büyük ihtimalle deneişsindir ama ben yinede yazayım dedin 2 tane hurma yiyip üzerine ılık su içtiğinde faydası olabilir bende işe yarayan tek yöntem bu haftada bi gün mutlaka yaparım umarım sanada faydası olurignis cim onuda yiyorum ama taş kesildim resmen .... bide buraya başladığımda sigarayı da bırakmıştım 1 ay oldu sanırım onunda etkisi var heralde bilemedim sigarayı bıraktığım zamandan itibaren başladı bu sorunlar ara ara düzelir inşönerin için teşekkür ederim yinede
ignis cim onuda yiyorum ama taş kesildim resmen .... bide buraya başladığımda sigarayı da bırakmıştım 1 ay oldu sanırım onunda etkisi var heralde bilemedim sigarayı bıraktığım zamandan itibaren başladı bu sorunlar ara ara düzelir inşönerin için teşekkür ederim yinede
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza :) 56 kiloyum ama daha fazla gösteriyorum.insanlar kiloma şaşırıncada sinir oluyorum.acilen 5 kilo vermem lazım.aranızda kalori hesabı ile zayıflayan varmı? lütfen beni motive edin :)
Bu sabah diyete başlamıştım ve gün bitti. Çok mutluyum çünkü aşırı iştahıma rağmen diyetimi bozmadım. Yaptığım diyet meyve diyeti, yediklerim ise;
Kahvaltı
1 büyük kase çilek
Öğle
1 adet muz 1 adet armut
Akşam
1 elma ve 1 küçük kase çilek
Bol su içtim ve besin takviyesi* aldım şuan çok iyiyim ve mutluyum :) yarın tartılıcam heyecanla uyumaya gidiyorum herkese iyi geceler
*Polen, propolis, aloe vera.
Arkadaşlar bende güzel ve mutlu bir gün geçirdim :))
Sabah-öğle birlikte (çünkü geç kalktım); yarım simit.
Ara öğün;haşlanmış tavuk göğsü biraz ve light yoğurt, ardından şekersiz sütsüz kahve ve 3,4 parça ceviz
Akşam; Bir çupra fırına sürdüm. Yanında çok az turşu yedim. 1,2 saat sonra da kahve içtim 2,3 dilim bitter çikolatayla..
Biraz önce de spor yaptım..Önce 15 dk ısınma hareketleri yaptım. Ardından 32 dk bisiklet çevirdim. (kesinlikle herkese tavsiye ederim.Ben 17 kilo verdiğimde her gün 20 dk yapıyordum. Düzenli olunca müthiş kilo veriyor insan ve vücudu düzenliyor.) Ardından da benim rutin mekik ve bacak hareketlerini yaptım. Bacak hareketlerini yapmam lazım çünkü kilom bacak ve kalçalarımda :))
Ayrıca 3 bardak yeşil çay, 1 bardak light kola ve 1.5 litre su içtim..Mutluyum :))
hoşbulduk canım saol.ozaman önlerden yer açın bana boyum 1,57 :) çok pis gaza geldim bufer zayıflıcam :) hiç bukadar coşmamıştım niyese :)Sigarayı bırakınca vücudun dengesi epey bozuluyor. Mayısta 2 sene olacak ben bırakalı,
hâlâ zaman zaman ağzımda aftlar çıkıyor, sürekli listerine kullanıyorum.
Ağız içindeki deri inceliyormuş sigarayı bırakınca, o yüzden de aftlar çıkıyormuş, dişçi söylemişti.
Hoş geldin,
boyun kaç? Listede sıralamayı boya göre yapıyoruz da, onun için sordum.
Kısa boylular önde, uzun boylular arkada, okuldaki gibi
Sabah sabah çok espriliyim sanırım
Ben kalori hesabına yakın bir şey yapıyorum.
Ayrıca Sneem var, dün gözükmedi ama bugün gelir buralara.
Bir de aşağıdaki topic var, kalori sayıyorlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imi-yontemiyle-kilo-verme-deneyimlerimiz.html
Aldığın kalori miktarı çok az, uzun süre yapma bari.
Bir de bu diyeti bitirdiğinde kaloriyi birden arttırma, karbonhidrata hemen yüklenme ki verdiklerin geri gelmesin.
hoşbulduk canım saol.ozaman önlerden yer açın bana boyum 1,57 :) çok pis gaza geldim bufer zayıflıcam :) hiç bukadar coşmamıştım niyese :)
ama beni de alacaktınız listeye
dün canım cok sıkkındı ve 2 senedir görmediğim eski müdürüme oturmaya gittim
sonuç: pasta,gözleme,pilav
akşam da battı balık yan gider hesabı 2 tane bira ve çekirdek...
zayıflamaya karar verdiğimde 56 kiloydum 53 olmak istiyordum, şimdi 59 kiloyum..
