50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sabah diyete başlamıştım ve gün bitti. Çok mutluyum çünkü aşırı iştahıma rağmen diyetimi bozmadım. Yaptığım diyet meyve diyeti, yediklerim ise;

Kahvaltı
1 büyük kase çilek

Öğle
1 adet muz 1 adet armut

Akşam
1 elma ve 1 küçük kase çilek

Bol su içtim ve besin takviyesi* aldım şuan çok iyiyim ve mutluyum :) yarın tartılıcam heyecanla uyumaya gidiyorum herkese iyi geceler
*Polen, propolis, aloe vera.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende güzel ve mutlu bir gün geçirdim :))
Sabah-öğle birlikte (çünkü geç kalktım); yarım simit.
Ara öğün;haşlanmış tavuk göğsü biraz ve light yoğurt, ardından şekersiz sütsüz kahve ve 3,4 parça ceviz
Akşam; Bir çupra fırına sürdüm. Yanında çok az turşu yedim. 1,2 saat sonra da kahve içtim 2,3 dilim bitter çikolatayla..
Biraz önce de spor yaptım..Önce 15 dk ısınma hareketleri yaptım. Ardından 32 dk bisiklet çevirdim. (kesinlikle herkese tavsiye ederim.Ben 17 kilo verdiğimde her gün 20 dk yapıyordum. Düzenli olunca müthiş kilo veriyor insan ve vücudu düzenliyor.) Ardından da benim rutin mekik ve bacak hareketlerini yaptım. Bacak hareketlerini yapmam lazım çünkü kilom bacak ve kalçalarımda :))
Ayrıca 3 bardak yeşil çay, 1 bardak light kola ve 1.5 litre su içtim..Mutluyum :))

büyük ihtimalle deneişsindir ama ben yinede yazayım dedin 2 tane hurma yiyip üzerine ılık su içtiğinde faydası olabilir bende işe yarayan tek yöntem bu haftada bi gün mutlaka yaparım umarım sanada faydası olur

Sigarayı bırakınca vücudun dengesi epey bozuluyor. Mayısta 2 sene olacak ben bırakalı,
hâlâ zaman zaman ağzımda aftlar çıkıyor, sürekli listerine kullanıyorum.
Ağız içindeki deri inceliyormuş sigarayı bırakınca, o yüzden de aftlar çıkıyormuş, dişçi söylemişti.

Hoş geldin,
boyun kaç? Listede sıralamayı boya göre yapıyoruz da, onun için sordum.
Kısa boylular önde, uzun boylular arkada, okuldaki gibi
Sabah sabah çok espriliyim sanırım

Ben kalori hesabına yakın bir şey yapıyorum.
Ayrıca Sneem var, dün gözükmedi ama bugün gelir buralara.
Bir de aşağıdaki topic var, kalori sayıyorlar

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imi-yontemiyle-kilo-verme-deneyimlerimiz.html

Aldığın kalori miktarı çok az, uzun süre yapma bari.
Bir de bu diyeti bitirdiğinde kaloriyi birden arttırma, karbonhidrata hemen yüklenme ki verdiklerin geri gelmesin.

maşaallah diyelim de nazar değmesin
Pazartesi çok güzel bir sonuç alacaksın

Bu da bugünkü listem;

[TABLE="class: grid, width: 592"]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]1 bardak süt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabah[/TD]
[TD]2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı,1 ceviz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğlen[/TD]
[TD]Tavuk göğüs eti, salata,1 dilim uno denge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD] 1/2 paket form bisküvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam[/TD]
[TD]6 kaşık ıspanak,1 dilim uno denge, salata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gece[/TD]
[TD]1 meyve[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hoşbulduk canım saol.ozaman önlerden yer açın bana boyum 1,57 :) çok pis gaza geldim bufer zayıflıcam :) hiç bukadar coşmamıştım niyese :)

dün canım cok sıkkındı ve 2 senedir görmediğim eski müdürüme oturmaya gittim
sonuç: pasta,gözleme,pilav
akşam da battı balık yan gider hesabı 2 tane bira ve çekirdek...
zayıflamaya karar verdiğimde 56 kiloydum 53 olmak istiyordum, şimdi 59 kiloyum..
karatay mı yapayım kalori mi sayayım, ekmek mi yiyim, proteine mi yükleneyim
sporu ne sıklıkta yapayım, pilates mi yapayım bisiklet mi cevireyim yoksa her gün yürüyüş mü yapayım

o kadar cok okudum ki bu aralar forumları, beynim bulandı ve sonuçta kafama taktığımdan mıdır nedir iştahım açılıyor..

geçen hafta kavitasyone gittim bu cuma tekrar gidicem

kısacası her seye saldırıyorum ama bilinçsizce ve sabırsızca

motivasyona ve bir programa ihtiyacım var

benimde bu günki menüm;

sabah:çeyrek simit,1 dilim çavdar ekmeği,1 yumurta,2 çay kaşığı tahin pekmez

ara :2 tane hurma

öğlen :gezmedeyim umarım çok abartmam

akşam:ton balıklı marul salatası

ara :1 meyve

p.tesiyi iple çekiyorum şimdiden vucudumdaki şişlik indi bile :)

Aldığın kalori miktarı çok az, uzun süre yapma bari.
Bir de bu diyeti bitirdiğinde kaloriyi birden arttırma, karbonhidrata hemen yüklenme ki verdiklerin geri gelmesin.

