50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu yogurt her derde devamıdır nedır ??

Bu hafta yogurt,zecefıl,zerdecal ve tarcın karısımı yapıyorum ve bence basarılı bır dıyet harıka bı sekılde tok tutuyo ve sankı mıdenızde duble ıskender yemıs hıssıyatı verıyor.ısrarla tavsıye ederım..

eveett gelelim bugünkü tuhaf listeme :)

kahvaltı: 1 açma + 1 fincan şekerli çay
ara: 2 fincan yeşil çay + 5 ad. form bisküvi
öğle : 2 yumurtayla omlet + 2 dilim ekmek + 2 baklava
saat 7 gibi 2 fincan yeşil çay içeceğim
eve giderken yürüyeceğim (30 dk)
akşam menümü bilemiyorum yarın yazarım.
yemekten sonrada 45 dk egzersiz yapmayı düşünüyorum.
yatmadan önce yine yeşil çay

hımm göbek yağlarını erittiğini duymuştum. bende yoğurda öğütülmüş çörek otu katıp yiyordum akşam yemeğinden önce, hem tok tutuyor hemde iştahı kapatıyordu ama devam edemedim çünkü hazır yoğurtları sevmiyorum. şu sıralar annem yine evde yapmaya başladı yoğurdu, bunu denemem lazım

arkadaşlar ben yaramazlık yaptım, nutella yedim. artık akşam telafi ederim, sporda da extra çalışırım. yaşasın yemek yemeekkk..

,
olan olmuş, akşam az yersin.

Nasıl bir diyet ki bu? Sadece bu karışımımı yiyorsun?
Biraz bahsedebilirsen, belki yapmak isteyen arkadaşlarımız olur.

Arkadaşlar iste yemek yiyemedim.Cok kalabalikti ya. Hemen sahneye çıktık
Menum
Sabah: Denge uno ekmeğine domatesli tost.yagli kagitta. Sekersiz sutsuz kahve.
Ogle; geçen gunden kalan az kozlenmis patlicanla haşlanmış tavuk. Light yogurtla.
Ara; sütlü kahve.bitter cikolata 2 parça.
Aksam: vakit olmadi.
Işten geldim. Denge uno ekmegine 3 zeytin koydum yedim.ayrica yoğurtun icine 4, 5 tane cilek dogradim.
Yarin menemen yerim herhalde..

kızlar haftasonu dogumgünümdü..o yüzden yediklerimi hesaplamadan yedim zamanlı zamansız ama pisman degilim cok güzel gecti..yine de tartılmak istemiyorum emeklerim bosa gitti ya degisik bir ruh halindeyim :) bir yandan da hastalıkla bogusuyorum inanılmaz bogaz agrım var kac gündür yatıyordum bugün kendime gelebildim yine de cok sükür kolay gelsin kızlar :)

doğum günün kutlu olsun, doğum gününde de yemezsen ne zaman yiyeceksin ki, afiyet olsun. zaten arada nefsimizi köreltmemiz lazım. hep diyet, hep az yemek sürekli bu düşünce psikolojik olarak da zararlı. arada ödüllendirmeliyiz kendimizi. hele de doğüm günü gibi özel bir gün tam zamanı. sonuçta bu gruptaki herkes sınırını biliyor ve nerede dur demesi gerektiğinin de farkında. menülerimiz çok güzel, destek de tam. süperiz walla arkadaşlar. bu arada çok geçmiş olsun, havalar tam hastalık havası.

bugün ki listem

sabah : 2yumurtalı, bol maydanozlu omlet, 1 dilim ekmek

ara : nutella

öğle : az fırında tavuk, az pilav

ara : az şekerli türk kahvesi

akşam : bulgur pilavı, kuru fasulye

gece :yeşil çay, dondurma. meyve

bu arada arkadaşlar ekmeğimi evde ben yapıyorum, tam buğday unundan. içineede yoğurt koyuyorum, hem lezzetli hem sağlıklı oluyor. ayrıca biteceğine yakın tekrar yapmaya üşendiğim için de az yiyorum uzun süre dayanıyor. yoğurt ve kefirde yapıyorum, imkanınız varsa sizde yapın. yoğurt yağ yakmada çok etkili. ayrıca ben 3 yıla yakın rusyada yaşadım, rusların inceliklerinin sırrı kefir.

Son düzenleme:

cook tesekkür ederim canım :) içim rahatladı güzel düsüncelerin için :) dikkat etmek gerek gercekten mevsim gecislerinde ankara da hava berbat

yürüyüşümü yaptım, yeşil çaylarımı içtim ama egzersiz yapamadım.

akşamki menüm ise: 2 kaşık yoğurt içine azcık yulaf ezmesi.
çay ve yanında 1 gofret ve 3 cubuk kraker

kızlar pazartesi bildirim yapamayacağı şehir dışında olacağım için bende bugün tartıldım 58,9 ekleyin beni olur mu umarım kilo alıp dönmem :18:

günaydın kızlar

bu hafta kilo bildirimi yapamadım şehir dışındaydım düğün dernek derken hiç vakit bulamadım... ama yediklerime yinede dikkat ettim fazla kaçırdım sanıyodum ama o hareketle koşuşturmalarla kilo almamışım hiç