karatay mı yapayım kalori mi sayayım, ekmek mi yiyim, proteine mi yükleneyim
sporu ne sıklıkta yapayım, pilates mi yapayım bisiklet mi cevireyim yoksa her gün yürüyüş mü yapayım
o kadar cok okudum ki bu aralar forumları, beynim bulandı ve sonuçta kafama taktığımdan mıdır nedir iştahım açılıyor..
geçen hafta kavitasyone gittim bu cuma tekrar gidicem
kısacası her seye saldırıyorum ama bilinçsizce ve sabırsızca
motivasyona ve bir programa ihtiyacım var
Biliyorum ya eğer tatlılardan bahsediyorsan ya da bilmiyorum iste gercekten yardıma ihtiyacım var eğer bu yöntemle kilo vermişsen bana biraz yardımcı olabilir misin :44: zaten su ara saldim gitti hafta sonu diye mahvettim de eğer pazartesi tekrar yaparken önemli seyler varsa söyleyebilir mısın yani ne yiyeyim ne yemeyeyim
dün canım cok sıkkındı ve 2 senedir görmediğim eski müdürüme oturmaya gittim
sonuç: pasta,gözleme,pilav
akşam da battı balık yan gider hesabı 2 tane bira ve çekirdek...
zayıflamaya karar verdiğimde 56 kiloydum 53 olmak istiyordum, şimdi 59 kiloyum..
karatay mı yapayım kalori mi sayayım, ekmek mi yiyim, proteine mi yükleneyim
sporu ne sıklıkta yapayım, pilates mi yapayım bisiklet mi cevireyim yoksa her gün yürüyüş mü yapayım
o kadar cok okudum ki bu aralar forumları, beynim bulandı ve sonuçta kafama taktığımdan mıdır nedir iştahım açılıyor..
geçen hafta kavitasyone gittim bu cuma tekrar gidicem
kısacası her seye saldırıyorum ama bilinçsizce ve sabırsızca
motivasyona ve bir programa ihtiyacım var
Sevgili opera .. diyet yapmadan önce pastaya böreğe karşı asla dayanamıyordum. tam bir kuru pasta canavarıydım . çerez , çikolata , büsküvi tutkunuydum. onlar olmadan asla yapamam diyordum. Önemli olan ne biliyor musun ; bu işi gerçekten yapmak istiyor musun ?
Bu işi kafanda bitirmen lazım !! diyet yaparken alt komşum miss gibi biber dolması getirmişti , ben kabul edemeyeceğimi söylemiştim çünkü diyetteydim.. tabii komşum çok şaşırmıştı ilk önce afalladı sonra anlayış gösterdi sağolsun. Yakın çevrene diyette olduğunu yiyemeyeceğini söyle ve asla yeme... bu söylediklerim emin ol ilk etapta öyle zor ki.. ama aşılmaz değil. ben 1 kutu kuru pastayı her çay içişimde yanıma koydum kutusuyla ve derin derin kokladımama kesinlikle yemedim.. ve ilk birkaç gün hep ağladım asabım bozuldu.. ama sonunda gördüm ki pastalar tatlılar börekler vazgeçilmez değiller. ben sana inanıyorum , sen bunu yapacaksın.
gece gece tarhana çorbası içtim, salata yedim , hadi bakıyım, ne olacak şimdi!
evet bunu yapmak istiyorum ama eşim her gün çorba sebze pilav kek pasta istiyor, bunları pişirip de yememek zor geliyor. eşim ne yerse yesin o kadar zayıf ki..
bir de şu spor meselesini nasıl yapmalıyım???, cok iyi bir salona üyeyim, pilates spinning vs bir çok ders var,
ama bir kısı her gün spor yapmazsan zayıflamayı unut diyor bir kısım da her gün yapılan spor yağları kasa dönüştürür böylece incelemezsin diyor..
yardım ve motivasyonlarınız için çok teşekkürler...
Sevgili opera .. diyet yapmadan önce pastaya böreğe karşı asla dayanamıyordum. tam bir kuru pasta canavarıydım . çerez , çikolata , büsküvi tutkunuydum. onlar olmadan asla yapamam diyordum. Önemli olan ne biliyor musun ; bu işi gerçekten yapmak istiyor musun ?
Bu işi kafanda bitirmen lazım !! diyet yaparken alt komşum miss gibi biber dolması getirmişti , ben kabul edemeyeceğimi söylemiştim çünkü diyetteydim.. tabii komşum çok şaşırmıştı ilk önce afalladı sonra anlayış gösterdi sağolsun. Yakın çevrene diyette olduğunu yiyemeyeceğini söyle ve asla yeme... bu söylediklerim emin ol ilk etapta öyle zor ki.. ama aşılmaz değil. ben 1 kutu kuru pastayı her çay içişimde yanıma koydum kutusuyla ve derin derin kokladımama kesinlikle yemedim.. ve ilk birkaç gün hep ağladım asabım bozuldu.. ama sonunda gördüm ki pastalar tatlılar börekler vazgeçilmez değiller. ben sana inanıyorum , sen bunu yapacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?