arkadaşlar ben yaramazlık yaptım, nutella yedim. artık akşam telafi ederim, sporda da extra çalışırım. yaşasın yemek yemeekkk..
Bu yogurt her derde devamıdır nedır ??
Bu hafta yogurt,zecefıl,zerdecal ve tarcın karısımı yapıyorum ve bence basarılı bır dıyet harıka bı sekılde tok tutuyo ve sankı mıdenızde duble ıskender yemıs hıssıyatı verıyor.ısrarla tavsıye ederım..
arkadaşlar ben yaramazlık yaptım, nutella yedim. artık akşam telafi ederim, sporda da extra çalışırım. yaşasın yemek yemeekkk..
Bu yogurt her derde devamıdır nedır ??
Bu hafta yogurt,zecefıl,zerdecal ve tarcın karısımı yapıyorum ve bence basarılı bır dıyet harıka bı sekılde tok tutuyo ve sankı mıdenızde duble ıskender yemıs hıssıyatı verıyor.ısrarla tavsıye ederım..
kızlar haftasonu dogumgünümdü..o yüzden yediklerimi hesaplamadan yedim zamanlı zamansızama pisman degilim cok güzel gecti..yine de tartılmak istemiyorum emeklerim bosa gitti ya degisik bir ruh halindeyim :) bir yandan da hastalıkla bogusuyorum inanılmaz bogaz agrım var kac gündür yatıyordum bugün kendime gelebildim yine de cok sükür kolay gelsin kızlar :)
doğum günün kutlu olsun, doğum gününde de yemezsen ne zaman yiyeceksin ki, afiyet olsun. zaten arada nefsimizi köreltmemiz lazım. hep diyet, hep az yemek sürekli bu düşünce psikolojik olarak da zararlı. arada ödüllendirmeliyiz kendimizi. hele de doğüm günü gibi özel bir gün tam zamanı. sonuçta bu gruptaki herkes sınırını biliyor ve nerede dur demesi gerektiğinin de farkında. menülerimiz çok güzel, destek de tam. süperiz walla arkadaşlar. bu arada çok geçmiş olsun, havalar tam hastalık havası.
hiiiiiiopera hanım, siz artık serap görüyorsunuz :18:
size 2 kase, kakaolu ve bol hindistan cevizli puding yazıyorum. bugün bendensinizyediğiniz pudingi haftasonu telafi etmeniz şartıyla afiyet olsun
ahhh ahhh, 2 kase puding yiyemedim ama akşam ani gelişen bir rakı balık ve çerez kaçamağı sonucu vicdan azabı cekiyorum
2 gün üst üste akşam programı ve alkol sonucu tartılmak istemiyorum
fakat gördüğüm kadarıyla nutella ve baklava kaçamakları olmuş grubumuzda
bugün spora adayacağm kendimi sööözzzz
eveett gelelim bugünkü tuhaf listeme :)
kahvaltı: 1 açma + 1 fincan şekerli çay
ara: 2 fincan yeşil çay + 5 ad. form bisküvi
öğle : 2 yumurtayla omlet + 2 dilim ekmek + 2 baklava
saat 7 gibi 2 fincan yeşil çay içeceğim
eve giderken yürüyeceğim (30 dk)
akşam menümü bilemiyorum yarın yazarım.
yemekten sonrada 45 dk egzersiz yapmayı düşünüyorum.
yatmadan önce yine yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?