50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Her sabah tartılmadan güne başlayamıyorum artık, birde bugün ki gibi 400gr eksildiyse keyfime diyecek yok. tabi bu keyif herzamanki gibi çokta uzun sürmeyecek, haftasonu geri alırım, bildirimide 58 le yaparım. yaa bikerede tutsam kendimide pazartesi 57 yi görsem.Tek yol evden çıkmamak misafirde kabul etmemek. Ama hafta içi çok sıkılıyorum gezmek yemek için fırsat kolluyorum, tabi kızım ve eşimde benim gibi düşününce kurtuluş yok. Bu haftasonu çok dikkatli olucam çok.......

bugünkü listem
sabah: 1 yumurtaküçük parça peynir, 5 zeytin, 1dilim ekmek
ara öğün:yeşil çay
öğle:yarım porsiyon ıspanak, 1kase yoğurt
ara öğün:1 elma
akşam: yemeğe kayınvalidemler gelicek çeşit çeşit yemek yapıcam, umarım abartmam.

al benden de o kadar..
havalar da kötü, evde bunalıyorum, dün lise arkadaslarımla buluştum, salata yedim ama bira da içtim
neyse kırk yılda bir denk geliyoruz..

bu arada benim ara ara tatlı krizlerim tutuyor, mesela şu anda bir tencere puding yapıp hepsini yememek için zor tutuyorum kendimi.
kakaolu ve sütlü tatlıları çok seviyorum, ne yapmalıyım????

ben geldimmm.
59.5 ile geldim, bu kez beni sıkı tutun kızlar 60'lara gitmek istemiyorumm...

Listen çok güzel olmuş. Nasıl gidiyor? Hiç açlık hissedilmiyor değil mi? .

gerçekten ne açlık hissettim ne canım bişey istedi oğlumun abur cuburlarına bile yan gözle bakmadım:)
geçen haftaki listeyle resmen kendime işgence yapmışım. ayrıca bu kadar yememe tok kalmama 3 günde yani bu listeye başladığımdan beri 600 gr vermişim
çok teşekkürler sayende :))

iştahım çok kapalı. bir ilaç içiyorum o yüzden olsa gerek. sabah bir açma almıştım, bir diş alabildim o kadar.
iki bardak şekersiz çay içtim.
dün akşam da tavuk yapmıştım, iki kere çatalımı oynatmışımdır.
iştahsızlık iyi bir şey sanırım.
allahım şu beş kilo gitsin, sonrası rahatt..

bugün ki menüm:
sabah :1 yumurta 2 dilim ekmek maydonoz

ara :2 kaşık yoğurt

öğlen :fırında tavuk salata 1 bardak ayran

ara :1 tane meyve 1 dilim etimek

akşam :6 kaşık patlıcan yemeği salata

ara :türk kahvesi:)

ben de doktora yapıyorum. yemekhaneden veya dışardan yemek diyetlerimizin en büyük düşmanı diye düşünüyorum. uzun zamandır yemeğimi evden getiriyorum. ufak beslenme kutusu boyunda ve taşıması çok kolay. sızdırmaz özelliği sayesinde kol çantamda yoğurt taşımışlığım bile var. reklam gibi oldu ama gerçek illa kap taşımak gerekmiyor esasında, light ekmeğe sandwich de yapılabilir :26:

ayrı yemek yapma olayını da yapıyorum. 11 aylık oğlum ve eşim için normal yemek, kendim için ise tavuklu (etli) yağsız sebze sote yapıyorum. yanında da yoğurt yiyince ekmeğe pek gerek kalmıyor yemekten 1-2 saat sonra da sütlü kahve içiyorum. yatış atıştırması da yapmaıyorum, çok güzel oluyor

bu arada Dukan diyetinin seyir evresinde olduğumu da söyleyeyim de, yukarda yazdıklarımın karbonhidratsızlığı anlam kazansın dimi

Banada oluyo bazen :44:
Hurma kuru üzüm kayısı falan ile geçiştirmeyi denesen yada canın tatlı çekti mi su falan iç bi an olsun gidebiliyo
Pek fazla diyet yaptığım söylenemez benim
Canım ne çekerse tadına bakıyorum
Böylelikle aklım kalmıyo aileyle yaşayınca böyle
Mecbur yemek pişirmek zorundayım
Bide babam makarnasız pilavsız gün geçirmez

Son düzenleme:
sevindim canım,bence diyet süresince alkolden uzak dur. vücuttan atılması çok zor ve hemen 1 kilo farkettiriyor. kilo alman beslenme seklinden değil alkoldendi muhtemelen.

Hayır, beslenme şeklimdendi. Çünkü ben geçen cuma sabahı tartıldığımda fark ettim, 1.200 artıda olduğumu. Buraya da yazmıştım zaten.
Salı günü 8 öğün beslenmeye geçmiştim ve cumaya kadar da alkol almamıştım, çünkü hafta içi almam.
Hatta cuma akşamı şarap içmiştim, ona rağmen 200 gr gitmiş ve pazartesiye 1 kg fazlalığım kalmıştı.