şuan :54,6 yım hatta vermişim bile bakalım pzt. ne duruma gelicem....

ama bi 10 15 gün pek diyete uyamıycak gibiyim annem geldi eee annecimi aç bırakıcak değilim dimi o yüzden kaçamaklarım olabilr ama yine de yemeye dikkat edicem tabiki

herkese iyi,mutlu günlerrrrr

günaydın,

herkesin sabah menüsünü okudum. kendiminkini de yazayım:

1 yumurta, 2 kaşık kepek, 2 kaşık sütle krep
biraz pernir
sütlü kahve

hepsi bu kadar

öğlen de, açık büfeden salata yiyeceğim. çok da açık büfe değil peynir, domates-salatalık, havuç ve kırmızı lahanadan oluşacak

kaçıranlar ve tekrar okumak isteyenler için, Dukan diyetinin seyir evresinde olduğumu ve o yüzden karbonhidrat ve nişastalı protein yiyemediğimi de yazayım

not: yarın yeğenimin doğumgünü, geçen hafta da arkadaşımın doğumgünüydü. diyetimi bozmadım, yarın da bozmayacağım (yani umarım :18: )

merhaba KK'nın bal hatunları

ben üç yıl önce üye olmuştum sanırım diyet amacıyla hala özlediğim bi grubumuz vardı çok sevdiğim,
hala iki arkadaşımla telefonlaşır konuşuruz, ikisi hamile kaldı biri doğum yaptı, yeri özel arkadaşlarım benimm

neyse verdiğim kiloları korudum sanırım sakın kızmayın hedefim sadece bi kilo vermek

şu an 52.3 kg falanım yani geri 52 olmak istiyorum....

güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle sevgiler herkeseeeee

sabah menüm:
kibrit kutusundan azbüyük beyaz peynir
üç cherry domates
dört beş siyah zeytin
iki tk ayva reçeli
üç peksimet
yarım küpşekerden dört bardak çay

selam kızlar
bugün menüm:

kahvaltı:
1 haş. yumurta
azıcık peynir
5 ad yeşil zeytin
2 dilim tahıllı ekmek
1 şekerli çay
ara: 2 fincan yeşil çay
öğle:
4 kaşık kuru fasülye
2 kaşık yoğurtlu makarna
ara: 1/2 pkt elmalı form bisküvi yerim
akşam 30 dk yürüyüş
menüyü suan bilemiyorum
yemekten sonra 45-60 dk egzersiz yapacağım inş.
yatmadan yeşil çay
iyi gidiyorum şuan 3 gündür göbeğim biraz daha gitti :) ama tartılmıyorum evdeki tartı bozuldu, nasıl kilo bildirimi yapacağım yahu mecbur paraya kıyıp alacağım

selam kızlar, dün gündüz sadece bir açma yedim. akşamında da kıymalı pidenin yarısını yedim. biliyorum hep hamurişi oldu, iyi olmadı ama midem çok kötü. bastırsın dedim.

sabah 59.3 çıktım, dün akşam da 59.3 çıkmıştım.
bir daha 60'lara çıkmak istemiyorum. şu an biraz rahatım, tartıda 59'larda kalayım da...
yavaş yavaş veririm diyorum.

bana ayda bir kilo bile yeter, öyle bir durumdayım.
aylardır diyetisyenler, diyetler, farklı yöntemler... denemediğim kalmadı ve 61.8'den 63'e çıktım.
şu sıra biraz depresyon, biraz iştahsızlık kurtardım kendimi.

57'yi falan görsem hele, uça uça yazarım buraya.
ben de boy kilo bildireyim mi? yeni geldim.

boyum 165 diyelim, diyetisyen öyle ölçtü en son, kilom da 59.3

Hergün buraya yazdikca eşim gülüyor bana ama kilo verdigimi görünce aşkım sen bu işi biliyorsun diyor:)) Öğrendik tabi kizlar forumda birçok şeyi di mi:))

Sabah: uno denge ekmegine krem peynir ve domatesli tost.Sekersiz sutsuz kahve..
Ara da ne yerim bilmiyorum ama k fleks yerim sütle herhalde.
Aksam yine somon yiyeceğim. Müthiş tok tutuyor herkese oneriyorum.

HATICE'NIN SOMON TARIFI:)))
Arkadaslar balikcidan 1 dilim norvec somunu alin.Asagi yukarı 400 gram oluyor. Gramin cok da önemi yok çünkü zaten kalorisi az.
Ardindan yıkadıktan sonra fırını önceden 200 dereceye hazırlayın. Izgarasina somonu koyun. Firinin altına da tepside su koyun.firinin izgarasinda piserken yagi o suya akiyor. Yaklaşık 40 dk pişirin. Az yagli bir salata ve light kolayla enfes oluyor:)))

Bu arada doktorlar somon'u özellikle diyette oneriyorlar. Çünkü diyet yaparken somon'un yagi vücut icin oldukça önemli.Yagi sivi ya da kati yagdan degil de baliktan almak kaloriyi de epey etkiliyor.
Bence çok sevmeseniz bile yapin..Cocuklariniz varsa onlara da yedirin. Ne yazıkki yeni nesil çok yemek seçiyor. Onu yemem bunu yemem.Bazen onların sözünü dinlememek daha mantıklı geliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…