harika mönüler hazırlıyorsun, doğal olarakta çok güzel kilo veriyorsun.amaaa bana gelince o günki yemekte ne varsa onu yiyorum, yalnızca porsiyonlarımı küçültüp ekmek yemiyorum.sonucundada kilo veremiyorum:26: e güzel yanı almıyorumda...Denemeliyim bende, belki olur...
Her gece çalışıyor..İçkili mekanlarda ..Senin işin daha seviyeli sınıfa hitap ediyor..
Sen maşallah bu haftada birinciliği alacak gibisin..Ben bu kadar yemeye de dayanamam sanırım..Kutlarım.
17 kilo doğum kilosu mu? Değilse nasıl verdin 17 kilo baya iyi bir rakam?
Ben yediklerimi yazmıyorum çok saçma şeyler yiyorum..Yazmaya yüzüm yok..
Canım bayan olduğumuz için seciyoruz biraz mekanlari.Ben 2 yıllık evliyim ama çocuğum yok. Düşünmüyorum henüz yani:)) Evlenmeden once tartiya bi ciktik neredeyse 68im.Boyda 1.60. Esim 1.80 ve 80 kilo.gelinlik giyecegim diye gayretlendim ocak 1de basladim. Haziran 26da dugunum vardi iste o zaman 50ye dusmustum.esim yeniden aşık oldu bana valla:))
Sonra 2 sene 52lerde dolandim. 55olmustum bu kis.hic dikkat etmedim zayiflarim diye.gecen pazartesi başladım iste.
Gerçektende topiğimiz çok hareketlendi, acayip gaza geldim. Ne yapıp ne edip vericem bu kilolaları. bu arada arkadaşlar sakıncası yoksa yaşlarımızıda söylesek, ki ben 28 imdeyim ve metabolizmamın yavaşladığını düşünüyorumİyi kilo verenleriniz var yaş etkilimi acaba diye merak ettim:) çünkü ben sık sık yaparım bu tip diyetler eskiden hiç zor gelmezdi bir kaç kilo vermek şimdi ise aç geziyorum gitmiyo gitmiyo...
hahaa süpersinne yedin ? :)
Konuşalım Kızlarr :)
ben de 31 yaşındayım, eskiden gece yarım ekek tost yer yatardım şimdi gece bir dilim yesem kilo oluyor..
bir de ben 6 sene bankacılık yaptım, bankaya 24 yaşımda girdiğimde 50 kiloydum, yıllarca hareketsiz çalışmak, araba almak ve evlenmek bana yaklaşık 10 kg kattı, şimdi zayıflamak o kadar zor ki...
ama ben de bu grupla motive oluyorum, bugün spora gittim, 20 dk bisiklet, 20 dk bant, 10 dk.da aletli çalıştım, 15 dk saunaya girdim, iyi hissediyorum kendimi şu an, 3 haftadır spora da gitmemiştim çünkü..
Bende söylediğim gibi cupra surdum firina..
Sabah; light süte k flekes
Ara ogun: sutlu kahve, birkaç parça ceviz
Oglen; canım bisey cekmedi.yarim elma ve 5 tane çilek yedim
Aksam; firinda cupra ve biraz tursu
Sonra da cay ictim..
Diyetin 2. Haftasindayim ama bu sefer hızlı gittim. Motive oldum galiba. Sadece pazarları zor oluyor eşim evde diye.Gecen pazar ona da diyet yemeği yedirdim.o da 2 kilo vermis:)))
okee anlastıkkk :)) ya sizden bişi isticem böle aksamları yapabilecegim yemek tarifleri tabi hafif diyet yemegi gibi ben öğrenciyim tek yasıyorum aklıma makarna tavuk bide dısardan yemekten baska bi alternatif gelmiorda :))
ignis sen süpersin yaa. bu kadar yiyipte dayanabiliyorsan harika. ben bu ara iştah patlaması yaşıyorum, zor dayanıyorum.
bende bugün
sabah: 2 yumurtalı, maydanozlu omlet, yarım poğaça.
öğle : sabahtan kalan yarım poğaça
akşam: tavuk, kepekli makarna, salata
akşam keyfi: yeşil çay yanına biraz hamur işi
ama yarın daha düzgün, daha disiplinli bir menü ile çıkarım karşınıza inş.
dün yoktm burası baya bi hareketlenmiş ne güzel
bende bugün ki menümü yazayım:
sabah:2 dilim çavdar ekmeğimden tost,salatalık
ara :çeyrek simit,1 bardak ayran
öğlen :8 yk. mercimek yemeği,salata
ara :3 kaşık yoğurt2 dilim etimek
akşam:6 kaşık fasulye,salata
ara :1 tane meyve
ignis senin yönteme geçtim bakalım bu hafta nasıl sonuçlanacak
Bende söylediğim gibi cupra surdum firina..
Sabah; light süte k flekes
Ara ogun: sutlu kahve, birkaç parça ceviz
Oglen; canım bisey cekmedi.yarim elma ve 5 tane çilek yedim
Aksam; firinda cupra ve biraz tursu
Sonra da cay ictim..
Diyetin 2. Haftasindayim ama bu sefer hızlı gittim. Motive oldum galiba. Sadece pazarları zor oluyor eşim evde diye.Gecen pazar ona da diyet yemeği yedirdim.o da 2 kilo vermis:)))
çalışıyorum canım öğretmenim, zamanında isveç diyeti yapmıştım, yemeğimi hep evden getirdim. çok zor oluyor. akşamları dediğin gibi yapıyorum ya salata ile geçiştiriyorum yada kendime ayrı yemek yapıyorum.Canım ben önceden cok kilo vermiştim. Ondan dolayi neyin kilo verdirip verdirmeyecegini iyi biliyorum. Calisiyor musun? Calismiyorsan evde kendine ayri pisirebilirsin.Calisiyorsan da bence evden küçük kaplara koy gotur.Ben öyle yapiyorum.Evde olmayınca.
sevindim canım,bence diyet süresince alkolden uzak dur. vücuttan atılması çok zor ve hemen 1 kilo farkettiriyor. kilo alman beslenme seklinden değil alkoldendi muhtemelen.Herkese günaydın,
geçen haftaki fazlalıklar yavaş yavaş gidiyor.
Sanırım vücudum yeni beslenme düzenine uyum sağlamaya başladı.
Bu da bugünkü listem;
[TABLE="class: grid, width: 403"]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]1 bardak süt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabah[/TD]
[TD]2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı,1 ceviz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğlen[/TD]
[TD]Döner, salata,1 dilim uno denge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD] 1/2 paket form bisküvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam[/TD]
[TD]6 kaşık ıspanak,1 dilim uno denge, salata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gece[/TD]
[TD]1 meyve[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?