evet bunu yapmak istiyorum ama eşim her gün çorba sebze pilav kek pasta istiyor, bunları pişirip de yememek zor geliyor. eşim ne yerse yesin o kadar zayıf ki..
bir de şu spor meselesini nasıl yapmalıyım???, cok iyi bir salona üyeyim, pilates spinning vs bir çok ders var,
ama bir kısı her gün spor yapmazsan zayıflamayı unut diyor bir kısım da her gün yapılan spor yağları kasa dönüştürür böylece incelemezsin diyor..
yardım ve motivasyonlarınız için çok teşekkürler...
evet bunu yapmak istiyorum ama eşim her gün çorba sebze pilav kek pasta istiyor, bunları pişirip de yememek zor geliyor. eşim ne yerse yesin o kadar zayıf ki..
bir de şu spor meselesini nasıl yapmalıyım???, cok iyi bir salona üyeyim, pilates spinning vs bir çok ders var,
ama bir kısı her gün spor yapmazsan zayıflamayı unut diyor bir kısım da her gün yapılan spor yağları kasa dönüştürür böylece incelemezsin diyor..
yardım ve motivasyonlarınız için çok teşekkürler...
Mrh. azimli, sabırlı, iradeli arkadaşlarım. bir problemim var, diyete aynen devam etmeme ve haftada 3 gün yürümeme rağmen 58 e sabitlenmiş durumdayım. arada kaçamaklarım oluyor tabi ama abartmıyorum. Ve kilomun değişmemesi beni çok demoralize ediyor, güne mutsuz başlıyorum, hep kafamda (yemesem ne olacak sanki, nasıl olsa kilo veremiyorum) düşüncesi var.
dün sabah:1 simit 1parça peynir
öğlen:3 kaşık makarna 3 kaşık patlıcan musakka 1 porsiyon yoğurt
ara öğün:3 mercimek köftesi 1 dilim börek( misafirlikteydimde yoksa yemem bunları normalde)
akşam: 1 yağsız baget, bol salata
Birde ben gece yatmadan önce 1 portakal 1 de havuç yiyorum. acaba yanlış mı yapıyorum ?
Bugün ki menüm belli değil, çalıştığım için yemekhanede ne çıkarsa artık bahtıma......
Arkadaşlar selam..diyete devam. Şuan yeşil çay içiyorum. Günümü yazayım size
Sabah; yarım simit, çok az zeytin ezmesi ve peynir..şekersiz sütsüz çay (eşim hekim.kesinlikle öneriyor.Metobolizmayı hızlandırıyor.)
Ara öğün; Mısır pıtlağı, 2,3 çilek
Akşam; Alışveriş Merkezinde idim ama kararlı gitmiştim:) Ramiz köfteden herkes köfte yedi. Ben ise tavuk tabağı aldım. Ekmeğini yemedim, sadece tavuklarını yedim ve ortadaki salatadan götürdüm..Yanında da light kola içtim. Ardından da sütlü kahve..
Şimdi eve geldik tiyatrodan..Yeşil çay içiyorum. Ardından çayına bir su ekleyip yeniden içicem..
Ve birazdan yarım saat bisiklet çevirip, bacak hareketlerimi yapıcam..tabi 50 mekik de yanında..Başarılar :)
Köfte neden yemedin ki, diyete bir zararı mı var?
Bilmediğim bir şey mi var diye merak ettim.
Aynı sorun bende de var, kaç hafta oldu, kilom oynamadı.
"Arada kaçamaklarım oluyor" demişsin, bundan kaynaklanıyor olabilir.
Kaçamaklar neticesinde kilo almıyorsun ama veremiyorsun da sanırım.
Ben de hafta sonu bira içtim mesela, bir şey olmaz diye düşündüm;
ama bunun dışında hiç kaçamağım olmadığı halde kilo veremedim,
haftada 3 kez spor yapmama rağmen.
Bir şeyleri yanlış yapıyoruz galiba :44:
ben de eşime yemek yapınca çok zor dayanıyorum ama şimdi diyetteyken sadece ona göre yapıyorum ve yemiyorum örneğin bugün en sevdiğim yemeklerden mantı yaptım tabi hazır mantı. 1 tabaklık eşime göre yaptım ve yemediminsan hem üzülüyo hem seviniyo, sabır sabır sabır...
benim eşimin boyu 1.78 kilosu 66
öğlen başlar telefonla sormaya akşama ne yicez diye, evde durmadan bir şeyler yiyelim içelim..
spora gelmez benimle hep bir bahanesi vardır, bir de birinden bahsederken eğer şişmansa ilk olarak onu tenkit eder..
yani çok zayıf insanlar daha doğrusu yese de kilo almayan insanlar genelde kilolu insanları iradesiz ve itici buluyorlar bu da canımı cok sıkıyor..
Bence ortada yanlış bişey yok arkadaşlar. Birden kilolar düşüyor düşüyor sonra birden duraksıyor belki, 2,3 gün aynı kalıyor. Ama dayanın o da düşecek..Bizim ailede çok kilo veren var ondan biliyorum..
evet sanırım az az yapmam ve kesinlikle yememem gerekiyor..
dün ona harika kekler ve tatlılar aldım, böylece kendi egomu tatmin ettim sanırım, o yedi ben baktım..
gercekten irade ve sabır çok önemli bu işte, ben sigarayı bile kimse farketmeden bir anda bırakmış ve bir daha içmemiş biri olarak nasıl bu konuda kaçamaklara yeniliyorum anlamıyorum..
benim eşimin boyu 1.78 kilosu 66
öğlen başlar telefonla sormaya akşama ne yicez diye, evde durmadan bir şeyler yiyelim içelim..
spora gelmez benimle hep bir bahanesi vardır, bir de birinden bahsederken eğer şişmansa ilk olarak onu tenkit eder..
yani çok zayıf insanlar daha doğrusu yese de kilo almayan insanlar genelde kilolu insanları iradesiz ve itici buluyorlar bu da canımı cok sıkıyor..
Merhabalar arkadaşlar
yarın adet olmam lazım o yüzden
biraz şişkinlik var ve çok sivilcelerim çıktı
yüzümde sırtımda abur cuburda yemiyorum artık
bir kurtulamadım şu sivilecelerimden.
dün ne yediğimi yazamamıştım
bugün yazayım
sabah
bir bardak soğuk süt
ara
eti form kepekli 3ad.
ara
küçük bir ekmek arası domates beyaz peynir
öğlen
et yemeği salata
ara
bir elma
akşamlarıda parka çıkmaya başladık
arkadaşımla spor aletlerinde çalışıyoruz.
kızlar beni de aranıza alın :18: 59 kiloyum en azından hazirana kadar 55 olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?