50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar selam..diyete devam. Şuan yeşil çay içiyorum. Günümü yazayım size

Sabah; yarım simit, çok az zeytin ezmesi ve peynir..şekersiz sütsüz çay (eşim hekim.kesinlikle öneriyor.Metobolizmayı hızlandırıyor.)
Ara öğün; Mısır pıtlağı, 2,3 çilek
Akşam; Alışveriş Merkezinde idim ama kararlı gitmiştim:) Ramiz köfteden herkes köfte yedi. Ben ise tavuk tabağı aldım. Ekmeğini yemedim, sadece tavuklarını yedim ve ortadaki salatadan götürdüm..Yanında da light kola içtim. Ardından da sütlü kahve..
Şimdi eve geldik tiyatrodan..Yeşil çay içiyorum. Ardından çayına bir su ekleyip yeniden içicem..
Ve birazdan yarım saat bisiklet çevirip, bacak hareketlerimi yapıcam..tabi 50 mekik de yanında..Başarılar :)

ben de eşime yemek yapınca çok zor dayanıyorum ama şimdi diyetteyken sadece ona göre yapıyorum ve yemiyorum örneğin bugün en sevdiğim yemeklerden mantı yaptım tabi hazır mantı. 1 tabaklık eşime göre yaptım ve yemedim insan hem üzülüyo hem seviniyo, sabır sabır sabır...

selam kızlar ; sınavlar yüzünden bir süredir yazamadım..regli donemini atlattıktan sonra cok daha iyi hissediyorum :) kilolarım gram gram gitmeye basladı cok sükür yinede..ip atlıyordum her gün ama bugun bilegimde agrı hissetigim icin bugun bıraktım yarın inş devam..yediklerime dikkat etmeye calısıyorum tatlı istegim her an var 59.90 basladım suan 58.20 yi gördüm sabah birde 55.00 i görsem ahh ahh :))

Mrh. azimli, sabırlı, iradeli arkadaşlarım. bir problemim var, diyete aynen devam etmeme ve haftada 3 gün yürümeme rağmen 58 e sabitlenmiş durumdayım. arada kaçamaklarım oluyor tabi ama abartmıyorum. Ve kilomun değişmemesi beni çok demoralize ediyor, güne mutsuz başlıyorum, hep kafamda (yemesem ne olacak sanki, nasıl olsa kilo veremiyorum) düşüncesi var.
dün sabah:1 simit 1parça peynir
öğlen:3 kaşık makarna 3 kaşık patlıcan musakka 1 porsiyon yoğurt
ara öğün:3 mercimek köftesi 1 dilim börek( misafirlikteydimde yoksa yemem bunları normalde)
akşam: 1 yağsız baget, bol salata
Birde ben gece yatmadan önce 1 portakal 1 de havuç yiyorum. acaba yanlış mı yapıyorum ?
Bugün ki menüm belli değil, çalıştığım için yemekhanede ne çıkarsa artık bahtıma......

Seni çok iyi anlıyorum. benim eşimde dünyaları yer ama asla kilo almaz. evde genelde " tatlı bişey yok mu " diye sürekli sorar. spor meselesine gelince ; benim koşu bandım var gün aşırı 40 - 45 dk. yürüyorum. yaptığım tek spor bu. aslında önce incelip istediğin kiloya ulaştıktan sonra plates yaparak sımsıkı taş gibi bir kadın olabilirsin .. ben plates yapmayı çok istiyorum ama bulunduğum yerde ne plates kursu ne de spor salonu mevcut..

Aynı sorun bende de var, kaç hafta oldu, kilom oynamadı.
"Arada kaçamaklarım oluyor" demişsin, bundan kaynaklanıyor olabilir.
Kaçamaklar neticesinde kilo almıyorsun ama veremiyorsun da sanırım.
Ben de hafta sonu bira içtim mesela, bir şey olmaz diye düşündüm;
ama bunun dışında hiç kaçamağım olmadığı halde kilo veremedim,
haftada 3 kez spor yapmama rağmen.

Bir şeyleri yanlış yapıyoruz galiba :44:

Köfte neden yemedin ki, diyete bir zararı mı var?
Bilmediğim bir şey mi var diye merak ettim.

Bugünkü yediklerim ve yiyeceklerim;

[TABLE="class: grid, width: 421"]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]1 bardak süt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabah[/TD]
[TD]2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı,1 ceviz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğlen[/TD]
[TD]Izgara köfte, salata,1 dilim uno denge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD] 1/2 paket form bisküvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam[/TD]
[TD]6 kaşık lahana yemeği,1 dilim uno denge, salata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gece[/TD]
[TD]1 meyve[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gülfuren ve Sneem nerelerde?
Onlar burayı boş bırakmazdı hiç?

