50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Biliyorum ya eğer tatlılardan bahsediyorsan ya da bilmiyorum iste gercekten yardıma ihtiyacım var eğer bu yöntemle kilo vermişsen bana biraz yardımcı olabilir misin :44: zaten su ara saldim gitti hafta sonu diye mahvettim de eğer pazartesi tekrar yaparken önemli seyler varsa söyleyebilir mısın yani ne yiyeyim ne yemeyeyim

evet kızlar neredeyse iyileştim sayılır . diyete pazar günü yeniden başlıyorum hayırlısıyla tabi hastayım diye yemekleri biraz fazla kaçırdım . kilo vermek umudu ile diyorum yaza kadar çok zamanım var

Herkese merhaba,
hafta sonu kaçamak yapmadım, yalnız cuma akşamı 2 tane ve cumartesi akşamı 2 tane bira içtim.
Bunların etkisiyle mi bilmiyorum, şişkinlik hissediyorum dünden beri.
Sabah tartılmamak için zor tuttum kendimi. İyi ki de tutmuşum, eğer kötü bir sonuç görseydim hiçbir şey durduramazdı beni sanırım.
Tatlı ve kuruyemiş komasına girmiş olurdum büyük ihtimalle.

Keyifsizim, yarın tartı günü ve cuma günkü hafifliğimden eser yok.
Eğer yarın kafamdaki rakamı göremezsem, yöntem değiştireceğim;
3 öğünden 8 öğüne çıkartacağım yediklerimi.
Daha önce diyet yaptığımda, hafta sonu içtiğim biraların olumsuz bir etkisini görmemiştim hiç, bu sefer neden şiştim ki böyle?
Üffff çok sıkıldım ya!

yarın ilk bildirimimi yapıcam, haftasonu biraz havai geçti yeme içme konusunda umarım 55'in üzerinde çıkmam. hadi motive olalım kızlar, bu hafta hem sağlıklı hem hafif beslenelim!

Günaydın,
kilom geçen haftaki ile aynı,
57,600.

Kilo veren arkadaşları şimdiden tebrik ederim.

kilom regl olmamında etkisiyle aynı 56.1 sınav dönemim olduğu için leslie de yapamıyorum tam faydasını görmeye başlamıştım yaa..kılo verenleri ve özelliklle haftanın en çok kilo verenini şimdiden tebrik ediyorum deneyimlerini bizimle paylaşırsa belki bizde de işe yarar o taktikler

kilo almışım , sanki yeyip yeyip veriliyoduda. 54.6 yım ama kızlar kendime çok sinirlendim, çok hırs yaptım haftaya tartı gününde 52.0 olacağım inş.

slm kızlarr
herkese iyi haftalar diliyorum.....

bu haftanın ortalarında 54.3 ü gördüm

fakatttttt cumrtsi pazar eşimin evde olması nedeniyle nekadar dikkat etmeye çalışsamda becerememişim sanırımm ve bu haftada aynı kilodayım KİLO BİLDİRİMİ 55.3

3 haftadır aynı yerimde sayıyorum... bu hafta hiç sporda yapamadım grip sağolsun :2: şu bi kaçgünn gerçekten yemiycemm meyve ,bitki çayı, sebze, su, çorba, spor bukadar. 2 3 gün böle devam edicem kararlıyım.... çok sinirlendim bugünn yaaa...

kilo verenleri şimdiden tebrik ediyorum kızlar

Arkadaşlar selam.Beni hatirlayanlariniz vardir belki.Ben 2sene once 67.700den 50'ye düşmüştüm.sonra 52 oldum ve hep o civarlarda devam ettim. Ama bu aralar cok saldim ve 3, 4 ülke gezdim.yedim ve diyet yaparim diye takmadim.bugun diyete basliyorum yeniden. 55.700 tartildim.yaklasik 6 kilo vermek istiyorum. 50ye dusecegim yeniden 1ayda ins. Kalori hesabiyla zayiflayacagim yeniden. Biraz önce 1 haşlanmış yumurta, yarim domates, 4 zeytin, cok az peynir yedim. Bugün tavuk haslamasi yicem.

Günaydın,
kilom geçen haftaki ile aynı,
57,600.

Kilo veren arkadaşları şimdiden tebrik ederim.

en azından benim gibi almamışsın :)

maşallah iyi vermişsin, yine verirsin ama....kalori hesabında 1 porsiyonu nasıl belirliyorsun?

ben de ....... yedim. hemen belli oldu. 63 kg olmuşum. geçen hafta verdiğimi 200 gr fazlasıyla almışım. ama dün çok pis yedim,(saat 23 de hala bir şeyler yiyordum.) normaldir. yarına gider diye düşünüyorum.

günaydın herkese

bende bugün tartıda hüsrana uğradım
istediğim gibi kilo veremedim.
58.3 çıktım. inşallah bu hafta güzel geçer.
artık akşamları çıkıyoruz. parka bir saate yakın spor yapıyoruz.
yararını görürücekmiyim bakalım.