Haklısın dün zor dayandım zaten ama 600 gram gitmiş çok sevindim :) dün kıyafetle tartıldığımda 58.8dim bugün 58.2 bugün meyve diyetine devam edemiycem kalorisi az şeyler yemeyi düşünüyorum. Bugünkü listem;

Kahvaltı: 1 simit, 1 yumurta (kızarmış), labne peynir.
Öğle: 1 kase diyet mısır gevreği
Akşam: Meyve.

Sabah yarım simit yedim.yaninda cok az peynir ve zeytin ezmesi yedim şekersiz sutsuz kahve her zaman ki gibi.arada misir citiri 1.5 litre su.aksam disardayim.tavuk tabagi yerim kesin izgara.arada kahve ve Yeşil çay.gece ne yediklerimi yazarim.bunlar planladiklarim:))

hoşbulduk canım saol.ozaman önlerden yer açın bana boyum 1,57 :) çok pis gaza geldim bufer zayıflıcam :) hiç bukadar coşmamıştım niyese :)

hadi bakalım:13:

ama beni de alacaktınız listeye

Listeyi yaparken geçen haftanın üzerinden devam ettim, onda yoktun.
Hem ben seni dışarıdan takip ediyorsun sanıyordum:44:
Bu haftaki listeye yazarız, kusura bakma.

Üzme kendini, hepimiz aynı durumdayız.
Burada hep birlikte bir çözüm bulacağız umarım

merhaba. geriye dönük mesajlarını okuyamadım. mesela kaç kilosun ? evli misin , doğum yaptın mı ? tatlı ve hamur işine zaafın var mı ? diyete başlamadan önce demir depona vitaminlerine baktırdın mı ? çünkü ben kan ilacı ve anti depresan kullandığım için kilo almıştım. vücutta ki demir eksikliği abur cubura yönelmemize sebep oluyor.

ben güne 2 bardak oda sıcaklığında su ile başlıyorum. aç karnına 2 -3 tatlı kaşığı pekmez içiyorum. günde 3-4 dilimden fazla kesinlikle ekmek yemiyorum. yemeklerin az yağlı ve küçük porsiyonlarda olsun. yemeklerin yanında az yağlı bol yeşillikli salata tüketmeni de tavsiye ederim. bunu dışarda yemek yesen dahi yeme imkanın var. mutlaka ara öğünler yapmalısın. ara öğün mesela ; 1 bardak süt yanında yulaflı büskivi olabilir 3 - 4 tane , 1 küçük elma , sarı leblebi olabilir.. 1 kase yoğurt , salatalık olabilir. ve tabii ki bol su. mesela bir sürahin olsun 2 lt. lik ya da şişen , bunu gün içinde bitirmelisin. yapabiliyorsan eğer hergün en az 30 - 40 dk önce hafif tempoda sonra tempolu bir şekilde yürümeni tavsiye ediyorum. doğadan ın 5 i bir yerde çayını günde 3 - 4 fincan tüketebilirsin. metabolizmanı hızlandırır. işte böyle böyle yavaş yavaş beslenme düzenini değiştirebilirsin. diyet yaparken insan daha üretken oluyor acaba ne yiyebilirim konusunda..

Sevgili opera .. diyet yapmadan önce pastaya böreğe karşı asla dayanamıyordum. tam bir kuru pasta canavarıydım . çerez , çikolata , büsküvi tutkunuydum. onlar olmadan asla yapamam diyordum. Önemli olan ne biliyor musun ; bu işi gerçekten yapmak istiyor musun ?

Bu işi kafanda bitirmen lazım !! diyet yaparken alt komşum miss gibi biber dolması getirmişti , ben kabul edemeyeceğimi söylemiştim çünkü diyetteydim.. tabii komşum çok şaşırmıştı ilk önce afalladı sonra anlayış gösterdi sağolsun. Yakın çevrene diyette olduğunu yiyemeyeceğini söyle ve asla yeme... bu söylediklerim emin ol ilk etapta öyle zor ki.. ama aşılmaz değil. ben 1 kutu kuru pastayı her çay içişimde yanıma koydum kutusuyla ve derin derin kokladım ama kesinlikle yemedim.. ve ilk birkaç gün hep ağladım asabım bozuldu.. ama sonunda gördüm ki pastalar tatlılar börekler vazgeçilmez değiller. ben sana inanıyorum , sen bunu yapacaksın.

bugün öğlen ev gezmesinde olmama rağmen önüme konan bütün o yiyeceklere hayır deyip içinden en az zaralı olanını seçebildim kendimle gurur duyuyorummm

evet bunu yapmak istiyorum ama eşim her gün çorba sebze pilav kek pasta istiyor, bunları pişirip de yememek zor geliyor. eşim ne yerse yesin o kadar zayıf ki..
bir de şu spor meselesini nasıl yapmalıyım???, cok iyi bir salona üyeyim, pilates spinning vs bir çok ders var,
ama bir kısı her gün spor yapmazsan zayıflamayı unut diyor bir kısım da her gün yapılan spor yağları kasa dönüştürür böylece incelemezsin diyor..
yardım ve motivasyonlarınız için çok teşekkürler...

gece gece tarhana çorbası içtim, salata yedim , hadi bakıyım, ne olacak şimdi!

Löp löp yağ olmasın da, ne olursa olsun :18:

Eşlerin zayıf olması ciddi bir problem, ben de aynı dertten muzdaribim.
Eşim akşam gene çikolataları almış eve gelirken, "canın çekmez değil mi?" demiyor mu bir de
Bence haftada 3 gün yapacağın spor (kardiyo+pilates) kesinlikle yeterli olur.
Pazartesi, çarşamba, cuma günleri yapabilirsin mesela.

Başarı öykünüzü okudum, tebrik ederim.
Ne güzel, verdiğiniz kiloları geri almamışsınız.
Başarınız daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…