50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar selam..Ben bugün degisiklik yaptim..sabah için tabi.Light sütün icine k fleks döktüm yedim:)) ogleden sonra dunden kalan patlicani light yogurtla yicem.aksama da küçük bir cupra alip firina surucem..herkese oneririm.insan acikmiyor balik yiyince..hemde kilo verdiriyor..

Canım ben önceden cok kilo vermiştim. Ondan dolayi neyin kilo verdirip verdirmeyecegini iyi biliyorum. Calisiyor musun? Calismiyorsan evde kendine ayri pisirebilirsin.Calisiyorsan da bence evden küçük kaplara koy gotur.Ben öyle yapiyorum.Evde olmayınca.

alıntıyı beceremedim kusura bakmayın direk yazıyorum o yüzden:)))

Benim yaşım 20 gecen yılda üniversiteye yeni başlamıştım ee sınav dönemi kilolar almış başını gidiyordu 67 kilodan 47 48lere düştüm aslında bir ara 46 kiloyu bile görmüştüm:) hırs yaptım öğünlerimi fazlasıyla küçülttüm tuzu ve yağı azalttım sebzeleri az haşlanmış olarak tükettim .Bunlarla beraber spor yaparak ve mümkün olduğunca gideceğim yerlere yürüyerek gidip verdim kiloları Allah hepimizden böyle kiloları atmayı nasip etsin insanın öz güveni yerine geliyor gerçekten :)) şuan 50 kiloyum 47 kiloya inmek istiyorum tekrar inşallah:):)

Son düzenleme:

ben de 31 yaşındayım, eskiden gece yarım ekek tost yer yatardım şimdi gece bir dilim yesem kilo oluyor..

bir de ben 6 sene bankacılık yaptım, bankaya 24 yaşımda girdiğimde 50 kiloydum, yıllarca hareketsiz çalışmak, araba almak ve evlenmek bana yaklaşık 10 kg kattı, şimdi zayıflamak o kadar zor ki...

ama ben de bu grupla motive oluyorum, bugün spora gittim, 20 dk bisiklet, 20 dk bant, 10 dk.da aletli çalıştım, 15 dk saunaya girdim, iyi hissediyorum kendimi şu an, 3 haftadır spora da gitmemiştim çünkü..

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

Sabah
1 tane salatalık (Salatalık çok faydalı 100%70 i sudur çünkü)
çok az peynir
2 tane zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 tane ceviz

Öğlen
Okuldaydım :) O yüzden tost yedim :) Ama yaşa ve ara vererek yedim.

Ara öğün:4 tane diyet bisküvisi yedim (çok gözükmesin küçücük oluyorlar :))

Akşam
2 kepçe tarhana çorbası içtim
10 dakka bekledim
3 yemek kaşığı makarna yedim :)
Salata ve yoğurt yedim

Ara öğünde küçücük bir muzu yemeyi düşünüyorum akşam çok acıkırsam diyet bisküvisinden yerim yatarken ve sahabları limonlu su içiyorum (ılık) metabolizmayı hızlandırıyormuş :)

Son düzenleme:
merhabaaalarr:)) bugün ki listemmm

sabah: 3 dilim salatalık 1 dilim domates 1 zeytin şekersiz çay
öğlen: ızgara tavuk yanındada 2kaşık kadar salata 4 tane acı turşu 2 dilim kepekli ekmek
ara:1 tane limonlu form bisküvi
akşam: yarım havuç 3 4 kaşık light yoğurt

ilerleyen saatlerde de 30-45 dk arası spor ve ardından saunaya girmeyi planlıyorum inşallah bugünlük bu kadar:)

Son düzenleme:
Konuşalım Kızlarr :)

Bende söylediğim gibi cupra surdum firina..

Sabah; light süte k flekes
Ara ogun: sutlu kahve, birkaç parça ceviz
Oglen; canım bisey cekmedi.yarim elma ve 5 tane çilek yedim
Aksam; firinda cupra ve biraz tursu
Sonra da cay ictim..

Diyetin 2. Haftasindayim ama bu sefer hızlı gittim. Motive oldum galiba. Sadece pazarları zor oluyor eşim evde diye.Gecen pazar ona da diyet yemeği yedirdim.o da 2 kilo vermis:)))

Selam kızlar, bende bu grupta motive oluyorum, pzt abarttım ama bugün daha dikkatliydim. bende 32 yaşındayım. gerçektende her geçen yıl kilo vermek daha da zor oluyor. benim eşim de yemek yemeyi çok sever o yüzden özellikle hafta sonları çok suçluluk duyuyorum.

ve bugün yediklerim

sabah : 1 kk peynir, 4-5 tane zeytin, 1 dilim kepek ekmek

ara : az şekerli türk kahvesi

öğle : yarım enginar az garnitürlü, söğüş marul, 2 kaşık kepekli makarna

ara :1 armut, 8 fındık

akşam :çok az tavuklu pilav

gece : 1 bardak yeşil çay, kivi

bu akşam spora da gittim 40 dk kardiyo, 15 dk karın egzersizleri, birazda alet.. eve su gibi döndüm.

