50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teskkr edrim :) boyumu acıkcası tam olarfak bilmiorum ama 1.65 felan sanırım kilom 56 hdefim 50 :)

Genelde çocukların belinde çevirdikleri çemberler varya onlardan alın bende var ilk başta beceremiyor insan ama yavaş yavaş alışılıyor :) Bel inceltmek için çok iyi :)

Genelde çocukların belinde çevirdikleri çemberler varya onlardan alın bende var ilk başta beceremiyor insan ama yavaş yavaş alışılıyor :) Bel inceltmek için çok iyi :)

Ben sopayla yapıyorum bel hareketlerini, çok faydasını da görüyorum.
İş boğaza dur demekte, ah ah...

Harikasın,
dediğim gibi mavi yeşil'in limonlu ve elmalısını dene, çok beğeneceksin.

Tamamdır, pazartesi günü eksilmiş kilonu bildirirsin artık.

okee anlastıkkk :)) ya sizden bişi isticem böle aksamları yapabilecegim yemek tarifleri tabi hafif diyet yemegi gibi ben öğrenciyim tek yasıyorum aklıma makarna tavuk bide dısardan yemekten baska bi alternatif gelmiorda :))

Aynen şöyle az yağlı az tuzlu yemek tarifleri :) Special K nın Krakerini aldım fesleğenli 10 tanesi 62 kaloriymiş tadı da çok güzel size besin öğeleri tablosunu yazayım siz değerlendirin :)
yağ:10
protein:7,1
lif:3
karbonhidrat:75
şeker:7,6
tuz/sodyum :3,1/1,24

Bu arada 30 gram :)

Nasıl Kızlar ?

Son düzenleme:
3 Kaşık Fasulye yemeği
3 Kaşık Bulgur Pilavı (Salçasız , az tuzlu )
2 dilim kepek ekmeği
2 Kaşık hoşaf
2 Kaşık Salata

Menüm nasıl ?
Ara öğünde diyet bisküvimi yiyeceğim.

merhaba kızlar bugun yediklerimi cok abartmamışımdır inşallah
Sabah: 1 bardak limonlu su ardından yarım saat spor yaptım ve 160 kadar mekik cektim
Kahvaltı: 1kibrit kutusundan cok daha küçük peynir , ince dilimlenmiş 3 dilim salatalık ,ceyrek domates,2 zeytin
Ara: bitki çayı 2 kuru kayısı
Öğlen: ufak ölcüde karnıbahar yemeği,light yoğurt
akşam:bir küçük ince dilim ızgara kırmızı et yağsız peynirli ufak salata bir dilim ekmek
ara: bi avuç leblebi 3 kuru kaysı ve 2 litre kadar su yatmadan önce de bitki cayı içicem inşallah öğlen yarım saat kadar yürüyüş bandında yürüdüm bir de:) bugunluk böyle ilerleyen günlerde biraz daha toparlıcam insallah

Abartmamışsın normal :) Benim menüm nasıl ?

ignis sen süpersin yaa. bu kadar yiyipte dayanabiliyorsan harika. ben bu ara iştah patlaması yaşıyorum, zor dayanıyorum.

bende bugün

sabah: 2 yumurtalı, maydanozlu omlet, yarım poğaça.

öğle : sabahtan kalan yarım poğaça

akşam: tavuk, kepekli makarna, salata

akşam keyfi: yeşil çay yanına biraz hamur işi

ama yarın daha düzgün, daha disiplinli bir menü ile çıkarım karşınıza inş.

Sen iyi spor yapmışsın.. :) Maşşallah :)

3 Kaşık Fasulye yemeği
3 Kaşık Bulgur Pilavı (Salçasız , az tuzlu )
2 dilim kepek ekmeği
2 Kaşık hoşaf
2 Kaşık Salata

Menüm nasıl ?
Ara öğünde diyet bisküvimi yiyeceğim.

selam, menün çok güzel böyle az yiyebiliyorsan tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…