50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ve ben yazıyorum..
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, yarim domates, 4 zeytin, cok az zeytin ve taze nane az.yaninda sekersiz kahve.
Ogleden sonra; biraz kefir ve yarim elma
Aksam; yine sahnem vardi.orada cok kalorili veriyorlar diye. Patlican surdum firina kozledim. Tavuk hasladim birazda yanina light yoğurt koydum ise goturdum ve onu yedim.simdi inanin açlıktan ölüyorum ama yemicem.kahve icicem ve yarim saatte bisiklet..
Bu arada yanlış anlasilmasin ama bazılarının listesi diyet listesi degil, daha da dikkat etmek, karar vermek ve sabırli olmak lazim..

Maaşşallah ! Azimlisin :) Ama öğleden sonrayı çok abartmışsın bu arada sanatçı olup yani çalışıp üstelik orada çıkan güzel ağır yemekleri yemeyip diyet yapıyorsan helal olsun sana :) Ama fazla abartma meyve falan ye kepek ekmek tüket :)

Esasen öğleden sonra da yiyiyorm ama gec kalkmistim vakit olmadi. 3 ogun ve az olmak şartıyla ara öğün tabiki daha mantikli..

İnş. Olmam ama 4-5 kilo versem çok iyi olacak :) sen kaç kilosun ?
Karari vermekle baslamissin bile..4, 5 kilo nedir ki bence azmetsen 2 haftada gider.ben gecen sene 17 kilo verdim.67.700den 50ye dustum.
Bugün itibariyle 53.200um.55.700le başladım gecen hafta..ya sen?

Karari vermekle baslamissin bile..4, 5 kilo nedir ki bence azmetsen 2 haftada gider.ben gecen sene 17 kilo verdim.67.700den 50ye dustum.
Bugün itibariyle 53.200um.55.700le başladım gecen hafta..ya sen?

Wow.! Sen iyisin ben 58 kiloyum Hemen zayıflamak istiyorum diyete bugün başladım sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum ..

dünün özeti:

kahvaltı: sütlü nescafe (tek şekerli, nescafesi azıcık, sade sıcak süt çekilmiyor yoksa :) )

ara: 2 fincan yeşil çay

öğle: 3 kaşık taze fasülye + 4 ad. sarma + 4 kaşık yoğurt + 1 dilim ekmek

ara: 1 dilim ekmek üzerine azıcık reçel.
2 fincan yeşil çay

akşam : 2 kaşık patates yemeği + 1 kaşık pilav + çokça salata + 1 dilim ekmek

yatmadan önce 30 dk egzersiz.

2 lt. su

dün yoktm burası baya bi hareketlenmiş ne güzel

bende bugün ki menümü yazayım:

sabah:2 dilim çavdar ekmeğimden tost,salatalık

ara :çeyrek simit,1 bardak ayran

öğlen :8 yk. mercimek yemeği,salata

ara :3 kaşık yoğurt2 dilim etimek

akşam:6 kaşık fasulye,salata

ara :1 tane meyve

ignis senin yönteme geçtim bakalım bu hafta nasıl sonuçlanacak

süperrr bir seçim bende bayılıyorum onlara özelliklede kekikli domateslisine....

harika mönüler hazırlıyorsun, doğal olarakta çok güzel kilo veriyorsun. amaaa bana gelince o günki yemekte ne varsa onu yiyorum, yalnızca porsiyonlarımı küçültüp ekmek yemiyorum.sonucundada kilo veremiyorum:26: e güzel yanı almıyorumda...Denemeliyim bende, belki olur...

Gerçektende topiğimiz çok hareketlendi, acayip gaza geldim. Ne yapıp ne edip vericem bu kilolaları. bu arada arkadaşlar sakıncası yoksa yaşlarımızıda söylesek, ki ben 28 imdeyim ve metabolizmamın yavaşladığını düşünüyorum İyi kilo verenleriniz var yaş etkilimi acaba diye merak ettim:) çünkü ben sık sık yaparım bu tip diyetler eskiden hiç zor gelmezdi bir kaç kilo vermek şimdi ise aç geziyorum gitmiyo gitmiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…