Son düzenleme:

k fleksi birkaç hafta önce 2 hafta boyunca sabah akşam uyguladım. ama hafta sonları biraz kaçamak yaparak, faydasını gördüm. 56.400 den 55 e düştüm.

ne güzel eşinde kilo vermiş, benim eşim kilolu ama hiç kilo vermek için çaba sarf etmiyor, kıpırdamadan oturmayı çok seviyor. :)

Herkese günaydın ,
geçen haftaki fazlalıklar yavaş yavaş gidiyor.
Sanırım vücudum yeni beslenme düzenine uyum sağlamaya başladı.

Bu da bugünkü listem;

[TABLE="class: grid, width: 403"]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]1 bardak süt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabah[/TD]
[TD]2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı,1 ceviz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğlen[/TD]
[TD]Döner, salata,1 dilim uno denge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD] 1/2 paket form bisküvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam[/TD]
[TD]6 kaşık ıspanak,1 dilim uno denge, salata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gece[/TD]
[TD]1 meyve[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okee anlastıkkk :)) ya sizden bişi isticem böle aksamları yapabilecegim yemek tarifleri tabi hafif diyet yemegi gibi ben öğrenciyim tek yasıyorum aklıma makarna tavuk bide dısardan yemekten baska bi alternatif gelmiorda :))

Akşamları sebze yapabilirsin, hepsi hemen hemen aynı şekilde pişiyor zaten.
Yakınında semt pazarı varsa, mevsim sebzelerinden alabilirsin.

Biraz yağ ile soğanları kavur, istersen salça ilave et.
İyice yıkadığın ve doğradığın sebzeleri ekle, biraz kavur. Sonra suyunu, tuzunu ekle, pişmeye bırak.
Ben suyunu koyduktan sonra 1 yemek kaşığı zeytinyağı ilave ederim. Bir de soğanlarla birlikte az sarımsak da koyarım, isteğe göre değişir.

Suyunu soğuk koyduysan, kaynayana kadar ateşi en yüksek ısıda tut. Kısık ateşte kaynatırsan, yemeklerinde su tadı olur.
Kaynayınca kıs altını, pişene kadar devam et. En basit haliyle sebze pişirimi böyle, daha sonra merak edip araştırırsın zaten

Aslında, senin şu listene göre ben senden fazla yiyorum.
İştah patlaması yaşaman çok doğal;
çünkü hamur işi çok yiyorsun. Bunların glisemik indeksi çok yüksek. Yani kan şekerini birden yükseltiyor, ama aynı hızla da düşürüyor.
Dolayısıyla kan şekerin hızla düştüğünde, tekrardan acıkıyorsun.
Bunların yerine glisemik indeksi düşük besinler yemelisin ki;
kan şekerin yavaş yavaş yükselip, yavaş yavaş düşsün, sen de uzun süre tokluk hisset.

Listen çok güzel olmuş. Nasıl gidiyor? Hiç açlık hissedilmiyor değil mi?

Esen, son 2 listen dikkatimi çekti, yediklerini iyice azaltmışsın.
1000 kalorinin altında beslenildiğinde, verilen kilolar yağdan değil kastan gidiyormuş.
Gerçi bunu sen de biliyorsundur, eşin de doktormuş. Listelerini ona gösterdin mi, ne diyor?
Çünkü senin listen 1000 kalorinin epey altında gibi geldi bana:44:.

günaydın kızlar
dün yazacaktım listemi fırsatım olmadı.

dünkü menüm:

sabah: 1 fincan sütlü nescafe

ara: 2 fincan yeşil çay

öğle: 2 kaşık patates + 2 kaşık barbunya + 6 kaşık yoğurt + 1 dilim tahıllı ekmek

ara: kahve

akşam: 2 kaşık patates yemeği + 2 dilim ekmek + 2 kaşık makarna + 2 ad. biber kızartması ( karman çorman ama evimde değildim akşam )

1,5 lt su

bu arada bir arkadaş yaşlarımızı sormuş 23 benim yaşım, daha önce hiç diyet yapmadım 2 ay öncesine kadar yani. bende çok yiyen kilo almayan yapıdaydım 17-20 yaş aralığımda. şimdi fazlasıyla aldım. ahhh nerde 46 kilo, nerde 58 kilo :)

çalışıyorum canım öğretmenim, zamanında isveç diyeti yapmıştım, yemeğimi hep evden getirdim. çok zor oluyor. akşamları dediğin gibi yapıyorum ya salata ile geçiştiriyorum yada kendime ayrı yemek yapıyorum.

sevindim canım,bence diyet süresince alkolden uzak dur. vücuttan atılması çok zor ve hemen 1 kilo farkettiriyor. kilo alman beslenme seklinden değil alkoldendi muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…