50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşalar
geçen haftaki kilom 57.3
bu hafta 56.1

sanırım ilk hafta için güzel çünkü ben bu kadarınıda beklemiyodum
kilo veren bütün arkadaşlara tebrikler
veremeyen arkadaşlarımızda morallerinizi yüksek tutun
güzel bir hafta daha bizi bekliyo

teşekkürler allah isteyen herkese versin inşallah.
bunda şaşırıcak bişey yok canım benim adetim çok düzenli olduğu için
gün şaşmaz. olucağı gün kesin olur. o yüzden ertesi sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür.

Ben de aranızdayım kızlar :) Kilom 54.5 buçuk ama üst tarafım incecik her şey bacaklarımda. Üstümü görseniz 45, altımı görseniz 60 sanarsınız yani :) Bu yüzden ben de desteklerinizi bekliyorum :)

tebrik ederim canım, bence hamileliliğini en güzel şekilde geçir,kasma kendini, canın ne isterse ye, doğumdan sonra tıkır tıkır gidiyor hepsi, hemde diyetsiz. tecrübeyle sabit.

Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar.
Kilom 58,600.
Geçen haftaya göre 1 kg artıdayım.

Kilo veren herkesi şimdiden tebrik ederim.
Veremeyenler ya da alanlar da üzülmesin, sabırlı olmalıyız.
boşverrr! bende veremedim kilo, almamışım ya ona şükrediyorum. sabır sabır sabır!

Ben de aranızdayım kızlar :) Kilom 54.5 buçuk ama üst tarafım incecik her şey bacaklarımda. Üstümü görseniz 45, altımı görseniz 60 sanarsınız yani :) Bu yüzden ben de desteklerinizi bekliyorum :)
hoşgeldiiiiiin, Allah kolaylık versin:)) Bence sen diyet bir yana spora ağırlık vermelisin......

Selamlar..
Geçen pazartesi kilom; 55.700idi
Bugün itibariyle; 53.400.
Diyete devam..:))
Tost yapicam simdi uno denge ekmekle.yagli kagidin içerisinde.

Görüşmek üzere Nihal.Ne kadar mutlu bir durum. Tebrikler. Bende 2 yıllık bir evliyim. Bakalim ne zaman olacak:))

Bende ayniyim yaa ama ustum okdr ince degil bacaklarim cok kalin ve 5 kilo verdm bacaklarimda hic incelme olmadi

bugün ki menüm:

sabah :2dilim etimek 1 yumurta biraz peynir

öğlen :2 dilim etimek menemen yoğurt

ara :küçücük bi çikolata,meyve

akşam:tonbalıklı salata

ara :meyve

Elsam bu aileden gelen bisey sanırım. Irsi bişey galiba. Benim annanem de öyleydi. Benim ablam ve ben de öyleyim. Ablam 2 sene önce 60 kiloydu.Simdi 47 kilo.Ancak bacaklari ve kalcalari gitti.Ben kiloyu bacaklarimdan alıyorum. 53'um suanda halen bacaklarim kalin.Diyetle birlikte bacak hareketleri yapip bisiklet ceviriyorum hergun.

arkadaşlar ben spor yapmak istiyorum ama evde ne yapsam faydası olur sizce. bi ara leslie yaptım ama faydasını göremedim. sizin yaptığınız bişey varmı???

Bisiklet kalça yapar diye duymuştum :44:
Araştırmada bulundunuz mu acaba ?:26:

bu sabah itibariyle kilom 59,2 kalkar kalkmaz tartıldım boy 1,62 ve aranızdayım iki ayda dört kilo vermem lazım

Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar.
Kilom 58,600.
Geçen haftaya göre 1 kg artıdayım.

Kilo veren herkesi şimdiden tebrik ederim.
Veremeyenler ya da alanlar da üzülmesin, sabırlı olmalıyız.

senin listelerini sürekli takip ediyorum çok düzenli ve kararında besleniyosun buna rağmen kilo verememiş hata almış olmanın altında başka bişey olabilir. sen daha iyi bilirsin ama bi uzmana gitmekte yarar olabilir gibi

Evet listeleri çok güzel ama kendisi bira kullandığını söylüyor bu yüzden olabilir
Oda böyle düşünüyor anladığım kadarıyla yorumlarından:44:

merhabaaa arkadaşlarr bende kilo vermek istiyorum ama oyle cok fazla değil ama bir türlü iştahımı kesemez oldum son zamanlarda cok arttı artıkkk daha dorusu kilo vermekten ziyade alcağım kiloların önüne geçmek desem daha doğru olur cunku 1 yılda baya bir kilo verdim ve almaktan korkuyorum bana da yardımcı olunn :) Boyum 1.60 kilom 50 :) 3 kilo kadar vermek niyetim teşekkürler:)

Tebrikler.

Tebrikler, annenin yanına incelmiş gideceksin, hadi bakalım

Kemik yapın böyleyse, ona çok yapacak bir şey yok ama

Selamlar..
Geçen pazartesi kilom; 55.700idi
Bugün itibariyle; 53.400.
Diyete devam..:))
Tost yapicam simdi uno denge ekmekle.yagli kagidin içerisinde.

Süpersin Esen,
ben demiştim sana. Kendim vermiş kadar sevindim

Geçen hafta açıklamıştım;
günde 3 öğün beslenirken, 8 öğün beslenmeye başladım ben. Bu 1 kg'luk farkın oradan kaynaklandığını düşünüyorum.
Hem tartı tek gösterge değil, vücudumdaki değişiklikleri görüyorum. Göbeğim dümdüz artık,
akşamları bile hiç çıkmıyor. Tartıya da yansır yakında.

8 öğün beslenmenin inanılmaz faydasını gördüm.
O kadar rahat bir hafta sonu geçirdim ki;
hiç acıkmadım, canım hiçbir şey istemedi.

Evet listeleri çok güzel ama kendisi bira kullandığını söylüyor bu yüzden olabilir
Oda böyle düşünüyor anladığım kadarıyla yorumlarından:44:

Yorumlarımı tam olarak anlamamışsın, ya da yorumlarımı yanlış yorumlamışsın.
Ben bira kullanmıyorum, sadece hafta sonları keyiften 2 tane içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…