Bu arada ben muzisyenim ayni zamanda. Türk sanat muzigi grubumuz var.solistlik yapiyorum.yarin esra erolda cikacagiz.beni görmek ve kilomu yorumlamak isteyenler varsa izleyebilirler:)) görüşmek üzere. .
Evlendirme programı değil mi?
Saat kaçta diye baktım da, 3 saat sürüyormuş yahu :26:
Kaçıncı dakikasında çıkacağını söylersen, ben izlemek isterim.
Hoş geldin, boyun kaç?
Pazartesi günleri tartılıyoruz ve kilo bildiriminde bulunuyoruz.
umarım öyle olurBence ortada yanlış bişey yok arkadaşlar. Birden kilolar düşüyor düşüyor sonra birden duraksıyor belki, 2,3 gün aynı kalıyor. Ama dayanın o da düşecek..Bizim ailede çok kilo veren var ondan biliyorum..
spora ağırlık vermeliyiz herhalde, dün herzamankinden fazla yürüdüm+koştum+karın egzersizleri yaptım. 200gr gitmiş.Aynı sorun bende de var, kaç hafta oldu, kilom oynamadı.
"Arada kaçamaklarım oluyor" demişsin, bundan kaynaklanıyor olabilir.
Kaçamaklar neticesinde kilo almıyorsun ama veremiyorsun da sanırım.
Ben de hafta sonu bira içtim mesela, bir şey olmaz diye düşündüm;
ama bunun dışında hiç kaçamağım olmadığı halde kilo veremedim,
haftada 3 kez spor yapmama rağmen.
Bir şeyleri yanlış yapıyoruz galiba :44:
moralini bozma canım, enerjin düşer, buda hareketsiz ve mutsuz bir hayata itiyor kendimden biliyorum, sık sık yaşarım çünkü. diyetisyene gitmek çok mantıklı en azından daha planlı ve düzenli bir diyet uygulamış olursun. benimde aklımdan geçmiyo değil ama fırsat bulamıyorum.8 öğün beslenmeye başladığımdan beri kendimi çok iyi hissediyordum,
midem ve göbeğim hiç şişmiyordu. Dolayısıyla kilo verdiğimi düşünüyordum.
Hafta sonu biraları kaçırmadan önce bugün tartılmak istedim, moral olsun diye.
Sonuç;
+1,200
Gözlerime inanamadım
Yüzümü yıkayıp tekrar tartıldım, evet maalesef sonuç aynı.
Vücudumda hiç şişlik yokken ve hiç kaçamak yapmamışken; bu 1,200 fazlalığın nereden geldiği hakkında hiçbir fikrim yok.
İyi ki tartılmışım, pazartesi sabahı bu manzarayla karşılaşsam, ne hale gelirdim bilmiyorum.
Evet arkadaşlar,
sanırım yakında sizinle vedalaşacağız ve ben 60-69 topic'ine geçeceğim.
Diyet yaparken kilo aldığım için de kendimi ayrıca tebrik ediyorum
Ben bu işi tek başıma halledemeyeceğim galiba,
yakında bir doktora görünmeyi düşünüyorum, belki benim de troid'imde filan bir sorun vardır
moralini bozma canım, enerjin düşer, buda hareketsiz ve mutsuz bir hayata itiyor kendimden biliyorum, sık sık yaşarım çünkü. diyetisyene gitmek çok mantıklı en azından daha planlı ve düzenli bir diyet uygulamış olursun. benimde aklımdan geçmiyo değil ama fırsat bulamıyorum.
bugün ki menüm
sabah :2,5 dilim etimek,biraz peynir
öğlen :çeyrek kase mantı,1 tane kurabiye,1 çatallık kek
akşam: ton balığı 2 dilim etimek
ara :1 meyve
bugün diyet gümegitti offf sadece 2 haftam var ve ben hala yiyorum tatılmamak için kendimi zor tutuyorum
2 hafta sonra ailemin yanına gidicem o zamana kadar verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum orda imkansız kilo vermem malum anne yemekleri:)Neye 2 hafta var?
2 hafta sonra ailemin yanına gidicem o zamana kadar verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum orda imkansız kilo vermem malum anne yemekleri:)
Bende bugünkü menumu yazayım. Sabah; yarim simit. Şekersiz sutsuz cay.Arada sekersiz kahve, 2, 3 tane cilek.Oglen; programdan dolayi pek vaktim olmadi.herkes kuru fasulye pilav yedi. Bende kucuk tabaga 1 tanecik karnibahar koydum üstüne 3 kasik yoğurt döktüm yedim.Aksam 2 parca et.yaninda domates salatalik ve biraz yogurtla.Ardindan cay ictim 2 bardak 2, 3 parca bitter yedim.Simdi de ancak oturdum. Cok yorgundum ama yine de spor yaptım. 32 dk bisiklet cevirdim.(her aksam muhakkak bisiklette 350 kalori yakiyorum).Bacak hareketlerimi yaptim ve 50 mekik cektim.Yarin büyük ihtimalle somon alicam..Kilo vermede çok önemli. Herkese selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?