selam, menün çok güzel böyle az yiyebiliyorsan tebrikler.
hahaa süpersinDiyete akşam 7 de başladım ondan öncesinde yediklerimi söylesem :) :)
canım gecen yıldan yaklasık 19 kadar kilo verdim ben ama düzenli spor yapmamıstım gecen yıl o yüzden kalcamda biraz yumusama falan oldu biraz özen göstermeye çalışıyorum spor anlamında:)Sen iyi spor yapmışsın.. :) Maşşallah :)
Yarin da baslayabilirdin.motive olurdum hem..Bugün hep pismanlik yasarsin:)))Teşekkür ederim :) Çok hırs yaptım inş. böyle devam eder ama diyete 5 gibi başladım (bugün) 4 te puding yemiştim :)
Yarin da baslayabilirdin.motive olurdum hem..Bugün hep pismanlik yasarsin:)))
Ve ben yazıyorum..
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, yarim domates, 4 zeytin, cok az zeytin ve taze nane az.yaninda sekersiz kahve.
Ogleden sonra; biraz kefir ve yarim elma
Aksam; yine sahnem vardi.orada cok kalorili veriyorlar diye. Patlican surdum firina kozledim. Tavuk hasladim birazda yanina light yoğurt koydum ise goturdum ve onu yedim.simdi inanin açlıktan ölüyorum ama yemicem.kahve icicem ve yarim saatte bisiklet..
Bu arada yanlış anlasilmasin ama bazılarının listesi diyet listesi degil, daha da dikkat etmek, karar vermek ve sabırli olmak lazim..
Kim pişman olmaz ki:))Sen yoksa pişman olanlardan mısın ?
Hırslandım ya 50 mekik çektim inş. böyle devam ederim :)
Esasen öğleden sonra da yiyiyorm ama gec kalkmistim vakit olmadi. 3 ogun ve az olmak şartıyla ara öğün tabiki daha mantikli..Maaşşallah ! Azimlisin :) Ama öğleden sonrayı çok abartmışsın bu arada sanatçı olup yani çalışıp üstelik orada çıkan güzel ağır yemekleri yemeyip diyet yapıyorsan helal olsun sana :) Ama fazla abartma meyve falan ye kepek ekmek tüket :)
İnş. Olmam ama 4-5 kilo versem çok iyi olacak :) sen kaç kilosun ?Kim pişman olmaz ki:))
Karari vermekle baslamissin bile..4, 5 kilo nedir ki bence azmetsen 2 haftada gider.ben gecen sene 17 kilo verdim.67.700den 50ye dustum.İnş. Olmam ama 4-5 kilo versem çok iyi olacak :) sen kaç kilosun ?
Karari vermekle baslamissin bile..4, 5 kilo nedir ki bence azmetsen 2 haftada gider.ben gecen sene 17 kilo verdim.67.700den 50ye dustum.
Bugün itibariyle 53.200um.55.700le başladım gecen hafta..ya sen?
Hakkındır 2.5 kilo çok iyi acaba geçen hafta senin yediklerini mi yesem..Bu arada izledim inceciksin hiç fazlalık göremedim..Sesin de çok güzel..Bu arada benim eşim de müzisyen daha doğusu piyanist..
Aaa öyle mi o da cikiyor mu biyerlerde..
Her gece çalışıyor..İçkili mekanlarda ..Senin işin daha seviyeli sınıfa hitap ediyor..
Ben severim büyük ihtimalle ben meyveli şeyleri felan severim :) İp atlıyorum :)
İp atlamak da metabolizmayı güzel hızlandırıyor..
Hoş geldin, burada hep beraber vereceğiz fazlalıklarımızı merak etme.
Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Birde şartlar nedir ?
Hoş geldin .Bizde şart yok isteyen katılabilir ama her hafta bildirim yapmak önemli..
merhaba kızlar bugun yediklerimi cok abartmamışımdır inşallah
Sabah: 1 bardak limonlu su ardından yarım saat spor yaptım ve 160 kadar mekik cektim
Kahvaltı: 1kibrit kutusundan cok daha küçük peynir , ince dilimlenmiş 3 dilim salatalık ,ceyrek domates,2 zeytin
Ara: bitki çayı 2 kuru kayısı
Öğlen: ufak ölcüde karnıbahar yemeği,light yoğurt
akşam:bir küçük ince dilim ızgara kırmızı et yağsız peynirli ufak salata bir dilim ekmek
ara: bi avuç leblebi 3 kuru kaysı ve 2 litre kadar su yatmadan önce de bitki cayı içicem inşallah öğlen yarım saat kadar yürüyüş bandında yürüdüm bir de:) bugunluk böyle ilerleyen günlerde biraz daha toparlıcam insallah
Maşallah spor ve yediklerinde güzel..Sende haftaya güzel rakamlar göreceksin ..
canım gecen yıldan yaklasık 19 kadar kilo verdim ben ama düzenli spor yapmamıstım gecen yıl o yüzden kalcamda biraz yumusama falan oldu biraz özen göstermeye çalışıyorum spor anlamında:)
19 kilo iyi vermişsin..Sen neler yaptın?
Ve ben yazıyorum..
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, yarim domates, 4 zeytin, cok az zeytin ve taze nane az.yaninda sekersiz kahve.
Aksam; yine sahnem vardi.orada cok kalorili veriyorlar diye. Patlican surdum firina kozledim. Tavuk hasladim birazda yanina light yoğurt koydum ise goturdum ve onu yedim.simdi inanin açlıktan ölüyorum ama yemicem.kahve icicem ve yarim saatte bisiklet..
Bu arada yanlış anlasilmasin ama bazılarının listesi diyet listesi degil, daha da dikkat etmek, karar vermek ve sabırli olmak lazim..
Sen maşallah bu haftada birinciliği alacak gibisin..Ben bu kadar yemeye de dayanamam sanırım..Kutlarım.
Karari vermekle baslamissin bile..4, 5 kilo nedir ki bence azmetsen 2 haftada gider.ben gecen sene 17 kilo verdim.67.700den 50ye dustum.
Bugün itibariyle 53.200um.55.700le başladım gecen hafta..ya sen?
17 kilo doğum kilosu mu? Değilse nasıl verdin 17 kilo baya iyi bir rakam?
Ben yediklerimi yazmıyorum çok saçma şeyler yiyorum..Yazmaya yüzüm yok..
süperrr bir seçimAynen şöyle az yağlı az tuzlu yemek tarifleri :) Special K nın Krakerini aldım fesleğenli 10 tanesi 62 kaloriymiş tadı da çok güzel size besin öğeleri tablosunu yazayım siz değerlendirin :)
yağ:10
protein:7,1
lif:3
karbonhidrat:75
şeker:7,6
tuz/sodyum :3,1/1,24
Bu arada 30 gram :)
Nasıl Kızlar ?
harika mönüler hazırlıyorsun, doğal olarakta çok güzel kilo veriyorsun.Ve ben yazıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?