben de...tarzım bu kadar mı belli.. :)
Bugun yediklerim:
Sabah: kepekli kasarli tost
Öğlen:kayisili activia
Aksam: bulgur pilavı yoğurt
İste yine güzel bi gunün ardından olan oldu ve ben gidip iki tane kuru pasta iki tane de susamli küçük simitlerden yedim birde tam da simdi hafif bir mide kazinmasiyla mutfağa geldim ve koca tirisunun yarısını yedim ohh baya da büyüktü ama biliyorum söylenmez de cidden muhteşem bisey ya yerken kendimi kaybediyorum. Her neyse bugünü boyle kapatıyorum.
2013-04-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kuru Pasta 4 ADET 300
[2] Tiramisu 0.5 PORSİYON 120
[3] Bulgur Pilavı 0.7 PORSİYON 203.7
[4] Cherry Domates 40 GRAM 7.6
[5] Yörsan Doğal Kaymaklı Tava Yoğurdu 200 GRAM 202
[6] Activia Kuru Kayısılı 1 adet 104.7
[7] Taze Kaşar 1 DİLİM 49
[8] Kepekli Kaşarlı Tost 1 adet 160
Toplam : 1147 kal. tiramisuya pilava kuru pastalara rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?