Merhabalar, kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum sizleri. Veremeyenlerse üzülmeyin motivasyonunumuzu bir kaybedersek onca emek boşa gider, aç kaldığımız günlere yazık. 58. 600 den 58.00 a düştüm. Ben bu haftasonu olayını çözmedikten sonra hedefime ulaşamıyacağım...
Cuma süperdim ama cumartesi hava çok güzeldi dayanamadık gittik pikniğe...gerisi malum, yandı mangal etler geldi sucuklar gitti benimde vay halime...
bütün pazarımı aç geçirdim vicdan azabıyla ama ne fayda( üzülmemin sebebi ben hafta içi 57.600 ü görmüştüm. neyse olan oldu, başladık yeni haftaya, bugün evdeyim ve tüm günü pirinç lapası ve yoğurtla geçirmeyi düşünüyorum. Ben pirinci diyetlerimde hiç kullanmazdım, ama ödem attırma gibi bir etkisi varmış, deneyeceğim bakalım.

meraba arkadaşlar bende arananıza katılmak istiyorum belki bu şekilde motive olurum ben akşam 6 dan sonra hiçbişey yemiyorum 1 tane meyve dışında. boyum 157 bugün tartıldım 57.3 hedefim 54. 3

selamlar
bugünkü menümü yazıyorum.
sabah
bir kase kspecıal

ara
1 yumurta
domates salatalık
peynir ve çay

öğlen
diyet kuru fasulye
cacık ve salata

akşam
mercimek çorbası
semiz otu
salata

COK DENGESİZİM. Saat 4 e kadar resmen 250 300 kaloriyle duruyorum ama gel gor ki tam iki saat icinde 900 kalori alıyorum neredeyse ya sanırım öğlen yoğurt yerine aksami yoğurt yapsam daha iyi olacak.

Kızlar hızlı hızlı okudum yorum yapamadım kusura bakmayın..Bu arada ben hala hasta olamadım..3 de olmam gerekiyordu hala yok.Karnım şişti çatlayacak gibi..Bu hafta gayet normal beslendim..Yani diyet falan düşünmeden beslendim..İlaçlarımı da kullanıyorum..Selenym da aldım..Bu haftayı 100 gram fazlalıkla yani 57.300 kg ile başladım..

Kilo veren arkadaşları kutlarım..Veremeyenlere de hatalarımız ne tespit edip ona göre davranalım diyorum..Bahar geldi ve yaza az kaldı bayanlar..

mrb kizlar beni 56.5 yazabilirsiniz 2 haftaligina yokum donuste kilo almis olarak donebilirim hayirlisi artik hoscakalin

Kızlar selam...

kilomu bildiriyorummm : 54,9

55'in altında çıkayım dedim, 100 gr altı oldu :) ama reglimin son günü yarın, yarından sonra hem hafiflerim hem iştahım azalır diye umuyorum.

bugunki menumu da yazayım :

sabah : 1 simit + az kaşar peyniri +çay
ara : Yeşil çay
öğlen : yarım mercimek çorbası +1 dilim ızgara tavuk + salata +yogurt
ara : yağsız sütlü nescafe + 1 galeta
akşam : 1 porsiyon köfte + ayran
gece : yeşil çay + meyve

haftanın 3 günü spora gitmeye çalııyorum normalde , bugun gidemedim. ama uyumadan önce mekik çekeceğim üşenmezsem

COK DENGESİZİM. Saat 4 e kadar resmen 250 300 kaloriyle duruyorum ama gel gor ki tam iki saat icinde 900 kalori alıyorum neredeyse ya sanırım öğlen yoğurt yerine aksami yoğurt yapsam daha iyi olacak.

Snemm,
dikkatimi çektiği kadarıyla öğlen öğünlerini geçiştiriyorsun, o yüzden de akşam olduğunda bir hayli acıkmış oluyorsun.
Öğlen yemekten çok da korkma. Öğlen proteinli bir şeyler yesen, imkanın yok mu? Izgara tavuk vs.. gibi.
Okulda olduğunu biliyorum ama, bunlara ulaşmak da çok zor değil. Ya da evden bir şeyler götür yanında.
Akşam aç olmayınca yeme atakları da olmuyor, kendimden biliyorum.

Genel itibari ile yüz güldürmeyen bir tartı günü yaşamışız.
gördüğüm kadarı ile bir kişi 600 gr vermiş. Onun dışında 100 gr verenler, kiloları sabit olanlar ve kiloları artanlar var.
İstediğimiz sonuçlar bunlar değil elbette.

Gülfuren güzel söylemiş, "nerde hata yapıyoruz, bulalım" demiş.
Kendi adıma konuşursam, hafta sonu içtiğim biralardan olabilir ya da 3 öğün beslenip ara öğün yapmamamdan.
Bu hafta sonu sadece cuma akşamı bira içmeyi düşünüyorum, tamamen içmemezlik yapmayacağım.
Zaten 2 sene önce sigarayı bıraktım. Sigara içme, yemek yeme, hafta sonu 2 bira içme.... Eeee, öleyim artık, öffff...

Bunun yanı sıra, beslenme düzenimde değişikliğe gideceğim;
günde 8 öğün ve günlük 100 kalori azaltım.
Hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…