Ne güzel haber.
sık beslenmek gerçekten de işkencelere son veriyormuş, keşke daha önce deneseymişim. Hep sabırsızlıktan, ah ah...
Sanki çabuk verince ne oldu, hepsi geri geliyor.

İştahsızlık iyi sayılabilir ama bu boyuttaki değil bence. Yetersiz beslenerek verilen kilolar kaslardan gidiyor.
Tartıda eksilmeye doğru bir hareket gözüküyor ama yağlardan olmuyor bu eksilme maalesef.
Yani her hareket, bereket değil kısacası. Ondan sonra yumuşayan kalçalarla, bacaklarla ve kollarla başbaşa kalınıyor.

Siz 60-69 topic'inden geldiniz sanırım. Pazartesi kilo bildiriminde bulunmayı düşünüyor musunuz?
Eğer düşünüyorsanız, boyunuzu ve kilonuzu bilmeliyiz, listeye yazmak için:44:.

nacizane önerim: şekersiz koyu kahvedir. ağızda tat namına birşey bırakmadğı için, 1 tencere kakaolu pudingi önünüze koysalar da bir şey hissetmiyorsunuz

bu arada sabahtanki menümü yazayım:

sabah: 1 yumurtayla omlet
biraz peynir

öğle: fırın tavuk
ayran
domates salatalık

ara filan yok işte, hepsi hepsi bu

canım ben eti form un meyveli bisküvilerini kullanıyorum bu tatlı krizleri için, çok güzel bastırıyor. zaten bir müddet tatlı yemez kendini tutarsan canın eskisi kadar istemiycek. bir tür bağımlılık bu, tarçınıda öneririm, ister çayını iç ister yoğurda karıştır, tatlı isteği falan kalmıyo, ben bu yöntemlerle aştım.

belkide bende öyle bir etkisi oluyodur, ya da ben suçlu arıyorum kabahatin hepsini 1 kadeh şaraba buluyorumdur.

Tabiki canım. Elimde degil cok yiyemiyorum diyette.Biraz fazla yedigimde dige gibi gelmiyor bana:))Aslinda bazi seyler de hurafe. Mesela su kilo vermeye yaramaz.Ama belki tok tutar.Beni tutmuyo o yüzden artik icmiyorum:))

Siz 60-69 topic'inden geldiniz sanırım. Pazartesi kilo bildiriminde bulunmayı düşünüyor musunuz?
Eğer düşünüyorsanız, boyunuzu ve kilonuzu bilmeliyiz, listeye yazmak için:44:.

evet, 60-69 topiğinden geldim. boyum: 1.50, şuanki kilom 56. her pazartesi kilo bildirimi yapabilirim

belkide bende öyle bir etkisi oluyodur, ya da ben suçlu arıyorum kabahatin hepsini 1 kadeh şaraba buluyorumdur.

Aslında kiloyu aldıran içideki kalori değilmiş. İçki yüzünden vücut su tutuyormuş, bu da ödeme dolayısıyla kilo artışına neden oluyormuş.
Aynı tuz gibi;
bilirsin tuzda kalori sıfır. Hiç kilo aldırmaması gerekirken, o da vücutta su tutulmasına neden oluyor.

Tabiki canım. Elimde degil cok yiyemiyorum diyette.Biraz fazla yedigimde dige gibi gelmiyor bana:))Aslinda bazi seyler de hurafe. Mesela su kilo vermeye yaramaz.Ama belki tok tutar.Beni tutmuyo o yüzden artik icmiyorum:))

Herkes bir şey söylüyor zaten. Sanırım en iyisi kendi vücudunu dinlemek:44:.
Sen iyi diyorsan iyidir tabii:13:.

evet, 60-69 topiğinden geldim. boyum: 1.50, şuanki kilom 56. her pazartesi kilo bildirimi yapabilirim
Hoş geldin o zaman.

arkadaşlar ben yaramazlık yaptım, nutella yedim. artık akşam telafi ederim, sporda da extra çalışırım. yaşasın yemek yemeekkk..

Bugünkü menümü yazayım...
Sabah: Uno denge ekmeğine yağlı kağıtta domatesli tost..Şekersiz sütsüz kahve..
Öğlen: Buzdolabında biraz patlıcan ve tavuk haşlamam vardı. Onu light yoğurtla yedim.Yanında da light kola içtim..
Akşam: Birazdan işe gideceğim.. Sahne var yani..Bişey verirlerse sadece etlerini vs zeytinyağlı olandan yerim..Yoksa meyve vs geçiştireceğim:))

Bugün ara yapamadım. Çünkü geç kalktım. İşe gittiğimde kahve vs. bir kaç bitter atıştırırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…