Arkadaşlar,
umarım iyisinizdir, bir sıkıntınız yoktur.

bende bugün ki menümü yazayım;

sabah:4 dilim etimek,1 kızarmış yumurta 2 çay kaşığı tahin pekmez

öğlen :1 tabak yeşil mercimek yemeği 3 kaşık yoğurt 1 dilim etimek

ara :1 tane meyve

akşam:salata

ara :1 tane meyve

Bence ortada yanlış bişey yok arkadaşlar. Birden kilolar düşüyor düşüyor sonra birden duraksıyor belki, 2,3 gün aynı kalıyor. Ama dayanın o da düşecek..Bizim ailede çok kilo veren var ondan biliyorum..

evet sanırım az az yapmam ve kesinlikle yememem gerekiyor..
dün ona harika kekler ve tatlılar aldım, böylece kendi egomu tatmin ettim sanırım, o yedi ben baktım..

gercekten irade ve sabır çok önemli bu işte, ben sigarayı bile kimse farketmeden bir anda bırakmış ve bir daha içmemiş biri olarak nasıl bu konuda kaçamaklara yeniliyorum anlamıyorum..

benim eşimin boyu 1.78 kilosu 66

öğlen başlar telefonla sormaya akşama ne yicez diye, evde durmadan bir şeyler yiyelim içelim..

spora gelmez benimle hep bir bahanesi vardır, bir de birinden bahsederken eğer şişmansa ilk olarak onu tenkit eder..
yani çok zayıf insanlar daha doğrusu yese de kilo almayan insanlar genelde kilolu insanları iradesiz ve itici buluyorlar bu da canımı cok sıkıyor..

Haklısın tanıdığım böyle bir insan var eskiden zayıfmış kiloluları çok kınarmış nasıl kilo veremiyolar niye diyet yapmıyolar diye şimdi 90 kilo ve çok mutsuz. Yani kimseyi kınamamak herkesi anlayabilmek lazım.

Bugün tartıldım düne göre sadece 100 gram vermişim biraz moralim bozuldu çok az ama OLSUN dedim. En azından kilo almıyorum. En kötü ihtimali düşünsek bile her gün 100 gramdan ayda 3 kilo yapar Diyete devam diyete devam!

Merhabalar arkadaşlar
yarın adet olmam lazım o yüzden
biraz şişkinlik var ve çok sivilcelerim çıktı
yüzümde sırtımda abur cuburda yemiyorum artık
bir kurtulamadım şu sivilecelerimden.

dün ne yediğimi yazamamıştım
bugün yazayım

sabah
bir bardak soğuk süt
ara
eti form kepekli 3ad.
ara
küçük bir ekmek arası domates beyaz peynir

öğlen
et yemeği salata

ara
bir elma

akşamlarıda parka çıkmaya başladık
arkadaşımla spor aletlerinde çalışıyoruz.

Benim kilo filan verdiğim yok ki Esen. 50 kg iken, 58 kiloya çıktım. Aldıklarımı vermeye çalışıyorum.
Yani vücudum kilo verip verip de duraklamaya geçmiş değil

Sigarayı bırakmak, diyet yapmaktan çok farklı ve sanırım aslında daha kolay.
Önceden bunun tam tersini düşünürdüm, şimdi yeni yeni anlıyorum.

Ben sigarayı bırakalı mayısta 2 sene olacak, ve o günden beri tek nefes dahi çekmedim.
Ve çekmeyi de düşünmüyorum, çünkü bir tane bile sigara içersem neler olacağını biliyorum;
"tek tük" derken, birkaç hafta içinde paket taşımaya başlayacağım. Ufacık bir kaçamak hakkımın olmadığının farkındayım.

Ama diyet böyle değil işte, ufak tefek kaçamakların zararı olmadığını düşünüyoruz,
kaçamak yapmak için de hep bir bahane mevcut;
-şimdi yiyeyim, akşam az yerim
-bu akşam yiyeyim, yarın diyete başlarım
-aman bugün bozayım, zaten hafta sonu da arkadaşımın doğum günü var. Bugün bozmazsam o gün bozacağım nasılsa,
diyete de pazartesi başlarım
vs
vs
vs
Bahaneler bitmiyor İşte tüm bu bahaneler de diyeti sekteye uğratıyor. Ya da diyet başarılı bile olsa,
bir müddet sonra verilen kiloların geri gelmesine neden oluyor.

Benim eşimin de boyu 1.80, kilosu 67-68 civarı.
Kendisi henüz sevgiliyken rengini belli etmişti;
hamile bir kadın görmüştük, "ne kadar itici, acayip kilo almış" dedi, ki genelde insanlar hamileleri sevimli bulur,
çok şaşırmıştım. Evlendikten sonra kilo alan kız kardeşini canından bezdirdi.
"Evlenmeden önce kendinize bakarsınız, evlendikten sonra salarsınız. Adam şişman kadın istese,
onunla evlenirdi zaten, zayıfla bir an önce" diye diye kızı zayıflattı en sonunda

Sivilce sorunu bende de var ve galiba ölene kadar da geçmeyecek.
Her regl döneminde ya da sıkıldığımda çenemde çıkıyor mutlaka.
Sanırım 70 yaşımda, buruşuk ve sivilceli bir kadın olacağım.
Zayıf da olursam, tam cadılara benzerim he

kızlar beni de aranıza alın :18: 59 kiloyum en azından hazirana kadar 55 olmak istiyorum

Bugün akşam yazayim dedim..sabah uno denge ekmegine tost yaptim arasina biraz domates koydum ve krem peynir surdum.yagli kagit arasinda tost yaptim.yaninda şekersiz sutsuz kahbe içtim.Arada 4parca ceviz yedim 1 bardak light yogurtla. Öğle yemeginde 2 kabak, 1 havuç, 1sogan, 2domates, 1 biberi dogradim tuz ekleyerek tencereye koydum.yag koymadan kendi suyuyla pisirdim.yarisini bir kase yogurtla yedim.yarisi kaldi.aslinda bu saatte yemem lazim ama canim cekmedi.cekerse yicem cekmezse cay kahve ceviz vs. Gecistirip spor yapicamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…