kızlar dikattimi çekti de çoğunuz aşırı az yiyorsunuz yani benim kadar yiyin tabi ki demiyorum ama bu kadar az yerseniz metabolizmanız yavaşlar ve de sonra verdiğiniz kiloları hızla geri alırsınız
bir de somon çok faydalı ama aşırı kalorilidir kalorisi az bi balık değildir soğuk su balığı olduğundan oldukça yağlıdır..
günaydın kızlar
bu hafta kilo bildirimi yapamadım şehir dışındaydım düğün dernek derken hiç vakit bulamadım... ama yediklerime yinede dikkat ettim fazla kaçırdım sanıyodum ama o hareketle koşuşturmalarla kilo almamışım hiç
şuan :54,6 yım hatta vermişim bile bakalım pzt. ne duruma gelicem....
ama bi 10 15 gün pek diyete uyamıycak gibiyim annem geldieee annecimi aç bırakıcak değilim dimi o yüzden kaçamaklarım olabilr ama yine de yemeye dikkat edicem tabiki
herkese iyi,mutlu günlerrrrr
bu arada boy 1.59 cm 53.3 kg falanım
yaş bi bçk ay sonra otuzbeş olacak
ikizler burcuyum
kimse yok muuu
Bugünkü listem;
[TABLE="class: grid, width: 403"]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]1 bardak süt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabah[/TD]
[TD]2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı,1 ceviz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğlen[/TD]
[TD]Köfte, salata,1 dilim uno denge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD] 1/2 paket form bisküvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam[/TD]
[TD]6 kaşık ıspanak,1 dilim uno denge, salata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gece[/TD]
[TD]2 kadeh şarap[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dikattimi çekti de çoğunuz aşırı az yiyorsunuz yani benim kadar yiyin tabi ki demiyorum ama bu kadar az yerseniz metabolizmanız yavaşlar ve de sonra verdiğiniz kiloları hızla geri alırsınız
bir de somon çok faydalı ama aşırı kalorilidir kalorisi az bi balık değildir soğuk su balığı olduğundan oldukça yağlıdır..
ben akşam ve haftasonu nete giremiyorum maalesef
akşamki menü:
iki kepçe bulgur pilavı
bol yeşil salata
ufak parça tavada kırmızı et
bir de yürüyüş yaparım die düşünüyorum bi bçk saate yakın
veya bisiklete binerim
selam arkadaşlar 54,800 ü gördüm :) 56,300 ile başlamıştım.yaklaşık 10 gün falan oldu kalori hesabı kesinlikle işe yarıyor.şişkinliğim gitti.resmen mideyi çöplüğe döndürmüşüm yaa şimdi nekadar rahatım.inşşş 52 olduğum günüde görürüm amin :)
Canım Tebrikler. .bende hep kalori hesabiyla yapiyorum. Geçen pazartesi basladim.pazartesi kilo bildirimi yaptim. 55.700le baslamistm.Pazartesi 53.400 dum.suan 52lerdeyim. Sanirim yarin ya da oburgun 51i göreceğim.
Kalori hesabi yapmak aslinda bir hayat tarzi olmali. Benim haftaya dayimin kızının nişanı var ondan hizli yaptim ama cok az yemeden en az 1000 kalori alinarak protein alinarak kilo verilebilir.
inş canım yaa bak şimdi daha çok inandım sonuca.4 yıl önce doğum yaptım toplam 23 kg aldım.ama şu son 5-6 kg mı birtürlü veremedim.inş busefer olur
Ne oldu canım? Yeniden baslama diye bişey yok devam et bence. Birgunluk kacamaktan bişey olmaz.Kendimi çok kötü hissediyorumm diyet gitti yaaYeniden başlıycamm
selam kızlar
bugün menüm:
kahvaltı:
1 haş. yumurta
azıcık peynir
5 ad yeşil zeytin
2 dilim tahıllı ekmek
1 şekerli çay
ara: 2 fincan yeşil çay
öğle:
4 kaşık kuru fasülye
2 kaşık yoğurtlu makarna
ara: 1/2 pkt elmalı form bisküvi yerim
akşam 30 dk yürüyüş
menüyü suan bilemiyorum
yemekten sonra 45-60 dk egzersiz yapacağım inş.
yatmadan yeşil çay
iyi gidiyorum şuan 3 gündür göbeğim biraz daha gitti :) ama tartılmıyorum evdeki tartı bozuldu, nasıl kilo bildirimi yapacağım yahu mecbur paraya kıyıp alacağım
Bu pazartesi kilo bildiriminde bulunacak mısın?
2 hafta üst üste, mazeretsiz kilo bildiriminde bulunmayanları listeden çıkarıyoruz, yaşasın kötülük .
Çok fazla "katılmak istiyorum" diyen var, bir düzen sağlamak zorundayız. Gerçi çoğu "ce" deyip kaçıyor.
Bildirimler düzenli hale gelmeli ki, listeye devam edebilelim, liste oldukça motive edici.
Hoş geldin, pazartesi tartı günümüz ve ben de ikizler burcuyum.
Ne oldu canım? Yeniden baslama diye bişey yok devam et bence. Birgunluk kacamaktan bişey olmaz.
Tamam devam ama çok kötü yaabaya kaçamak yaptım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?